Kızlar Bir Adım Öne Evliyken okuyacağım, eşimle konuştuk. Evliyken okumak mümkün müdür? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Evliyken okuyacağım, eşimle konuştuk. Evliyken okumak mümkün müdür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adam Önüne taş koymazsa mümkündür 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence okul bittikten sonra evlenmek daha makul 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı. Evliliği gözünüzde büyütmeyin. 0 0 Yorumla
Zeyyynepppppp Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Zeyyynepppppp +1 yıl Ben evde kaldim ya benden kucukler evleniyor Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben saçma buluyorum 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sana bağlı ve okumak mümkün 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 344 cevap paylaştı. Mümkün tabi ki 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 726 cevap paylaştı. Çocuk yapma 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı. Okunur 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Anlaşma varsa mümkün 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 449 cevap paylaştı. Elbette mümkün. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 628 cevap paylaştı. Mumkun 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 681 cevap paylaştı. Çocuk var mı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabiki değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Çocuğun olur bu riske girme
Adam Önüne taş koymazsa mümkündür
Vaktini ayarlarsın mümkün neden olmasın
Bence okul bittikten sonra evlenmek daha makul
Evliliği gözünüzde büyütmeyin.
üniversitede kimseye verme
Tabii ki evliyken de okunur.
Aldatırsın ara sıra
Yaşın kaç