AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Kız senden kurtulmuş ama farkinda değil aldatmişsin kizi bir de utanmadan seviyorum diyorsun yalanin da böylesi 🤨
İnşallah kız çok zengin aklı başında onun değerini bilen biriyle evlenir senden kurtulduğunada şükreder
Amg sanki astronot olmuşsun sokağa çıkıp elimi sallasam hukukçuya denk geliyor sen neyin kafasını yaşıyon len xhsxjhhxs :D
Kimin nereye gelecegi bilinmez ki. Belki de sen yillar sonra sen bir apartman dairesinde adalet adalet diye büro kirani ev kirani odemek için çırpınıyor olacaksin o akademi yapip öğr gorevlisi doç hatta prof olacak. Büro kirasıni bile odeyemeyen avukat arkadaslarim var
Senden kurtulmuş ne kadar şanslı yıllar sonra yeniden sevicek o zaman şanslı olduğunu bilicek... bu arada hayatin zirvesini halay eder insanlar ama üstü olan seylerin altıda olur unutma...
Hayal**
Beni de bu şekilde kapıya koyan biri olmuştu. İnsan sevdiğini içinden geldiği için sever. O zaten senin sevgilin değil, sadece yanında takılan biri olabilir.
Yaptığın doğru değil ama aynısını kadınlar yapıyor ama bir kadın bir postu atsaydı bu kadar kız bu kadar yorum atmazdı.
Kadınların en şikayetçi olduğum huyları tek taraflı düşünmeleri ve tek taraflı yorum yapmaları. Asla adil değiller, taraf tutuyorlar. Aynı olay için erkeğe saydırıyor, kız yapmışsa dilsiz şeytan gibi susuyorlar. Çok kızgınım 😡
Konuyu hiç okumadım iyi yapmışsın eminim özellikle senden az maaş alıyorsa iyi yapmışsın kızlar bu konuda maaşımıza bakıyor onlarda bu denli eleştiriyi tavrı hakediyor
Senin olmayan kalbini s.. daha okulu bitirmeden makam mevki diyip g.. kalkmış zaten Bi kaç seneye her yer boş hukukçularla dolacak o kadar çok tanıyorum ki işsiz hukukçu çok yüksekten uçma fena çakılırsın bence hayat bu ne göstereceği belli olmaz inşallah o kız senden çok daha iyi yerlere gelir sende daha mezun olmadan böyle havalanmışsın mal.
Bu hukukçularda hep çocuk gelişimi okuyan buluyor ama benim tanıdıklarım evlendi
Yani hukuğunda eski havası yok bence yani avukatlığın tabi sen kendini gelistirirsin o ayrı
Eski sevgiline selamimi ilet.. Senden kurtulduğu için şükür namazı kılsın.
Norveç Cumhurbaşkanının eşi bir kamyon şoförü, kıytırık bir baroda kıytırık bir avukat olacaksın kariyerden bahsediyorsun
Ciğeri beş para etmezin tekisin çok iyi yapmışsın senin gibi bir çöpten kurtulmuş ona çok iyi bir iyilik yapmışsın
Onun çocuk gelişimi okuduğu daha sonra mı aklına geldi? Böyle kompleksli biriysen baştan böyle bir ilişkiye başlamayacaksın
Senin gibi kişilerin yönetici olmasını ya da zengin olmasını ne bileyim bir mevki güç sahibi olmasını hiç istemiyorum.
Katılıyorum
ya bi defol git insan falan olamazsın sen. Gelmiş diyorsun kariyer yüzünden terk ettim hemde aldattım ama cok seviyorum eğer gerçekten sevsen bunları yapmazdın Çok kötüsün
Aşk sadece kariyer değildir, mesleğine göre muamele uygulamışsın. Şu kafadan çıkın artık, yok yanıma yakışmaz yok o şunu okuyor. O şunu okuyor diye sevemez mi ya da o bunu okuyor beni geçindiremez diye bir şey mi var kadın erkek fark etmez bu kişiliğe bağlıdır aksini iddia eden de aşka inanmıyordur ya da inandığını sanıyordur.
Kendini onun yerine koy. O aynı makamda olsaydı ve sen onun yerinde olsaydın hoş muydu. Makamdan rütbeden arınmalısın insanlar senin için bunu severse çok üzülürsün.
Kızı kendinden kurtardığın için seni tebrik ediyorum. Sen bu kansızlıkla fb bulduğun an onu unutursun. Tam tipik hukukçulardansın. Sizdeki kibir doktorlarda bile yok.
Cocuk gelişimi çok kolay mi sanıyorsun bu ne ego? Önemli olan kişilik. Ben yüksek lisans yapan biriyim okul öncesi üzerine. O kadar kolay değil beyefendi bizim bölümümüz.
Sende alti ustu bi avukat olacaksın sanki nedir? 🤨
Yani, çocuk gelişiminden daha iyi meslek ayrıca çevrem milyonlarca dolarla oynayan avukat dolu... Çocuk gelişim de bu şans yok denebilir
Demek ki okumakla adam olunmuyormuş..
Sayende bir kez daha ögrendik..
Şunu söylemek isterim karaktersizlik yapmışsın hemde iki kez aslında ayrılman çok iyi olmuş çünkü sen o kızı taşıyamazsın.
Sen onu sevmiyorsun. Sadece vicdan azabı çekmişsin o kadar..
Ayrılman daha iyi oldu bence senin gibi birinden daha fazlasını hakkediyor o..
Kıza baya üzüldüm bende şanssızlık işte seni bulmuş. Aldatmışsın bilmem ne birde umarım kız biraz zekidir de tekrar sana geri dönmez
Kızın adına vallahi sevindim! Verilmiş sadakasi varmış ki senin gibi karaktersiz den kurtulmuş! Sana daha diyecek çok şey var da neyse...
Pardon da okul öncesi öğretmenliği gayret iyi Bir branş, hukukcusun diye nesin yani sen. hiç yakistiramadm su tavrı bir meslektaşın olarak!
Senin k.. çın daha mezun olmadan çok kalkmış alakasız havalara girmissin inşallah bu memleketin başına adalet sağlayıcı bir tip olarak çıkmazsin..!
Bu düşünceyle bu akılla nasıl hukuk okuyorsun acaba adaleti kendi hayatında kuramazken başkalarına nasıl yardımın dolanacak acaba 🤔
Valla kardeşim iyi olmuş senden kurtulmuş. Yoksa iyi niyetli bir kız heba olacaktı. Şimdi üzülüyor da ilerde anlar iyi ki kurtulmuşum bundan der.
Görende sanacak dünyayı kurtarıyorsun. Yanına yakışsa ne yakışmasa ne? İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemeyin.
Salladığın o kadar belli ve net. Külahımı şuraya koyururum. Ona anlat. Şu trol sorulara neden izin veriyorlar. Ayrıca hukukun hiçbir avantajı yok. Her yerde avukat dolu, muhasebe ve işletme menzunları kadar dolu.
Kız kurtulmuş senden birader boş ver. Senin için hayırlı mı hayırsız mı bu karar ama onun için hayırlı olmuş :)
Ne kadar sığ bir düşünce ya. Bende çocuk gelişimi okuyorum. Çocuk gelişiminde ne varmış?
Hukuk fakültesinde sana ne yaptılarda beyninle düşünmüyorsun
Türkiyede ki acukat sayısı zibilmilyon iken okul öncesi öğretmeni %50si belki. Senin avukatlıkta kariyer yapabileceğini sana kim söyledi? :D şu özgüven meselesi insanı böyle komik duruma düşüyor
Haksizsin ya ne kadar sacma dusunuyorsun ozaman hic evlenme
Her şey kariyer değil.. Samimi biri ise, karakteri sağlam ve dürüst cidden büyük balığı kaybettin. Karar senin tabi.
Kariyeri çalışarak sevgiliniz de yapa bilirdi. Amma eyer iyi anlayışlı biriydise işte onu kaybettiz demekdir. BU SA ŞİMDİKİ ZAMANDA ZOR BULUNUR 😔
Normal de yanlış. Ama kadın lar öyle yapıyor o yüzden erkek lerde yapsın iyi etmissğn seni haketsin oda kadın olarak bişey ler yapsın haklısın
Beynini *
İyi yapmışsınız. Haksızlık değil, o hanımefendi için müthiş bir iyilik olmuş. Sizin gibi bir a*cıktan kurtulmuş.
Senin karakterin hiç güzel gelişmemiş.. yazık.. her kadın anne adayıdır dünya onlar icin var edilmiş.. çabuk git ayaklarına kapan o kızın..
Sevgi başka kariyet başka. Sen sevmiyormuşsun😉mantıkla hareket ediyorsan sadece yanina yakişabileceklerle muhattap ol
Yaptığın çok yanlış bence kimse acından ölmez gözün yükseklerde senin bir de sevseydin aldatıp kariyerini sorun etmezdin
Haksız değilsin ama tavırların mağara adamı gibi. İleride oluşacak daha büyük felaketlerin önüne geçmiş oldun ama kızı kırarak.
İkinizde eşit ağırlık arada bir miktar puan farkı var puanı belirleyen de 90 dklik bir sınav. Değer mi?
sonunun ne olacagini bilebilirmisin sen hukuk okuyorsun ama avukat olabilecekmisin bakalim keske zamana biraksaydin yazik olmus
Ulan angut hukuk okuyon da noluyo sanki bir çok olaymış gibi konuşma şu hukukcuların canım egoları beni deli ediyor.
kardeşim admin mesajimi böyle mi düzelyiyosun
@kızlarsoruyor?
O cocuk o bolumu birakir ve hukuk okur aha buraya yaziyorum. hatta senin buronun karsisina büro bile acar. iyi yapmissin sayende kariyer yapacak.
Aslında biraz daha ayrılmayacaktın kanka. Hani en azından ilkokula başlayana kadar yetiştirirdi seni. Bundan sonraki eğitim hayatında başarılar.
😂😂
Benim için bir ilişki bittiği yerde biter fazla duygusal birisi değilim yaptığınla ilgilenmiyorum ama yapacağın kızı daha fazla oynatmak olmasın
Açtığınız hesaba onun fotosunu neden koydunuz o zaman anlamadım.
İşinize gelince yanınıza yakışmıyor ya o açıdan.
Türkiyede hukuk okumak ne ki hdjsjjs sanki bana cumhurbaşkanı haspam
Dedi direkt kelimesini direk yazan, tırrek. Diğer yazım yanlışlarına girmiyorum bile.
kiz beddua etse, ( ki etmistir, ben olsam bende ederdim) iki yakan bir araya gelmez. insallah senden daha üstün ve daha akilli birisiyle tanisir. bu arada hukuk okuyorum demissin de:)) yalniz dürüstlük 0. Allah yolunu acik etsin yine de.
Buradaki tek haksızlık onun ayrılması yerine senin ayrılman
Avukatlik dunyanin en s.. Siz meslegi dediklerinde inanmamistim. Kisi profilleride oyleymis hehehhe
Trollsün.
Belirli zaman aralıklarında aynı soruyu sorup duruyorsun.
Senin gibi birinden kurtulduğu için Allah'a dua etsin bence
Hukuk dördüncü sınıfım sevgilim de uçak gövde motor okuyor onunla gurur duyuyorum senin aksine
Adaleti bu tiplerin ellerinde arıycaz en çokta buna üzülüyorum.