İlk ay bir kızla tanışmıştım ama sonra kafa yapımızın uyusmadigini farkedip uzaklaştım, bu kötü bir şey mi?
Kız bunu düşmanlık olarak algıladı ve derste ben söz hakkı alınca garip hareketler yapıyor
Kız bunu düşmanlık olarak algıladı ve derste ben söz hakkı alınca garip hareketler yapıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gayet normal ya düşmanlık olarak algıladıysa iyi yapmışsın demek ki arkadaş olunmazmış onla
Ya yanında bir ay oturdum sonra uzaklaştım ve yanından kalktım ya herhalde bu zoruna gitti ama bilmiyorum, yani uzaklasmak zorundaydim, dedikodu yapan biri, asla güvenilir olmayan tavırları vardı
En iyisini yapmışsın ya salla herkesle iyi geçineceksin diye bir şey yok
Doğru.. bir de yanındaki çocuğa da gidip beni kötülüyor, ben ilk zamanlar bir iki kez bu çocuk varken de gezdim bir iki kez bunlarla takıldım ama o kadar sarmıyor ve boş bir sohbetleri vardı ki uzaklaştım, çocuk da böyle kötü davraniyo o kızla beraber bana ters ters bakiyolar, uniye mi geldik anaokuluna mi belli degil 😃
Üniversitede genelde böyle olur ilk ay tanıştığın insanlarla sonradan görüşmesine genelde
Bunda bir sorun yok yani değil mi
Yoo herkes yaşıyor bu durumu
Sınıfta herkes şu an birbiriyle iyi anlasiyo, bir ben bu durumu yaşamış oldum ya bir an gerildim, dedim kötü bir insanda değilim, neden başıma geldi bu
Herkes anlaşıyor olabilir de belki senin kimyan farklıdır illa uyumak zorunda değilsin
Tamam sevindim, bir de üniversitede ilerleyen zamanlarda atıyorum başka insanların arası bozulabilir mi, ya da mesela küs olanların barıştığı oluyor mu
Bozulur bozulur daha başindasın çok bozulur dağılır geri barışılır 20 küsür yaşındaki insanların anaokulu Sosyal olarak üniversite
Vay be, şaşırdım
Daha birinci sınıf mısın ben taze mezunum yaşadım bunları hep
Evet birinci sınıfim, özelden yazabilir miyim sana
Olur tabi ki yazabilirsin
Gayet normal, kafa yapının uyuşmadığı kişilere mesafe koymalısın zaten
Gayet normal bir durum
Düşmanlık olarak algılaması onun sorunu