Yooo deymez. Biz nekadar çabalarsak çabalayalım kendimiz gibi olamiyoruz baskıcı aileler yüzünden. Adam olup okuyayım diyorsun devleti verdiği imkanlar 0. Şimdi gidip güzel bir üniden mezun olsam da çalışan olsam da. bir bok olamam bu devletin imkansızlığı yüzünden... Kötü bir hayat, geçtim sıkıntısı. Kadınsan daha zor evlendiğin kişinin insafına kalıyorsun şiddet falan görme ihtimali yüksek. Erkeksen ev geçindirme derdi için de ayrı sorunlar çıkıyor. Hayatımız sıkıntı üzerine sıkıntı türkiyede
Haklısın tam da böyle ama bu anı yaşamaya engel değil ki her istediğimiz olsa hayat çok sıkıcı olurdu evet hiç bir istediğimiz olmuyor doğru hayatttan tad almadan yasamak hayata haksızlık
Her istediğim olsun istemiyorum illaki sorunlar olur ama her şey çok berbat. Hayatta bir istediğim olsun sadece bir şey istiyorum. Onu da çok görüyorlar işte
Babam öldükten sonra bir daha Gülemem diyordum yıllar geçti eskisi kadar gülmüyorum acısını hasretini 2 biraya gömüp yaşamaya çalışıyorum var gel sen hesap et. Acı var derman yok o orada kalıyor
Aynıymışız neredeyse. Bende baskılar yüzünden dinden soldum.. Hatta "hayırlısı" kelimesinden nefret ediyorum. Şimdiye kadar ne başıma yıkışdıysa "hayırlısı" lafını duydum... Hayırlısı falan olmasın ya istediğim olsun. Gerçekten midem bulandı yaaa.. Ama ben neredeyse hiçbir gece uyuyamıyorum. Sen yine iyisin
Zaten biseyin iyimi kötümü olduğu baştan sinyal veriyor huzursuz hissediyorsun içine sinmiyor hayırlısı kelimesi boş bir kelime katılıyorum sana. Dini kullanarak basını derde sokmaktan başka biseye pek yaradığı yok
Değil mii "hayırlısı" kelimesi teselli etmek için kullanılan bir sözcük. Aynı zamanda "Allah senden razı" olsun kelimesi de saçma Allah kimden razı geleceğini bilir zaten insanların sözünü dinleyecek değil
İçinde allah geçen çoğu seyde bencillik var sırf üstünden atmak için oraya paslıyorlar allah yardımcın olsun allah kaza bela vermesin allah ayırmasın Allah’ın bu işlerle ilgilendiğini hiç düşünmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Ben intihar edeceğim. Sana da tavsiye ederim
Yöntemin belli mi?
Aynen belli.. Odamdaki doalp çok büyük ve duvar ile monteli. Kendimi oraya asacağım şalla
Hayat yaşamaya değmez mi herseye rağmen
?
Yooo deymez. Biz nekadar çabalarsak çabalayalım kendimiz gibi olamiyoruz baskıcı aileler yüzünden. Adam olup okuyayım diyorsun devleti verdiği imkanlar 0. Şimdi gidip güzel bir üniden mezun olsam da çalışan olsam da. bir bok olamam bu devletin imkansızlığı yüzünden... Kötü bir hayat, geçtim sıkıntısı. Kadınsan daha zor evlendiğin kişinin insafına kalıyorsun şiddet falan görme ihtimali yüksek. Erkeksen ev geçindirme derdi için de ayrı sorunlar çıkıyor. Hayatımız sıkıntı üzerine sıkıntı türkiyede
Haklısın tam da böyle ama bu anı yaşamaya engel değil ki her istediğimiz olsa hayat çok sıkıcı olurdu evet hiç bir istediğimiz olmuyor doğru hayatttan tad almadan yasamak hayata haksızlık
Ölmek çare mi yok olup gidecez ölümün neye faydası var
Her istediğim olsun istemiyorum illaki sorunlar olur ama her şey çok berbat. Hayatta bir istediğim olsun sadece bir şey istiyorum. Onu da çok görüyorlar işte
Ama ölürsem her şey bitecek
Babam öldükten sonra bir daha Gülemem diyordum yıllar geçti eskisi kadar gülmüyorum acısını hasretini 2 biraya gömüp yaşamaya çalışıyorum var gel sen hesap et. Acı var derman yok o orada kalıyor
Hayat bu kadar boktan olmak zorundaymıydı
Öyle maalesef. her şey boktan
Ben dini bıraktım öyle yasıyorum eskisine göre daha az uykum kaçıyor yüklerimi attım fazla anlam yüklemiyorum yine de mutlu değilim
Aynıymışız neredeyse. Bende baskılar yüzünden dinden soldum.. Hatta "hayırlısı" kelimesinden nefret ediyorum. Şimdiye kadar ne başıma yıkışdıysa "hayırlısı" lafını duydum... Hayırlısı falan olmasın ya istediğim olsun. Gerçekten midem bulandı yaaa.. Ama ben neredeyse hiçbir gece uyuyamıyorum. Sen yine iyisin
Yıkışdıysa değil *ne başıma yıkıldıysa
Zaten biseyin iyimi kötümü olduğu baştan sinyal veriyor huzursuz hissediyorsun içine sinmiyor hayırlısı kelimesi boş bir kelime katılıyorum sana. Dini kullanarak basını derde sokmaktan başka biseye pek yaradığı yok
Ben de uyumak icin birseyler yapıyorum tv izlemiyorum dini şeylerden uzak duruyorum sevdiğim şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum de yoruldum
Değil mii "hayırlısı" kelimesi teselli etmek için kullanılan bir sözcük. Aynı zamanda "Allah senden razı" olsun kelimesi de saçma Allah kimden razı geleceğini bilir zaten insanların sözünü dinleyecek değil
Allah’a direktif veriyorlar :) sen nerdeydin tam benim kafadasın
İçinde allah geçen çoğu seyde bencillik var sırf üstünden atmak için oraya paslıyorlar allah yardımcın olsun allah kaza bela vermesin allah ayırmasın Allah’ın bu işlerle ilgilendiğini hiç düşünmüyorum
İstersen mesaj at şimdi sarjım bitti evde yazarım beraber sövecek rahatlayacak çok konumuz var gibi
@fatmanurr84 sen ciddi misin
Sağlık oku ebe hemşire vs
Benim gibi yazılımcı ol
Daha napican yeter koca bul
Fizik öğretmeni isen bir dershanede çalış
Serbest Meslek tam sana göre
Durmak yok yola devam
Fizik öğretmenliği yap
Simit sat..
Zengin koca bul
Rahatlık battı yani
Naparsan yap ne diyelim.
Evlen zamana bırak
Baya zor olmuş
Polisliği neden bıraktın
Baska okul oku kalbinde ne varsa onu yap
işin zor
komisser olsaydın keske
Kurumlar arası geçiş filan deneseydin?
Gecilmez
Hangi şubede çalıyordun
Napıcaksın
Yani de bazı şubeler anlattığın gibi sıkıcı değil
Nefret ediyorum polislikten
Kaç yıl yaptın
9 sene
Yaşın doğru mu
Evet
Ne zaman istifa ettin
Bir kaç ay oldu
Himmm
Yalnız karakolda oturup çürüme biraz saçma olmuş. Çünkü her karakol yoğundur
Şu anlamda dedim idari işleri bayanlara kitliyorlar erkekler hep görevlere gidiyor
Tamam brn ekibe çıkacağım dersen o işi erkekler zevkle yapardı
İşte senin dediğin gibi olmuyor o işler
E bende çalıştim
Evlenip yuva kur
Farklı işler dene.
kova burcu muusn yoksa aslan mi?
Büroda çalış
Özel ders?
Denk gelir bir iş
evleneceksin
şanslısın
Mokokoko