3 yıldır 1800 TL'ye çalışıyorum. Sizce işten çıksam mı yoksa idare mi etsem?

Üç yıldır sağlık ocağında çalışıyorum. devlet ataması filan yok özel olarak işe girdim. temizlik personeliyim. günde 4 saat çalışıyorum. sgk da yarım gün yatıyor.1800 alıyorum aylık. ama patronlar gerçekten çok gıcık kadın tıbbi sekreter kocası da oranın doktoru. kapaliyim açıl diye baskı kuruyorlar alttan alttan. pandeminin başında korona olduk. temasli olduğumuz için sağlık ocağı da kapandı. aradan iki yıl geçti. grip olunca yoksa korona mi oldun zaten senden bulasmisti ilk diye laf sokuyorlar. sanki bilerek yaptım. doktorun evine temizliğe gidiyorum ayda bir. ucrete zam istedim 100 TL di 150 olsun çok az dedim. demedigini bırakmadı eşi. neymis yerin silinme derdi yokmuş. bilmemne ev taş ev bende Vileda yerine ütü yapıyorum iki üç saat. birsuru çamaşır yigiyor önüme. abla o zaman ben gelmiyim temizliğe. sadece sağlık ocağına gideyim dedim. gicikligina kocam sağlık ocağına ayrı eve ayrı birini istemiyor. eve gelmiceksen işten de ayrılmak zorundasin dedi. ertesi gün işe gittim kocası sen ona bakma memnunuz biz dedi çıkartmadi işten. ihtiyacim vardı sabretmek zorunda kaldım. artik çıkmak istiyorum. hem para az hemde eziyetlerinden bıktım ağır sözler söylüyorlar. doktor bey bilerek hastaların yanında azarlıyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üç yıldır 1800 almıyorum. ocak ayında 1800 oldu geçen yıl 1200 liraydı. uygulama başlığı değiştirmiş. simdi askerî ücrete zam geldi ya. daha ay sonu aylığımi alicam. yeni zamla birlikte kaç TL oldu bilmiyorum ay sonu belli olacak
3 yıldır 1800 TL'ye çalışıyorum. Sizce işten çıksam mı yoksa idare mi etsem?