Merhaba risaleinur okumak istiyorum. Bi kac soru sormak istiyorum biliyosaniz yazar misiniz 🙂
1. Risaleinur kulliyatinda şirk sözleri var mi?
2. okuma sirasi nasil olmali?
3. kulliyati alacak yeteri kadar param yok, bu yuzden google playdan indiricem bir suru uygulama var hangisi dogru olur okumak icin? Simdiden tesekkur ederim.😊🌸
1. Risaleinur kulliyatinda şirk sözleri var mi?
2. okuma sirasi nasil olmali?
3. kulliyati alacak yeteri kadar param yok, bu yuzden google playdan indiricem bir suru uygulama var hangisi dogru olur okumak icin? Simdiden tesekkur ederim.😊🌸
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Risaliye Nur Külliyatı Kur'an-ı Kerim deki bir çok Ayetlerinin tefsiri ve günümüzde daha iyi anlaşılmasını sağlar. Yine İman Hakikatleri üzerinde çok durulur. Osmanlıca içerikli kelimeler çok vardır.
Uygulama bilmiyorum. Ama gayret eder, okur istifade ederseniz hayatınızın boşluğunu doldurur. Sizi sade bir insan haline getirir. Lem'âlar ya da Asay-ı Musa' dan başlayabilirsiniz. Ama Lem' alar dan (parıltı) başlayın.
Orjinal set almayın. Çünkü onu da Kayyım dan bozdular.
Teşekkur ederim😊
Önemli değil
Merhaba 1 soruyu bilmiyorum
2 soru bence fark etmez ama sırası vardir illaki birazdan söyleceğim yerw sorabilirsin
3 soru ya cevabim uygulama olarak indirebileceğin bir uygulama onerisi olucak
Sözler köşkünü Duymuşundur
Instsgram hesabından buraya ulaşırsan istediğin tum soruları sorabilirsin
Ayrica bildiğim kadarıyla kopgit uygulamasını indirerek okuma yapabilirsin
Şimdiden iyi okumalar dilerim
Allah a emanet olun :)
Tesekkur ederim. Evt duydum ben onlar hakkinda da pek iyi seyler duymadim ama umarim yanilmisimdir.😊
Eger iyi olmasalardi bugün halen faaliyette olmazlardı
Bence
Rica ederim
Bilemiyorum...
Iyi okumalar dilerim :)
Şirk sözleri oldugunu sanmıyorum ya öyle olsaydı büyük hocalar okumayın derdi. Sırasına netten bajabilirsin. Uygulama oşarakta risaleinur kulliyatı uygulaması vardı bilmedigin kelimelerin üstine basarak açıklaması çıkıyordu 1 uygulama daha vardı ama sen çok indirilenleri bi indir hangisini begenirsen ordan okursun
Tesekkur ederim😊🌸
Rica edrrim 🌿
1. şirk sözleri yok
2.
1) İman ve Küfür Muvazeneleri
2) Asa-yı Musa
3) Lem'alar
4) Tarihçe-i Hayat
5) Mektubat
6) Sözler
7) Kastamonu lah.
8) Mesnevi-i Nuriye
9) Emirdağ Lahikası
10) Şualar
11) İşaret-ül İcaz
12) Barla lah.
13) Sikke-i Tasdik i Gayb
3. googleden okumanı tafsiye etmem çünkü 1 okucaksın 2 okucaksın 3üncüsünde sıklıp bırakıcaksîn ben bunu deneyip gördüm ve baktım boyle olmuyo kitabınî aldım.
ve son bişey söylicem bunu dikkate almanı istiyorum kitap okumayı sevmiyorsan hergün sıkılmayacağın kadar oku
Risailenur oku programları var veya hayalhanem el numarası ordan sorularını sorabilirsin☺
Tesekkurler 😊🌼
Rica ederim
El değil wp tel yazacaktim yanlış oldu
Söylemekle anlaşılmaz, direk okumaya başlaman lazım :) ister kitabını al istersen de uygulamadan oku. Ama oku 🌼 Başlangıç olarak İman ve Küfür Muvazenelerinden başlayabilirsin. Selametle 👋🏻
Bilmiyorum ama yolun güzel
Sizde istifade edin😊
Oku kardeşim
Takip attım sana sorabilirsin