Kızlar Bir Adım Öne Kadın çalışmak zorunda mı? (Sayfa 4) cicek_menekse Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor Kadın çalışmak zorunda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Bymasor2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Para gokyen yağmıyor dimi ne demek zorundami 🤦 0 0 Yorumla
Pillibeebeek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çalışmalı 0 3 Yorumla cicek_menekse +1 yıl isterse calısmalı Yorumla Pillibeebeek +1 yıl Gerektiğinde korkmadan ayrılabilmek için çalışmalı. Çalışmak kötü bir şey değil. İnsan neden para kazanmak istemez anlamıyorum. Bundan daha güzel ne olabilir ki Yorumla cicek_menekse +1 yıl ya ben kazanırım parayı mesele beni buna mecbur tutması hatta cocuk olunca ikinci iste sen calısırsın ben memurum calısamam göze batarım demesi Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçek bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Para gokyen yağmıyor dimi ne demek zorundami 🤦
çalışsın bedava ekmek yok😏
Bence calismasin
Çalışmalı
isterse calısmalı
Gerektiğinde korkmadan ayrılabilmek için çalışmalı. Çalışmak kötü bir şey değil. İnsan neden para kazanmak istemez anlamıyorum. Bundan daha güzel ne olabilir ki
ya ben kazanırım parayı mesele beni buna mecbur tutması hatta cocuk olunca ikinci iste sen calısırsın ben memurum calısamam göze batarım demesi
Gerçek bu
evet
Zorunda
Değil
Degil