Bos bir sey icin konusmayi kesti ustune ben ozur dilememe dagmen ne yapmali sizce ve modum düşük?

Ya olay da su normal konusuyrouz bana bulusalim diyor ben de gel biz de kalirsin diye dalga geciyorum sonra o da espri yapti eve atacağın erkeklerden degilim ahahah diye ben bunun saka oldugunu anladım fakat boyle saka yapilmasina sinirlendim bir de su var bazilari dusuncesini saka gibi gostererek soyluyor bpyle yapip s**tinge ceviren bile gordugim icin korkuyorum o yuzden ben de ona ben senin o hep gördüğün kizlardan degilim oyle olsam *akire olmazdım ki fakir de olmazdim dedim bu sefer bana kustu ki ben saka yaptim sen bana laf caktim diye ama ben irada kendimi savunuyorum aciklama yapiyorum yanlış anlasilma varsa da olmasin diye cunku dedigim gibi bazilari digrudan demek yerine saka kiligina sokarak dusuncesini soyluyor ondan ve bu olaydan sonra uygulamadan cikip uyumusum bu sefer konusmayi bitirelim vs diyor saka oldigunu anlayamacak kapasitedesin filan diyor ben ozur diledim ya ozur diledim sirf konuşsun diye ama o gitti
Bos bir sey icin konusmayi kesti ustune ben ozur dilememe dagmen ne yapmali sizce ve modum düşük?