Bebeği olup okuyan çok insan var hatta sınavlara getiriyor eşi bebeği ya da çocuğu bekliyor babası oyalıyor sonra geziyorlar. Yani yerine düşen gül düşmeyen kül
Mümkün. üniden bir arkadaşım okuyup cocuk yapıp atandı. Sende yaparsın birazcık yorulacaksin ama gençsin zaman geçince doğru karar verdigini anlayacaksın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnanma canim. Evlendikten sonra... eşler verdikleri sözü tutmuyor...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biraz zor bende eşime okuyabilirsin demiştim ama şimdi kendi istemiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne aceleniz var okul bitmeden ne bu kaçar gibi evlelilik merakı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette okuyabilirsin. Maddi konuda sıkıntı yaşanmazsa okuyabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ablamın 2 tane çocuğu var ve 2 çocuğa rağmen 2 üni bitirdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok zor okul ev kocana ilgilen okul bittikten sonra evlenseniz nolcak sanki adam kaçıyor mu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mümkün sınıfımdaki birçok kız evliydi bir ara derse çocuğuyla gelen olmuştu hatta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evliyken it gibi çalışan kadınlar var okumak niye zor olsun
Çalışmak ve okumak ikisi de çok farklı şeyler. Çalışınca işin işinde kalıyor ve eve gelince sadece evine ve eşine odaklanıyorsun ama öğrenci olunca hem okulda ders görüyorsun hem de eve gelince saatlerce ders çalışıyorsun.
@safkiizz akademisyen kadınlar evde de çalışıyor sürekli makale okuyor yazıyorlar araştırıyorlar yani hem de evliller bravo valla akademisyenlik öğrencilikten zor
@Aybükeligeceler tr’de insani çalışma şartları olan bir meslek mi var öğretmenlik hariç hepsi yoğun çalışıyor hemşirenin doktorun polisin gece uykusu yok sürekli nöbet vs insan sersemler
Malmisin ya Allah Allah tabiki de olur. Daha ne lan. Akşam kocayın kucağında sabah derslerin. Git oku. Okumassan kötüsün.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evli iken okumak zor değil ama eğer eşin seni anliyorsa sana uyum sağlıyorsa. Geri kafalı değilse. Bu Türkiye de zor görülür ama. istedikten sonra herşeyi yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Tabiki de mümkündür. Bir kadın isterse her şeyi yapabilir.🙃
Bak bak 😊😊
Evet mümkün ben okuyup esimede bakıyordum. Tabiki xor oluyor ama mumkun
Neden mümkün olmasın? Eşinin de seni desteklemesi önemli bence.
Neden okunmasın ben eşime bu konuda karışmam elimden gelen yardımı da eksik etmem
Mümkün tabii ki üniversiteye evli kaç kişi gelip okuyor
Mümkün tabi. Hatta daha başarılı olursun. Ne gibi bir engel olabilir ki?
Eşinin eğitim düzeyi nedir? Okul dediğin ne mesela, lise mi universite mi?
Evet mümkün, belki zor olacak ama yapabilirsin, çocuk yoksa daha kolay olur.
Tabi size/eşinize ve maddiyata bağlı sonrası hallolur.
Bebek olmasa tabi hemen
Bebeği olup okuyan çok insan var hatta sınavlara getiriyor eşi bebeği ya da çocuğu bekliyor babası oyalıyor sonra geziyorlar. Yani yerine düşen gül düşmeyen kül
İki medeni insansanız evliyken okumakta mümkündür
çalışıp okumakta.
Ciao
Eş seçimini iyi yaptıysan evet. Başarabilirsin.
Mümkün. üniden bir arkadaşım okuyup cocuk yapıp atandı. Sende yaparsın birazcık yorulacaksin ama gençsin zaman geçince doğru karar verdigini anlayacaksın.
İnanma canim. Evlendikten sonra... eşler verdikleri sözü tutmuyor...
Biraz zor bende eşime okuyabilirsin demiştim ama şimdi kendi istemiyor
Ne aceleniz var okul bitmeden ne bu kaçar gibi evlelilik merakı
Elbette okuyabilirsin. Maddi konuda sıkıntı yaşanmazsa okuyabilirsin
Ablamın 2 tane çocuğu var ve 2 çocuğa rağmen 2 üni bitirdi
Çok zor okul ev kocana ilgilen okul bittikten sonra evlenseniz nolcak sanki adam kaçıyor mu
mümkün sınıfımdaki birçok kız evliydi bir ara derse çocuğuyla gelen olmuştu hatta
Evliyken it gibi çalışan kadınlar var okumak niye zor olsun
Niye it gibi çalışıyorlar gayet de insan gibi çalışıyoruz siz it gibi çalışıyorsanız orasını bilemem
Çalışmak ve okumak ikisi de çok farklı şeyler. Çalışınca işin işinde kalıyor ve eve gelince sadece evine ve eşine odaklanıyorsun ama öğrenci olunca hem okulda ders görüyorsun hem de eve gelince saatlerce ders çalışıyorsun.
@safkiizz akademisyen kadınlar evde de çalışıyor sürekli makale okuyor yazıyorlar araştırıyorlar yani hem de evliller bravo valla akademisyenlik öğrencilikten zor
@Aybükeligeceler tr’de insani çalışma şartları olan bir meslek mi var öğretmenlik hariç hepsi yoğun çalışıyor hemşirenin doktorun polisin gece uykusu yok sürekli nöbet vs insan sersemler
Hayatının hatasını yaparsın bi baltaya sap olamadım kendım ıcın uzgunum okusan daha sonra evlensen olmaz mı
Tabikide okumanın yaşımı olur tolstayın bisikletini oku araştır bak içeriğine adamlar 50 yaşında neler yapmış
Okumak mümkün benim bir arkadaşım okurken evlendi ve onunla birlikte toplam 4 üniversite okudun çocukları olmasına rağmen.
Senin için öncelik okul olacaksa, bundan eminsen ve sana engel değil de destek olacak bir partnerin varsa başarabilirsin. 🌸
Evlenmek okumaya engel değildir. Ben de eşimi okutacağım. Gerekirse sınavlarına da çalıştırırım.
Malmisin ya Allah Allah tabiki de olur. Daha ne lan. Akşam kocayın kucağında sabah derslerin. Git oku. Okumassan kötüsün.
Evli iken okumak zor değil ama eğer eşin seni anliyorsa sana uyum sağlıyorsa. Geri kafalı değilse. Bu Türkiye de zor görülür ama. istedikten sonra herşeyi yaparsın
Bizde açık cezaevinden okumaya gelen vardı. Okumak isteyen her engeli aşıp okuyor.
Oku ablamın arkadaşi kucagında bebek varken memurluğu kazandı bebekle beraber ders calişti
bence zorlar ama olabilir tabii ki. yeter ki iste :)
Onların hepsi hikaye canım ya. Evlendiğin zaman sorumluluk artar kafan kaldırmayabilir. Zor bence
Kucağında bebeği ile mezun olan gördüm istedikten sonra her şey mümkün
Okul bitince eşini küçümseyecek statüsünü yanına yakıştırmayacaksın..
Mümkün tabi ki. Eşin de destek oluncs başarılı olma ihtimalin daha yüksek olur
Ne güzel, tebrikler. Çocuk işi okul bitince artık.😇
Bence okulunu bitir ondan sonra evlen. Evliyken asla olmaz
Avrupa’da kucağında çocukla derse girenler var normal
zor ama imkansız değil
Tanıdıklarım var kendi sehrinde okuyabilirsin
Destek olucak biri varsa başarabilirsin.
Evli olmak engel değil.
Çocuk yoksa tabi ki mümkündür
Yapılabilir ama değişmeyen erkek lazım hayatında
Çocuk yapmayı düşünmüyorsanız sorun olmaz
Kaç yaşındasın?
bir hadi iki yıl olur da fazlası zor
Okumak istedikten sonra neden olmasın
Oku kendine okuyabilirsin
Mümkündür tabi neden olmasın
Açıktan okuyacaksan olabilir
Açık öğretim olursa ancak mümkün olur
Kocandan bide izin mı istedin yazık gerçekten
Her şey mümkün güvenilir bir eşin varsa.
Hamile kalirsan birakmak zorunda kalirsin
hamileleyken okula gitmek
Izin vermeyecek, seni kandiriyor...
Okumanın yaşı olmaz oda biliyordur
Evet, biz böyle yapmıştık.
Dusunuldugu gibi kolay degil
Çogu eş buna katlanamayabiliyor
Mümkün elbette.
Çocuk olmayacaksa evet