Benden habersiz kuruş harcamayacaksınız diyen patronun dediğini uyguladığım için işten kovuldum bu haksızlık değil mi?

Bir firmada makine Mühendisi / Satınalma görevlisi olarak çalışıyordum.

Patron " Benden habersiz kuruş harcamayacaksınız" demişti önceleri.

Bana da hususi olarak " Düşünmeye yetkin yok, ne diyorsam onu yapacaksın" demişti.

Üretimdeki makinelerden biri arıza yaptı ve bir parçanın değişmesi gerekiyordu. Maliyet araştırması yaptım ve yaklaşık 100 TL lik bir maliyeti vardı. Ve o parça değişmeden makinenin çalışması olanaksızdı.

Patrona WhatsApp 'dan mesaj attım onay için , en azından elimde belge falan olsun diye.

" Bakarız" dedi Patron. Bir iki sefer daha yazdım oralı bile olmadı.

Sonra üretim müdürü geldi Makine arızası sebebi ile siparişler yetişmiyor dedi o alınacak parça neden hala alınmadı diye çıkıştı bana Patronun yanında. Ben de

" Patron onaylamadı, onaysız kuruş harcamayacaksınız" demişti hatırlarsanız dedim.

Sonra Patron sordu "kaç para o parça? " dedi ve Ben de " 100 TL" diyince deliye döndü.

" 100 TL" için mi bu makine iki haftadır yatıyor? Dedi esti gürledi ve kovuldum. 😥😥

Ne benim yazdığım WhatsApp mesajları beni kurtardı ne de kapısında bekleyişlerim.

Ben denileni yaptım. Bu haksızlık değil mi?

Benden habersiz kuruş harcamayacaksınız diyen patronun dediğini uyguladığım için işten kovuldum bu haksızlık değil mi?