Valla bizde çalışmayı sevmiyoruz keşke bizimle çalışmamayı seçme gibi bir seçeneğimiz olsaydı sırf erkek doğduk diye cüzdan olarak görülüyor olmak üzücü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın çalışmak istemiyorsa bu görüşüne saygı duyacak biri ile olmalı ayni zamanda kadın çalışmak istiyorsa onu kısıtlamayacak kişiyle olmalı. Bence açık açık konuş.
Insallah o nisani atarsinda adamin basini yakmassin. Evliligi ciksr olarak goren bi insansin yazik. Adamda seni incitmeden bana destek cik demeye getirmis. ALLAHIM YARDIM ETTE SU KIZ SU NİŞANI ATSIN ADAMIN BASI YANMASIN
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Şakanın altında her zaman bir gerçek vardır. Bence kadın da erkekte çalışmak zorunda şu hayatta.
Durum onu gösteriyor.
Her sakanin altinda gercek yatar diye bosa dememisler, yol yakinken ayril. Inan bana evlenirsen daha kötü olur. Aynisini ben yasiyorum Şu an .
Ben onu bunu bilmek erkek adam karısına cocuguklarina bakması lazım gerkirse hammal olup gerekirse ev temizleyip
çıkar arıyor sal gitsin ollmaz bu iş pişman olursun
ticaret mi bu ya midem bulandı zaten yüzünü görmek istemiyorum
sen çok değerlisin sakın sakın sakınn senin farkında olmayanlara 1 sn bile harcama
Herkes istediğini yapsın babuş kocanda işi bıraksın istemiyorsa çalışmak ne olacak ki sanki sokakta yaşayan çok var yaşarsınız
Her şakanın yarıcı ciddidir. Ve bu adamdan ayrıl. bence
En dogru karar bence de..
Şaka bile olsa kalitesiz olduğuna işarettir
tabiki kadın çalışmak zorunda değil
O adamdan olmaz bak bunu unutma
Niye olmaz onu da söyle
Valla bizde çalışmayı sevmiyoruz keşke bizimle çalışmamayı seçme gibi bir seçeneğimiz olsaydı sırf erkek doğduk diye cüzdan olarak görülüyor olmak üzücü
Kadın çalışmak istemiyorsa bu görüşüne saygı duyacak biri ile olmalı ayni zamanda kadın çalışmak istiyorsa onu kısıtlamayacak kişiyle olmalı. Bence açık açık konuş.
Çalışmak zorunda tabiki her şey karşılıklı sen yat o çalışsın oh ne güzel ya hayat
Çocuk yapamyın sizde bez parası olmasın kirayıda her ay biriniz eşit ödeyin
Herkes niye bu kadar uzun yazmış 😂bu insanla evlenilmez evlenince yüzü daha çok ortaya çıkar ve sen pişmanlığınla kalırsın
Herşeyde eşitlik var diyen kadınlar para mevzu olunca erkek bakacak diyor çok komik
Taviki calisacaksin yok oyle bedava ekmek
ekmeğimi alırım erkege gerek yok yallah bekar hayatına o zaman
Sen yallah bekarliga devam et yok oyle yan gelip yatim calismim
Parayla kafayı bozmuş
ödü kopuyo parası gidicek diye
Evlenincede yediğin içtinde giydiğinde gözü olur
Şimdiden para konusu açılıyorsa işiniz zor?
aynen öyle ben anlamadım madem calısmayacaksın babanın evinde yasayalım annen yemek yapar diyo
İç güveysi olsun belki onu istiyordur ucuz gelir diye
Bir sürü şey yazıp geri sildim.
Mutluluklar...
üzdün
Sağlık olsun.
At yüzüğü bununla ömür geçmez
bende onu düşünüyorum
Yoo öyle bir zorunluluk yok
O nişanı at, böyle şeyin şakası mi olur dalkavuk de
en cok benim bu ilişkiden çıkarım ne demesi cok kırdı
Çok büyük bir rezalet, yani ahlak sıfır.
Bu konuyu seninle uzun uzun konuşalım
Üstüne espri yaptım anlamıyor musun deyip üste çıkmaya çalışması sanki ben espri kıtıyım komik ne var bilen söylesin ya ben mi malım
Yok yok sen tepki verince şakaya bahane bulup örtbas etmek istiyor.
Sizin bioenerjinize bakıyim
annem de aynısını diyor sonra diyorum acaba şaka mıydı da ben büyütüyorum ama yok en musaot zamanda gene buna benzer konusma acılıyorr
Dostum yazdığımı oku
evlenilmeyecek erkek türü
soğudum zaten görüşmek bile istemiyorum
Kadın kendi isterse çalışabilir.
Daha şimdiden bu konuları konuşuyorsanız bunun lafı bile geçiyorsa ondan olmaz ben sana söyleyeyim
Bunun şakası bile olamaz
Calis pis turk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kimsenin elinde bakmak zorunda değilsin.
Zorunda diye bir şey yok çalışmak isterse çalışır.
AKP Türkiye'sinde evet.
Değil, içinden gelmeli
Evet tabiki çalışmak zorunda, eve kim bakacak
Zorunda değil erkeğin kadına bakması zorunda..
Kadında çalışmak zorunda
Yani isterse çalışır.
Ben olsam çekmem kanka
Bunu bu şekilde söylemesi bile yalnış
aklımdan geçirmeye utanırım ya
Zaten seviyorsa bunu söylemeye bile çekinir. Maddiyata çok önem veriyor. Yazdığına göre pinti bildiğin
Çocuguna kazancını ccok gorur musun pıntılık degıl hastalık helede bu iliskşden ne cıkarım var demesi ticaret mi bu yaa delircem
Sonuçta senin çocuğun onunda çocuğu olacak böyle konuşması bile saçma
Kadından maddi beklentide olması çok itici bana erkeksi erkek gibi gelmiyor ya atıcam nişanı eminim yapsa başıma kakar kesin
Hayır nasıl istiyorsa öyle olmalı
Değil
Hayır tabiki
Hayır
haklısın canım bence nişanı at
şimdiden sinyalleri veriyor..
Bırak bunu evine bakmaz bu
e niye zoruna gidiyor çalışmak
Yol yakınken bas tekmeyi
bende öyle düşünüyorum aile olmayı haketmiyor
bir zikişmeye bu kadar masraf pesss
Allah yardimcin olsun
ayrıldım zaten bana zavallı sen kimsinde senden maddi beklentim olsun dedi xsxs
Çok iyi keske bunun uzerine haklısın diyip atsaydin nişanı geri gelirse elinde kozun olur süründürürdün.
herkes çalışmak zorunda
Zorunda değil
Değil
Ozaman kadın erkek eşitliğini savunmayacaksınız
Erkek kolemi?
Insallah o nisani atarsinda adamin basini yakmassin. Evliligi ciksr olarak goren bi insansin yazik. Adamda seni incitmeden bana destek cik demeye getirmis. ALLAHIM YARDIM ETTE SU KIZ SU NİŞANI ATSIN ADAMIN BASI YANMASIN
Eşit olmalı.
Hayır değilidr net
Değil
Çalışmalı
Değil
Calismani istiyodur belkide
Değil
Hayır değil başka soru?
Değil
ayril ondna