8 gü
25 yaşıma kadar hiç çalışmadım, geç mi kaldım?

GeriDöndümBebek
Yoda
Çok geç mi kaldım iş bulamıyorum
Güncellemeler:
6 gü
Okudum ve meslegimi yapıcam
87Kız Görüşü
105Erkek Görüşü
- Gec kalmadın elinden geleni yapacagina basaracagina eminim :)Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86105- Neden geç kalasınız insanlar emekli olduktan sonra bile çalışıyor hiç bir şey için geç değildir hemen başlayın bence...Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Emekli erken olmuş. Şimdi 40 yıllık emekli olmak şarttan dolayı mezara gitmek zorunda değilim. Bu bir tuzak
- Her yaşta işe de eğitime de başlanabilir.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
- Bende 24 yaşında başlamıştım ama iş olanağını düşününce normal hem bircok insan master yapıyor doktora yapıyor falan 30 yaşından sonra calışmaya başlıyor yani normal bence. Benim ilk girdigim yerde bi tanıdıkti 1 yıl sonra ayrıldim sonra 2 yıl yine issiz kaldim falan . Tabi iş ararken ne gibi işler yapmak istedigine görede degisir. Ben sanal markette calisiyorum 2,5 yıl oldu. Eskiden söyleselerdi inanmazdim marketci olacagimiEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Mesleğin yoksa evet geç kalmışsın diyebiliriz. Yapacağın işler artık sana zor gelebilir ayrıca. 25 yaşına kadar niye hiç çalışmadığın da ayrı bir konu. :) Tabii ki çalışmak istemeyebilirsin. Ama eğer bir yerden başlamak istersen o ilk süreci atlatmak için tanıdığın birinin yanında çalışmak senin için artı bir başlangıç olur.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kesinlikle geç kaldın. Bu devirde para kazanmanın zorluğunu, para kazanmanın zorluğunu, insanların maaş almak için beler yaşadığını, nelere katlandığını, maaşı aldığında neler hissettiğini, maaş arefesindeki heyecanı bu yaşına kadar yaşamamış olman bence bi kayıp.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Hayır çok geç kalmamışsın.
18 yaşında lise bitiyor 5 sene okul okusan zaten 23 yaşında oluyorsun ama okulunu iyi şekilde bitirip bir şeyler öğrendiysen farzet ki 1 yıl mezuna kaldın 1 yılda okulun uzadı yani çok geç bir zaman değil.
Eğer geçerli bir mesleğin varsa iş bulup 1 2 sene içerisinde işini iyi şekilde öğrenirsin ve ona göre kazanç elde etmeye de başlarsın.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Benim yaş 22 staj dışında hiç çalışmadım iş yok ülkede zaten benim yapacağım şeyim sonik işleride Suriyeliler bakıyor kamuya girmek istesem tonla torpil liyakatsızlık dönüyor kendi işimi yapmak istesem sermaye yok hali ile boşta kalmam kadar doğal bir şey yok askeriyeden ilerleyim desem bütün yabancılar göçmenler burada keyif çatıyor ben niye gidip enayi gibi kendi canımı ortaya koyayım diyorum olay bundan ibaretEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Bende 33 yaşındayım hiç çalışmadım. Sadece bir kaç sene önce 6 aylığına işkur typden yararlanmıştım. Gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal geçti. Zaten çekingen utangaç içime kapanık sessiz biriyim hiç açılamadım. İşe giremeden çalışamadan evde yalnız mutsuz yaşlanıyorum. Kendimi hayata geç kalmış hissediyorum.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Ailemle yaşıyorum ama işsiz olduğum için parasız masrafsız yaşamaya da mahkumum. En azla yetinerek yaşamaya mecburum.
Ben de işkurla bi işe gireceğim de öyle olunca sadece 6 aylığına mı alıyorlar? Yoksa siz mi çıktınız typ dediğiniz şey nedir
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Nasipliçiçek ben işe girmedim sadece işkur kapsamında 6 aylığına toplum yararına programdan yararlandım. Typ sözleşmeli oluyor 6 ay sonra bitiyor uzarsa da 9 ay oluyor herhalde. Zaten öyle herkesi almıyorlar kura falan çekiliyor.
- Gizli Üye6 güÇok uzun süreli bi iş arıyorum. Yani hayatım boyunca çalışacağım bi iş. Ve şu an öyle bi kader yaşıyorum ki her girdiğim yer pis çıkıyor veya sorunlu. Diyorum ki keşke üniversiteye gitseydim. Gerçi gitsemde atanamıycam. Market işinden başka bana göre bi iş yok çünkü benim kaderim, Ben ne yapayım peki geç mi kaldım?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Ben 9 yaşında iş hayatına girdim. Sonra lise falan bitti 19 yaşında tekrar girdim toplam 2 sene sigortalı işte çalıştım. İnsan çalışınca daha özgüvenli oluyor maddi olarak kimseye bağımlı olmuyor en güzel yanı bu. Şimdi babama muhtaç değilsem çalıştığım icindir yani. Ama sen de 25 yaşındaymışsin okul falan okuduysan bu yaşa kadar hiç çalışmamış olmam gayet normal.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Hiçbir şey için geç değil bunu unutmayın. İsterseniz 50 yasinda olun. Çalışmak istedikten sonra her yaşta iş bulabilirsiniz. Tabi uzmanlık alanı da önemli.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Yarına göre geç düne göre erken! Pes etmek; ruhumuzda yok ki? İnanmak başarmanın yarısıdır. Reddedilmekse erdemlik. Başarabilirsin, sadece olmadı diye pes etme yoluna gitme :)Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Tabii ki geç kalmış değilsin ama bence iyisiyle kötüsüyle sadece kişisel anlamda deneyim kazanmak için bence herhangi bir işe girip hayat temposuna başlaman lazım en azından deneyimlemek için ve neyi yapmak isteyip neyi yapmayak istemeyeceğine karar verirsin.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Ben de 26 yaşındayım sadece bir yerde 4 gün çalışabildim yakın zamanda sonra kovuldum. Çalışmayı hiç istemiyorum. Zorunluluk , büyük bir eziyet benim için. Ben sadece kendi gelişimime odaklanmak istiyorum ama hayatın iğrençliği yüzünden çalışmaya ihtiyacım var. Ne b*k yicem bilmiyorumEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bu yaşa kadar çalışmamakla hata etmişsin. Ama hayır, geç değil. Kendine göre bir iş bulup çalışmaya başlayabilirsin.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Zararın neresinden dönüyorsan kardır.
Okulun mu vardı, ihtiyacın mı yoktu bunları bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim..Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Biraz zor gibi. Başınızdaki müdürün veya şefin şunu yap getir demesi belki biraz gücünüze gidebilir.. Uyum sağlama olayı biraz zor olabilir..Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Çalışırsın herşeyi yaparsın hemde senin diğerlerinden eksiğin ne ki? ama çok zor üç gün sonra çıkmamak için kendini zor tutuyorsun çünkü işyerleri çok sorunlu. ne yapsan memnun edemiyorsun, zorluğunu göze alarak gireceksen çalış işlere. Yipraniyorsun
Ama iyi yönleri de çok sosyallesiyorsun özgüvenin artıyor elin para görüyor birey olduğunu hissediyorsun.. kimse sana karışacak cürreti bulamiyor çünkü kendi ayaklarının üstünde duruyorsun..
Ama kaçınılmaz son çünkü parasız bu devran dönmüyor.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Yaparken sıkılmayacağın bir sektör seçip üzerine mesleki eğitim alabilirsin. Ama iş hayatında mobbing var. Alışman zor olacak.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- 16 yaşında stajyerlik ile ilk iş hayatina adım attım. Her türlü insan tanıdım ve tanımaya devam ediyorum. Eğer gerçekten elinde bir sanatın yoksa el işi yapmak çok zor.. Gerçi şu an mesleğim var ama iş bulamıyorum çünkü bı yerlerde dayım amcam yok. Hiç bsey için geç değil ama karşına çıkacak tüm olumsuzluklara hazır ol.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Daha Fazla (171)
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > 25 yaşıma kadar hiç çalışmadım, geç mi kaldım?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Kız Görüşü