AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Üniversite okuyorsun ya üniversite okumakla ilgili nasıl yorumlar yapıyor?
Sen daha gitmeden bunu düşünüyorsan büyük ihtimalle üniversite 1bitmeden ayrilirisiniz net
Sorun yaşarsanız bu okuldan dolayı değil kafa yapısından kişilikten dolayıdır
Sen bi kazan okulunu bitir biraz daha olgunlaş da ondan sonra düşün bunları kafaya takılcak bir şey yok bunun okumaklada alakası yok zaten
Yaşarsınız. Ne okuyorsunuz?
Bu sene giricem sınava çocuk gelişimi okumak istiyorum
Senin düşüncelerin değişcektir acı ama gerçek
Neden değişsin açıklama yapsaydın keşke
Parasını kazanıyorsa sorun yok sevmen önemli.
Kazanıyor o yönden sıkıntı yok
Gittiğin üniversite bölüm ve ganon onemli
Gittiğim üniversiteyle ne alakası var
Dershaneden bozma bir univi 2.5 Gano ile bitirdiysen hala liseli sayılırsin
Davul bile dengi dengine çalar
Anne- Babası bu kızı boşuna mı okutacak. Ağzına sağlık kardeşim. Cahil olanla olmayan bir olur mu hiç? Üniversite mezunları bile bu ülkede problem yaşıyor iş bulurken bilgi düzeyi düşük ülke cahil dolu. Lise terk insan empati yapmaktan ne anlar bir kadına hak ettiği değeri nasıl versin? Anca sokak ağzı esnaf ağzı konuşur. Hayat okulu mezunu üniversite mezununu nasıl anlasın.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Rica ederim
Sanarsın üniversite okuyunca Cumhurbaşkanı olacak
Konu o değil
Kafa yapısı uyan kimse onla devam et bir kağıt parçasıyla mı anlaşacaksın shdh
Bunlar önemsiz detaylar inan bana.
hani okuyordun lan bu nasıl çelişkili soru
yaşarsınız o hep kendini altta görür senden
Yok olmaz üniversite çağımız da zor bir şey değil.
Daha ne aşklar yaşayacaksan merak etme
Abi ailesi bu kızı boşuna mı okutacak daha iyi imkanlarda yaşamak varken eve iki devlet memuru ya da üniversite mezunu maaşının girmesi varken niye lise terk birine tamah etsin? Cahil insan ve cahil olmayan insan bir midir aynı mıdır? Üniversite mezunu adam eşimle birlikte çalışıyoruz diye eve geldiğinde ev işlerinde eşine yardım eder kitap okur empati yapar onu anlar çünkü adam cahil değil lise terk adam gelince ne yapar? Karı önüme yemeğimi getir Karı kısmı kitap okur mu çevremde gördüğüm şeyler bunlar cahil insandan üniversite mezununa eş olmaz
Haklısın doğru söylüyorsun
Böyle düşünenler okumuş cahildir.
Karakterlerinize bağlı bir durum bence bu
Cehalettt diploma ile ölçülmez
Büyük ihtimalle evet yaşarsınız..
Yaşamazsınız niye yaşayasınz ya
hangi bölüm düşünüyorsun?
Çocuk gelişimi
üniversiteden sonraki hedefiniz nedir?
Okul öncesi öğretmeni olucam ilerleyen zamanlarda da kendi yerimi açmak istiyorum
okul öncesi öğretmeni olmak harikadır birde çocukları seviyorsanız süper bir meslek
mezun olduktan sonra kendi yerinizi açasıya kadar devlet ya da özel bir kreşte yardımcı öğretmen olarak çalışmanız gerekir, sonra bir kaç sene sonra öğretmenliğe yükselirsiniz
gelelim kendi kreşinizi açmaya...
büyük sorumluluk gerektirir. isterseniz biraz daha detay anlatayım :)
Olur daha detaylı anlatabilirsiniz
takip için musade varmıdır öğretmenim :)
özel kreş başlı başına maddi ve manevi sıkıntılıdır. Yer kiralamak ya da satın almak büyük gider bunun öğretmeni, aşçısı, yemeği, suyu elektriği, çamaşır bulaşık maninesi buzdolabı vs. birde bunlar arıza yapar... sabah 8 akşam 6 iş sosyal hayat 0, yazın çocuk azalır gelir düşer falan filan işte
Daha simdiden simarmissin yazik
Hiç bişey olmaz ama kendini geliştirmesi lazım
Ne alaka yaaa
Çevremde o kadar olumsuz konuşan var ki bende bide burdakilere sormak istedim bu ne böyle her kafadan ayrı bisey çıktı yorumları okursan ne alaka olduğunu anlarsın
Dengin değil
Denklik diplomayla mi belli oluyo
Evet çünkü sadece diploma değil olay. Üniversite ortamı insana çok tecrübe katıyor
Okumak artık bir şey ifade emiyor bu hükümette
Hem de hiç bir şey ifade etmiyor, hatta sadece okumak ta değil.
Senin soracaaaan sorunun m...
Yani saçma kafaya takılcak bir durum değil
Hiçte sorun yapmıyor gibi görünmüyosun
Mantıklı bir insan önemli
Olabilir.
yaşamanız an meselesi
Evet
Yaşayabilirsiniz.
Yaşayabilirsiniz
Yok ya nolucak yani çook okuyanı gördük
Statü farkı yaşanabilir.
Sanmam
Mesleği var mı bunun
Biraz sıkıntı olur
üniversite okumuyorsun
Yaşarsınız
Soruma yorum yapabilir misin?🥺
Zaman gösterir
Olmaz canım
Kaç yaşında
Sen lise terk olsan o uni okusa seni ister miydi? Geneleme yapmıyorum ama bazı erkek istemezdi aldatır
25
Baya yaş farkı var
18 ile 25 abi kardeş gibi o yaştaki erkeğin 18 olması garip
Çok yaşarsın
Neden
Yaşayınca anlarsin
Bırak gitsin
Ağzına sağlık 👏🏻👏🏻Ülke cahil erkek dolu üniversite mezunu bile bizim ülkemizde bilgisiz yarı cahil. Tam cahili kız neden çeksin anne babası boşuna mı okutuyor onu kendi gibi birini bulmayacaksa kendine yazık edecek. Lise terk adam kadından ne anlar işten gelir televizyonun karşısında göbeğini kaşır üniversite mezunu adam ev işlerinde yardım eder empati yapar kitap okur. Onunla bilgilerini konuşturursun benzer bakış açısına sahip olursun. Okumamış ne anlar okumuşun hayat tarzından?
Söylediğiniz her şey bir üniversiteye bakıyor yani? Gördüğüm en bilgili olduğu sanılan en cahilce yorum bu
Erkek arkadaşımda lise mezunu ben ikinci üni bitirip üçüncüye hazırlanıyorum şu an çalışırken onu da bu sene sınava hazırlıyorum altı senedir birlikteyiz ve liseyi de açıktan bitirmesine yardımcı oldum bir nevi benim zorumla bitirdi liseyi de ama bitirmeseydi de aramızda mükemmel bir uyum anlayış var altı senedir de gayet iyiyiz
Bu yorumu sadece ben yapmıyorum bütün gittiğim psikologlar yapıyor koskoca toplumu inceleyen ruh bilimi insanı insan ilişkilerinin doğrusunu bilmiyor da 2-3 üniversite bitirdin diye her şeyin en doğrusunu sen mi biliyorsun? Okumuş cahil olmak çok zor. Kendi standartını düşürmüşsün belki şu an yüksek lisans doktora yapacaktın ama liseyi bile okumak istemeyen birini zorluyorsun sanki bitirince cahilliği bitecekmiş gibi
Bu boşa çaba harcamak sadece ilerde evlendikten sonra anlaşamazsanız o zaman görürsün aradaki farkı
Bana göre genelleme yapmak ahmaklıktır. Her şeyin doğrusunu bildiğimi iddia etmedim zaten herkes içinde bulunduğu ilişkide doğru yanlış ayırt edebilir arasındaki farkı illa ki görebilir. Üniversite okumayan herkesi cahil olarak adlandırmak bana göre aptallıktır hatta
Eminim ailenizde lise mezunu yoktur bu mükemmel zeka seviyesinin aileden geldiği çok belli
İyi günler 🌞
Bütün gittiğim psikologlar cümlesi de ayrı bir ironi kafa yapını değiştirmek ile başlayabilirsin çok fazla psikoloğa gitmene gerek kalmaz belki 🤔
Toplumumuzdaki temel problem de bu zaten senin gibiler tarafından delirtilenler psikoloğa gidiyor ama senin gibi asıl psikoloğa ihtiyacı olanlar gitmiyor evlenmeden burada ahkam kesiyorsun savunduğun adam yarın öbür gün aşağılık kompleksiyle sana kavga açarsa burada ağlamazsın umarım
Ailemde lise mezunu yok ama senin gibi 2-3 üniversite bitirmiş cahil de yok hepsi okumuş çevremizde herkesin akıl danıştığı insanlar ve emin ol ki iq seviyeleri senden kesinlikle daha yüksek.
@byncokblms77 Inşallah ilkokul mezunu birine aşık olupta evlenirsiniz 🙂
İnsanların birebir de olan ilişkilerini bilmeden genelleme yapanda bir sorun yok ben düşüncene cevap verince mi sorun oluyor 😂
Evlenmeden ahkam kesmek olmuyor o lise mezunu diye cahil olmadığını belirtmek oluyor ki evlenince farklı olursa da ayrılırım her şeyin bir çözümü var yani ağlamak yerine ileriyi düşünüp anı mahvetmenin bir anlamı yok
Gittiğin BÜTÜN psikologlar da eminim genelleme yapmıyordur çakralarını aç sen anlatılanı da anlamıyorsun sanırım üzgünüm adına
Sen benim gibi bir cahille tartışmaya girebilme ihtimaline de şu an şükret çekilir dert değilsin oturup seninle bir yerde iki kelime bile edilmez 😄
@byncokblms77 belli üniversite okumussunuz ama insan olamamişsiniz :) bı baskasini sırf üniversite okumamis diye bu kadar küçümsemek aşağılamak ne kadar doğru? Siz önce insanlik nedir onu öğrenin her şey okumak değildir
@byncokblms77 boş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen
Aşağılamak mı? Ben kimseyi aşağılamadım ben gerçekleri söylüyorum asla bir hakaret küfür ters bir söz yok.
Siz bence çok fazla pembe dizi izlediniz ve üniversite mezunuyla lise terk birinin aşkının iyi olacağına inanıyorsunuz
Çevremde bir sürü evlilik gördüm demek ki olmuyor bu kadar insan yürütemiyorsa demek ki davul bile dengi dengine
@byncokblms77 çok büyük konuşuyosunuz umarım ilerde ilkokul mezunu olan birine aşık olup evlenmezsiniz aşk sevgi herşeyden önce gelir yeterki sevin sevdikten sonra onların hiçbir önemi kalmaz bide bişey daha eklemek istiyorum benim sevgilim gider okur üniversite mezunu olur ama siz ne yaparsanız yapın insanlık nedir öğrenemezsiniz
Ülkedeki çoğu lisans bölümleri üniversite sayılmıyor zaten bırakın çok istiyorsa evlensin ve pişman olsun
İnsanlıktan söz etmeniz saçma burada üniversite mezunu biriyle lise terk birinin anlaşıp anlaşamayacağını tartışmıyor muyuz? Çevremde gördüğüm böyle evliliklerde hep sıkıntı çıktı. Birçok psikolog olmaz diyor yalan mı söylüyor bunca insan. Olaylara biraz kalbinizin sesiyle değil mantığınızla yaklaşın lütfen.
Bu arada aşk o kadar büyük bir şey değil kendinizi kandırmanızın bir anlamı yok bayan soran
Nerden biliyorsunuz belki ben çok mutlu olucam ama siz üniversite mezunu diye birine kapılıp ya siz pişman olursanız şu düşünce yapısından bir an önce çıkmalısiniz
Çoğu lisans bölümleri üniversite sayılmaz tabiki çünkü bizim ülkenin cahil insanı iyi üniversitelerde okumayan öğrencilerin 4 yıllık lisans bölümlerini okumanın gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Çünkü o 4 yıllık lisans bölümünü gidip okumadı bilgisi yok cahil zır zır konuşuyor. Bazı lisans bölümleri var 2-3 tane de okusan adam hala cahil ama yanındaki lise terk ya da lise mezunu ondan daha cahil. Kalkmış evlenince anlaşabileceklerini düşünüyorlar. O kız fazla maaş alsın bak bakalım evde kopan kavgayı izleyin.
@byncokblms77 😂 tamam işte üniversite okumuş olmamız bizim insanlığımizi nasıl birisi olacağımızı belirliyomus ya aynı konu tutturmuşsunuz bı çevremde şöyle çevremde böyle diye herkes aynı olamaz çok gördüm okumuş bilgili insan ama yobazin teki insanlık namına bildiği hicbisey yok önemli olan kalp güzelliği anlayışı üslubu terbiyesi karakteri
Evet aşk her şey olmadığı gibi üniversite okumakta her şey değil üniversite de biriyle tanışsa ilişki yaşasa cahil değil denksiniz mi diyeceksiniz diğer huylarını özelliklerini bu kadına nasıl davrandığını es geçip saçmalık
İnsan biriyle evleniyorsa anlaşabileceğini düşündüğü içindir zaten anlaşamazsa da ayrılır olmayan şeyleri konuşmanın bir mantığı yok
Yaşayabilirsiniz
Yaşarsın arkadaşım
işinzor
yaşarsın net
ya ne alaka ne alaka
her şey okumakmı ya
Neden terk etti
Ne okuduğuna bağlı
Yazık
tercih senin
Evet sorun olabilir
Yasarsınız