- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok geç kalmamışsın.
18 yaşında lise bitiyor 5 sene okul okusan zaten 23 yaşında oluyorsun ama okulunu iyi şekilde bitirip bir şeyler öğrendiysen farzet ki 1 yıl mezuna kaldın 1 yılda okulun uzadı yani çok geç bir zaman değil.
Eğer geçerli bir mesleğin varsa iş bulup 1 2 sene içerisinde işini iyi şekilde öğrenirsin ve ona göre kazanç elde etmeye de başlarsın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim yaş 22 staj dışında hiç çalışmadım iş yok ülkede zaten benim yapacağım şeyim sonik işleride Suriyeliler bakıyor kamuya girmek istesem tonla torpil liyakatsızlık dönüyor kendi işimi yapmak istesem sermaye yok hali ile boşta kalmam kadar doğal bir şey yok askeriyeden ilerleyim desem bütün yabancılar göçmenler burada keyif çatıyor ben niye gidip enayi gibi kendi canımı ortaya koyayım diyorum olay bundan ibaret
20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBen 9 yaşında iş hayatına girdim. Sonra lise falan bitti 19 yaşında tekrar girdim toplam 2 sene sigortalı işte çalıştım. İnsan çalışınca daha özgüvenli oluyor maddi olarak kimseye bağımlı olmuyor en güzel yanı bu. Şimdi babama muhtaç değilsem çalıştığım icindir yani. Ama sen de 25 yaşındaymışsin okul falan okuduysan bu yaşa kadar hiç çalışmamış olmam gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılGec kalmadın elinden geleni yapacagina basaracagina eminim :)
11 Yorumla- +1 yıl
😍😍😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geç kalasınız insanlar emekli olduktan sonra bile çalışıyor hiç bir şey için geç değildir hemen başlayın bence...
21 Yorumla- +1 yıl
Emekli erken olmuş. Şimdi 40 yıllık emekli olmak şarttan dolayı mezara gitmek zorunda değilim. Bu bir tuzak
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her yaşta işe de eğitime de başlanabilir.
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hiç de geç değil
00 Yorumla Bende 24 yaşında başlamıştım ama iş olanağını düşününce normal hem bircok insan master yapıyor doktora yapıyor falan 30 yaşından sonra calışmaya başlıyor yani normal bence. Benim ilk girdigim yerde bi tanıdıkti 1 yıl sonra ayrıldim sonra 2 yıl yine issiz kaldim falan . Tabi iş ararken ne gibi işler yapmak istedigine görede degisir. Ben sanal markette calisiyorum 2,5 yıl oldu. Eskiden söyleselerdi inanmazdim marketci olacagimi
00 YorumlaMesleğin yoksa evet geç kalmışsın diyebiliriz. Yapacağın işler artık sana zor gelebilir ayrıca. 25 yaşına kadar niye hiç çalışmadığın da ayrı bir konu. :) Tabii ki çalışmak istemeyebilirsin. Ama eğer bir yerden başlamak istersen o ilk süreci atlatmak için tanıdığın birinin yanında çalışmak senin için artı bir başlangıç olur.
00 YorumlaBen de 26 yaşındayım sadece bir yerde 4 gün çalışabildim yakın zamanda sonra kovuldum. Çalışmayı hiç istemiyorum. Zorunluluk , büyük bir eziyet benim için. Ben sadece kendi gelişimime odaklanmak istiyorum ama hayatın iğrençliği yüzünden çalışmaya ihtiyacım var. Ne b*k yicem bilmiyorum
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle geç kaldın. Bu devirde para kazanmanın zorluğunu, para kazanmanın zorluğunu, insanların maaş almak için beler yaşadığını, nelere katlandığını, maaşı aldığında neler hissettiğini, maaş arefesindeki heyecanı bu yaşına kadar yaşamamış olman bence bi kayıp.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım hiç çalışmadım. Sadece bir kaç sene önce 6 aylığına işkur typden yararlanmıştım. Gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal geçti. Zaten çekingen utangaç içime kapanık sessiz biriyim hiç açılamadım. İşe giremeden çalışamadan evde yalnız mutsuz yaşlanıyorum. Kendimi hayata geç kalmış hissediyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Ben de işkurla bi işe gireceğim de öyle olunca sadece 6 aylığına mı alıyorlar? Yoksa siz mi çıktınız typ dediğiniz şey nedir
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılÇalışırsın herşeyi yaparsın hemde senin diğerlerinden eksiğin ne ki? ama çok zor üç gün sonra çıkmamak için kendini zor tutuyorsun çünkü işyerleri çok sorunlu. ne yapsan memnun edemiyorsun, zorluğunu göze alarak gireceksen çalış işlere. Yipraniyorsun
Ama iyi yönleri de çok sosyallesiyorsun özgüvenin artıyor elin para görüyor birey olduğunu hissediyorsun.. kimse sana karışacak cürreti bulamiyor çünkü kendi ayaklarının üstünde duruyorsun..
Ama kaçınılmaz son çünkü parasız bu devran dönmüyor.10 Yorumla
+1 yılKesinlikle geç kalmışsın çalışıp calismaman önemli değil sigorta girişini yaptır 1 ay bile olsa sigortalı bir işte çalış ki emeklilik yaşın artmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok uzun süreli bi iş arıyorum. Yani hayatım boyunca çalışacağım bi iş. Ve şu an öyle bi kader yaşıyorum ki her girdiğim yer pis çıkıyor veya sorunlu. Diyorum ki keşke üniversiteye gitseydim. Gerçi gitsemde atanamıycam. Market işinden başka bana göre bi iş yok çünkü benim kaderim, Ben ne yapayım peki geç mi kaldım?
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
Kurslara git. Meslek edin.
Cevap sahibi+1 yılHangi kurslara mesela, tavsiye alabilirim ihtiyacım var.
- +1 yıl
Takip et.
Cevap sahibi+1 yılşu an işe gidiyorum akşam yardımcı olurmusun?
Cevap sahibi+1 yılAkşama atarım burdan yazarım
- +1 yıl
Ok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 24um bizim gibiler icin normal bu anca universite bitiyor sinavdir sudur vs atanamazsak bile normal bi ise bu yaslarda basliyoruz tabi ben okurkende bi kac yerde kisa sureli çalıştim yine deneyimim biraz var
10 Yorumla18 yaşında sigortam var 41 yaşında sigortam dolacak :D 60 yaşını bekliyeceğim emekli olmak için yasa çıkarsa 41 42 yaşında emekli olurum :D
25 yaşında başlasan 52 53 yaşında anca sigortan dolar 65 yaşına kadar emekli olmak i. in beklersin10 YorumlaBende 24 um bir kez iş deneyimim oldu şu an yine iş görüşmem var yarın iş hayatına tekrardan atilacagim😅 hiçbir şey için geç değildir daha çok genciz ya
20 Yorumla
+1 yılÜzme kendini. Tek başına değilsin. Senin yaşıtların da aynı durumda. Bu seninle veya sizinle ilgili bir şey değil. Bu bir ülke problemi. Ne badireler atlattı bu ülke bunları da atlatacak. İyi bir hayatınız olacak umarım.
00 Yorumla
+1 yılyoo ne geç kalması. hayatın yeni başlıyor, düzenin de
10 Yorumla
+1 yılOkuduysanız normal tam anlamı ile çalışmaya genelde o yaşarda başlanıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl16 yaşında stajyerlik ile ilk iş hayatina adım attım. Her türlü insan tanıdım ve tanımaya devam ediyorum. Eğer gerçekten elinde bir sanatın yoksa el işi yapmak çok zor.. Gerçi şu an mesleğim var ama iş bulamıyorum çünkü bı yerlerde dayım amcam yok. Hiç bsey için geç değil ama karşına çıkacak tüm olumsuzluklara hazır ol.
10 Yorumla
+1 yılBende aynıyım dert etme senin gibi olan çok var yalnız değilsin
10 Yorumla
+1 yılBence geç. Ne kadar erken yaşta hayata atılınca o kadar iyi oluyor. Başkaları bir kaç senelik çalışma tecrübesine sahipken sen çok daha fazla tecrübe sahibi olunca avantajlı oluyorsun.
10 YorumlaBen de 24 yaşındayım ve hâlâ işsizim, kpss'ye çalışıyorum. Geç kalmış sayılmayız ama imkanım olsaydı tabii ki çok daha erken başlardım.
23 Yorumla- +1 yıl
Ablacım, kpss direk mi işe geçiyor?
- +1 yıl
Eğer öyleyse bende gireyim.
+1 yılHiçbir şey için geç değil bunu unutmayın. İsterseniz 50 yasinda olun. Çalışmak istedikten sonra her yaşta iş bulabilirsiniz. Tabi uzmanlık alanı da önemli.
00 YorumlaYarına göre geç düne göre erken! Pes etmek; ruhumuzda yok ki? İnanmak başarmanın yarısıdır. Reddedilmekse erdemlik. Başarabilirsin, sadece olmadı diye pes etme yoluna gitme :)
00 Yorumla
+1 yılTabii ki geç kalmış değilsin ama bence iyisiyle kötüsüyle sadece kişisel anlamda deneyim kazanmak için bence herhangi bir işe girip hayat temposuna başlaman lazım en azından deneyimlemek için ve neyi yapmak isteyip neyi yapmayak istemeyeceğine karar verirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar çalışmamakla hata etmişsin. Ama hayır, geç değil. Kendine göre bir iş bulup çalışmaya başlayabilirsin.
00 Yorumla20 li yaşların keyfini sürmüşsün. Eğer eğlendiysen 25 ine kadar takılma boş ver. Neye yetişmeye çalışıcaz. Eninde sonunda mezara gidiyoruz.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZararın neresinden dönüyorsan kardır.
Okulun mu vardı, ihtiyacın mı yoktu bunları bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim..00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor gibi. Başınızdaki müdürün veya şefin şunu yap getir demesi belki biraz gücünüze gidebilir.. Uyum sağlama olayı biraz zor olabilir..
00 Yorumla
+1 yılBu yaşına kadar sevgilinin ve babanın parasını mı yedin.
03 Yorumla- +1 yıl
@ozgeozbkk Başka nasıl geçinecek özge abla
- +1 yıl
Evet
Yaparken sıkılmayacağın bir sektör seçip üzerine mesleki eğitim alabilirsin. Ama iş hayatında mobbing var. Alışman zor olacak.
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşına kadar ebeveynin sana nasıl baktılar? 👏🙄
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence geç değil siz yeter ki adım atın. Başarılı olabilirsiniz her yaşta. Keyifli günler.
10 Yorumla Hiç bir şey için geç değildir lafı koca bir yalan ama çalışmak için yaşın gayet uygun.
10 YorumlaMesleğe başlama yaşı 25 normal
Okul okumak zaten başlı başına bir iş10 Yorumla
+1 yılHayır geç kaldığın yok ama ne iş yapabilirsin ki bu yaşına kadar hiç çalışmadığını belirtmişsin
00 Yorumla
+1 yılOtellere başvur hicbisey bilmirsan sezon yeni açılıyor özel güvenlik belgesi alabilirsin 😉
00 Yorumla
+1 yıl25 yaş bişey değil tam zamanı ve ayrıca ne iş yapmak istiyorsunuz ve hangi ilde iş arayışın var
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmadın çalışmak güzel işleyenn demir isildar diye boşa dememişler
00 YorumlaYooo hayatını yaşayıp erken yaşta stresten uzak kalmışsın
00 YorumlaBen 29 yaşında iş hayatına atıldım. 25 yaş neden geç olsun ki?
10 Yorumla
+1 yılBen de 25 yaşıma kadar çalışmadım sonra atandım geç falan değil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılen iyisini yapmışsın demek ki ekstra paraya ihtiyacın yokmuş ihtiyacın olduğu zaman çalışırsın
00 Yorumla
+1 yılBen 8 yaşinda başladım😄
Diploma edindin mi bari bu yaşa kadar00 Yorumla
+1 yılO insandan insana hedeften hedefe değişir... Hiç kimse geç kalmış değildir.
00 YorumlaYok canım lafı bile var on dönüm bostan yan gel yat Osman 😂
00 YorumlaBen 21 yaşında askerden gelir gelmez başladım çalışmaya ama sen de geç kalmış sayılmazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Aklın ve yeteğin varsa kendin birşeyler yap, Özel sektörde asgari ücretle çalışarak hiçbir yere varamazsın
Hayir tabiki istedigin zaman baslayabilirsin ama cok gec kalma bence agac yasken egrilir sonucta🙂
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey için geç degil ama simdiden başlamanda fayda var
00 Yorumla
+1 yılYok canım ne geç kalması. Ölmeyi bekleseydin çalışmak için.
00 Yorumla
+1 yılBende hiç bos durmadım ama her ile girdiğimde bu iş için yaşlımıyım acaba die düşündüm
00 Yorumla
+1 yılHayir tabi ki ben de 25 yasindayim ve pek calisma hayatim olmadi olsun istiyorum bu gec sayilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabiki bende ilk zamanlar dışında 15 yıl ara verdim, çalışmaya başladığımda yaşım 32ydi hiç senin gibi düşünmedim ve tüm hayatımı baştan başa değiştirdim iş bulman yeterli
00 Yorumla
+1 yılSoru sorduysan ve geri donduysen hala vaktin vardir bebek
00 Yorumla
+1 yılGeç değil fakat kimse iş vermiyor ve tecrübe istiyorlar ana karnından tecrübeli doğucaz galiba? Ben 26 yaşındayım bi çok sektörde tecrübem var ama olmayınca olmuyo
24 Yorumla- +1 yıl
şu an ne yapıyorsun peki
- +1 yıl
İşsizim iş arıyorum asgari ücret veren 8 saat çalıştıran bi firma yok olan da almıyo şaka gibi
- +1 yıl
Ne mezunusun. Kötüymüş gerçekten.
- +1 yıl
Lise diploması istiyorlar diye açıktan bitirdim fakat yine iş yok
+1 yılÇok iyi Hatirliyorum ilk iş mesaim pazarda olmuştu, ilk maaşımı anneme vermiştim 2. El kıyafet tezgahı açmıştım 😅 geç değil insan her şeye alışır zamanla deneyimsiz eleman bir çok yer almıyor olsada isterseniz yapamayacağınız bir şey yok ☺️
00 Yorumla
+1 yılHayır bu sacma düşünce bende 29 yasındayım bir kac kücük iş dışında pek deneyimim olmadı hep devlet kapısı deniyorum olmazsa nolcak elim ayağım tutuyor 30 yaşındayım diye hic bir kapıda bana iş vermicekler mi? Düşünme böyle dene vazgeçme.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde öyle ben de öyleydim. Cidden TL büyük ve deneyim olmayınca iş vermiyor şerefsizler. Ben üç okul okuma rağmen zor buldum ve düşük maaşım. Eskiye dönme insan olsa asla okumazdım. Okumayanlar çok daha zengin.
00 Yorumla
+1 yıldaha yaşın o kadar yok iş bulursun birazda yetenekliysen daha çabuk bulursun
10 Yorumla
+1 yılHayır, inan hiçbir şey için geç değil. Sen çabalamaya devam et
10 Yorumla
+1 yılİlkokul mezunu ve İmam hatip mezunlarından sana sıra gelmez. burada senin suçun yok
08 Yorumla- +1 yıl
Malum partiye üye olsaydın bakan danışmanlık öğretmen polis subay vs olabilirdin
- +1 yıl
Vicdanı ve insanlığı olan olmamalı. Şahsi görüşüm
- +1 yıl
Hayır sen öyle birisin diye bişey demedim zaten 😂😂
- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler