AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
nişanlından vazgecicen mecbur calıstıgın işten vazgecersen yarın bigün evlendiginde kocanın agzına bakarsn
Nişanlanırken bunlar konuşulmuştur. Nişan resmi bir tören.
Sakın işini bırakayım deme çok pişman olursun, bu zamanda iş bulmak zor
Nişanlınızla bir şekil de evlenin, onları umursamayın.
Calısmalısın nokta ayrıl gitsin ona mı muhtaç olucaksın sacmalik
Trol bir soru. Niye boşuna yer kaplıyonuz bu sorularınızla
aşkından vazgeç bence doktorluk bırakılır mı mk sanki BİM de çalışıyo
Aşk karnını doyurmuyor doyurmayacak da bir insan için sakın sakın altın bileziğinden vazgeçme kararlarına saygı duyacak seni kısıtlamayacak birini bulursun elbet
Nişanlın ailesiyle aynı fikirde değilse sen ailesiyle görüşmemeyi tercih etmelisin
Sakın bırakma hadi o sana bakabiliyor diyelim. Bir gün boşandın e ne olacak o zaman?
Senin o nişanlının karakterine, erkekliğine, adamlığına da sokayim 😂
Aşk geri gelir ama kariyer geri gelmez hayatını mahvetme
Aşkın seçim yapmanı istiyorsa eğer o seni seçmemistir zaten... Seven insan destekler arkanda durur.
bir doktor kolay yetişmiyor başkası istiyor diye hayallerinden vazgeçme
Nişanlın ile evlenmiyorsun sadece ailesi ile de evleniyorsun. Bekara karı boşamak kolaydır ama ayrıl sen. İlerde problem yasarsin
Aşkından vazgeç sakın işini bırakma çok pişman olursun.
Tabiki nişanlından pardon da sen yaklaşık 20 sene okudun geri versinler 20 yılını
Bosunami geceni gunduzune katip ders calisip bu duruma geldin. Erkek bulursun ama hayallerini bir daha yasayamassin.
Kadının çalışmasını istemeyen kadını ezmek ister. Sen şimdi işi bırakırsın ileride tepene çıkarlar. Kendini ezdirme. Bir erkek ve o erkeğin ailesi için kendinden ödün vermeye, kendini ezdirmeye, mesleğinden ve kariyerinden vazgeçmeğe değmez.
geri kafalı aile ise zaten sen kölesindir , buna rağmen nişanlandıysan , işi bırakcan
Kesinlikle kariyerDiğeri seçenek bile değil , olamaz da hele ki o kafada biri için
olay basit ailesine çalışmıyom de evlenince çalışıyorum de kimse bişi demez
Ne demek doktorum? Her ne olursan ol evinin kadını ol. Hep çalışacak mısın?
Ne demek beyin * sizsin? Her ne olursan ol beynini çalıştır. Hep beyin * siz mi kalacaksın?
Aptalsın to
İte bak hele
Köpek havlamasından nefret ediyorum
@Matmazellz kelime oyunlarıyla yaptığın şeyde en ufak bir zekâ pırıltısı yok. Argüman yoksa konusmicaksin
Zekan yokken zekadan bahsetmen çok ironik 😂
Aşkından vazgeç geri kafalı insanla uğraşmak zor yoksa ah başım diye duvardan duvara vurursun kafanı
Düşünecek hiç bir şey yok, nişanlından vazgeçmelisin ve ekonomik özgürlüğünden asla vazgeçmemelisin.
E zaten davul dengi dengineymiş onlar zengin olmasa işin ne olurdu onunla
Sen 6yıl oku doktorluğu sonra gelip böyle malca soru sor embesil.
Nişanlınin ailesini dinlemek zorunda değilsin nisanlin isterse calis
Tamam işte kariyer kasmışsın artık evine ve ailene faydalı olma zamanı gelmiş. Kariyerden vazgeç
Doktor olupta birakacak degilsin tabii ki. Esinde arkandaysa sorun yok, hatta eşin ailesiyle son bir kez daha konussun. Ikisinden birini secmeye hic gerek yok
Bu kadar çalışmış bu raddeye gelmiş biri akıl mı istiyor hemde burdan😹😹 trolünüz batsıın
Nişanlın doğulu galiba. Kariyerinden şaşma. Aşk elbet bir gün biter pişman olursun.
Yanlış anlamayın lütfende cinsellik yaşadınızmı bu kişiyle?
Nişanlın gerçekten arkanda duruyorsa neden sana kendisinden vazgeçmeni düşündürüyor peki? Bence nişanlınla bunları konuş ama onu kaybetmek istemediğini fazla belli etme ona
Bencede sen onlara değil onlar sana uygun bir aile değil
Erkeğin eline bakmajtansa kendi ayaklarının üzerinde dur
Bence ikisinden de vazgeçme. Çünkü nişanlın seni destekliyor
İleride ne olacağını bilemezsin her zaman kendi mesleğin olmalı kendi ayakların üzerinde durabilmelisin zaten seni gerçekten seviyorsa bu isteğini kabul edecektir ama hep sorun yaşayacaksınız ailesi yüzünden ve bütün emeklerin boşa gitmiş olacak emeklerini boşa çıkarma ve mesleğini bırakma senin mesleğine isteklerine saygı duyan birini bul ailesi de öyle olsun
Bu aptalca soruyu sorduğun için işinden vazgeç.
Aptal doktorlara ihtiyaç yok.
acil doktoruydum sevgilimle tanıştık çalışmıyorum artık ama çok tatile gidiyoruz sürekli geziyoruz sizinki bu imkanı vermez anladığım kadarıyla mesleğinizi bırakmayın asla
Nişanlın arkanda olsa onlar sana işi bırak diyemezdi
Neden çok sahte geldi bu soru bana. Bana kalırsa ne istiyorsan onu yap içinden geleni yani
Aşkından vazgecmelisin nısanlının ailesine noluyor o da ayrı bir konu tabi
Sakin bırakma devam et boş teneke her zaman ses çıkartır bide seni bulmuşken İstanbul yaşıyorsun
Sen 7 yil dirseği elin oğlu gelsin heder etsin diye okumadın ya. Bu bildiğin saygısızlık.
doktorluk da pis iş be :) başka iş olsa neysede, bırak doktorluğu gitsin
Asla mesleğini bırakma nişanlım arkandaysa gerisini boş ver
Aşkından vaz geç kariyer etmişsin öyle geri kafalı aile ile pişman olursun
Sonu ne olursa olsun kariyerini bırakma.. fedakarlığının kıymeti bilinmiyecek
Akrandaysa bu sorun olmamalıydı demek ki arkanda görünenlerden
Aşkından vazgeç çünkü işinden vazgeçersen her şeyini kaybedersin.
Ben kariyeri seçerim okadar üniversite okudum ailem ne zorrlukla okuttu yani...
Nişanlım arkamda demişsin. Arkanda olsa böyle bir sorun olmazdı. Sana duyurmazdı bile bu isteklerini
Kariyer bırakmak ilerde o kadar pişman olacağın bir şey olur ki sadece bunu diyebilirim
Birakma mesleğini
O kadar emek verdin Kendine saygın yok mu
kariyer elbette aşk geçici bence kendinden ödün verme 🌺💫💭👼
Asktan tabu zaten senin iyiliğini isteselerdi boyle sacma sapan bir sey istemezlerdi. Sen geceni gunduzine takip calismissin emek vermissin o zaman vermeseydin emek evlenip ev hanimi olacaksan. Calismana kimse karisamaz ya bunun lafini etmicekler ya da ayril git meslek baki kalir. Cok seyseydi boyle bir sey istemezdi
Ben işimi seçerdim beni seven olduğum gibi kabul etmeli
Direk ayrıl bide normal bi meslek değil yani onca yıl boşa mı başka insanların düşüncesi için okudun en yüksek mertebede ki mesleğe sahipsin direk ayrıl bence başarını kıskanıyorlar meslegın üstün diye nişanlın ne iş yapıyor
Gün yapma sende gez toz yurt dışında Fink at evde oturup gün yapanlar fakir kesim alışveriş yap şaka bir yana ne istiyorsan onu yap okumayı seviyorsun belli yoksa tıp çekilmez doktorluk zor meslek
Bu soruyu sorabiliyorsan, doktorluğu bırakmalısın. :)