AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Niye küçük düşürücü olsun. boş kalmıyosun en azından. istediğin işi bulana kadar idare edersin
Önemli olan milletin ne dediği mi yoksa ekmek parasımı
Millet senin elektrik su doğalgazinı ödemez kim neder düşüncesini birakin artık.. helalinle kazanıyorsan gerisi boş..
Harama asla bulaşmam, Allah korusun
Hayat herzaman düz bir çizgi değil olabilir böyle şeyler, ekmeğin söz konusuysa kimin ne düşündüğünün önemi yok.
Mücadeleye devam keke
Bende o kadar alt seviye işlerinde çalıştım ki şimdi memur oldum onca zahmetten sonra. Ama gocunmam yine olsa çalışırdım
Kaderlerimiz aynı ama tam memuriyet degil benimki..😊
çalışmanın ayıbı olmaz, işini düzgün yap paranı hakkıyla kazan
İşsizlik herşey yaptırir adama hiç sevmediği işi bile ama sonuçta geçim derdi. Küçük düşerim diye bakma
Hiç kimseyi hiç bir işi küçümsemeyeceksin başına gelir.
Doğru ama bu aynı şey değil
Baya aynı
Ülkenin geldiği durumla senin işin ne alaka. Kendini yetiştir ve geliştir.
Bende değil sorun. Zaten hala bile uzaktan eğitimle ilgiliyim. Sürekli birşeylerle katkı saglıyorum kendime
Boş durmaktan iyidir herkes kendine baksın namusunla kazandıktan sonra
Bence düşürücü değil ama insanlar konuşur biliyorsun.
Çalışmak ayıp değil, küçük düşenler iş beğenmeyip ağlayanlar
Zor bir durum. Küçümsediğimden değil ama zor gelir sana çaycılık yapmak çünkü ofis çalışanıyken alt kademeye düşmek onur kırıcı olur
Aynı şirkette değil geçiş. Zaten uzun zamandır işsizim
Önemli olan senin ne his ettiğin? Bir süreliğine idare etmeye çalış işler açıldığında tekrar eski işini yaparsın. şu an iş bulmak gerçekten çok zor. Geçen gün çalıştığım şirkete bir adam iş başı yaptı 6 aydır iş bulamamış. İstemediğin bir iş olsa da idare etmeyi bilmek gerekir
Bilemiyorum aradığım iş bu değil aslında. Bu yüzden kararsızım
Ne kadar zamandır işsizsin?
1 yıldan fazla ama part çatıştık bu arada. Ufal bir iş hala da devam sayılır okul işi. Okul açılınca o da devam ya da normal bir iş bulursak onu bitirmek zorunda kalacağım gibi. Hiç istemesem de ama saatler çakişır
Bana öyle geliyor ki bu işi yapamayacaksın. Çünkü çok isteksizsin hiç başlamamanı tavsiye ederim. Yaşadığım şehirde olsaydın çalıştığım şirkette sana göre iş bulabirdik. Bölüm ne okuyorsun?
Okumuyorum uzun zamandır çalışanım. okul hayatım yok
Anladım. Ailenlemi yaşıyorsun yoksa tekmi yaşıyorsun?
Bunun isle ilgisi yok. Yaşım 30 lü yaşlar. okul hayatım yok yani
Peki
Sen neden parladın sadece soru sordum?
Parlayacak ne dedim ki?
Şu soruyu sordum verdiğin cevap kafama taş atar gibi bir cevap oldu sanki. Anladım. Ailenlemi yaşıyorsun yoksa tekmi yaşıyorsun?
İnsanların ne düşündüğünün önemi yok.
Sen istediğin için yapmalısın.
Seni anlıyorum gerçekten insan bazen mecbur kalıyor
Yanlış hatırlamıyorsam mezun olmuştun.
Alanında iş bulmak konusunda bir gelişme var mı , yoksa seni de mecbur mu bırakıyorlar :))
Yok benim iş sıkıntım şu an
Anladım :)
Bende başvurmuştum🥳 yalnız değilsin gizlicim.
Sonuç peki?
Her zaman hep böyle gidecek değil ayrıca sadece ofis ortamlarında değil avm ler mağazacılık satış v. s üzerine de bakabilirsin iş
Alanım geniş zaten ama o işler de pek uygun olmuyor. Her işin bazı kriterleri uymuyor diyeyim
Her işin kriteri uymuyor ise böyle de isyan etmemelisin
yooo komedi değil neden komik olsun ki ekmeğini kazaniyorsun helal yoldan alın teriyle bence gayette güzel 👏🏻
Neden ofisten çaycı olarak geçtiniz, onu anlamadım.
Ekmek parasi sıkıntısı olmaz utanacaksan yapma kimseyi tinlama
selam ne mezunuydunuz.. brz beklersen sana uzun süreli bı iş ayarlarım.. nerde yaşıyorsun?
Böyle mi iş ayarlanır. Biliyorsunuz ilan açılır şartları ve mevki yazılıyor. iş arayan ilanı ve konumu uygun bulursa kendine iletişime geçer. Sizde buradan şehir ve civar ve iş detaylarını kabataslak yazarsınız uygun olursa bana belki iletişim sağlarız
Nerde yasiyosun İstanbul mu..
Evet anadolu yakası
Dm mesaj at bana sana bı iş var detay soylim tm.
Buradan yazın ona göre. Lütfen yoksa iş ilanı zaten bulunuyor mesele yüzeysel de olsa detayda. İstanbul neresi mesela
Maaş ne kadar aliyosun tam.
Şu an boşta misin çalışıyor musun?
Evdeyim kaç aydır. Yıl geçti tam zamanlı çalışmıyorum. Part işler yaptım arada ama onlarda şu an yok ve zaten partta para da yok
Sana iş ayarlicam fakat bı yere başvuru yaptım mı hiç. beklersen brz sana uzun süreli bı iş ayarlarım.. maaş ne kadar düşünüyorsun?
Başvuru yapsam ne olacak. Karşılıklı ok vermedikten sonra. Ayrıca siz herkese iş ayrılıyorsunuz gibi profiliniz öyle söylüyor. Maltepe de bana uzak ayrıca E5 üstü olursa oda belki ulaşım düşünülebilir. Yoksa o taraflar kadıköye kadar bana uzak kalıyor. O kadar saatlerimi yola harcayamam. Ilk çalışma zamanımda çalıştım maltepe de. Yol çekilmiyor
Maltepe'de tek iş yok ki.. sana iyi bı yer bakıyorum.. yol falan gormezsin duruma göre anladın.
Ne alaka. Kalsın öyle iş, bulurum ben iş mi yok. Dediğim gibi şartlar uymuyor çoğu zaman. Zaten part çalışıyordum okul açılınca devam ederim en kötü
Adam ne güzel yardım etmek istemiş. Neden beğenmediniz anlamadım. İnsanların hepsi mi böyle
Ne söylediniz tam olarak anlamadım..
@st_and_hp canım onun yardım teklifi farklı. Sen anlamadın sanırım
Yardım teklifi nedir tam olarak ne söylüyor ki.
Evet küçük düşürücü ileride masa altına alırlar seni 😏
Hayır sonuçta herkes ekmeği için şerefi için yaşıyor
Sadece yorum bu sen kendini küçük düşmüş olarak görmezsen sorun kalmayacaktır
Ben de öğretmenlik yaptım sonra temizlikçi oldum şimdide ofis çalışanı. Alış burası Türkiye 😁
Önce sen kendine saygı duy ki herkes de sana saygı duysun bebeğim... Hayat bu sonuçta...
Ağır gele bilir yadirgama çok olur ister istemez ama tekrardan aynı bir iş bulana kadar iyi bence
Stajdayken yaptirmislardi her seferinde kendimi ezik hissettim diyebilirim
Bunda ayıp olacak veya milletin diline dolaşacağı birşey yok helal işin her türlüsü makbuldür
Neden kucuk dusurucu olsun ki namusunla ekmegini kazanirken nice issizler varken
Abla boş kalmaktan ise çalış ben bile iş bulamıyorum hep torpil, o da bende yok...
Başka bir iş yerine başvursaydınız o iş için. Eğer rahatsız hissedeceksiniz ama ayıp değil kınayan kendi utansın. Çalışmak ayıp değil
Günceli okumamışsınız
Emeğinle para kazanacaksın bu yüzden üzme kendini
Üzmek değil ama hakkım bu değil
Ülkede kim hakkını yapıyor ki daha iyi iş bulana kadar bir süre kabul et
Düşüneceğim randevu gününe kadar. Gider görüşürüm bir en fazla
Anladım
Seni baya ezerler gerek bakışlarla gerek hal hareketleriyle. Şirket ortamında statü önemlidir.
biraz kotu bir durum ama guclu gozukmek zorundasin
yeni bir iş bulana kdr diş sıkıcaksın mecburen
Bulunmuyor 1 yıldan fazladır. Bundan sonra mı bulunacak
Beklentini karşılamasa da Beklemekten daha iyi olduğunu düşünüyorm
Çaycılık küçümsenecek bir meslek değil.
Off ekmek parası kazanmanın neresi küçük düşürücü
Kimse bugune guvenmesin
Helal para kazanıyorsun ne var bunda
Seni çok iyi anlıyorum
Ne fark eder iş iştir
Şöyle bir zamanda iş bulabildiğine şükret. Başkası ne der diye düşünme hiçbir iş küçümsenmez
Hayır küçük düşürücü değil
Niye küçük düşürücü olsun ki ekmek derdi sonuçta, ileride kağıt toplama işine girebilirim
Neden hele anlat bir arkadaşım 😅 belki ben de girerim o işe, ondan sordum
Gece çalışıyorsun kafan rahat
İnsanlarla uğraşması çok zor be arkadaşım
İş iştir. Neden küçük düşürücü olsun?
Bence giyin suslen ve cayciyken cok mutlu oldugunu insanlara goster. O isi severek yaptigini gorsunler. Kimin ne dusundugunu de umursama
Milletin ne düşündüğüne bakma kendi hayatına bak
Nesi varmış çay kahve servisi yapmanın
millet düşünmediğin zaman mutlu olacaksn :)
Haklısın daha iyisi olabilecekken kötüsü oluyorsun
Elalem ne der diye düşüneceksen daha çok işin var
Aynı iş yeri değilse sıkıntı yapma
Hayırlısı olsun
Hayır iş iştir eskiden di o
Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan bu?
Is sadece ama bu işi değil tabiki ama ülke şartları ve fırsatçılık ortada
Seninde birşeyler yapman lazım
Is arıyorum ama kapılar sudan sebeplerle kapanıyor. Yorumculara verdiğim yanıtları okuyabilirsiniz
Malasef kötü birşey
Gitmeyeyim dimi görüsmeye bile. Ev hanımlığı bile daha iyi gibi
Aynen bpşuna zahmet etme derim ben yani yapılır iş değil evde otur daha iyi
1 yıldır evdeyim iş bulamıyorum diye düşümmüştum ama of bilemiyorum
Ya bu zamanda iş zor zaten biraz daha sabret istersen
Sonuç alacağımı sanmıyorum. Yok kapalısın, yok yaş bahaneleri oluyor. Hani herşey tecrübeydi. Yaşım da sanki 50 gibi 🙄
Ya sorma şimdi birde o çıktı başımıza , sen belli baya dolusun Sohbet etmek istersen buradayım
Sohbet birşeyleri değiştirmeyecek nasıl olsa. En iyisi evde oturmaya devam etmek mi akıl versen. 2 saattir uykuyu kaçırdım bunların tilkisi kafamı patlattığı için
Sen ne iş yapıyorsun ya da en azından sektör?
Otomotiv sektörü benim
Yurtdışı mı diye düşündüm nedense
Hayır değil tabi ki
Otomotiv sektöründe de çalıştım ve bu iş de o sektör. Gülüyorum halime 😂
Ben sana bakarım arzu edersen
Hangi şehir?
Burada herşeyi ortada yazdırma bana 🤭
Nasıl bir bakış bu? 🤔😏
Güzel bir bakış bence buradan bilgilerimi açık etmem tani
Herşey ortaya olacak ne var. Altı üstü bir şehir ismi.
Hala buradan yazarak niye zaman kaybediyorsun ki
Güzel ama ne anlamda bakış
Şehir yaz bir düşünürüz ama konu iş. Neden özele geçelim ki 😏
Niye küçük düşesin
Yapıcak bir şey yok şükür et
Maalesef yani