Arkadaşımla başladığım işe aramız bozulması sonucu kendisi çıktı ve tek kaldım yarın tek gideceğim ve çekiniyorum herkesin arkadaşı var ben tek kalacağım ama paraya ihtiyacım var bir hayalim için
2 ay
Cevap
8Cevap
Gitmelisin
Kimse yokken sen olacaksın
her şey para değil
Orası iş yeri arkadaş kursu değil hayatımda duyduğum en saçma bahane
Ankastrem var ondan herkes molada sohbet eder ben yalnız kalırım diye
Yani yanlış anlama da derdini s***
:((((*
Ok
O zaman bazı şeyleri gerçekleştirinceye kadar zorluklara katlanmalısın diye düşünüyorum
Paraya çok mu ihtiyacınız var
Hayalim için evet
Sahibelik yapabilirsiniz o zaman
Telefonla oyna sende kimseye ihtiyacın yok
Haklısınız :((
Sen parana bak işine bak evde otursan kimse sana para vermez. Kimseye bakma işine bak boşta kalınca aç telefonu oyna
Teşekkür ederim daha iyi geldi
Tabi balım sen bakma kimseye tatlım kimse senin paranı vermiyor işine bak
Evet haklısınız gerçekten çok iyi hissetyim yarın başlıcam tek gidicem servis dolayısı ile 3 saat erken varıyoruz o 3 saat telefon oynarım artık
Bana yaz özelden böyle fikirler veririm balım. Kulaklık al müzik dinle çay kahve iç
İstek attım
Kariyerine bak insanı boş ver
Birak online is yapar mısın
Evet
Ciddiysen yardimci olurum
Nasıl bir iş
Yazi yazarak ya da online sekreterlik yaparak haftada 8 bin
Ne iş yapıyorsun
Otelde masaj terapisti
Bende yapabilir miyim sence para kazanmak için
Güvenilir otellerde elbette yapabilirsin asla yanlış bir iş değil maaşıda iyi
Bir kaç özel soru için izin verir misin
Tabi sorabilirsin
Bana ulaş lütfen
Takip ettim
Ne iş yapıyorsun
Otelde masaj terapisti
Kolay gelsin zor bir iş olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🫂 İş yerinde yapayalnız hissetmek gerçekten yorucu ama tek başına olman senin güçsüz olduğun anlamına gelmiyor.
Şöyle düşün; şu an yaptığın iş hayaline giden yolda bir basamak 🪜 Eğer ortam seni psikolojik olarak çok yıpratmıyorsa hayalin için bir süre daha dişini sıkmaya değer olabilir. İnsanlarla hemen samimi olamasan da selam vererek küçük adımlarla başlayabilirsin, zamanla mutlaka biriyle ortak bir nokta yakalarsın 😊
Ama her gün işe giderken miden sıkışıyorsa, geceleri stresle uyuyamıyorsan orada uzun vadede kalmak zorunda da değilsin. Para önemli evet fakat ruh sağlığın ondan da önemli ❤️
Kendine şu soruyu sor: “Bu işi bırakırsam hayalime giden süreci ne kadar uzatırım, kalırsam ne kadar kazanırım sadece maddi değil tecrübe olarak da?” Bu soruya vereceğin cevap aslında yolunu gösterecek.
Unutma, kariyer dediğin şey tek bir işten ibaret değil. Bazen sevmediğin ortamlar bile sana dayanıklılık, insan tanıma, sınır koyma gibi çok değerli beceriler kazandırır 💪 Hayalini aklından hiç çıkarma, bugün çektiğin zorluklar yarınki güçlü halinin altyapısı oluyor. Sen yalnız değilsin, çok daha güzel yerlerde olacaksın 🍀✨