hocam freelancer olun, reklamcılık, grafik tasarımı ya da internette özel dersler vs gibi birşeyler. araştırın severseniz YouTube'tan herşeyi öğrenebilirsiniz.
Ben ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum ama burada sana fikir verebiliyorum😵 bence bu konularda hayatını başkalarının yönetmesine izin verme dinlen elbet Bulursun
Hayır uzmanlık, ast subaylık vs de belirli bi süreyi kapsayan sözleşme yapılıyor diye biliyorum. Bu sözleşmeyi feshedip bıraktığında senin tazminat ödemen gerek.
Kasiyer felan ol ya da temizlikçi o zaman polisliği seversin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fizik öğretmeni kolay kolay boş kalmaz, sen pek yormamışsın kendini. Özel ders ver, paraya para demezsin. Fizik zor bir bölüm, o kadar okumuşsun boşa gitmesin...
Bi an kendimi üstdüzey bir şirketin ceo'su zannettim. Size iş teklifinde bulundun. Sonra anladım kii benim bir işim yok. Hâlâ öğrenciyim ve mezuniyet sonrası atanamayacağim 😅😅😅😐
Ben mutlu olacağım işi tercih etmedim gibi oldu tamam yıllarca çalışıcam ama ben mutlu olmadığım bir işte neden çalışıyım ki? Çok kötü yorumlar gelmiş sence haklı değilmiyim işsizlik sorunu var evet ama ben fizik bölümünü bitirmek için akla karayı seçtim fizikten 1 net yapamayan insanlar bana hayat dersi veriyor polis olan kadınların çoğu atanamamış insanlar
Evet öyle ben yargılamak yerine anlamayı tercih ediyorum. Belki bana göre doğru değil ama karşımdakinin yaşadıklarını yaşamadığım için onu yargılamayı bir kez daha düşünürüm. Evet düşününce istemediğimiz mesleği yapmak çok zor olur bizim için. Sadece meslek değil istemediğimiz filmi izlemek bile işkence gelir. Haa zorunluluk halleri olabilir ona diyecek birsey yok. Ama onun dışında sevdiğimiz şeyleri yapmalıyız. Aksi halde hayatı kendimize çekilmez yaparız
İki güzelim mesleği de yapmadıysanız ki biri oturarak biri aktiflik sizde sorun vardır şükür etmeniz lazım zora gelmiyorsunuz çıt kırıldım olay bu kadar basit
Özgürlüğüm kısıtlandı dediğim gibi hem üniforma olayı kadınlara masa başı işleri kitlemeleri görevlerin nadir kadınlara verilmesi karakolda oturup beklemek beni sıktı vatandaşa laf anlatmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Hocam nasıl fizik öğretmeni oldunuz ya biz sayısalcıyız en zor dersimiz fizik helal olsun sizi atamayan sisteme yazıklar olsun
Sayısal zekam var
Pomemdeyim ve polis olucağım nasıl bir kadına uygun meslek olmasın
Pomemde kız ve erkeklerin bir araya geldiği nokta var mı
Kaç puanla kazandin bi de kazandıktan sonra mülakatlar için nasıl hazırlandı sözel ve uygulamalı olarak
Sırf kıyafet yüzünden iş bırakmak mı dmdmdödö bu nasıl apt. llık
hocam freelancer olun, reklamcılık, grafik tasarımı ya da internette özel dersler vs gibi birşeyler. araştırın severseniz YouTube'tan herşeyi öğrenebilirsiniz.
Ben ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum ama burada sana fikir verebiliyorum😵 bence bu konularda hayatını başkalarının yönetmesine izin verme dinlen elbet Bulursun
Yapılabilecek en güzel meslek öğretmenlik bence çalış kpss den yüksek puan al. Asıl mesleğini yap.
Akıllı kadınsın.
Buradaki akılsızlardan akıl bekleme :D
Sen kendi yolunu daha iyi bulursun
Bir akıllı kendisi aynen
Nekadar sermayeniz var? Bunu bilmeden öneri yapmak mümkün değil komiserim.
Pek yok
Eğer bitcoin altcoin yatrımı yapmayı düşünürseniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Dolandırıcı değilim 😅askeri personelim 😂
Bakalım
👍
bence polislik kadınlar da yapabilir operasyona da çıkıyorlar neden olmasın ki hem istersen sivil olabilirsin
YouTube kanalı kur fizik anlat uzun vade de ise yarar onun dışında ing öğren yurt dışına cik. Nerede yaşıyorsun bu arada
He babam he yurtdışına çıkmaz zaten ücretsizdi demi
Gelgitlerinden kurtul, neyi istediğinden emin olll, işsiz o kadar insan var sen elindekileri tepmişsin resmen 🤦🏻♀️😂
İyi yapmışsın, bende uzman oldum 1 sene çalıştım bıraktım özgür olucaksin dünya ya 1 kez geliyon kendi işimi kurdum mutluyum
Tazminatı ne kadardı.
Alamadım hala bekliyom ama pek bir şey değil 10 belki
Hayır uzmanlık, ast subaylık vs de belirli bi süreyi kapsayan sözleşme yapılıyor diye biliyorum. Bu sözleşmeyi feshedip bıraktığında senin tazminat ödemen gerek.
Haa benim ki farklı sağlıktan oldu , bende istedim gerçi, sağlık sorunumdan dolayı bitti birazda
Hmm anladım, hayırlısı olsun geçmiş olsun diyeyim.
Sakal bırak devrim yap ya da en kötüsü meydanlara in sisteme karşı direniş başlat geriye o kalmış sadece ✊🏼
Ne kadar alim varsa burada akıl veren çok kullanan yok
Senin ne güzel bir mesleğin var ben 31im daha bir mesleğim bile yok
Bence seni mutsuz eden başka sebebler var derinde katlanamıyorsun
Ah be abla ulkenin hali ne olcak bende ayni durumdayim sonumu polis olarak goruyorum
Kir kicini otur evinde evinin kadini cocuklarinin anasi ol😜😜😜😜😜
Kasiyer felan ol ya da temizlikçi o zaman polisliği seversin
Fizik öğretmeni kolay kolay boş kalmaz, sen pek yormamışsın kendini. Özel ders ver, paraya para demezsin. Fizik zor bir bölüm, o kadar okumuşsun boşa gitmesin...
Senin çalışmaya yüzünün olmaması polisliğin iğrenç bir meslek olduğu anlamına gelmiyor. Üslup önemli
Bu ülkenin en büyük sorunu para için okuyanlar
Nasıl birisin @ciigdemm111
Sence
Zengin koca bulacan başka yolu yok :D
Yok
Bizimle çalışır mısınız..
Ne konuda
Pardon afedersiniz
Okey
Bi an kendimi üstdüzey bir şirketin ceo'su zannettim. Size iş teklifinde bulundun. Sonra anladım kii benim bir işim yok. Hâlâ öğrenciyim ve mezuniyet sonrası atanamayacağim 😅😅😅😐
Benim hayatım kadar karışık
Ben mutlu olacağım işi tercih etmedim gibi oldu tamam yıllarca çalışıcam ama ben mutlu olmadığım bir işte neden çalışıyım ki? Çok kötü yorumlar gelmiş sence haklı değilmiyim işsizlik sorunu var evet ama ben fizik bölümünü bitirmek için akla karayı seçtim fizikten 1 net yapamayan insanlar bana hayat dersi veriyor polis olan kadınların çoğu atanamamış insanlar
Maaşı iyi diye ben o mesleği yapmak zorunda değilim sevmiyorum doğru değil mi sevmediğim yerde neden duruy
Duruyum
Evet öyle ben yargılamak yerine anlamayı tercih ediyorum. Belki bana göre doğru değil ama karşımdakinin yaşadıklarını yaşamadığım için onu yargılamayı bir kez daha düşünürüm. Evet düşününce istemediğimiz mesleği yapmak çok zor olur bizim için. Sadece meslek değil istemediğimiz filmi izlemek bile işkence gelir. Haa zorunluluk halleri olabilir ona diyecek birsey yok. Ama onun dışında sevdiğimiz şeyleri yapmalıyız. Aksi halde hayatı kendimize çekilmez yaparız
Ben sevmiyorum polisliği kimseyede önermiyorum aşırı derece hamallık mesleği savcının kapısında it gibi bekliyoruz
şu an hani bilmiyor insanlar polislik denilince ovv işte silah üniforma havası civasi bende boyleyim ama işin içine girince öyle olmuyor 🤣🤣
Yo aslında severek yapan da var onları anlıyorum tercih meselesi
Benim çalıştığım yerde kadınların hiç biri memnun değildi
Evlenecen canim baska caren kalmamis😆
Evlilik ne alaka
En iyisi ev hanımı ol.
Senden bı boook olmaz karsim
Sana uygun olmaması iğrenç olduğunu mu gösterir? Sen zora gelemiyor olmayasın?
Keşke polisliği bırakmasaydın
Kaldırım mühendisi ol
Senden bı cacık olmaz yav
Niye eleştiri
Kararsız ve dengesiz
Sen nasılsın
Bilmem belki biraz detaycı biraz kıskanc
Evlimisin
Hayırdır ne bu sual nikahına mi Alican 😂
Kendini nasıl mutlu hissettiğin bi meslek var mı?
öğretmenlik masa başı işi değildir.
Sorununa devayı yanlış yerde aradığın kesin
Ne olmak istediğine karar ver mesela
fizik öğretmeni olursun
Polislik maaşı ne kadardı
Öğretmenliğe geri dön
zaten bilgi sahibisin online ders verebilirsin.
Devam yeni tecrübeler edinmeye.
Canın ne isterse onu yap
Özel fizik dersi verebilirsin
Bence issiz kalman daha mantıklı.
zengin koca bulacaksın
a101 de kasiyer ol en güzeli
Niye bıraktın polisliği
masslalah siyasete gir
Ne sorun vardı polislikte?
Öğretmenlik harici ne düşünüyorsun
şimdi de manav ol))))
Anlat dostum içindekileri
Polis olup istifa edebilme luksu ne guzel 😀
Iğrenç bir meslek değil sana uygun değil
ne yapmak istediğine karar vermelisin önce.
Tarım ve hayvancılık la uğraş
özelde iş imkaanı yok mu ki?
Kendine uygun bir meslek aramaya bak
Ablaya viski çekin arkadaşlar
Boş boş konuşma
İki güzelim mesleği de yapmadıysanız ki biri oturarak biri aktiflik sizde sorun vardır şükür etmeniz lazım zora gelmiyorsunuz çıt kırıldım olay bu kadar basit
Öğretmenliği hiç yapmadım
Deneyebilirsiniz yapın, gündemi takip edin insanlar ne halde ben polislik çok istemiştim kolumda yara izi vardı olmadı hals düşünüyorum içim sızlar
Saygı duyuyorum ama polislik hiç bana uygun meslek değil
Anladım orasını 😂
Sizi sıkan neydi tam olarak?
Özgürlüğüm kısıtlandı dediğim gibi hem üniforma olayı kadınlara masa başı işleri kitlemeleri görevlerin nadir kadınlara verilmesi karakolda oturup beklemek beni sıktı vatandaşa laf anlatmak
Karakolda oturup kendimi çürütemezdim
Hım anladım hayırlısı olsun deneme yanılma işte
Genelde erkekler daha aktif çalışıyor biz oturuyoruz böyle meslekmi olur
Valla ben çürütürdüm masa başında daha iyi salla başı al iyi maaşı kahveni iç sakin sakln miss
şu an çok havalı meslek gibi görünüyor ama içine gelince kaçıcak delik ararsın
Ah be ben Özel güvenliğim berbat iş polis olsaydık of dert geldi birden neyse
Yeniden başka Bi bölüme geç yeniden oku