22 yaşındayım hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim sevgilim çocuk gelişimi okuyor onu çok seviyorum ama kariyer olarak benim yanıma yakışıp beni taşıyabilecek bir konumda olmadığını düşünüyorum hedeflerim çok büyük kendisine de bu şekilde anlattım ve direk ağlamaya başladı aldatsan bu kadar üzülmezdim diyor (aldattım orası aynı konu tek gecelik ni ilişkiydi) sevgi yetmiyor işte ne yapayım : (... Çok seviyorum son bakışları aklımdan çıkmıyor ağlayışı gidişi sizce ne kadar bir sürede onu tamamen unuturum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKariyerim daha iyi seni terk ediyorum nedir ya😒 ben gerçekten anlayamıyorum bazen insanları. Senin garantin var mı kardeşim? Sadece bir üniversite yıllık kaç hukuk mezunu veriyor aşağı yukarı biliyorsundur (1000 e yakın). Kusura bakma ama hukuk okuyorsun diye bir tarafının kalkmasına gerek yok, hukuk fakültesinden mezun olup yıllardır boşta olup mübaşir, katipliğe başvuran insanlar var bu ülkede. Önemli olan anlaşabildiğin bir insanla ilişkiye devam etmek. Allah kazancını bir şekilde veriyor zaten. O kızda akademisyen olurdu belki ileride.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl* İş saatlerimiz uyuşmasını dilediğim için kendi mesleğimden istiyorum.
*Ben, benim mesleğimden birini benim yaşamımı daha iyi anlar diye düşündüğüm için meslektaş istiyorum.
*Benzeri hayata bakış ve gelirlerde olmamızı daha münasip görüyorum...
Gibi şeyler söylenir de, '' kariyer olarak yanıma yakışmaz '' nasıl bir terbiyesizliktir?
Bu insanlığa, karşınızdakine ileri derecede bir saygısızlıktır zaten.
Ayrıca, Hukuk '' yüksek '' bir bölüm mü?
Niye bu kadar belli ediyorsunuz ki troll olup ileri boyutta cahil oluşunuzu? :))))
Soru troll olsa da fikrimi yazmak istedim, şaka olabilir şu görüntü, ama bu tip örnekler var. Sadece dile getiremiyorlar...10 Yorumla
Bilmem, sence haksızlık mı yaptın? İnsanları kışkırtmak için açılmış sorulardan biri daha. Çok seviyorum dediğin kadını yanına her ne anlamda olursa olsun yakıştırmayan bir adamsın. Kendinle çelişiyorsun. Ve o da yetmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyormuşsun gibi anlatıyorsun. Kızın biraz olsun aklı varsa yoluna bakar, seni de kısa sürede unutur.
00 Yorumla
+1 yılOkumuşsun ama adam olamamışsın madem böyle takıntıların vardı sevmeseydin kardeş kızın duygularıyla oynayıp böyle yapmaya hakkın yok senin gibilerde böyle aşk sevgi başarı edebiyatı yapıp dolu dolu konuşup içi boş çıkan insanlar.. yazık en çok ta kız yandı bu hikâyede hak etmeyen biri için göz yaşı dökmesi...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
217
Cevap
131Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aferin sana mı diyelim. Ama küçümseme insanları sonra küçünecek hale gelme. İnsanın değeri ne yaptığı işle ne de kariyerinle ölçülür. İnsanın değeri karakteridir, kişiliğidir.
60 Yorumla
+1 yılBen bu durumları haksızlık olarak görüyorum. Sevdiğim kişiye bunu yapmazdım açıkçası, bana yapılsa bir daha yüzüne bakmazdım
00 YorumlaSizin sevgilinizi sevdiğinizi düşünmüyorum, belki onun size olan sevgisini sevmişsinizdir. Gerçekten seven bir insan kariyer yüzünden sevdiği kişiyi terk etmez, ayrıca aldattığınızı da pişkin pişkin söylüyorsunuz, hukuk okuyorsunuz ama daha bir ilişkide neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. İlk öncelikle siz zaten aradaki saygıyı, güveni yitirmişsiniz yani ilişki diye bir şey ortada kalmamış. Sevdiğiniz kişi sizin onu aldattığını öğrenseydi bence o sizi terk ederdi. Sadece siz erken davrandığınız için şanslısınız. Çünkü hiçbir gerçek gizli kalmaz.
14 Yorumla
+1 yılBu yaklaşımını hiç doğru bulmadım. Madem soru sordun cevabı alırken umarım kırıcı olmassın; bir arkadaşım kariyeri gereği çok iyi yerler de olduğu zaman senin gibi düşünerek çok seçici davrandı. Sonra çalıştığı şirket pandemi de iflas etti ve kapandı. Şimdi özel bir markette depo müdürü. Bulunduğu bölüm kariyerinin 10 kat aşağısı ve o seçici adam artık seçilen durumunda. Yani kimin ne olacağı belli olmaz. Ayrıca gerçekten seviyorsan onu da yanına sen yakıştıracaksın sevdiğin kişiyi değiştiremessin, unutma yanına yakıştırdığın kişide bir insan ve insan zamanla değişebilir. Bunun gaeatisi de yok!
10 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilmiyorum. Kıza üzüldüm. Ya senin gibi birisi kariyer yapsa ne yapmasa ne... Egolu bir insansın o kız eminim ki senin gibi birisine geri dönmeyecektir. Önünde ki maçlarda da sende bir hayır geleceğini düşünmüyorum sonuçta bu kadar şeyin üstüne birde aldatmışsın... Üzgünüm ama karaktersizsin. Bence uzun bir süre yalnız kalıp yaptığın hataları düşünüp ona göre aklını başına almanda fayda var.
50 Yorumla
+1 yılİster savcı ol ister hakim adam degilsen karaktersizsen çöp kadar değerin olmaz sen önce insan olmayı öğren yürüyen kişiliksiz ayrıca bahsettiğin sevgi bu değil sevgiyi dilinde meze etme sevgi demek kıyamamak demek sen o rezil karakterini al ve bidaha kıza ne yaklaş nede düşün
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hukuk okuyanlarda kendini bir halt sanıyor ya helal olsun ama sorun sizde değil sizin yetiştirilişinizde oğlum sen yarın öbür gün o hor gördüğün insanları nasıl savunacaksın ya gerçekten acıyorum yani her meslek kutsaldır sokaktaki çöpçü 3 gün çöpünü toplamasa pisinde boğulursun ya da o hor gördüğün çocuk gelişimi okuyanlar olmasa çocuğuna okulda hukukçular mı eğitimverecek saygısız bir insansın ki iyi olmuş o kız senden kurtulmuş asıl sen onun yanına yakışmıyorsun hukuk okuyormuş peh hade ordan
10 YorumlaKızı Allah kurtarmış Verilmiş sadakası varmış ben de hukuk fakültesi öğrencisiyim Hukuk okumanın öyle ahım şahım bir önemi yok artık İşsiz bir avukat olma ihtimalin çok yüksek mesela O ise kendi alanında yükselebilir, akademisyen olabilir. Herkes akademik anlamda yükselebilir ama herkes karakterli insan olamaz Senin gibi bir şeref yoksunundan kurtulması çok iyi olmuş Sen de bu zekanla hukuk okumana fazla güvenme bence
40 YorumlaNe oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin, bu yüzden çok ayıp ettin. Ama en trajik şey de ne biliyor musun? Kaybeden sen oldun. Yüksekten insalara küçümseyerek bakan hiçbir zaman kazanamaz hayatta! Hukuk fakültesinde okuyorsun ama insanlık dersini anlamamışsın. Kızın adına sevindim ve emin ol o seni daha çabuk unutur ✌🏼
30 YorumlaSenin sevgin değil karakterin yetmemiş. Ayrıca çocuk gelişimi çok önemli bir meslek bazı insanlar çocukken gelişimini güzel tamamlayamıyor. Aslında ilişkinize devam etseydiniz mesleği ile bu sorununda sana yararı olabilirdi. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Umarım ilerde kariyerinde yaşadığın her kötü durumda ayrıldığın kızı hatırlayıp keşke dersin.
31 Yorumlaİyi yapmışsın. Kızı kurtarmışsın. Böyle düşünüyorsan kız ne kadar ağlarsa ağlasın dönme. Bir süre sonra toparlar ve kendine insan olduğu için değer verip sevecek birisini bulur. Sende yanına yakışacak birini inşallah bulursun. Burnun çok havada insallah sadece burnunu değil yüzünüde yere sürtecek bir kadınla karşılaşırsın.
34 Yorumla
+1 yılHerkes sana olumsuz yorum yapmış ama ileride bu durum daha çok kafana takılacak ve yine aldatıp vazgeçecektin. Zaman içinde onu gözünde değersizleştirecek ve küçültecektin. Dolayısıyla iş ilerlemeden kesmen oldukça akılcı bir çözüm olmuş. İşler daha ileri gittiğinde daha da üzülecekti o da. Şimdiden kesmen daha iyi aklına yatmıyorsa. Akla yatmayan ve insana tereddüt ettiren her şey; mutlaka tökezlemeye sebep olur sonraki zamanda.
20 Yorumla
+1 yılO kadar saçma bir soru Kİ.. Sevmiyorsun işte sevsen bunu mu düşünürdün? Bende tıp okuyorum ayrıca eski sevgilimde oyunculuk okuyordu 2 yıllık ama ben bunu hiç aklımdan bile geçirmedim ayrıca benim hedefimde yüksek Prof olmak istiyorum. Bu tamamen sevgisizliğini göstermiş ama şunu unutma elbet bir gün sende yaşattığını Yaşar hem aldatılır hem de o kızı terk ettiğin gibi terk edilirsin işte o zaman o kızı arayacaksın ve ahı çıkmış olacak. Dönmek isteyeceksin ama affetmeyecek başkasını seviyor olacak sen ise bin pişman olacaksın.
29 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim hukuk okuyan kızı devlet başkanı mı alıp ay senin konumun düşük diye bırakacak
- +1 yıl
Çocuğu pardon
- +1 yıl
Her şey meslek değil cahil insan.. KIZ BELKİ O BÖLÜMÜ SEVİYORDUR BELKİ İSTESE DAHA İYİ BÖLÜMÜ DE OKUYABİLİR AMA SEVDİĞİ BÖLÜMÜ OKUYORDUR NE VAR BUNDA İLLA ÇOCUK HUKUK OKUYOR DİYE KIZDA DAHA İYİ BİR BÖLÜMDE Mİ OLACAK? BÖYLE SAÇMA BİR ZORUNLULUK MU VAR. İKİ İNSAN BİRBİRİNİ SEVİYORSA YAŞ, MESLEK VS HİÇBİR ŞEY O SEVGİYE ENGEL OLAMAZ.
- +1 yıl
AYRICA ÇOCUK KIZI ALDATTIĞINI YAZMIŞ :) BU DA MI DOĞRU? ZATEN ÇOCUK, KIZI SEVMİYOR SEVSE ALDATMAZDI BIRAK BÖLÜMÜ YANI BÖLÜM DE BAHANE OLMUŞ
- +1 yıl
Üslubuna tüküreyim mal cevap bile vermem ben buna havlayıp dur
- +1 yıl
Ahlaksız.. Verecek cevabım yok deme de cevap bile vermem de hahahhahh rezil
- +1 yıl
Zeka meselesi tatlım anlamazsın
- +1 yıl
zeka seviyenin düşüklüğü söz konusu yorma hiç kendini 😅
- +1 yıl
:)
Ben her zaman seviye farklılığımı reddeden bir insandım, yani bunun nesi sevgiye engel olabilirdi ki? Ama engel olduğunu gördüm. Ben tıp okuyorum, sevgilim ise pastacıydı. Gayet güzel bir ilişkimiz vardı ancak ben 4. Sınıfa geçip artık hastane ortamına girdiğimde aramızdaki seviye farkı kendini göstermeye başladı. Ondan üstün olduğum net bir şekilde ortadaydı ve kendine yediremiyordu bunu. Bu yüzden de saçma sapan şeyler yapmaya başladı, benim kariyer planlarımı kötülemeye başladı, beni değersizleştirdi. Hayatımda verdiğim en doğru karar ondan ayrılmaktı bundan eminim. O günden sonra da davul bile dengi dengine lafını benimsedim arkadaşım. Bu seviye farkını aşabilen insanlar vardır illa ki ama dönüp bir sorsunlar kendilerine, gerçekten sorun oluşturmuyor mu? Onlar görmezden geliyor diye böyle bir sorunun var olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
10 YorumlaBende aslında sevdiğimi yakıştırmadım yanıma, çünkü benimda hedeflerim büyüktü kariyer olarak. Ama şimdi bunu ona söylemek en iyisidir, çünkü ileride de sıkıntı olabilir bu konuda. İnsanlar olarak hepimiz farklı geliştirme yollarındayız o yüzden ben bunu normal görüyorum. En önemli şey dürüstlük.
10 Yorumla
+1 yılBana çok mantıksız bir karar vermişsiniz gibi geldi. Sonuçta sizin mesleğiniz ne olursa olsun eğer seviyorsan bir insan karşıdaki insanın mesleğini sorun etmez. Sonuçta siz o kişinin mesleği ile birlikte olmuyorsunuz. Önemli olan sizin o kişi ile kafanızın ne kadar uyuştuğu ve ortak noktalarınız.
10 Yorumla
+1 yılYok haksızlık etmemişsin. Sen gibi insanları mesleklerine göre sınıflayan birisinden kurtarmışsın onu, takdir ediyorum bu hareketini. Sen zaten sevmemişsinde bundan sonra da sevgiye göre değil kariyerine göre seçersin. Oda zaten sen hukukçu falansın diye kabul eder, tencere kapak olursunuz.
10 YorumlaNe fark eder? tut ki cübbe giydirsen?
Pâye versen kitap yüklü merkebe...
Birbirini tamamlamak tabii ki bir kriterdir fakat bazen yanlış üslup doğru sözün celladı olabiliyor.
Ben de her öğretmeni kabul etmem mesela bu öğretmen sorgulamıyorsa, kendisine verilen sıradan eğitimin dışında kendini eğitmemişse, insanlıkta belirli bir seviyede değilse...
Ve her doktoru her hukukçuyu da kabul etmem. Yine aynı sebeplerden.
İşte siz de bu kariyer olarak bir yere gelmiş ama karakter olarak yerinde sayan kişilerden olmalısınız ki yorumunuz böyle düşünmeme neden oldu.
Özür dileme erdemine sahipseniz, yaşattığınız kötü duygulardan ötürü özür diler öyle ayrılırsınız.10 YorumlaSıkıcı bir trol soru daha.. Senaryo zayıf, kurgu berbat. Neyse.. Sadece şunu bil diye görüş yazıyorum. Eğer gerçekten hukuk okuyorsan hukuk fakültesinin de bir çekiciliği kalmadı. Mezun sayısını azaltmak için eğitim süresini beş yıla çıkardılar diye biliyorum. Yani ortalık, hukuk okumuş işsizlerle dolu. Ayrıca eski sevgilin yapacağı işi seviyorsa senden daha iyi bir kariyer bile yapabilir.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı. Eee hukuk okuyorsun yani? Muhtemelen geleceğin işsiz adaylarındansın. Sağlam bir yerlere gelmek istiyorsan çok çalışman gerekecek. E çok çalışan zaten her meslekte başarıya ulaşır.
Yani nerden tutsak elinde kalıyor.
Kızın senden kurtulduğu iyi olmuş :)10 Yorumla
+1 yılDostum öncelikle bir kariyerin dahi yok,
Şekillenmesi de 10 yıllık bir süreç. Kariyer değil karakter önemli.
Kariyer olarak yanına yakışacak ortak ya da çalışan alabilirsin ileride. Kısaca şu an bi sk değilsin kendini fazla ciddiye alma. Kızı da üzme ☺️00 Yorumla
+1 yılBen güvenlik görevlisiyim. Nişanlı ise psikiyatır ve şu an ingilterede master yapıyor. Haziranda ise 9 sene olucak. Senin tabirinle çok fark var ama biz birbirine değer veren insanlar , mevkiye makama değil kişinin kalbine ve merhametine bakıyoruz. Ama sen ve egon o kalbi güzel kıza çok ayıp ettmilsin valla. Git helallik iste bnce.
03 Yorumla- +1 yıl
Kalbinin güzel olduğunu nereden çıkardın ki onun hakkında yorum yapamayız buradan öyle bir çıkarım elde etmek mümkün değil karakteriyle alakalı net bir şey yazmamış çünkü , ama bu şerrefsiz hakkında yapabiliriz belki de iki dingil birbirini bulmuştur kim bilir , belki o bundan beterdir hepsi ihtimal dahilinde.
- +1 yıl
Mecazi anlamda kullandım kalbi güzel kelimesini. Fakaat dediğine kesinlikle katılıyorum. Kendi gibi birini bulur ve hakk ettiğini yaşar umarım.
- +1 yıl
Mecazi anlamda da söylemek de doğru olmaz aslında da neyse , o beter olsun zaten tükürmüşüm bunun meslek sahibi olacağında sağlayacağı hakkına hukukuna beterini yaşasın. Sonra bedbin olur ama nafile , son nedamet fayda etmez. Buna her şey müstehak hemcinsim olduğu için utanıyorum kendisinden.
+1 yılBir de bakmışsın sen daha kariyer basamaklarını tırmanmaya hanım kızımız atanmış, sen daha sinavi kazanmak için uğraşırken hanım kızımız bilmem kaçıncı yılında çalışıyor olur. Sen sinavi kazanamadığı için bunalıp saçlarını dökmeye başlarken hanım kızımıza bir evlilik teklifi gelmiş.. Az bir bakım napiyor diye düşüp kızın profiline , wp girdin zaman Nisan fotosunu görüyormuşsun mesela.. Ne guzel olur ama...
00 Yorumla
+1 yılYazık üzüldüm kıza özür dilemelisin ondan her insan mesleğini parası için havalı yüksek diye secmiyor her gün sabah uyandığımda o ise severek gidecek miyim kısmını da düşünüyor bende o gruptanim ve 2. bolum olarak çocuk gelişimi okumak istiyorum hiçte küçümsenecek bir bölüm değil 😘 kafamızı cevirdigimiz her yerde avukat dolu..
00 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda yanlış bir davranış ama bu soruyu bir kız sormuş olsaydı insanların büyük kısmı "iyi yapmışsın" derlerdi BENCE. O yüzden bana davul bile dengi dengine demek gerekiyor gibi geldi tabii dediğim gibi normalde yanlış seviyorsan konu kapanmalı.
00 YorumlaAllahım ya kafan mı güzel deliricem. Hem aldatmışsın hem de kariyeri sana uymuyor diye terk ediyosun. Terk etmesi gereken o. İlişkinin başında aklın nerdeydi o zaman düşünseydin kariyerini. Bir de hedefim yüksek diyorsun. Hedefin yüksek olsa nolur karakterin alçak olduktan sonra.
01 Yorumla- +1 yıl
boş ver çocuk kurtuldu en azindan
+1 yılSiz sevdiğinizi sanmaya devam edebilir hatta kendinizi egosal yönden de tatmin edebiliriniz ama rica ediyorum kalbi güzel hemcinsimi bu tarz oyunlarınıza alet etmeyin artık lütfen. Biraz cesaretiniz varsa artık eskisi gibi hissedemiyorum yollarımızı ayıralım senin de değerli vaktini çalarak daha fazla hakkına girmek istemiyorum diye açıklamanızı yapın ve onu rahat bırakın. Kendinize "yakışanı" yapabilirseniz eğer hayallerinizin "yakışanını" da bulursunuz belki ne diyeyim...
00 Yorumla
+1 yıldürüst olsun isteriz karşımızdaki ne yazık kaldıramıyoruz gerçekten saf dürüst konuşmaları. üzülme vicdan yapma istedin ve söyledin bitti gitti. bir kızın daha aşka, sevgiye ve erkeklere olan güveni bitti. belki hırslanır ve kariyer planlarını değiştirir, belki sevdiği işini yapar ve onu sadece kendi olduğu için seven birini bulur ve mutlu olur.
belki sen herşeyi ile sana uyan biriyle olursun ve oh be sonunda oldu diye mutlu bir hayatın olur.00 YorumlaÇocuk gelişimi çok güzel bir bölüm ama anladığım kadarıyla sizin gibi kisiliksizlerle kişilere çocuk gelişimci el atamamiş su anda tamamlanmamış beyniniz yüzünden genç bı kızın duyguları zedelendi Yaa helal vallaha
31 Yorumla
+1 yılİşte ülkenin eğitim sistemi böyledir.
Akademik başarısı yüksek onları hakim, avukat yapın ve hiç ahlâklı olmasınlar ama gel gör ki eşit ve adaletli birisinin sırf akademik başarısı düşük diye istediği mesleğe sahip olamasın.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be şimdikinin gençleri kız erkek fark etmez iyice lüks düşkünü itibar düşkünü gösteriş düşkünü olup çıkmış aşktan sevgiden bihaberler ve bunlar bi de eski insanları topa tutarlar, yanına yakışacak kız da belki seni aynı bu nedenden dolayı terk eder, düşmez kalkmaz bir allahtır derler büyüklerimiz, Allah sizin gibi insanlarla kimseyi karşılaştırmasın inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrikler doğru olanı yapmışsın. Resmen o kızın geleceğini kurtarmışsın. Kariyerin, gtunun kalkık olması falan bunlar önemli şeyler. Şimdi hedeflerine doğru tek başına sktrgt. Bu karaktersizlikle 2 güne unutursun merak etme. Adaletin senin gbi srfszlere ihtiyacı var. Sonra adil bişey olur yerini bulur dalan mazallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ege hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadaşımda grafik okuyor asla statü farklılığı açısından olaya bakmadım. Herkesin yeteneği farklıdır. Sırf derslerde zorlanıyor diye beceriksiz geri kafalı olarak kimseye yaklaşılmaz ki hukuk okuyorsan statü ayrımı yapmaman gerekiyor eğer yapıyorsan mesleğini dahi yapamazsın. Avukat olacaksan statüye göre müvekkil seçip yanlış dosya işlersin. Bakış açık çok yanlış mesleğine bile yansır.
10 YorumlaKız adına böyle bir ilişkinin bitmesine sevindim. Bu kadar tepeden bakmaya gerek yok. Hayallerine ulaşacağının da garantisi yok. Kariyer biter geriye karakter kalır. Üzücü
40 YorumlaSevgilin senin gibi gereksiz ve boş birinden kurtulduğu için yatıp kalkıp sevinmeli.
70 Yorumla
+1 yılhukuk okuyarak ülkede çok iyi yerlere geleceğini düşünüp iş başına geçince zor geçinmek, bu ülkede okuduğu bölüme göre insan egolarını çözemiyorum cidden, iyi yapmışsın sen gibi düşünen birinden kurtulmuş bence
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılSoru yüzde doksan sahte.
Yüzde on ihtimal için şunu söyleyebilirim: Senin gibi igrenc insanların sözde hukuk savunucusu olma ihtimali bile mide bulandırıcı.31 Yorumla- +1 yıl
Ayakta alkışlıyorum
Bir söz vardır ne yaşattıysan yaşamadan asla ölmezsin gerçek sevginin olduğu yerde hiç bir şey engel olamaz sana üzülmüyorum o kıza üzülüyorum her ne olursa olsun bu sebepten ilişki bitirmek bence cok saçma
10 Yorumla
+1 yılKibire bak hele, kız için şer gözüksede aslında hayırlısı olmuş. Çocuk gelişimi oluyan bir kız çocukları sever çocuk seven kızda genelde iyi kalpli olur.(Kendi zevki için seks yapıp sonrada rahatı için kürtajla bebek katledenler var).
10 Yorumla
+1 yılAnca bu kadar şerrefsizzzz olunurdu. Olmuşsun 👍👏👏👏👏
60 YorumlaDünyanın en iyi üniversitelerinde oku istersen yazık cidden adamlığına ne desem bilemiyorum kıza yazık ayrıca onu sevmiyorsun sevmek bu değil bir de utanmadan aldattım yazabiliyorsun yaşadığın şeyleri yaşarsın bunu sakın unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle birini savcı bile olsa insan yerine koymam yani ciddiye almam
Hukuk okuyomussun adaleti sen mi saglıcaksın kendin adaletli degilsin
Abimde avukat ama eşi lise mezunu (muhasebe bölümü) yengem bi şu an magazada tezgahtar olarak çalışıyo (kıyafet katliyo) abiminde kendi hukuk bürosu var
Abimin yengemden bi kere bile utandıgına şahit olmadım.. belki abimin yüksek bir IQ ye sahip olmasındanda olabilir çünkü çocukken bu yüzden özel eğitim almıştı10 YorumlaHukuk okuyunca n’oluyor ki havaya girdin bu kadar. Ülke hukukçudan geçilmiyor artık. Kaldı ki çocuk gelişimi gayet güzel bölüm. Ayrılmana değil de sevgilinde travma bırakmana üzüldüm. Hak etmiyorsun o kızı.
11 Yorumla
+1 yılAnaokulu öğretmeni olacak bir kız çocukları da çok severdi ve çocuklarınıza da eğitim anlamında dört dörtlük bir anne olacaktı belki de. Sen hukuk okuyorsun da bu kadar düşünemedin. Kız senden kurtulmuş iyi olmuş
10 Yorumla
+1 yılSana kariyerin için yanaşan tiplerden olsaydı ve bunun için terketseydin hak verirdim ama çocuk gelişimi okumuş ve çocuğuna iyi şeyler katabilecek birini istemedigin zaman seni taşıyamayacak birini hayatından çıkarmış olmuyorsun
10 Yorumla
+1 yıl
Aynen abi
40 Yorumla
+1 yılSanki okul bitince paşa olacak da çocuk gelişim mezunu beğenmiyor 😀
40 YorumlaSanarsın kendisi micheal cicconetti. Okuduğun bölümü gözünde fazla büyütmüşsün sen. Kariyeri yüksek olan kadın seni ne yapsın zaten ş*refsize bak.
40 Yorumla
+1 yılValla sen de benim sevgilim olsaydin ben de seni yazim yanlisindan dolayi terk ederdim cigerim. Zira "direkt,, diye degil "direk,, diye yazman icime cok dokundu. Kiza büyük bir iyilik etmissin. :')
20 YorumlaBn sana gelecekte olanları söyleyeyim meslekte iyi bir pozisyona gelirsin sonra o meslekte biriyle mantık evliliği yaparsın yüksek ihtimalle de kadın sana ego yapar daha yüksek ihtimalle çokta önemli bir pozisyonda çalışmayan belki parası olmayan bir adamla aldatilirsin
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma diyeceklerim için biraz ağır gelebilir ama sen sevmeyi de sevilmeyi de hak etmiyorsun kariyer olarak ilişki mi ya sağlıklı bireyler karşısındakinin kişiliğine karakterine ahlakına bakar sen normal değilsin
00 YorumlaKızın adına çok sevindim, sana da Allah karakter versin...
50 YorumlaHukuk okuman da ayrı bir adaletsizlik. İnsan olsun ya başlarım kariyerine biraz insan olun
53 YorumlaOkulunu bitirince avukat mi olacagini zannediyorsun 😄
50 YorumlaAh kardeşim canım yapacak yaştasın normaldir. İşveren misin mübarek kariyere göre insan seçiyorsun. astronot musun pilot mu? egona yenik düşmüşsün empati kur, sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma, hele seven bir kıza.
00 Yorumla
+1 yılOkurken kıza çok üzüldüm. İnsanları küçük görmeyi ne zaman bırakırsınız tahminen? Bence sen o kızın yanına yakışmıyorsun. Yolun açık olsun, umarım hukuk fakültesi bu beyninle ve düşüncelerinle seni bir yerlere getirebilir.
00 YorumlaSeven bırakmazdı ! Ablamın sevgilisi fabrikada işçi olarak çalışıyor haftaya nişanları var. Sevmesini bilen bahane aramaz, insanları sınıflara ayırmak yerine olduğu gibi kabul etmek gerekir. Niyetin ciddi değilse baştan ümit vermemen gerekliydi !
00 Yorumla
+1 yılya ya ben onun kafasını skim senin gibi mala ağlamış. Allah razı olsun kızı senin gibi bi çapsızdan kurtarmışsın. Bir de yazıyo tek gecelik şaka gibi. Hukuk oku dünyanın en iyi hukukcusu ol yine seni yanında tutan nitelikli canımsın.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 324 cevap paylaştı. Doğdunuzda doktorlar poponuza vuracağına yanlışlıkla kafanıza vurmuşlar sanırım. aksi takdirde beyniniz normal bir insan beyni gibi çalışırdı. Robot ve egolu olmaktan kurtulmalısınız. aksi halde karşınıza çıkacak insanlar için aşırı üzülüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayatta ki en büyük şans en büyük kariyer artık ne derse de EŞ seçimidir. onu yanlış seçtiğin taktirde hayatın bir anda alt üst olur ve hayat insana ruh ikizini 1 kere karşısına çıkarır. kariyer ve para insana huzur vermiyor tecrübelerle sabit
00 Yorumla- Devamını Gör (288)
Devamını Gör(333)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilimi kariyer olarak yanıma yakışmaz diye terk ettim, haksızlık mı yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler