arkadaşlar sağlık yönetimi hakkında bilginiz varmı. mezun olunca iş olanakları çalışma alanları felan. (tm 1 den alıyor )
Cevabın nedir?
+1 yılartık hastane yönetimleri doktorlardan alınıp yöneticilere verilmeye çalışılıyor. geleceği olan güzel bir bölüm. ayrıca açıköğretimi de var galiba.sağlık müdürülüklerine falan girilebilir. güzel sektördür sağlık.
sonra 4 yıllık bir işletmeye tamamlanırsa maaş yüksek olabilir biraz daha.11 Yorumla
Hayır o bölümde iş olanaklari epey geniş. Sağlık sektöründe her zaman akım mevcut. Onlisans okuyorsaniz lisans bölümüne geçiş vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
çok kararsızım. mesela bir işletme mezunu iş bulması için kendini geliştirmeli dil bilmeli. felan bu bölüm mezunlarıda iş bulabilmek için ayreten bir çaba harcıyor mu yoksa mezun olunca iş hemen hazır mı. yada ne biliyim bir öğretmenlik gibi kpss lerde mi sürünüyor. teşekkürler
ben tıbbı dokumantasyon ve sekreterlık okuyorum saglık yonetımıne gecıs yapıp ankara unıversıtesı uzaktan egıtımden de yuksekk lısans yapacagım ınsallah ıyı bı bolum dedıler
12 Yorumla- +1 yıl
tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik ne oluyor yani nasıl bir iş
- +1 yıl
bilgi verir misiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes önü açık diyor ama her yerde kadrosu yok atam hiç olunmamiş deniliyor
00 Yorumla
+1 yılsağlık sektöründe iş sıkıntısı olmaz
00 Yorumla
+1 yıloo her türlü iş bulursun
00 Yorumlaİş olanağı yok okuduğun yıllara yazık 0 iş olanağı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık en çabık iş bulan sektördür
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇoook hemen girdiler burda yeni açılan hastane çok
Cevap sahibi+1 yılSöyliyemem deşifre olurum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sağlık yönetimi mezunları iş olanakları nelerdir? İş bulmak zor mu sağlık yönetimi bölümü mezunları için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat