AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Sorun artık vitrinde troll kardeş.
Soruya gelince Hayali Aşkından vazgeç Hayali kariyerinde devam et.
Bunları yazdığına göre üniversiteyi boşuna okumuşsun..
nişanlın arkanda ise boş ver gerisini.. sen ne diye nişanlından ayrılcaksın
Bir yandan haklı olabilir ler cünki evlendiğiniz zaman çocuğunuz olursa anne şevati olmadan büyür sonra çok pişman olursun diğer yandan o kadar okul okumuş zorluklar la bir yere gelmiş sin birisi diyince de bırakmak zor gelir...
Kariyerinden asla taviz verme, ne demek çalışma? Şaka gibi. Nişanlın senin sözünü dinlesin.
Nişanlınız sizi olduğunuz gibi kabul ediyorsa, müdahil olmuyorsa problem yok.
Fakat çalışmanızı istemiyorsa yıllar içerisinde daha farklı konularda da derin görüş ayrılıkları yaşama ihtimaliniz var.
"evde oturup gün yapıp, çocuk bakmak bana göre değil." bence bu dediğinizi kendinize sürekli tekrarlayın ve kararınızı öyle verin. Zira bulunduğunuz yere gelmek için yıllarınızı gecelerinizi gündüzlerinizi vermişsiniz çok emek sarf etmişsiniz
Onların köküne tüküreyim. Boz nişanı. Ömrünü çürütür öyleleri.
bu kafayla nasıl doktor oldun? İşi bırak, otur kocanın diizinin dibinde bekle, arada ayaklarını falan yıkarsın
Emeğini asla ama asla öyle insanlar yüzünden çöpe atma. Nişanlın gerçekten arkandaysa buna göz yummamalı...
Nişanlını ayarla eğer o da ailesinin dediğini yapmak zorundasın derse o nişanlı dan hayır gelmez at gitsin.
Ooo, bunlara bakarsan rahat hayatını mahvetmiş olacaksın. Kendi denginde biriyle evlen derim yoksa güzelim hayatının içine ederler.
Öncelikle şunu netlestirelim nişanlınin ailesi köklü bir ailden geliyor demek nişanlımın ailesi çok zengin mi demek
Kariyerinden vazgeçme, Seni istiyorlarsa olduğun gibi olduğun şekilde kabul etmeliler ve tecrübe ile sabit. O aileden Uzar dur :)
ailesi bisey diyemez. nisanlin kabul ediyosa tamamdir
sen ailesi ile nişanlı değilsin? o yüzden bu onları ilgilendirmez, bu konuları nişanlın ile konuş seni desteklesin bir süre sonra ailesi sana karışmayı keser🥰
O kadar doktor olmussun tartışmaya kapali bilr brnce bu konu 9 kadar okudun ettin
Bu soruyu soruyo olman bile buyuk hata sacmalama lutfen işine devam et
Nisanlin her nekadar yanında olsa bile sonuçta ailesi o kiz bizim aile göre değil hakkımı helal Etmem dese ne yapacak
Bu sitede harbi aşırı saçma sorular var trollmüsünüz nesiniz aw çıldıracam
Ailesi böyle bir şeye karışamaz buna en başta nişanlının izin vermemesi gerekiyo onları susturması gerekiyo. Eğer onları hala konuşturabiliyorsa senin de dediğin gibi sen onlar gibi değilsin.
Gerçekten zor bir seçim, bugün mesleğine karışanlar yarın ne giyeceğine, nereye gideceğine, ne konuşacağına bile karışırlar. Umarım en doğru kararı verirsin
Eger nısanlının durumu ıyıyse ıyı sartlarda yasıcaksanız calısmayabılırsın. Ama ıyı sartlarda yasayamıcaksanız gelecegımız, ılerdekı cocugumuz ıcın calısmak zorundaım de
Kariyerinden asla vazgeçme bence aşk gelip geçici sen yine de nişanlınla tekrar görüş bu konuyu o tamam derse ailesine laf düşmez ki senin hayatına nişanlının bile karışabileceğini düşünmüyorum
Aşkınız olacak adamı ikna edin olmazsa nişanı atın sizin doktor olmanızdan gurur duymalari gerekiyor
Kadını çalıştırmak istemeyen erkeklerden kaçın uzak olun sizin yerinizde olsam ayrılırdım
Senin arkanda ise bırakma işi hatta uzaksaniz bıraktım de çalış
Aşkından vazgeçmelisin evli biri olarak söylüyorum. Gitgide seni benlikten çıkartıyorlar sıradan bir gibi görünmek istemiyorsan o ailede saygın biri olmak istiyorsan mesleğini bırakmayacaksın
Aşkınla başka bir yere taşının evlenin hem ailesinden de ayrı olacaksın. Eğer sevdiğin adam sıkıntı çıkarmayacaksa çalışırsın. Sürekli eve gidip gelmemeleei için uzak bşr yerde ev tutun
Bir doktor "Çok iyi bir hastahanede doktorum" gibi bir başlıkla soru açmaz.
Bu düşünceyle zaten mutlu olamazsın sen seçimini yapmışsın. Tabiki doktorluğu bırakma onu Bırak 😂
Bu devirde böyle kaba insanları nasıl buluyorsunuz ben imkanım olsa evlenince hastane bile açarım böyle bir nişanlım olsa yeter ki mutlu olsun
Sakın saçmalama koskoca doktorun bir erkek için yapma bunu bacım
Aşkından nereden belli ömür boyu evli kalacağınız adamin sürekli ssna bakscagi ve birde ekonomik özgürlüğün olmali doktorsun boş ver izin verme istediklerini yaotirmalarina
Aşkı boş ver. Hangi devirdeyiz. Cahile boyun eğmenin anlamı yok. Karışabilecekleri bir konu da değil. Saygı duymak zorundalar! Herkes kendi işine baksın.
Şaka mı cidden bu soru? İleride başına her şey gelebilir senin bu hayata tutunmanı sağlayacak şey mesleğin, gül gibi iş bırakılır mı? Hem de geri kafalı bir insan istedi diye?
Nişanlım kesin zengin krodur , okuduğun okula yazık
Tabii aw, Doktorsun ve bu durumu KIZLARSORUYOR sitesinde tartışıyorsun.
Ne alaka
Nişanlın ikili oynuyor bence. Aekandaysa çekin resti bu ne küçük çocuklar gibi
Doktorsun ve çalışmanı istemiyorlar bunların beyni nasıl çalışıyor. Iş iş diye ölüyoruz biz millet gül gibi meslekli bulmuş çalıştırmama derdinde
Aileden çok nişanliniz ne düşünüyor, koskoca doktorsunuz onca emeğiniz var. Çalışmayan kadın nedir ya bu devirde...
Ayrıl gitsin kimse kariyerinden önemli değil hem baksana kafa yapınız bile uyuşmuyor her şey aşk değil sakın bu hataya düşme
Daha önce canın yanmış heralde
Hayır öyle bir şey yaşamadım
Evet ATV'de her çarşamba yayınlanan dizi değil mi bu?
Bence hiç kimse için kariyerinden vazgeçme derim o kadar yıl oku et onun bunun isteği üzerine bırak ne anladık daha
İşinden vazgeçme orta yolu bulmaya çalışın. Ayrıca maden öyle neden devam ettiniz ki?
Okumuş kültürlü insansın akepe zihniyetli insanlarla ne işin var senin ayrıca o ailenin köklerini skeyim
.
Nişanlın'dan kariyer yapmış bir insansın? Bunu sorman bile hata.
Nişanlının ailesi halt etmiş nişanlına söyle ailesi sana saygı duysun.
Evlenince iş değişiyor gerçekten insan kafa yapısinda birisinii secmeli ama eğer seviyorsan sözünü dinlersin yok dersen bırak gitsin
okadar okumuşsun meslegini bırakma ama nişanlın destekçinse ailesine sozunu dinletebilmeli sana karismamalarina care bulmali
Mesleği bırakırsan, geri dönüşün olmaz ve eğer ileride ayrılırsanız ortada kalırsın kariyerine devam etmen daha mantıklı olur
bir kız ile öpüşürken poposunu elleyebiliyorum o da vicuduma dokunmayı çok seviyor öpüşürken göğüsüne dokunsam karşı çıkar mı
Nişanlın yanında durursa beraber aşabilirsiniz eğer durmazsa ayrıl. Her şey onun ve senin kararlılığına bağlı.
Niye nişanlandın o zmn madem böyle sorunlar var. isini birakma yarin oburgun bisey olur ayrılırsın kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olma
Madem nişanlın arkanda seni de seviyo ailesinden uzaklaşsın bi süre sonra çoluk cocuk olunca ailesi sizden özür diler
Nişanlı olana kadar dusunmediniz mi? böyle birseyi size soylemedi mi? ya da siz neden şimdi bunu düşünmeye basladiniz?
Eğer nişanlın arkandaysa ailesine laf geçirebilir o yüzden asla ama asla kariyerinden vazgeçme ne güzel doktor olmuşsun
Sen o altın bileziği kolay takmadın koluna ne sevdalar bitiyor ne ola ki boşandınız ne olacak sana gerekirse home ofis açarsın kendi işini yaparsın
İşin basit bir şey olsa çalışma derim de doktor olmak kolay mı ya ne kadar emek vermişsin gece gündüz. Eğer nişanlın öyle değilse çalışmana bir şey demez ailesine aldırış etme zamanla onlar da kabullenir