Ondan ayrılarak kötü mü yaptım?

İlk buluştuğumuzda bana sevgi gözüyle bakmadığını anlamıştım zaten ama onun peşinden çok koştum gitmesin diye kabul ettim öyle bi ilişki yaşamayı çocukken istismar edilen biriydim travmalarım geçtiğini hissediyordum artık hazırdım bundan başta haberi yoktu ona söyledim ne hissetti bilmiyorum bana saygı duyuyordu bunu hissediyordum ama sevmiyordu beni beğeniyordu sadece yüzü traştan tahriş oluyor diye geçip ona dior kremler bile almıştım parfümümü seviyor diye benden az kalınca almıştı koklarım arada diye anılar biriktirdik yine bu süreçte iyi kötü sonra yazmaları azalınca buraya kadarmış diyip ona nefret beslemeden ayrıldım az önce hayatından çıkacağım dediğimde biraz sessizlik oluştu iç çekip sonra kabul etti helalleştik gitti canım yanıyor kendisi asker zaten ciddi anlamda beni sevdi mi değer verdi mi bilmiyorum vermedi büyük ihtimalle seven çözüm üretirdi geri döner mi sanmıyorum daha bugün gülerek mesaj atmıştı böyle bir şey yapacağımı tahmin etmiyordu ama kendimin değersiz hissettiğim bi ilişkide bulundurmak öz güvenimi de alıyordu geri döner mi sizce ya da ne yapar ben ne yapayım şu saatten sonra akıl verin kafayı yiyeceğim yoksa
Ondan ayrılarak kötü mü yaptım?