AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Hem cok seviyorsun hem de aldatıyorsun fkdkdkf trolsun ya :D
Okurken tiksindim resmen nasıl bu kadar kalpsiz olabilirsin
Sen hukuk okuma ya devlete zararlı hayırsız evlatlardan biri olma sonra bu zihniyetinle 😆
Ciddi ciddi soruyormusun? Okurken güldüm saçmalığın daniskası
Yok böyle bir kadın dayanışması toplu linç :D :D (Hak etmiş bu arada ne deseler haklılar :) )
Sen ona layıkmısın diye sorarım, fazla uçma düşüşün sert olur
Aldatabildiysen birini daha bulmama bakar sevgi değil çünkü seninki :)
Sen troll yazı yazmışsın ama kansızlığını belli etmişsin.
Yani pardon ama bu devırde artık hukuk okumakta marifet degıl parasını basan okuyor ayrıca adaletin a sı yok hukukçular dolandırıcdan para sömürücüden baska bısy degıl bence kendını cok yükseklerde sanma
Nasıl bi kendini beğenmişlik bu. Sen önce bi o Üniyi bitir sonra konuş.
Kanka sen onu sevmiyorsun ki öyle sanıyorsun sadece
Ne iğrenç birisin be. Hem aldatmışsın şerefsiz. Hem de kızın bölümü iyi gayet.
Erkekler ne zaman buna dönüştü, okuduğum en üzücü şeylerden biri maslesef.
Kiz senden bin kat daha iyilerine layık iyi yapmışsın ayrilmakla senin gibilerle sadece kendini düşünenlerle ömür mü geçer
Küfür edesim geldi yeminle şöyle agzım dolu dolu...
Allahım sen beni anladın. Amin
Kızın verilmiş sadakası varmış biraz ağlar seni unutur hayatına da paşalar gibi devam eder. Şöyle yanına yakışan iyi bi yere gelmiş bi savcıyla senin yanından geçmesi yok mu beee en içten dileklerimle amin enter.
Bulursun bulursun ama en k.. bulursun etme bulma dünyası koçum
Kıza iyilik etmişsin. Statü ve makam meraklısı birinden kurtulmuş.
Onun gözyaşları senden çıkar ve öyle büyük pişmanlık içinde kalacaksın ki eve sığamayacaksın.
Yolun açık olsun.
Umarım pişmanlık seni kahretmez...
Onunla birlikte olup hayatını alt üst etme kızın. Çünkü o kız senden bin kat iyilerini hak ediyor.
Daha öğrencisin kim öyle kim kala bu ne şimdiden? Ayrıca çocuk gelişimi mis gibi nesi var
Allah kısa zamanda blni vrir ins. Aşk ve kariyer ne alaka yani yazık kıza
İyi ki ayrilmissiniz bu sorunun cevabını ilerde alacaksınız şu an belli olmaz
kızın okuduğu da kötü bir bölüm değil sevmemişsin kardeş troll olduğuna yemin edebilirim sorunun
En iyisini yapmışsın eğitim seviyesi düşük kadın ile işin ne? Her gün aynı pilav yenmez ayrica
Eşin seni aldatsin veya sevgilin ah canım hergunnn aynı pilav yenmez kusura bakma artık dese çok hoş bir durum
Ben evlilik düşünmüyorum, farkli tatlar iyidir
Öyle kariyere sıçayım kariyer değil karaktersizlik kardeşim kusura bakmada
Burnun büyük buna bakarsan bende tasarımcıyım 1senede 300den fazla tasarımım piyasaya girdi sevgilimde bi dükkanda işçi ama bakis açılarımız ayni bu da beni mutlu ediyor
Ne kadar okursan oku adam olmadiktan sonra boş tenekesin
Bu yaşta adalet terazisini öğrenememişsin demek ki bu bölümde.
Kıza hayatının iyiliğini yapmışsın. Umarım unutmazsın sen de.
O kızın ahı seni tutarsa okuduğun okul boşa gider sonra anaokulu öğretmenine muhtaç olursun
Bence sen o kızı hak etmemişsin, kız hatadan kıl payı kurtulmuş iyi yapmışsın len, aferin sana
Sanki nasada yonetici olacan. Bide cok seviyrm demissin. Sevgi oyle bisey degil birader
Yazık sana ya acıdım. O kızı hayatından çıkararak kurtarmış oldun. Onu hak etmiyorsun.
Çok saçma bir insansın umarım yanına yakışan birini bulamazsın muhtaç olursun o kıza jshdsh
Psudjejsdj bide hukuk okuyor bu insan sizin ben dsjjsdj
Evet ya keşke bu kadar böyle şeylere dikkat etmese Türk toplumu
Ben aşka engel tanımazdım ancak herkesin tarzı aynı olmayabilir
İyi yapmışsın kendini geliştirmeyen kişi çocukları hiç geliştiremez
Etraf hukuk mezunu dolu ya adamdaki havaya bak. Ben pilotum bende bu kadar ego yok. Senden bu kafayla bir şey olmaz. Yarın birgün ben bu davayı sevmedim deyip müvekkillerini yarı yolda bırakırsın. 👎
Aslında herkes en başta kendini açık ve net bir şekilde ifade edebilmeli
Hiç kimse boşuna yol yürümesin geri dönüş ile uğraşıp yıpranmasın
Bence en doğrusu bu
Aldatan ve böyle şeyler için ayrılan bir insanın "çok seviyorum" demesine inanmıyorum. İğrençsiniz.
Sadece kız adına üzüldüm. Yazık olmuş.
gören de ünlü bir şirkette ceo sanacak. Altı üstü hukuk okuyormuş bir sürü işsiz hukuk mezunu var sen önce bir iş bul kendine vasıfsız insan
Seven aldatmaz tek gecelik dahi olsa. Senin meselen bambaşka. Aynı mertebede olmak zorunda olmanız gerektiğini de kim söyledi? Kendisi elbet öğretmen olabilir lisans okuyor ise. E peki öğretmenlik sıradan da değil. Yazık kıza vallahi
Kız iyi kurtulmuş senden açık olmak gerekirse. Biraz da troll gibisin. Umarım trollsundur değilsen daha kötü çünkü
Yazık sana. O kız adına sevindim açıkçası. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Yazik gerçekten yazik...
Kariyer nedir'ki 😒 iki kalb bir olunca samanlik seyran olurmuş der atalarimiz.
Fakat bence sen hak etmiyormuşsun o çocuğu, bide aldatmişsin.
Kendine gel ve kendine çeki düzen ver.
(Iyi niyetim'den diyorum)
Bu yaptığını kadınlar asırlardır yapıyor. Onlar yaparken iyi erkek yapınca mı kötü? Oh çok iyi yapmışsın.
bence cok yazik olmus cocuga keske oyle yapmasaydin
bazi kisilerin sevgilileri bile olmuyo ama tabi senin kararin
bence unutursun bi kac gune kadar veya haftaya kadar ama hep aklinda kalir bence
Aldattım ama seviyorum diyorsun. Kız hiç okumamış vs olsa neyse kendisi de birşeylerle uğraşıyor bu düşünceni anlarım ama aldatmani asla anlayamam üzülsün senin gibi bir insandan kurtulmuş sadakat önemli dimi güven duygusu?
Yanlış... Önemli olan seni sevmesi, ilgilenmesi, senin için nelerden vaz geçer, mutlu ve kötü zamanında senin yanında olması, senin yüzünün gülmesi için her şeyi yapması... Yanı kariyer falan önemli değil ya bunları yaparsa sen çok mutlu olursun
%100 yay burcu 😂 ailen böyle para odaklı yetiştirmiş sen de ona göre birini seçseydin.. Neyse unutur. Sen kendi derdine yan.
Yau burçları bu kadar assagilik bi karaktere sahip değiller
@sevimliihatun yay burcu erkeği "yanıma yakışsın" kafasındadır bayan
Sevgililer arasında bu tür bir ayrılık nedeni çokta az rastlanır değil. Normal olarak ileriye dönük hedeflerin için kendine uygun birini istiyorsun. Sondaki aldattım dediğin kısım haricinde makul bir sebep.
nah unutursun o son bakışı oturmuş içine pişman olmuşsun bile ama kaybetmişsin kızda akıl varsa pişman olup ona yalvarmaya başladığında seni affetmez
Kurtulmuş senden kızın adına çok sevindim.
Senin kariyerin çok mu iyi pudra. Mala bak okurken kariyer diyor shshshsh
Bu hukukçuların akilalmsx gereksiz egosu. Ulan tipçi edebiyat çözmeden sadece matematik yaparak sizin bölüme girebiliyor
bu devirdeki kadınlar her haltı hak ediyor iyi yapmışsın
Sorunun troll olduğu çok belli. Yaptığını marifet gibi anlatıyosun kız senin yanına değil sen kızın yanına yakışmıyosun. Herkesin kendi hayatı herkes istediği bölümü okur beğenmiyosan bi ilişki kurma.
Keşke bı de yüzüne tükürseymis, hem aldatiyorsun hem de kalbine değil mesleğine bakıyorsun sanki magazadan mal begeniyorsun,
İnşallah bir daha sana dönmez
Gerçekten çok karaktersizsin. Olacak şey değil. Görgüsüz kepaze seni.