Yahu kazanmadan tartışılmaz ki. Bunu söyleyen adama bir bakmak lazım. Kapasitesi var mı diye. Muhtemelen sana hava atıyor. Okuyacak adam girer sınava kazanır sonra derki okuyayım mı.
Tamam işte kapasite olmadığı için sadece önlisansa girmiş. Oda meslek liseli olduğu için bedavadan girmiş. Şimdi kalkmış seni tavlamak için hava atıyor. Zaten karakteri sağlam olsaydı şu anda okumayı tamamen zevk için yapardı. Şimdi kalkmış dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi davranışları sergiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Okunur
Okunur
Zor be bu devirde
İşi ne
İşletme okudu işte
Gereksiz
Okuyunca ne olacak sanki dimi
Eğitim albilir kurs alabilir
Onlarda boş
Onlar işine yarayabilir
Sanmam
Önce kazansın
DGS ile geçiş hakkı var
Hak başka bir şey. Kazanmak başka bir şey. Ahkam kesmesin. Kazansın sonra konuşsun
Tamam da okumak boş bence
Yahu kazanmadan tartışılmaz ki. Bunu söyleyen adama bir bakmak lazım. Kapasitesi var mı diye. Muhtemelen sana hava atıyor. Okuyacak adam girer sınava kazanır sonra derki okuyayım mı.
Okuyur şu an yazılımla ilahili ö lisanında
Tamam işte kapasite olmadığı için sadece önlisansa girmiş. Oda meslek liseli olduğu için bedavadan girmiş. Şimdi kalkmış seni tavlamak için hava atıyor. Zaten karakteri sağlam olsaydı şu anda okumayı tamamen zevk için yapardı. Şimdi kalkmış dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi davranışları sergiliyor.
Yakışıklı mı yakışıklı ama sen ona bak
Ne alaka yakışıklılıkla. Yine beyin sıfır biriyle muhattap olmuş. Engel butonu yok olsa direk basarım
Senin profil fotondan belli beyin kaç olduğu o ne la öyle gövde gösterisi ile kız mı yakalayacaksın 😂
Yok sexting yapacağım
Gerçek foton değil dimi
Gerçek fotom. Direk bana ait
Okumanın yaşı olmaz
Okunur
Tabiki okunur.
Faydalı paylaşım
Evet
Neden okunmasın
Yaş olmuş 30
Evet neden okunmasın
Devem etsin