Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şu an huysuz bir kadın müdürle çalışıyorum. En ufak bir hatada herkesin içinde bağırıyor rezil oluyoruz. Kimse sesini çıkarmıyor. Alttan alıyor ve devam ediyor. Kaç kez ağladım. İş bırakma gibi lüksüm de yok. Çünkü kamu kurumundayım. Birim değiştirmek için de yüksek bir torpil gerekiyor. Ben ne yapayım peki? Bunlara alışmak zorundasın. Bir yerlere gelen tüm insanlar geçmişte çok çeken insanlardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ya :/ herkesin içinde rezil etmeleri bide en kötüsü..
Ya bilmiyorum ben bu konularda çok hassasım belki aynı hassaslıktayız ama zoruma gidiyo tüm motivasyonum kaçıyo o işe karşı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey sorucam yorumlarım okudumda. Millet sana fikir vermeye çalışmış çözüm odaklı davranmış ama sen kararını çoktan verdiğinden bir de neredeyse azarlar tonda konuşmuşsun. Keyfin bilir git gitme bizene. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Madem gitmemeye karar verdin niye soruyorsun o zaman.
01 Yorumla- +1 yıl
Azarlamaya mı?
Hayır sadece ne yaşadığımı bilmedikleri için öyle cevaplar verdim ki zaten ben kararımı çoktan verdim evet sadece destek gerekiyodu 2 3 gündür kendimi nasıl bir psikoloji içinde hissettiğimi bir Allah bir ben bilirim..
Senin işi bırakman onun için hiçbir sorun teşkil etmez sakın duygularına göre hareket etme zararlı oturursun. Adam haklı o kendi işinin parasının derdinde yüksel grafiklerini sen bozuyorsun :D bu işler filmler gibi değildir haberin olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır inan bana benim bırakmamla baya sinir oldu neden dersen iş yoğundu, telefon rapor derken baya baya iş vardı kaldı ki tek sekreter kaldı eğer kimseyi de bulamazsa baya da zorlaşıcak işi..
Adamın kendisini bir sorgulaması gerek ama nerde
+1 yılStaj mı yapıyorsun normal çalışıyor musun anlamadım. Eğer stajer isen sana bunu demeye hakkı yok. Sen iş ile ilgili birşeyler öğrenmeye gidiyorsun sonuçta. Seni köle gibi kullanamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
1 senelik kontrat oluyor okul sana patron buluyor işte haftada 1 gün ders var ama mübarek saçma sapan şeylere kızıyo +20 dk yazmışık kızıcağına sil normal bir ses tonunda söyle değil mi yok bizim doktor susar mı
Milletin şansı var büyük yerde çalışırlar bir sürü doktor falan olur benimki bir bu🤦♀️ - +1 yıl
Ego tatmin ediyor demek ki
- +1 yıl
Bilmiyorum valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Sabir et hemen pes etmemelisin ileride is hayatinda hem is veren hem is arkadaslarinla aranda bu tarz sorunlar olacaktir. isini yap zamanini doldur tamamdir
11 Yorumla- +1 yıl
İş arkadaşıyla olunca bu kadar olmuyo da patronla olunca zor
Huysuzla Çalışmak Zor 😂
Ben Evime 5 Dk Mesafede Staj Gördüm iş 9.00 da Başlıyor Ben 9.30 da Gidiyordum Patron Oğlum Hoşgeldin Kahve Getireyim mi derdi 😂😂23 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha ciddi misin😂😂😂
- +1 yıl
Nasıl güldüysem ağzımdan bir hih kaçtı djkdkd
- Eğitim & Kariyer konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılVar malesef bu tarz tipik insanlar günlük hayatta sen elinden geleni yap işine devam etmeye çalış eğer yine sürekli aynı şekilde davranırsa basarsın istifayı olur biter
11 Yorumla- +1 yıl
Yok bitti zaten raporu göndermemle
+1 yılKulağını kapat ve duyma stajın bitene kadar..
çünkü şuanki süreçte ne yazık ki iş bulman kolay olmaz25 Yorumla- +1 yıl
Ya orası öyle abla da zaten ben de biraz dinlenirim diyordum veya ne biliyim asıl bu zamanda işçi arıyolar biliyo musun :))
Bide düşününce daha çok var yaa daha ne kadar dayanırım bilemem - +1 yıl
İş pozisyonu önemli tabi , her iş için geçerli değil çünkü
Şayet daha sonra bulacağına inanıyorsan o zaman nasıl istersen öyle yap canım - +1 yıl
Tamam ablacığım sağ ol😘 anneme de anlattım demin o da benim gibi düşünüyo
Şu an doktordayım izin almak için😂 - +1 yıl
☺️
İyi dinlenmeler canım - +1 yıl
Sağ ol ablacığım❤
Sevmediğin bir işi Yapma 👍👍👍 ya da Direk açık açık yüzlerine Söyle beni işten Soğuttunuz De bunu
17 Yorumla- +1 yıl
Gerek kalmadı ya anladı anlıcağını
- +1 yıl
Pazartesi bağırdı ben de susmadım çarşamda çalışıyodum ama salı rapor aldım attım anlamıştır heralde mal değil ya
Anahtarları istedi - +1 yıl
Yüzünü şeytan görsün onun😂
Bırakma tazminat alamazsın. zaten onunda istediği bu olabilir. mobing uygulayarak işten ayrılmanı istiyodur.
11 Yorumla- +1 yıl
Para alıcam da tazminat değil sanırım ama parasında değilim bir an önce kurtulmaktı artık tek derdim
Karısı ayrı dert kocası ayrı dert
iş bulmak zor reis zorla üzerine gidiyor işten çıksın para vermeyim hesabı dişini sık olaylar düzelince küfür eder çıkarsın
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle yapamazdı yine çünkü okulla girdim
- +1 yıl
Şerrolar hepsi gebersin kendini çakal sananların
+1 yılKorona sürecinde stajlar durdurulmamış mıydı ya? Bende de tam aksine bana da artık evine git oğlum diyorlardı :D
12 Yorumla- +1 yıl
Haha şans işte😂 1. cisi benimki staj değildi 2. si 1 ay kaldım evimde tekrar aradığında çok zoruma gitmişti hatta😂 ve 3. cüsü benimkisi zaten doktor yani illa ki acil durumlar falan oluyodu o yüzden de kapatmadı zaten bide parayı seven adam olunca
- +1 yıl
Hahahah :D
1 ay 3 aysa dayan sık dişini bende sevmediğim işte çalışıyordum çıktım başka buldum insan rahatlıyor ya
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Hayır maalesef 7 8 ay daha dayanmam gerekicekti ama ben ilk aydan belli gitmek istiyodum zaten
+1 yılBenim staj işi zor geçti çok şükür biteli 3 sene oldu kurtuldum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür🙏
- +1 yıl
Darısı senin başına 😀
Önce yeni iş bul sonrada istifanı ver! Verirkende yüzüne vur bütün yaptıkları ders olsun ona
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef iş işten geçti abla ya imzalar atılcak bikaç güne hayırlısıyla
Kendisi anahtarları getirmemi dedi ben ona raporu yolladıktan sonra..
+1 yılAy sorma sen patrondan çekiyorsun ben çalışma arkadaşlarından
14 Yorumla- +1 yıl
Yapma yaa hayırdır çekemiyolar mı seni? Kalabalık iş ortamlarında hep var o yaa.. nefret ediyorum
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ama sonuç olarak çekiyoruz baya yer değişikliği isteyeceğim
- +1 yıl
İste iste😘 hakkında hayırlısı olsun
Ay sen de mi coronavirussun jdmjd 😂 - +1 yıl
😅 evet yaa çok mutsuzum ekip arkadaşlarının kötü olması ya da anlaşamaman daha kötü bence yine patron tolere edersin de
Kendinü iş bulup ayrıl bide ayrılmadan önce payronuna karşılığınə ver
11 Yorumla- +1 yıl
O iş çoktan bitti gibi ya zaten suratını görmek istemiyordum artık işe giderken bile istemeye istemeye gidiyodum
Imzalar atılcak bikaç güne hayırlısıyla
+1 yılBende şu stajyerleri ezmeye çalışan gerzek insanlardan birşey anlamıyorum ya.
18 Yorumla- +1 yıl
Ağızlarına edesin gelmiyo mu? 😂
- +1 yıl
Ya bana kimse öyle birşey yapamaz açıkçası buna izin vermem yani. Stajyer hiç olmadım ben liseyi açıktan bitirip direk kendimi bir bankada ise attım ama yapmış olsaydım dahi kimseye öyle bir fırsat vermezdim. Verdikleri ,500 lira neyin kafası bu
- +1 yıl
Normalde ben hep kendimi ezdiririm ama ne oldu bilmiyorum bu sefer baya dolmuşum demek ki
- +1 yıl
Edirne kendini ☺️☺️. Güçlü ve sağlam bir kadın ol. Seni bir defa ezen kişi sürekli edeceğini düşünür. Hemen ilk sorunda ses çıkarmak değil ama sürekli hale gelmişse dişini gosteme zamanı gelmiş demektir.
- +1 yıl
Ezdirme *
- +1 yıl
Öyle oldu aynen
- +1 yıl
Ve şaşırmış ilk kızan ben olunca
Hayır yani tek bir sebep de yoktu ortada her şey birikince dedim artık susmıcam - +1 yıl
Susma tabiki. ☺️ Cidden senin gibi hakkını arayan insanlari gördükçe seviniyorum. Bilinçsiz insan ezilmeye mahkumdur. Bilinçli insani kimse edemez.
+1 yılBence bırakma , tecrübe kazanırsın fkt zor durum da kalırsan ayrılabilirsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Tecrübemi ediceğim kadar edindim😂 artık cv'mde hata yapan insana bağırmak derim😂
- +1 yıl
Sana kalmış , hayat senin. İyi günler.
- +1 yıl
İyi günler
- +1 yıl
Saol.
+1 yılBırakma tabi pes etme ona yenilmiş olma
Sonuçta ihtiyacın varsa çalış11 Yorumla- +1 yıl
Yok abla o kadae ihtiyaçtan falan da değil hep evde can sıkıntısından valla..
+1 yılbırakkk asla emegınızı haketmeyen ınsanlara emeginiz sunmayın
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki olmuyo mesela ben normal sekreterim tamam eyvallah geçenlerde süpürün dedi her yeri ben stajdayken de cam kırmış süpürmemi istedi ama hala onları görmeyip böyle davranması sinir ediyo
Hangi sekreter yapar ya
yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. rezalet cümle kuruyorsun :)
19 Yorumla- +1 yıl
Rezalet cümle derken😂
- +1 yıl
Ya zoruma gidiyo dedikleri vs.
İşe başlamadan 2 hafta staj yaptım güya "para ödicez bu staja" demiştim. Dün dedim öyle dediniz vermediniz ben bir şey demedim vs nerde yazıyo diyo şerefsiz. 😤 - +1 yıl
Az kalmış mı? 🤔 anca 2 3 ay çalıştım corona girdi araya biraz da onun şansı var ama düşününce daha çok var😭 dayanamazsam kimseyi dinlemem bırakırım valla
Kendi mutluluğum önce gelir😂 - +1 yıl
Motivasyonunu yükseltmek için demiştim :) Elbette eni - sonu mutluluğundan önemli değil.
Sen üstüne düşeni yap. dayanılmayacak gibi olursa o zaman şu mesajı atıp yoluna devam edersin.
"sevgili g*tveren pardon işverenim,
yarın mümkünse ağzına sıçmayı planlıyorum. şayet sen gerek benim özel hayatım gerekse iş hayatımın 5 senedir içine etmektesin. tebrikler bugüne kadar sesini çıkarmayan beni çileden çıkardın. yarına hazır ol. inş dalağım ağrıyor böbreğim ağrıyor diye acitasyonlarına başvurmazsın gene. ulan yaw he ulanpiç kurusu. iç ettiğin paralarla yaşa yaşayabildiğin kadar bakalım ne zaman çıkıcak acısı senden. herkesi tek tek kaçırdın mal ben sesini çıkarmayan ben kaldım beni de böyle delirttin o yüzden yarın en acılarını benden duyacaksın. öptüm canım iyi uyu uykunu al tatlı rüyalar"
- +1 yıl
Ne 5 senesi be nerden buldun bunu😂
Asıl diğerleri sonuna kadar kaldı ama bakalım ben napcam🤷♀️
Kendimi aptal gibi hissediyorum adam o kadar laf etmiş ben hala gidiyorum işini görüyorum.. - +1 yıl
Bakıcaz eğer yarın gittiğimde hesapladınız mı derse ben de yok dicem o da yine stajla tehdit ederse sorun yok eve gidince okulu arar stajım kabul edilmicekmiş çalışmamın da bir anlamı kalmaz derim diye tehdit ederim
+1 yılAlışkanlık yapar bir kaç kez azarladiysa gitme derim
12 Yorumla- +1 yıl
Yani sadece bana da değil 42 yaşındaki kadını da kaç kez azarlamış yani
- +1 yıl
Kesinlikle bir sorun vardır kafasinda
isi birakacak kadar soguttuysa evet ama bu davranis haksiz ve dogru degil bu tip isverenleri cezalandirmak gerek mahkeme yoluyla
11 Yorumla- +1 yıl
Nerde o günler
Koyver gitsin Oluruna bırak susmada çok olsa işten atar sen rıskını telaşa etme illa bir yerden çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Inşallah
Bitti çok şükür o günden sonra da çalışmadım zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk gün gittim biraz ortalığı sezdim reis dedim ben gelmesem olur mu senin durumlar malum denetlemeye gelirse sen halledersin dedim ve gitmedim. d
11 Yorumla- +1 yıl
Ne😂😂
Valla bu devirde iş bulmak çok zor bence bırakma ne olursa olsun bırakma sen patronu takma dinleme bile bırak o kendi kendine konuşsun o yüzden bosver çıkma
11 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten 1 senelik kontrat hem okulda da işte de kendimi pek iyi hissetmiyodum böyle daha iyi oldu Inşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah önce sabır sonra da selamet versin inşallah..
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı Inşallah eyvallaj
- +1 yıl
Eyvallah*
Dayan kanka dayan ayıya dayı de son gün çıkar acısını
13 Yorumla- +1 yıl
Son gün nasıl çıkarcam ya😭 o güne kadar bir şey olmamış gibi mi yapcam yani
- +1 yıl
😭😭😭
+1 yılIs hayat I azim ister Sen isi ogrenince onlar bazi seyleri gormezden baslarlar cunku onlar sana muhtac olmaya baslar kalifiye eleman buzamanda zor
11 Yorumla- +1 yıl
1 senelik kontrattı ama 3 ay sonunda mı ne bitti işte kalsın böyle iş ya
+1 yılSen niye rahatsız oluyosun sen yine git stajını bitirene kadar o kudursun kendi poponu yerlere vursun 😂
08 Yorumla- +1 yıl
O niye kudurucak ki?
- +1 yıl
Patronunla anlaşamıyormuşsunuz ya?
- +1 yıl
Ee hep dicek bir şey buluyo da onun kahrını ben mi çekicem daha önümde bikaç ay var?
Gitsin bana sinirini çocuklarından çıkartsın o zaman babam bile bana öyle bağırmıyo bs - +1 yıl
Bu karşı tarafa anlatamazsan daha bu şekilde çok sorun yaşarsın herşeyden önce bir kadına kıza iş yerinde patronda olsan iş arkadaşı da olsan bağırılmaz zaten patron olmuş ama insan olamamış hiç sevmiyorum böylelerini
- +1 yıl
Adam konuşuyorum misal anlatmaya çalışıyorum dinlemiyo bile bir şey diyince konuyu saptırıyo falan sonra da stajı kabul etmem diye tehdit ediyo😂
- +1 yıl
Valla yaşayan sensin ne yapacağını en iyi sen bilirsin biz burdan ne desek boş
- +1 yıl
Yani orası öyle tabi
- +1 yıl
:)
staj alti ustu... bir patronun da stajyerle ugrasmasi acinasi
11 Yorumla- +1 yıl
Her sene başkasını alıyo staj değil aslında ama 1 senelik kontratlar oluyor.. ve hepsi adamdan şikayetçi
8 9 yıllık bir kadın vardı ben haricinde o da rapor almıştı sırf adam yüzünden ve bugün aradı beni konuştuk neler çektiğini psikplojisinin bozulduğunu hep anlattı maalesef
Ben ce fazla takmamaya çalış inan zoruna gidiyoo 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten odasından çıkmıştım en son baya zoruna gitmiştir o da nereye kadar takma zaten o güne kadar hep unuttum veya içime attım vs ama baktım öyle de olmuyo sinirlendim ya
Başka iş bulmadan ayrılma.
21 Yorumla- +1 yıl
Bakıcaz artık başka işlere
İmzalıcaz bitişi
+1 yılmutlu değilsen kalma tabi
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya hep istemeye istemeye gidiyodum
Bırakma zamanla oda sana alışacak iş bulmak zor
11 Yorumla- +1 yıl
Yok zaten geçiciydi
+1 yılBirkaç ay kaldı demişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Birkaç ay dediğim 7 8 ay neden herkes çok az anladı ki
+1 yılOna patronun kim olduğunu göster
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Bir iş bulana kadar idare et.
11 Yorumla- +1 yıl
İş işten heçti artık okulka konuştum imzalar atılcak bikaç güne
Nasil mutlu oluyosan oyle yap
16 Yorumla- +1 yıl
Valla kaç gündür üzerimden öyle bir yük kalktı ki.. anlatamam
- +1 yıl
Ben de 😍
- +1 yıl
Okul adama kağıt yollıcak o imzalıcak sonra ben okula gidip imzalıcam :))
+1 yılYerinde olsaydım bırakırdım
11 Yorumla- +1 yıl
Bıraktım zaten dün yeni soru paylaştım bıraktım diye :))
Yani yolda geliyo imzalar falan
+1 yılİş hayatının mini versiyonu alışmaya bak
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir adamla mı Allah korusun insanın psikolojisi bozuluyo yemin ederim
- +1 yıl
Özel veya resmi kurumların yüzde 60 ini bu tür kapsiyordur. Senin aciklaman umutları da değil aciklayamiyorsun zaten bu yüzden kendi işimin taraftariyim.
- +1 yıl
Ya nicki gördükçe yardım ederdim geliyor
+1 yılbırak gitsin.. naylon ayarlarsın stajı..
121 Yorumla- +1 yıl
O ne be😂
- +1 yıl
staj defterini, yapmış gibi imzalatırsın bir şirkete..
- +1 yıl
Öyle de adam okulla irtibata geçiyo öyle bir şey imkansız yani..
- +1 yıl
stajı okul mu ayarladı? ve ne stajı?
- +1 yıl
Şimdi burda 1 senelil kontrat oluyor okul sana iş buluyo yani benim okulla görüşmem oldu aynı gün akşam doktor aradı işte..
Ilk defa bir iş için bu kadar çabaladım olsun diye sonra pişman oldum. - +1 yıl
tıpla alakalı yardımcı olamayacağım ne yazık ki 🤷♂️
- +1 yıl
Ya ben sekreterim sadece, doktor olan adam.
Ama götü kalkıyo işte. - +1 yıl
Ne okuyosun sen 😂o konuyu bir netleştirelim 😂😂
- +1 yıl
Ben sekreter medikal ya da medikal sekreter her neyse işte
- +1 yıl
zorunlu staj değilse bırak gitsin :) zorunlu stajsa 2 ay sabret imzalat uğraşma bir daha :)
- +1 yıl
2 ay mı🤔 daha çook var😭
- +1 yıl
senin hayatın senin kararın 🤷🏽♂️ çıkmak istiyosan çık ama sonradan pişman olma :))
- +1 yıl
Olmam olmam böyle işe istemeyerek gitmektense eskisi gibi evimde otururum.
- +1 yıl
bas istifayı, imzalamazsan imzalama bee yeter de çık git.. anında 5 kilo verdirir, net karizma hareket.. o an orda olmak istedim şu an hshsh
- +1 yıl
Hahahaha cesaret vericek biri lazım😂😂😂 ama önce okulu aramam lazım galiba jdmjd yazıldığımızda sadece birisi durduramıyo demişti
Hem patron hem işçi karar vercekmiş vs - +1 yıl
ohoo bütün havası kaçtı şu anda.. karizma bitti :(
- +1 yıl
Haha sorma ya doktordan rapor aliyim, okulu arayım derdimi anlatiyim bakalım nolcak..
- +1 yıl
şu anda o haşin istifa anı karizması gitti bir kere.. toplanmaz kolay kolay hshsh
- +1 yıl
Ahahah maalesef
- +1 yıl
üzdü.. merakla aksiyon bekliyoduk, 10 dk da nereye geldik hshsh
- +1 yıl
Sjsjsjs
+1 yılSanada işinede stajınada de cık 😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
Haha şeytan diyo okulu ara yarın işe gitme😂
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. bırak başa iş bulabileceksen
11 Yorumla- +1 yıl
Bakıcaz bir kadınla..
+1 yılNe işi bu ya ne kadar saçma bir patronun var
11 Yorumla- +1 yıl
Doktor da Illallah ettirdi be😂
Stajına devam et çocuğum evladım
11 Yorumla- +1 yıl
Rapor gönderince kendi anahtarları istedi zaten daha devam eder miyim ben
Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Is dunyasina hoş geldin
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç hoş bulmadım valla😂 nerden bastım
+1 yılBıragmaa gendini salmaa
12 Yorumla- +1 yıl
İş işten geçti aga be
- +1 yıl
Üzüldüm be
Okumaya üşendim ben 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum o tarzdan yazdım da anca öyle anlatabilirdim derdimi sorry
Sabret hersey guzel olucaktir😊
11 Yorumla- +1 yıl
Çok geç artık
Bırak sende kanks soguduysan
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok az kaldı Inşallah
Çalışmadım zaten o günden sonra
Tembellik yapma stajını bitir
19 Yorumla- +1 yıl
İyi de abiciğim adam her zaman böyle daha kaç ay var nasıl dayanıcam😬 bide stajı kabul etmicekmiş boşuna mı gitcem
- +1 yıl
Ya 1 hafta kalsa neyse dicem bu dediğine de😂 daha yolun başındayım be.. hem kendim iyi değilim işe giderken😬
- +1 yıl
Ya sınıf umrumda mı sanıyosun😂
- +1 yıl
Okulla konuştum imzalıcaz biticek
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Takma kafana
21 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay da işte keşke yapabilsem
O patronun a*k
11 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar😂
+1 yılHyr para daha öenmli
11 Yorumla- +1 yıl
Bence psikoloji daha önemli ama sen bilirsin😂
mücadeleye devam, bırakma
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok geç artık ben o gün zaten doktordaydım, raporu göndermemle adam anahtarları istedi😂
+1 yılhoslanmadigin bir isten bence ayril daha iyidir
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Zaten daha ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum - +1 yıl
Patronen sana takliylormuyudu
+1 yılpatrondan korkma sikerler öylr patronu
11 Yorumla- +1 yıl
Patron dedim sustum hep aslında iyi adamdı ama sinirlendi mi susmak bilmiyodu
Sekreterlik mi yapıyorum temizlikçilik mi o da belli değildi gerçi
+1 yılTahrik falan var mı varsa hiç durma
11 Yorumla- +1 yıl
Tahrik mi?
Dayanmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Yok abi iş işten geçti çoktan😂
+1 yılDiren az kaldı güzel günler gelecek güneşli günler
11 Yorumla- +1 yıl
Az kaldı evet 7 ay falan kalmıştı da neyse ki bitti😂 zaten ne zamandır bitse diye dualar ediyodum kısmet bugüneymiş
+1 yılKendisi demekki soğukmuş
18 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Günaydım
- +1 yıl
nnnnn
- +1 yıl
Oo kimleri görüyorum😂
- +1 yıl
Ooo selmalar😀
- +1 yıl