Üniversite ogrencisiyim. Yaz aylarinda para kazanmak icin çalışıyorum. Is yerimdeki arkadaşlar ben okuyorum diye sanırım sinirleniyorlar okumak boş iş diyip beni küçümsüyorlar. Onun dışında müşteriler de çalışanları küçümsuyorlar. 2 liralik alisveris etti diye calisanlari satin aldıklarını düşünüyorlar. Onun dışında kasada açık çıkma sıkıntısı var kazandığım para aciklari odemekle geçiyor ki daha maasimi almadim. Ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSen çalış işini yap dikkatli ol
İnsanlar her yerde aynıdır aynı sektörde bende çalıştım mağazada çalıştığım dönemlerde çok gördüm o şekilde insanları şu anda mağazalarda değil Bölge müdürlüklerinde görev yapıyorum ya da genel merkezlerde, insanlarla uğraşmak kadar zor bir iş yoktur. Nereye gidersen git hizmet sektöründe isen aynı sıkıntıları yaşayacaksın ben kasada İken 1.99 liralık ürün alıp 0.1 krş nerde diye soran olduğunu gördüm bende gittim buldum teslim ettim. Dediğim gibi sen işini yap Maaşını Al dikkatli ol açıkta çıkmaz sıkma canını kimse içinde işinden olma06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Insanlarla ugrasmak gerçekten zor. Ben bu yüzden artık kasada durmak değil mallari dizmek istiyorum. Başka bir iste hem acik cikma riski olmadan hem de stressiz bir ise girmek istiyorum.
- +1 yıl
Bilmiyorum ama öyle bir iş var ise gidebilirsin ancak şöyle bir şey eğer aynı işe yine gidicek olursan aynı sektör demek istediğim hizmet sektörü boş yere yerinden kıpırdama işini yap sadece kimseyle muhatap olma yanındaki çalışanların dediklerine kulak asma hiç kimse bir başkasının başarını sindiremez o yüzden böyle saçma sapan yorum yaparlar. Zaten senin başarını takdir eden insan olgun insandır Yanında çalışan iş arkadaşlarının çocukluğuna ver sen 😉
Soran+1 yılAhaha sag olasin güzel dedin 😊
- +1 yıl
O zaman ne yapıyoruz işimizi yapıyoruz çıkıyoruz gidiyoruz evimize 😊
Soran+1 yılAhaha 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılkafasını çalıştırmayan adam, amelelik yapmaya mahkumdur. para kazma kürekle ya da beden gücüyle değil, akılla kazanılır. insanlarla hayatta uğraşmam. çok şükür internet işlerine daldım hayatım kurtuldu son 2 senede.
012 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Ben bunun farkina vardim. Beden gücüyle değil kafayla calisacak bir insanim ben. Bende cok şükür okuyorum.
- +1 yıl
herkes okuyor, önemli olan başkalarından farklı olup iyi paralar kazanabilmek. icraatin varsa sorun yok.
Soran+1 yılKpps ye girip atanmak istiyorum. Benim derdim bu. Onun dışında gözüm fazla yükseklerde değil zaten. Atansam yeter benim icin
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılAmin. Hepimiz için
- +1 yıl
bana göre evleneceğin adam maddi yönden evi geçindirebiliyosa, kadının çalışması gereksiz. genç yaştaki bazı kızlar evinde oturup ev işleriyle ilgilenmeyi kocasına hizmetçilik olarak görüyolar fakat zaten 3 krş paraya köle gibi özel sektörde çalışıyosun asıl hizmetçilik o. bırak evinin ihtiyaçlarını koca yapıyorsa sen de bir zahmet ev işleriyle uğraş dimi. altı üstü yemek yapacan sonuçta hayat müşterek evleniyosan bir kişi bunları yapmalı ama şuanki kızlar maalesef kafa bir dünya özel sektörde çalışmayı kolay sanıyorlar.
Soran+1 yılEsim işte çalışırken ben evde bos oturmam. Zaten benim tabiatima ters bos bos oturmak. Ben surekli kendini geliştirmeye çalışan birisiyim ve bu hep böyle olmali. Benim için okumaktan baska çıkış yolu yok. Özel sektore su an katlaniyorsam paraya ihtiyacim olduğu icin ve gecici olduğu icin. Evde oturup yemek yapmaktansa beraber işte çalışıp beraber yemek hazirlariz. Neyse daha cok küçüğüm evliligi düşünmek için
- +1 yıl
modern köle olarak 3 krş paraya çalışarak kendini geliştiremezsin bilesin. okuyarak da umduğun paraları kazanamazsın kolayca. ben 2 tane üni bitiren adam gördüm oxford ve bilkent mezunu ama adam pazarcılık yapıyordu. diksiyonu tipi herşeyi entel dantel bir tipti fakat adam pazarcılığı seçmişti canlı şahit oldum bu adama. sebebini soruyorlar özel sektör eziyor ve esnek çalışma saatleri yok dedi. pazarcılıkta 10 günde kazandığımı ben özel sektörde 1 ayda kazanamıyorum bile dedi. seçim senin.
Soran+1 yılKendimi geliştirmek dediğim modern köle olmak değil. Yanlış anlamışsin. Ya ona bakarsan benim kuzenim 2 senelik Maliye okudu kpssden atandı ve su an memur olarak cok rahat çalışiyor. Ornek cok. Sen böyle örnek vermeye kalkarsan. Ayrica su an ozel sektorde ben 3 ayligina caliscam. Sanki ömür boyu calisacakmisim gibi (allah korusun) yorumlar yapıyorsun
- +1 yıl
devlete kapağı atarsan tamam haklısın rahat edersin onda bişey demem ama ben senin yerinde olsam kendi işimi kurmaya yönelik adımlar atarım yavaştan. denemeler yaparım bunun için. adam ufak bir dükkan açarak senede yüzbinleri götürebiliyor. hem kendi işin olur, hem de iyi paralar kazanırsın.
Soran+1 yılBen pek ticaret insanı değilim. Cok düşündüm dukkan acmak icin ama yapabilecegimi düşunmuyorum
- +1 yıl
hmm sen bilirsin.
- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılAçık olayını genelde içeriden birileri çıkartıyor. Market işi dışarıdan göründüğü gibi kolay bir iş değil. Daha iyi bir iş bulma imkanın varsa işten ayrılabilirsin. Ama İstifadan sonra 15 gün orada çalışman gerekiyor. 15gün ihbar süresi oluyor çünkü.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya oyle miymis bak bunu bilmiyordum istifadan sonra 15 gun çalışmayi. Ben İşkurla girdim. Haziranin 14 unde ise girdim. Agustasin 15 inde cikmak istiyorum nasil yapmam lazim?
- +1 yıl
İstifanı 15 gün önce ver 15 gün sonra işten ayrılırsın. Ayrıca 15 günün parasını da sana ödemek zorunda.
Soran+1 yılSordum da öyle değilmiş. Hemen cikabiliyormussun
- +1 yıl
Bim kurumsal bir firma. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının kurallarından biridir bu. 15 Gün önce haber vermek zorundasın ki yerine birisini bulmak için onlara süre vermiş olasın. Ben de bu sektörde çok uzun süre çalıştım ve bende aynı bu şekilde istifa yazdıktan 15 gün sonra istifam işleme kondu.
+1 yıl1-kimse senin okumana karışamaz. okudugun için kendinle gurur duymalısın. o okumayı boş gören insanlar cahil kesimler.,
2-öyle bir yerde çalışmak yerine magaza tarzı bir yere geçebilirsin03 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimle gurur duyuyorum. Hem okuyup hem para kazandigim icin. Teşekkür ederim bu arada 😊 aynen bizim evin onunde bir magaza var küçük ona gecmeyi düşünuyorum
- +1 yıl
aynen öyle.
Soran+1 yıl☺😊
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Okuyana laf soyleyen bariz kompleksi cahillerdir. Kendisi okumadigi icin nefretle bezenmis bir savunma mekanizmasi gelistirmistir. hadi oradan etmek en iyi yontemdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Okuduğum icin böyle davraniyorlar. Her isine tamam diyen ses cikartmayani seviyorlar
+1 yılBu soruyu sorman bile hata hiç düşünmeden istifa et Gururun parayla satın alınacak birşey değil incitme onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünuyorum 2 kurus para kazancam diye gururumu satmak istemiyorum
- +1 yıl
En iyisini yaparsın bence.
kasanı kimseye teslim etme/işi öğren/okulun bitince bir sahil kentinde küçük bir bakkal aç/sonra market (sonra gross market/sonra bizi tanımazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen moladayken musteri cok olursa benim kasami acmak durumunda kaliyorlar. Ahaha ben pek ticaret insani değilim 😄
+1 yılKendini calisma arkadaslarina ezdirme! Calismak ulkemizde zorken daha da zorlastiriyolar insanlar cok kotu.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen patrona laf gidecek diye korkuyorum. Yoksa ben kendimi ezdirmem. Müşteriye küçük bir sey desen bile hemen patronu cagiriyorlar.
- +1 yıl
Musteriye haklida olsan maalesef hicbir sey soylememen gerekiyor. Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılAynen. Teşekkür ederim
+1 yılPoşetli Çavdarlı Ekmekler varya / Onlar ne zaman geliyor :)
Çıkma bence Sabret15 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😂 inan bilmiyorum o işlerle ben ilgilenmiyorum 😄 1 ay kesin kalcam zaten. O zamana kadar fikrim değişmesse cikmayi düşünuyorum
- +1 yıl
Fikrin değişmesin / Hem eğleniyor hemde para kazanıyorsun, Evde takılmak çok sıkıcı / Canını sıkanları da sallama :)
Soran+1 yılEvet evde durmak sıkıcı. Hem annemde evde boş oturunca kızıyor bana. Neyse hayat tecrübesi oldu banada 😊
- +1 yıl
Alışverişe gelen insanları falan gözlemle / Sirkülasyon olan bir yerde bunu yapmak seni eğlendirebilir / Canın sıkılmasın / Kolay gelsin :)
Soran+1 yılKameradan bakıyorum. Zaten insanlari gozlemlemeyi seviyorum insanlar hakkinda tahmin yapıyorum 😄
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. daha dikkatli çalışacaksan çalış. zaten sonsuza kadar orada olmayacaksın, bim iyidir. öküz insanlara takılma pek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen isimi iyi yapmaya çalışıyorum zaten. Ama beni engelliyorlar
+1 yılİnsanların görüşlerine kulak asma işinde dikkatli olup açık çıkartmamaya çalış :) kolay gelsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeoriler pratikte de olsa keske ☺
- +1 yıl
haklısın ama pratiğe dökmeye çalışsan senin için çok daha güzel olur.. :)
Bence sabretmeyi dene ve onlara kendinle ilgili bilgi verme önemseme dediklerini.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay kesin durcam zaten. O zamana kadar fkrim degismezse cikicam
Soran+1 yılHah aynen bende zaten giyim magazasini düşünuyordum
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaas almiyorsan cik. Ama diger konularda geryerde oyle. fabrikada ust rutbeler, calisanlari kucumserler senin orada musteriler kucumser ben fotografciyim beni kimse kucumsemiyor ama :D
05 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafciyi neden kucumsemezler çünkü küçümsemeyip kizmayip hatta iyi anlasayim ki fotografimi güzel ceksin diye 😄
- +1 yıl
Sen harcaniyorsun bimde, Git nasada calis :D
Soran+1 yılAhahah 😃 değil mi ya zehir gibi kızım harciyorlar beni 😄
- +1 yıl
Gel ben seni mankenim yapiym :D
Soran+1 yılYok sag ol 😄
+1 yıla 101 deydım bndede o ezme drumu oluyo lıse mevzunu adam unıverste mevzunu kasıyerden laıs vers yapıyo sokıym adeletıne trkıyenın
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yaa. Bana gelip diyor ki okumak bos is. Ben bosuna mi okuyorum dedim. Baksasiyla kiyasliyorlar beni sen bunun kadar kitap okumassindir hayatinda diye. Bir de ben onlari okumamla ezmiyorum ki.
- +1 yıl
he de gec ya ama kasaya dıkkat acık cıkartmamamya bak sıfrenı fılan karısık olsun
Soran+1 yılHerkes herkesin sifresini biliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇık ya markette çalışılır mı milletin götü kalkık kahrı çekilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa. 2 lirayla satin aldik zannediyorlar. Sanki benim maasimi onlar ödüyor
Cevap sahibi+1 yılUğraşma boşver
+1 yılBende illa bir yerde çalışacaksan defactoya falan gir
05 Yorumla
Soran+1 yılDefacto mu 😮 yok almayayim. Kalabalik yerlerde çalıştım hep. Bundan sonra musterinin az olduğu yerde caliscam 😁
- +1 yıl
Bende sen gibiydim hem unv hem iş defacto iyiydi hem temiz iş
Soran+1 yılDefacto kalabalik olmaz mi? Hem sürekli ayaktasin
- +1 yıl
Olsun elbise katlamaktan başka ne iş yapıyorsun ki sadece sezonlarda kıyafetler değişiyor oda yazın bana denk gelmiyor zaten klimalı serin ve temiz ortam
Soran+1 yılFazla ayakta duramiyorum ya.
Boşs çalışıyosun bence başka bir iş bulman lazım
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle de şu poşetleri sağlam yapsınlar
Biz onu sonra çöpe kullanıyoruz 😄01 Yorumla
Soran+1 yılBiz de kullaniyoruz çöpe 😂 bim gibi bir marketten ne bekliyorsun
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. bimden zengin koca bulmasansın yok kaki ayrlı macrocenter a falan gir
05 Yorumla
Soran+1 yılZengin koca arayisinda olsaydim su genc yasimda ve guzelligimle okumazdim ya da iste calismazdim. Mantikli yorum istiyorum lutfen
Soran+1 yılDelirtmeyin beni 😄
Soran+1 yılYok aman aman kalsın 😄
Bence çoktan bırakmalıydın. Daha sömürgeci bir iş yeri olamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya. Cok dogru dedin. Ise baslama saatinden yarim saat once bizi cagiriyorlar. Bir ara kizdim beni kandiramazsiniz ben calisma saatlerini biliyorum niye erken geliyim diye. Ama 7 senelik calisan bile erken geliyormuş o yüzden bir sey diyemedim. Bir de sunu öğrendim yarim saat once çağırmasi ego kasmasi yuzundenmis
Soran+1 yılKesinlikle
bimden çık rakip firmaya gir anlasınlar senin kıymetini
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha cok iyiymis bu 😂
+1 yılKasanda sürekli açık çıkması garip. Birileri kuyunu kazıyo sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılIlk başlarda acik çıkartmiyordum da calisan arkadaşlar kiskandi sanirim fazla sevinme vs dediler. Ondan sonra hep çıktı. Belkide nazar degdirdiler. Çünkü cok cabuk ogrendigimi söylüyorlardi
- +1 yıl
Kesin kıskanıyolardır. Küsuratlı para üstlerine dikkat et. Kasanıda herkese açtırma.
Soran+1 yılBüyük paralari 2 3 kere sayarak veriyorum. Kasaya baskasi bakabiliyor malesef musteri cok olunca kasa açmak zorunda kaliyorlar ve ben eger moladaysam baskasi bakıyor malesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniyi okusanda bimde çalışırsın kaseyerlik alışkanlık yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılYok çalışıyorum zaten de musteriler is arkadaşlarım beni deli ediyorlar
Kesinlikle çıkmalısın orada durman bile hata
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 kuruş para için kendimi neden ezdireyim değil mi?
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİdare et hayatım ne diyeyim ki
06 Yorumla
Soran+1 yılInsanlari acayip eziyorlar bilemezsin özellikle de müşteriler 😕
- +1 yıl
Her markette öyle maalesef adam küçük bir şeyde bile havasından geçilmiyor sanki çalışana para veriyor aynen haklısın
Soran+1 yılAynen. Sanki o benim parami oduyormus gibi.
- +1 yıl
Her yerde öyle hayatım boşver sen ekmek paranı kazan helaliyle milletin hal hareketi umrunda olmasın
Soran+1 yılSag ol canim 😊
- +1 yıl
R. ederim bacım
+1 yılçıkış kapısına doğru yürüyorsun ve özgürlük
010 Yorumla
Soran+1 yılVallahi cildirtacaklar beni. Özgürlük güzel de para kazanmam lazım
- +1 yıl
Sana göre bir yer bulursun sorun olacağını sanmam.. Çalışmak istiyorsun sonuç olarak
Soran+1 yılAynen. Evimizin karşısında bir magaza var. Orasi hem rahat sakin aylik 100 lira. Zaten bimden 1300 aliyorum. 1300 un 300 uyle zaten acik kapatıyorum.
- +1 yıl
nasıl aylık 100 tl?
Soran+1 yılAy pardon 1000 diyecektim 😊
- +1 yıl
o zaman mantıklı hiç durma
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler 😊
- +1 yıl
rica ederim. bu düşünceyi uygulamaya geçirirsin umarım en kısa zamanda
Soran+1 yılHayirlisiysa olsun 😊 teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
inşallah hayırlısı olur.. iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril isten cekemeyip ustune atiyorlar belkide
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünuyorum
Cevap sahibi+1 yılIsi ilerletmeden baska bir yere gec
Soran+1 yıl1 ay daha calismam lazim maasimi almam icin. Ondan sonra fikrim değişmezse çıkmayı düşünuyorum
Cevap sahibi+1 yıl1 ay icinde baska bir bim markwtine vs bakabilirsin yararina olur
Soran+1 yılAynen. Bizim evin karsisinda magaza var simdilik onu düşünüyorum
+1 yılDaha iyisini bulunca çık
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılHayır çıkma işsizlik çok kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılBirkac is buldum kendime simdiden. Ama kismet nasil olur bilmiyorum. Isten cikmama 1 ay var o zamana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum
- +1 yıl
Boşver bence bir yere alışmak zor
Soran+1 yılInsanoglu alışır her şeye
+1 yılBaşka is bulacaksan çık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmigrosa girseydn keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılOrda da acik sıkıntısı var orda da insanlarla ugrasma derdi var 😕
Cevap sahibi+1 yılyoğun değil bazı yerleri hakkını verio
uyanık ol
04 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yıl?(((((((((
Soran+1 yılPara üstünü verirken dikkatli olmaya çalışıyorum zaten. Büyük paralarda 2 3 kere sayıp veriyorum. Ama benim kasama başkası gecebiliyo
bime girmekle hata yapmıssın çık bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bosver onlari calis
01 Yorumla
Soran+1 yılSinir ediyorlar beni.
bim ne ya avmye gir bari
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇık tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen. 2 kurus para için ne sagligimi ne de gurumu hice saymak istemiyorum.
+1 yılNasıl rahat edersen
00 Yorumlakafana gore
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri