Sevgilimin kötü bir geçmişi olduğunu öğrendim ve ayrıldım. Yanlış mı yaptım sizce?

Yeni sevgili olduk 1 ay olmak üzereydi ama arkadaşlarıma gösterdiğimde bazıları onu tanıdığını söyledi. Çocuğun zorbanın teki olduğunu söylediler. Anlattılar hatta inanamadım inanmak istemedim. Çünkü sevgili olmadan önce defalarca gördüm çok iyi kalpli birine benziyordu. Arkadaşlarım bana numara yapıyordur kullanır seni diyip durdular.

Dayanamayıp sordum sevgilime geçmişte zorbalık kavga gibi şeyler yapıp yapmadığını. İnkar etmedi yaptım dedi. Zorbalıklar yaptım, kavgalar ettim, ama kızlarla yatma flört etme kullanma gibi şeyler asla yapmadım. Arkadaşlarının sana dediği doğru ama seni kullanma niyetim asla olmadı geçmişte de yapmadım öyle bir şeyi asla. Yalan atacak değilim kötü biriydim zorbalık eder sarardım başkalarına ama yalan atma veya kullanma gibi şeyleri asla yapmadım dedi. Değiştim zaten 8 yıl önce bıraktım ben o kötü huylarımı dedi. İnkar etmiyorum ama değiştim işte geçmişimde öyle biriydim soğudun anlıyorum ama geçmişimi değiştiremem geçmişim için yapabileceğim bir şey yok dedi olan oldu olanı değiştiremem dedi.

Bende seni öyle biri olarak hiç hayal etmemiştim seni iyi biri sanıyordum hep. Arkadaşlarım anlattıklarında ne kadar çok üzüldüm yazık değil mi o masum çocuklara yaptığın zorbalıklar küçük düşürmeler diye kızdım.

Haklısın diyecek bir şeyim yok geçmişim öyle.

Yapamam seninle iyi biri sanmıştım seni dedim engelleyip bitirdim ilişkimi.

Sevgilimin kötü bir geçmişi olduğunu öğrendim ve ayrıldım. Yanlış mı yaptım sizce?