Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendi işimde çok tecrübeliyim, çalıştığım esnada iş teklifleri gelirdi ben hiç başvuru yapmadan. Başvurduğum bir ilana en geç 3 gün içinde dönüş alırım. Her neyse böyle bir elemanken geçen sene çalıştığım şirket iflas edince boşta kaldım. Bir kaç ay kafamı dinlemek için iş falan aramadım nasılsa istediğim yere girerim rahatlığı var tabi, bu arada alan değiştirip yeni işlerle uğraşmak için bir kaç girişimim oldu. Her neyse, daha sonra iş başvuruları yapıyım dedim o da ne, iş ilanı bile yok, evet evet ilan bile yok, çünkü kimsenin personel ihtiyacı yok, zaten işleri kötü herkesin. Bir kaç ay böyle aradım tanıdıklarla görüşüp onlara söyledim ama sonuç sıfır bir kaç kişiyle konuştum ama komik rakamlar teklif ettiler. Düşün o parayı alsam ödemelerimi yaptıktan sonra işe gidecek yol param kalmıyor. Madem öyle evime yakın yol masrafım olmayacak asgari ücretli herhangi bir mağaza işinde çalışsam en azından stresim olmaz dedim. Mağazalara teknoloji marketlere falan başvurular yaptım. Geri dönüş alamadım ama onların değerlendirme sistemimi sonradan öğrendim tamamen şansla alakalı. Bu durumdayken 8 ay sonra sektörden iş buldum ve bir hafta 2 ayrı büyük şirket bana ulaşıp iş teklif ettiler. 8 aydın neredeydiniz diyecektim ama yine sustum. Neyse kanka piyasa berbat Türkiye’de zaten ne zaman düzgün oldu ki. Utanma çalış illaki karşına başka fırsatlar çıkar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Abla , ben lise boyunca bir yerde çalıştım. her işi yapıyordum. temizliğinden tut tezgahtarlığına , toptanından perakendesine , aklına ne gelirse. ama beni en çok zorlayan hep çay işi olmuştu. hemde 7-8 çalışan olduğu halde , sürekli çayı takip ediyorsun , bayatlamadan tazeliyorsun , sonra boşları toplayıp yıkıyorsun , yani sürekli kafanın orda olması beni yoruyordu. ama en azından tek işin buysa , gene iyi derim. çünkü başka işler arasında çayla uğraşmak hiç gitmiyor. hem bunda utanılacak bir şey yok ki , bende ofis işine girdim 1 hafta çalıştım ve kovuldum :D şimdi bende ne olsa yaparım kafasındayım. okul bitene kadar böyle, napalım :D
Türkiye boktan bir durumdaysa biz ne yapalım :D sıkma canını yarın bir gün değişir illaki durumlar. neyse hadi kolay gelsin16 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün ☺şimdi ne iş yapıyorsun? Ayrıca sadece çay işi bu. Temizlik vs olsa zaten görüşme bile yapmam ilgi de duymam
- +1 yıl
Hayat herkesi bir yerlere sürüklüyor. kimse oldugu ya da bulunduğu yerde zevkine bulunmuyor. herkeste bir mecburiyet havası var. yani ofis çalışanı bile olsa , kafasında ne var bir rütbe , bir mevki var yükselmek istediği. orada şef olmak istiyor belki , şef olsa müdür yardımcısı gibi bir şey olmak istiyor. kimse tam olarak olduğu yerden memnun değil. o yüzden kendini yalnız hissetme.
Birincisi sen bir bireysin, işin birey değil. Senin sosyal hayatın, hobilerin, okuduğun kitaplar, insanlara ettiğin yardımlar vs, vs bunlarla birey oluyorsun. O sebeple çay getirmişsin, genel müdür olmuşsun önemli değil. Ayrıca ofiste de çalışsan genelde ayağına çay getirmezler, kendin bir mutfağa gidip dedikodu yapıp masana gelirsin. İşyerlerinde böyle olur. Çay misafire bir de patronun ayağına gider genelde. ben de şirket sahibi oldum ama hala eski alışkanlıktan kendim çay alıp orada dedikodu yapmayı çok seviyorum. Dedim ya biz farklı özelliklerimiz ile insanız yaptığımız iş ya da cebimizdeki para ile değil.
20 Yorumla
+1 yılAynı işyerinde yaptıysan bu değişikliği insanlar Belki tuhaf bakabilirler ama Umursama fakat yeni bir işe başvuru yaptıysan hiç böyle düşünme önceki işinden de pek bahsetme hayat bu Binbir Çeşit hal gelir insanın başına Sen sadece işine odaklan bunun bir basamak olduğunu biliyorsun yıka Ya sonra belki de çok güzel bir seçenek çıkar karşına yoluna bakarsın
35 Yorumla
Soran+1 yılAynı işyeri değil.
- +1 yıl
O zaman hiç dert etme Sadece geçmişinden pek bahsetme insanlar aptal aptal konuşur kalbini kırarlar işine odaklan işini yap dediğim gibi zaten bu 1 basamak böyle görüyorsun 3 ay sonra çok güzel bir yerden iş teklifi Gelir oraya geçersin Bir taraftan da aklına yatan kendini daha uygun olduğunu düşündüğün bir iş aramaya devam edersin zor bir zamandan geçiyoruz iş bulmak kolay değil bulduğun işe sarıl lütfen
- +1 yıl
Önceki işin ya da mesleğin neydi
Soran+1 yılOfis işleri genel olarak, zaten söyledim detayda
- +1 yıl
Hım anladım
OfisGirl yani :)
Nedense şu plaza çalışanı kalem etekli stilettolu kadınlara ayrı bir zaafım var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılAynı iş yerinde pozisyon değişikliği zannettim ilk başta. Öyle olsaydı hoş bir durum olmazdı. Ama öyle olmadığı için sadece iş değişikliği söz konusu olduğu için küçük düştüğün söylenemez. Önceden ofis çalışanı olduğunu belirtmezsin olur biter. Böylece "aa duydun mu önceden şu işi yapıyordu ama şimdi yaptığı işe bak" gibisinden dedikodunu yapmamış olurlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılBelirtmeyince de vasıfsız hiç çalışma hayatını bilmeyen gibi oluyor ya da bu işi daha önce nerelerdir yaptın deyince ne söyleyeceğim. Referans gösterecek bir işyeri yok bu konuda
+1 yılyaş olmuş 30-35 şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım insanın hayatta bir dikili ağacı olması (buna ne dersen de mal mülk çoluk çocuk..) lazım bu yaşlarda bunun temellerini oluşturmak için geç bile sayılabilir. tabiki ülke şartlarında bunun artık çok zor bir durum olduğunun farkındayım ama eline geçen fırsatlar bunlarsa eğer değerlendirmelisin bence çalışmanın küçümsenecek bir tarafı yok insanlar sadece para kazanmak için çalışmaz tabiki refahı yükseltmek de önemli ama ayakları üzerinde durmak için çoluğuna çocuğuna mücadele etmeyi öğretmek içinde çalışır. eğer baştan emin olamıyorsan bence başvurma. bende istifa edip tarım ile uğraşıp ürünleri satmayı düşünüyordum (hayalim) pazarcılık yapmak ayıp mı? öyle daha mutlu olacağımı düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ne ilgisi var konunun ve söylediklerinin.
Merhaba,
Bizler insanız ve her insan gibi iniş çıkışlarımız hayatımızda, ama senin sormak istediğin şey ben ofis çalışanı iken şimdi çay servisi yapıyorum sınıf mı düştüm.. ?
Çok yanlış düşünüyorsun, sen kendi komiden garsondan aşçıdan çaycıdan döner ustasından daha üst sınıf mı görüyorsun? bunlar yanlış düşünceler..
Sen hangi işi yaparsan yap emeğinin karşılığı için çalışıyorsun, kendini bozmadan harama el sürmeden sabır ile bu işi yapıyorsn, aslında sen çoğu insandan daha zeginsin.
Burada önemli olan ne iş yaptığın değil nasıl ve n amaçla yaptığındır.
#Just11 Yorumla
Soran+1 yılÜstün olduğundan değil tabi ama çok yönlü olup bu işe belki de mecbur kalmak. Daha görüşme yapıp ok de vermedik ama görüşmeye gitsem mi onu bile düşünüyorum. Ama bugün yine başka işlere baktıkça gideceğim galiba yine de. Bir de yüz yüze görüşme sonrası karar veririm diyorum
+1 yılBenim için değil tabi ben zaten bu işi yapamam ama böyle bir durum için namusun ile çalıştıktan sonra her işi yapanın başımın üstünde yeri vardır üstelik ben böyle garson çay beden insanları daha çok seviyorum ve hep sohbet ediyorum. Bence insanların ne düşündüğü değil senin emeğinle hakkın ile para kazanman önemli ama sen demek ki çaycılık garsonluk yapan insanları küçük gördüğün için kendi başına geldi diye ağrına gidiyor ama yapma insanların ne düşündüğü değil senin helalinden para kazanmak önemli bence bu kadar kötü düşünme
04 Yorumla
Soran+1 yılGarsonluk deneyiyim olmuştu kısa bir süre part tabi ama orada birine özel olarak servis yapmıyorsun. Biri gidiyor biri geliyor fakat ofiste her gün aynı kişilere. Bu biraz değişik durum
- +1 yıl
Neden değişik olsun ben çok seviyorum ve saygı duyuyorum senin gibi çalışan insanları bence biraz nefsani davranıyorsun
Soran+1 yılBakıcaz artık daha görüşme bile yapmadık
- +1 yıl
Olsun olsun olur inşallah kötü düşünme, hatta ben senin gibi emeği çalışan insanları dinlemeyi sohbet etmeyi seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle bu işsizliğe biraz da virüs sebep oldu. Yoksa kpss sınavına adam gibi çalışana, iş isteyene iş çok. Bu biraz da bizim çabamıza bağlı yani. Ayrıca şu an yapacağınız iş komik ya da küçük bir iş falan değil. Bu ülkenin öğretmenden doktora kadar her mesleğe ihtiyacı var.
İnsanları biraz da duymazdan gelin bence aksi halde hayat çekilmez.14 Yorumla
Soran+1 yılCanım 2016 kpss de güzel bir puan aldın oda boşa gitti. Merak etme denemediğim şey kalmadı. Her yer torpil çünkü aşmak imkansız.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ne yazık ki özel sektörde torpil çok dönüyor. Yine de kpss sınavına tekrar girebilirsiniz.
Soran+1 yılBoşuna çaba. Hiç gerek yok. Ankarada dayım yok nasıl olsa
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz, yine de her şey gönlünüzce olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz ofis çalışanı olarak orada çalışsaydınız ve daha sonra da norm fazlası diyerek sizi çaycı vb. işlere verselerdi bu durum küçük düşürücü olabilirdi. Durumunuza üzüldüm açıkçası, bende lisans mezunuyum ama iş bulamadım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Daha farklı bir iş bulursanız çaycılığı bırakırsınız.
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında üzülecek bir dudum yok ama uzun zamandır işsiz olunca denesem mı dedim ki daha yüz yüze görüşme bile yapmadık. Ok demedik yani
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sizi ama durumlar malum. Nakit ihtiyacınız varsa bir şekilde bir yerden işe gireceksiniz.
Soran+1 yılYani aç açık değilim ama uzun zamandır tam zamanlı çalışıyor değilim bu yüzden iş hayatını da istiyor gibiyim. Aslında mesele bu ama iş bu değil aradığım
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha aramaya devam. Biraz daha sabır.
Soran+1 yılArtık umudum yok bu yüzden kulvar değişikliği dedim ama😒 bana uysam işler de aman diyecek durumda pes. Yine üç kuruşa canını almaya hazırlar. Evde otur daha iyi
Herkes senin gibi düşünüp mesleklerden uzaklaşsaydı zamanında seninde ayağına kadar kahve çay gelmezdi önemli olan çalışmak pozisyon unvan değil para kazanmak 4 dil bilen 2 üniversite mezunu gençler burger king gibi yerlerde çalışabiliyor ülkenin sistemsizliği bu
20 YorumlaHayat şartları giderek zorlaşıyor. Yaptığın işle kendi kaliteni karşılaştırmak cidden tramvatik oluyor. Özellikle iş arkadaşlarının potansiyeli insana "ben ne arıyorum burada " dedirtiyor. Bunları kafaya takmamaya çalış. şu an yaşam mücadelesi içindesin. Alın teri olduktan sonra yaptığın işin önemi yok. Elbet yine işler yoluna girecektir ve sen istediğin işi yapacaksın
10 Yorumla
+1 yılAhlasızlık olmadığı sürece kimse kötü gözle bakamaz ayrıca elalemin ne dediğini ne diyeceğini düşünerek hayat geçmez. Ben 2 üniversite bitirmiş deli gibi kitap okuyan insanların ne iprenç işlerde çalıştığını gördüm ama bu iş onların karakterlerinden birşey götürmüyor buna inan sen aynı sensin..
10 Yorumlaİhtiyacın varsa çalış kimse kimsenin cebine para koymuyor.. yok ihtiyacım sikintidan diyorsan başka işleri kovala hem zorla bağlayacak halleri yok baktım olmadı bırakırsın sonra acaba deneseymiyfim demekten iyi bu virüs mahvetti ortlaigi ikinci dalga olursa bak ne amirler müdürler çaycılık yapacak...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük düşmek değil de, eğerki eğiitimli biriysen insan üzülür; o kadar oku, eğitim al, kendini geliştir.. Çaycılık da bir meslek ama özel bir eğitime gerek olmadığı için okumayanlar yapıyor. neyse aç kalmaktan iyidir yapacak bir şey yok.
33 Yorumla
Soran+1 yılKimse aç kalmaz ama ne bileyim. Evde oturmak daha mı iyii sence bu işe gitmekten
Cevap sahibi+1 yılkoronadan dolayı iş bulamıyorsan, uzun bir süre daha bulamayacağını bil. çünkü tüm salgınlarda hep aynısı olmuştur, 1 sene sonra 2. dalga. Yani 2. dalga sonbaharda ve onun gitmesi de en az 8 ay. sonra ztn virüs etkisini kaybedecek. o güne kadar dayanırım diyorsan sen bilirsin
Soran+1 yılKorona öncesi de işsizim, yok kapalısın, yok yâs bahaneleri ile işler olumlu olmuyor. Güya aranan tecrübe, sanki 50 yaşındayım gibi kapılar kapandı hep birde tonla iş yükü karşılığı yine asgari ücret fırsatçılığı olunca iş iştir demek geliyor içimden ama yine de kararsızım. Ya artık evde oturmalıyım ya da kafa patlatmadan yine asgari ücret saçmalığına razı olup çay servisi ama bilemiyorum işte. Çıkmazdayım
- Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılAsla küçük düşürücü değildir. Zira onu bile bulamayanlar var, emin ol. Ki elit birinin bu işi yapmasını takdir ederler. Ve bakarsın gören kişiler de çalışkanlığını takdir ve baika bir iş teklifinde bulunabilirler. Bilemezsin. Neticede her insan çalışanı ve yaptığı işten utanmayanı takdir eder. Bence mütevazi tarafından bakmalısın olaya. Sonuçta seni bu duruma getiren de seni yönetenlerdir, sen seğilsin. Asıl utanması gerekenler onlar ve onları deli gibi savunan namussuzlardır.
10 Yorumla Ülkede sekreter ya da on muhasebe elemanı olarak ise başlarsın ofisboy çaycı aşçı her şeyi yaptırırlar çalıştığın yerin iş ahlaki edebi namusu düzgünde boş kalmaktan iyidir çalışmak
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum bunları ufak çaplı yaşanmışlığın da var ama bakalım. Yarın bir iki görüşme yapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini bu kadar küçümseme derim allah elbet hayırlı bir kapı açar günün birinde. Sen sabret ve işini severek yap. Boşver elalemi sen dünyanın en Gözde başaralı insanı da olsan eleştirecek söylemek bir şeyleri oluyor. Elaleme göre yaşananın hareket etmenin ne yeri ne zamanı bence. Sadece bu işi iyi de olsa kötü de olsa istiyor musun istemiyor musun kendine bunu sorman yeterli. Sen sabret sonucunu elbet alırsın 🌺
20 Yorumla
+1 yılTebrik ve takdir edilmesi gereken bir davranış. En azindan bir şeyler icin cabaliyor kendi paranizi duzgun yollardan kazanıyorsunuz.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama bu işi bir anneanne de yapabilir ilkokul mezunu vasıfsız biri. Bense güya aramam tecrübe bile varken bu işler mecbur kalmak hemde saçma bahaneler yüzünden
- +1 yıl
Inan onu bulamayanlar bile var
Hırsızlık yapmıyorsun, çalıyorsun, çırpmıyorsun. Ne var bunda. Belli ki ihtiyacım var işe. Gurur yapma. Çaycılık yaparken bir yandanda yine ofis işlerini kovalarsın. İstediğin gibi bir iş bulursan bırakır oraya işe girersin.
30 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüyorsan o işe başvuru yapma hiç.. Sevilerek yapılan emek verilerek hakkıyla yapılan her iş ve işçi küçükdeğildir asla.. Nedemek küçük düşmek olur mu? Elbette herkes mesleğini yapsın ama başka işim yok çaresizim diyorsanda böyle düşünmekten ezik psikolojisinde kurtulman lazım.. Kurtulamıyorsan o işe başvurma
10 Yorumla
+1 yılFotodaki ofis elemanlarına gitti aklım.. Her neyse iş iştir ya.. Çay kahve elemanı daha çabuk yükselir bu arada 😉🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılAhaha caycilukta kariyer ha.
- +1 yıl
Hayır çaycı herkes ile muhabbet edebildiği için güzel bir pozisyon açıldığında Eğerki ora için gerekli donanım var ise direk oraya geçersin.
Soran+1 yılSırf fotoda ne varmış diye ana sayfada sorunu aradım iyi mi 😂 ama o foto bana uygun değil. Ben kapalıyım bu yüzden de iş kaybediyorum ama mümküm değil diğer durum
- +1 yıl
Anasayfada fotoyu arayıp nası dikkat çekmek. Ne diyorum ben yaa
güvenlik görevlisi iken temizlik görevlisi oldum. daha iyi oldu diyebilirim. tavsiye istersen konuşuruz
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenlik sertifika da var. yok yok bende ama o iş de bana göre değil. Kapalıyım, o üniformayı giyemem diye kartı almadım bile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim gel beraber bu şehir hayatından kurtulalım bu hayat köle hayatı biz doğaya aidiz dünyayı gezelim paraya da ihtiyacımız yok hayatımızin sonuna kadar özgür yaşayalım kurtulalım bu şehir hayatından gel
116 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 parasiz nasıl olacakmış o gezi🤔
Cevap sahibi+1 yılYaz bana msjdan para var zaten de fazla para gitmicek bu hayata sabah kalk ise git eve gel hafta sonu hapishaneden cik yani ev iş hayatından koskoca hafatada 1 gün izin onuda hafta içi veriyorlar bir bok anlamıyorsun Allah beyin vermiş ona bunaa köle ol diye vermemiş yaz bana daha çok anlatılan cok
Soran+1 yılIzin günü haftaiçi olmuyor benim sektörde. Fakat kölelik sistemine hayır dediğim ıçim zaten işsizim evde kafam da rahat aslında ama işte çalışma hayatını da istemiyor değilim. Aslında tüm mesele bu
Cevap sahibi+1 yılBak sana ne diyorum evde hayat geçmez bu beyin bize boşa verilmedi işte de hayat geçmez bu hayatı sonuna kadar yasamalisin yaşamalıyim yaşamalıyız bana özelden yazar mısın rica etsem nurdan daha detaylı yazamıyorum rica ettim
Cevap sahibi+1 yılFazla derin düşünüyorsun bu hoşuma gitti ama insanları takmamalisin uzun uzun yazıcamda burdan yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBirbirini bulması gereken insanlar hayatlarında bir kez karşılaşırlar bir kez karşılaştık şu an yaz diyorum yazmıyordu rica ediyorum gene yaz işte yaz pişman olmayacaksin bu hayata karşı böyle geçmez bu düzen anlıyor musun?
Soran+1 yılKonu iş, neden özele gerek olsun. Kendime birini aramıyorum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladın tanımadığım bir insana yurumem zaten ben sadece konuşmak istiyorum yazar mısın lütfen
Soran+1 yılBuradan konuşabiliriz konu iş nasıl olsa🙄
Cevap sahibi+1 yılLütfen
Cevap sahibi+1 yılLütfen yazar mısın rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBu hayatı yaşayalım bebeğim yaz bana dilimde tüy bitti yaz güzelim yazxzzzz
Cevap sahibi+1 yılBirbirimize ihtiyacımız var
Cevap sahibi+1 yılÜzme beni
Cevap sahibi+1 yılşu an seninkapalisin diye ise almayanlarla aynı duruma sokuyorsun kendini kapalısin diye tutucumu olcaksin sırf bu yüzden yazmiyorsun
Soran+1 yılDeğil, özelde işim yok
+1 yılBegenmedigin iş icin millet iskur da sıra yapıyor. Elalem karnini doyurmuyor ama sen onlarin lafiyla kendini dolduruyosun
110 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin birşey dediği yok ama millet bini içinden geçirmez mi orada çalışırken, yani diğer çalışanlar, kadına bak nereden nereye demezler mı
- +1 yıl
Insanlar her şeyi der. Ve bundan daha fazlasini soyliyecekler. bir şeyi zor yapan o seyin varligi degildir. O şeye verdigin anlamdadir. Sen milletin lafina değil kendine bakarsan bu tür durumlardan etkilenmezsin.
Soran+1 yılYa bir zaman part diye garsonluk yaptım, oradan ayrılma sebebim, birinin müşteri yanında bu aslında m... şimdi gelmiş garsonluk yapıyor demesiydi. Sanki ayıp birşey bu dedim müşteri bile bunu söyledi ama ben koptum, yine aynı şeyler yaşarım diye düşünüyorum. Yüzüme demezlerse de bu düşünce olur mutlaka
- +1 yıl
Insanlarin ne dediğine fazla takıliyorsun. Bu yöndeki algini değiştir. Insanlar her zaman zirveyi oynamaz bazen yuvarlanir dibe gelirsin ama unutma zirveye çıkmak için bile yine dipten başlamak gerekir.
Soran+1 yılBunu da düşündüm iki saattir uykuyu yedim zaten ama çaycılık ne zirvesi olacak Allah aşkına. Milletin lafina aslında hiç bakan biri olmadım bu yüzden garsonluk bile zor gelmedi ama ben sorun etmiyorken milletin bunu sorun etmesi sinir bozucu.
- +1 yıl
Cayciliga zirve demeedim caycilik zirveye gitmende (eski isine) bir faktor dedim. Milletin lafın a bakmaadigin çok belli)
Soran+1 yılBunu da tarttım ama düşünsene, aynı işyerinde bir zaman çaycıydı bu şimdi çay ayağına geliyor dedirtmek ne senaryo ama 😂valla kendime gülüyorum ne hale geldim
- +1 yıl
Kendi kendini boguyosun) belkide kimsenin umrunda olmiycak. ya da iki gün konusup millet isine rutinine donucek. Ama sen kendini yiyip bitrimekle kalicaksin. Üzücü
Soran+1 yılSonuç?
- +1 yıl
Kendini ye bitir. Fazla dusun. Uykusuz kal biraz. Millet konussun biraz. Uzul biraz sonra alısirsin milletide daha konusmaz. 1 hafta bilemeden 2 hafta sonra normal. hayatina donersin. Bir şeyleri yasamadan anliycak birine benzemiyorsun sonuç olarak yaşa ve üzülmeye degmiycek bir şey oldugunu uzuldukten sonra farket
Hayat tecrübeden ibarettir... Yeri gelir tuvalet bile temizlersin.
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmıyorum en azından. Allah o duruma getirmezsin. Bu işte temizlik de yok Olsa zaten görüşme bile istemezdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da bu senin tepeden bakman. Bence çay servisi yapmak küçük düşürücü değil. Hic bir is kucumsenmemeli. Her işi hakkıyla yapmalısın.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun inşallah hersey gönlünce olur.
Soran+1 yıl😘 Teşekkür ederim
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence daha iyi. Daha az sorumluluk, devamlılığı daha garanti bir iş.
12 Yorumla
Soran+1 yılAsıl düşüncem zaten daha az sorumluluk olması. Diğer türlü kafa patlatıp milletle uğras yine üç kuruşa. Bu yüzden denesem mi dedim zaten
- Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılNetteki çoğu iş bu şekilde zaten bir eleman alıyolar herşeyi yaptırıyolar
111 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ama bunun adı bu
- +1 yıl
Sadece çaycılık için çalışmak başka normal ofis elemanı olsan bile herşeyi yapmak başka😣
Soran+1 yılBilmez miyim cok tecrübe ettim ama adı çaycılık değil en azından ve sürekli değil. Hep çalıştığım yerlerde temizlik ve çay işine biri bakıyordu bazen Ekstra durumlarda destek olmak farklı birşey
- +1 yıl
Siz tam olarak ne yapacaksınız
Soran+1 yılBu işte mi. Sadece çay kahve servisi. Başka birşey yok, diğer işler için ayrı çalışan varmış. Aşcı ya da temizlikçi ayrı. Zaten temizlik filan olsa hayatta görüşmeye bile gitmem başvuru da yapmazdım
- +1 yıl
Emin misin çay veren bulaşık da yıkar temizlikte yapar
Soran+1 yılTelde ön görüşmede böyle konuştuk yoksa mümküm değil gitmem zaten
- +1 yıl
Bence dediğim gibi sonuçta sadece çay için kimseyi almazlar temizlikçi falan yoksa
Soran+1 yılVarmış dedim ya
- +1 yıl
Mış
Soran+1 yıl😅🤣
Küçük düşürücüden ziyade insanlar hemen saçma sapan şeyler düşünmeye başlarlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılIşte anlatmak istediğim bu
Emek emektir.. ne yani çöp toplayan inşaatta amelelik yapan küçük mü düşüyor her gün...
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabiki ama herkesin vasfina uygun işler tercih etmesi doğaldır
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))
valla hala çaycısı olan bir ofis bulduysan ne guzel :)14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
bizim hic bir ofisimizde bir çaycimiz yokdu herkes kalkar kendi alir cayini kahvesini :)
Soran+1 yılBurada varmış. Çalıştığım yerlede de hep mutfak çalışanı vardı
- +1 yıl
ne guzel :)
onemli olan emek vermek basarilar
+1 yılEkmek paraası bu şartlar ne gerektirirse yapılır ama mevcut işine yakın işler bakmanı tavsiye ederim
123 Yorumla
Soran+1 yılYakın işlerden dönüş olmuyor 1 yıldan fazladır işsizim. ya da kölelik sistemi karşılığı yine asgari ücret oluyor. Ne anladım bu işten o zaman diye diye bu kadar zamandır evdeyim
- +1 yıl
Malesef özel sektörde her zmaan kölelik sistemi var sen buna göğüs gerip bir süre çalışıp iyice pişince emeğinin karşılığını alacak işlere o zaman bakıcaksın ancak böyle istediğin ücretlere çalışabilirsin
Soran+1 yılUsta sorun orada. Göğüs geremedim bugüne kadar. Haksızlığa dur demenin sonuçlarını aldım hep☹
- +1 yıl
Bende öyleyim ama Malesef mevcut sistemde çok gürültü çıkaran olmak iyi değil çünkü o zaman ilk işinden olacak kişi sen olursun
Soran+1 yılHep böyle oldu, gördüğüm millet sesini çıkarmayınca yıllarca çalışabiliyor, başka yolu yok ama ben bunu yapamıyorum hiç. Sonuç istifa
- +1 yıl
Bir yerde seninde o insanlar gibi olman gerek hoşuna gitmesede bu düzene ayak uydurman gerek. Dışarda çok işsiz insan var o yüzden çok söylenen elemanı anında kapı dışarı ediyorlar çünkü alternatifi çok
Soran+1 yılBirde suriyeli alternatifi var ki sorma. Hoş ofis işine alamıyorlar neyseki😂
- +1 yıl
Valla ofis işine gerek yok yaptıkları her işte senden benden rahatlar
Soran+1 yılAyrıcalıklı oldukları kesin ama her işe de hayır demiyorlar. biz ise böyle düşünuyoruz işte.
- +1 yıl
Biz ezelden köleleştirilmeye karşı gelmiş bir milletiz yapımızda bu var malesef ha deyince olmuyo onlar gibi olamayız.
Soran+1 yılSonuç işsizlik işte. En fazla 1 yıl çalıştım işyerlerinde süre olarak. Yılları deviremiyorum haksızlığa dur dediğim ıçin. Nasıl olsa bir işten diğer işe geçerim mantığı ama işsizlik beni bile vurdu. Artık ev hanımı olmanın zamanı geldi mi diye düşünurken iş hayatını da özlüyorum çok yorulduğum halde. Evde rahatım oysa 😏
- +1 yıl
Yanı iş hayatı yorucu bide evliyseniz ev işide eklenince pertiniz çıkıyordur ama o tempoya alışınızda özlemenız normal
- +1 yıl
Bu arada nerde yaşıyorsunuz iş olanağı çok olan bir yerdemısıniz
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İş olanağı çok yüksek ama olmayıncada olmuyor
Soran+1 yılIşte onun sapı bunun çöpü artı işsizlik eklenince sonuç bu
- +1 yıl
Sağlık olsun evliysen yat koca katası bekarsan baba parası ye biraz acele etme sırf işe girmek içinde önüne gelen işe girip cvni bozma
Soran+1 yılCv ye herşey yamaç m yazılaydı garsonluk bile yaptım bir süre ve başka part iş ama çaycılık kadar düşmedim hiç. Çağrı merkezi işi ve düğün sektörü ilanı var elimde ama bakalım yaruk belki onlarla iletişim kurarım. Bugün pazar olmaz haliyle. Yarını bellememiştim. çağrı işini çoktan vardı aslında ama gitmedim görüşmeye belki fikrimi değiştiririm ama yoruldum artık sonuçsuz kalmaktan. Bahaneleri sinir bozucu neymiş efendim kapalısın 🙄
- +1 yıl
Evet ülkemizde kapalı olmak başlı başına sorun teşkil ediyor çoğu firma işe alımlarda bunu engel olarak görüyor
Soran+1 yılKimse kusura bakmasın. Işime engel değil. Bu yüzden ev hanımı olma yolunda ilerliyorum ya
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun. nasip ve sabırla sende bulursun güzel bir iş.
Soran+1 yılArtık umudum bile yok
- +1 yıl
Umutsuz yaşam olmaz umudunu asla yitirme. herzaman umut vardır.
Muhabbettin sardı yanlış anlamazsan tkpleselim arada konusuruz
+1 yılAlninin teriyle yaoilan bir iste niye kucuk disesinki. Ama sevdigim bir isse yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim iş derken?
- +1 yıl
Severek yapmiyacaksan yapma sevdigin isi yap
Soran+1 yılDoğru ama iş yok ki 1 yıldan fazladır evdeyim. Hiçbir iş olmuyor ya da daha fazla yıpranma daha fazla zorluk ama işsizlik yüzünden yine verilen asgari ücret. Hani tecrübeydi aramam. Karşılığı bu olunca çaycılık daha iyi diyor insan, en azından kafa patlatmadan yine aynı para. Hayata bak be, kahretsin
- +1 yıl
Hayirisi o zaman
Olabilir iş bulamadiysan çalış nolcak ki ilerde daha iyi bir iş bulursan ayrilirsin. Ama çok rahatsiz olucaksan ve kenarda köşede paran varsa sen bilirsinn
20 Yorumla
+1 yılHayat bu ne oldum degil ne olacagim diyeceksin bence abartma bu kadar
calismakdaki niyet para kazanmak ve gecine bilmekdir
millete hava atmak veya milletin begenisini kazanmak icin degildir
kibir insani mahv eder umarim bu is kibrini kirar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sesini çıkarma otur işini yap.
Bende müdür gibi havalı idim önceki işimde sonraki işimde tuvalet bile yıkadım.14 Yorumla
Soran+1 yılGüleyim mu ağlayayım mı bilemedim
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey deme otur işine bak.
Soran+1 yılDaha ortada iş yok, görüşme bile yapmadık henüz
Cevap sahibi+1 yılO zaman görüşmeye gittiğinde kabul et. Beğenmeme gibi triplere girme. ortalık berbat
kızım gidip hakkınla paranı kazanıyorsun, aylak gezenlerden daha mı onursuz olacaksın bunun için. şartlar buysa yapacak bir şey yok, imkan doğunca yine daha iyi ve tecrübeli olduğun bir konuma geçersin inşallah
11 Yorumla
+1 yılKibre gerek yok paraya ihtiyacın var ise çalışacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse aç açık değil ama🙄
- +1 yıl
O zaman çalışma adamım
- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHElalinden calisip kazaniyorsan yeter gerisi teferruat
40 Yorumla
+1 yılHayır, o da iş.
Kendi paranı kazanıyor olmak her zaman onur verici.40 YorumlaBu günlerde millet ne düşünüyor değil ekmeğini kazanmak önemli. bende ofis işinden şantiye işine geçtim
18 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum gitsem mi görüşmeye kararsızım
Soran+1 yılBende öyle düşündüğüm için ama başka iş olsaydı. Var ama şartlar uymuyor ya da yine aynı ücret. Birşey değişmiyor sonuçta. Kafa patlatmadan aynı para. Şirket kurumsal aslında pozisyon değişikliği de olabilir diye düşünüyorum ama kararsızım
Soran+1 yılÖyle görünüyor netten baktım görüşme için randevu olusturdum ama gidip gitmemek bile düşündürüyor. Ayrıca aynı işyerinde alttan yükselmek de hoş olur mu bilemiyorum. Dün hizmet ettiğin kişilerle aynı ortamda sonradan çalışmak ne kadar hoş olur ki
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmendim. Şimdi buldukça ev temizliğine gidiyorum. Keşke daha çok bulsam da gitsem.
215 Yorumla- +1 yıl
Çalışmak ayıp değil ama 4 sene okuyup mesleğini yapamamak insanı üzer. Umarım iş bulursun.
Cevap sahibi+1 yıl@Galleryowner inşallah
- +1 yıl
Yani çok güzel yapıyorsun valla...
Soran+1 yılSenin durum daha da vahim desene. Sebep ne peki öğretmenliği yapmamaniza, atama mı özel sektörde yer edememek mi?
Cevap sahibi+1 yılÖzel sektördeyim maaş alamıyorum. Kira elektrik su mutfak derken hala da baş edemiyorum.
Soran+1 yılMaaş alamayınca nerede çalışırsan çakış anlamı yok. Istersen holding olsun. Biraz gecikmeli de olsa para alınır ay devrederse sıkıntı.
Cevap sahibi+1 yıl4 aydır alamıyorum
Soran+1 yılVe hala orada mı çalışıyorsun. Okullar tatil ayrıca ne çalışması bu.
Cevap sahibi+1 yılİş yeri durumdan ötürü çıkışımı vermiyor (yasak) bende kalıcı iş bulana kadar istifa vermiyorum.
Soran+1 yılIs arıyorsun yani. Okul öncesi öğr isek ilanları görüyorum yavaş yavaş. dıger mat filan da ilan oluyor arada fakat işyeri konumu önemli tabi herkes için
Cevap sahibi+1 yılİkisi de değilim ama şöyle o ilanlar eylülden itibaren benim acil para kazanmam lazım o nedenle ilk bulduğum işe bakarım para kazanmam önemli mesleğimi yapmam değil.
Soran+1 yılNe iş olsa yaparım dersen iş mi yok hele acıksan. Boşuna gidiyorsun ev temizliğine. Fabrikalar vasıfsız işçi arıyor, temzilik işleri bakıcı ilanları mevcut. Marketler ayrıca tekstil öyle
Cevap sahibi+1 yılBen ev temizliğine geçtiğimiz 3 ay gittim o 3 ayda da iş yoktu. Sen o kadar ilandan bahsediyorsun ama onlar dönene kadar altı ay geçşyor bazıları da sadece ilan vermiş olmak için veriyor.
Soran+1 yılIşte bu yüzden işsisiz ya. Sonra da millet iş beğenmiyor oluyor.
- +1 yıl
@Görüs sahibi bağlı olduğun bir okul yok mu?
+1 yılEkmek parasını helal yoldan kazandığın surece başkasının ne dediginin bir önemi yok
30 Yorumla
+1 yılKanka cayci olarak baslarsin mudur olursun belki 🙂
Yusufta bir koleydi bak sonunda mısır sultani oldu16 Yorumla
Soran+1 yılYusufun hikayesi beni en çok etkileyen hayat hikayesidir zaten. Her seferinde onun yaşadıkları gözlerimi doldurur
- +1 yıl
Aynen beniimde
bir sey diycem bak
Gercekten paraya ihtiyacjn varsa bu isi yap
Eger yoksa biraz dsha sabret
Soran+1 yılTabi sadece aç açık değiliz. Yoksa herkesin vardır ihtiyacı
- +1 yıl
Bende 8 aydir is ariyorum. daha dogrusu is seciyorum beyenmiyorum.. biliyorum ysnlis yapiyorum ama inan ihtiyacim olsaydi en ufak ise bile ziplardim 😉 istersen mesaj at is hakkinda sohbet ederiz
Soran+1 yılGerek yok saol. Tabi iş beğenememek değil de benimki işin şartları ve diğer şeyler uymayınca uymuyor. Asgari ücrete çalışmayan ben, teklif de edilmiyordu zaten ama şimdi asgariye bile razı oldum daha ne yapayım. Ama yok kapalısın, yok yaşın 30 dan büyük gibi saçma bahaneler ile insan işten de soğuyor. 20 li insanları da tecrübesiz diye almıyorlar. Bu nasıl saçmalık. 45 saat süresini konuşmaya bile gerek yok zaten🙄
- +1 yıl
Sonunda köye gidicem 🙂 arazinin tam ortasinda bir ev tapicam doldurucam tavuk koyun. b8ktim bu kapitalist duzunden millete kolelik etmekten
+1 yılGurura dokunmuş anladım. ama işsizlik daha kötü be. içsesini sustur.çalışırken de başka işler çıkar karşıma belki. iş işi doğurur derler.
10 Yorumla
+1 yılCayciliği kucumsemen cok uzucu bir durum. Bu hayatta düsmez kalkmaz bir Allah. Herkesin pozisyonu mevkisi dusebilir. Onemli olan helal yoldan para kazanmak. Isin buyugu kucugu olmaz helali harami olur.
10 Yorumla
+1 yılAynı iş yerinde değilse sıkıntı yok, valla insanlar şu an işe muhtaç iş bulursan şükret. 5 kuruş olmasa sana ekmek vermezler.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılÇaycılık çok zor bir iş değil.
Tek sıkıntısı çeşit çeşit insanlarla uğraşmak.
Ben de çaycıyım , bazen kavga edesim geliyor. O kadar cins insanlar geliyor ki...19 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi hayata yeni başlayan biri olsaydım bunu bende sorun etmezdim ayrıca zor olduğundan değil. Konu farklı
- +1 yıl
Kim demiş, hayata başladığımı?
Para için değil yardıma gidiyordum. - +1 yıl
Öğrenciyim zaten,
Seni gözleriyle gömecekler yerin dibine...
Soran+1 yılDur daha görüşme bile yapmadık ok demedim yani 😄
- +1 yıl
Alışırım diyorsan başka. 😅
- +1 yıl
"Benim ayağıma gelen çayı , şimdi ben onların ayağına götürücem" düşüncesindeysen, gerçekten zorlanırsın. 😟
Soran+1 yılBelkide geçici olarak deneyim 1 2 ay için. Gidip bir görüşme yapacağım bakalım öncesinde başka bir ofis işi de var. Belki de gitmeme gerek bile kalmaz
- +1 yıl
1-2 ay hiçbir şey değil , yaparsın ya.
Hatta sıcakkanlı biri isen herkes ile iyi anlaşırsan , çok daha rahat edersin.
Soran+1 yılAnlaşma da sıkıntı yaşayacak biri değilim. Sevilir sayılırım her zaman
Hayır küçük düşürücü değil. Hayat bu. Nelerin bizi beklediğini bilmiyoruz. Nasipte ne varsa o. Ahlakın ile yaptığın her iş nimettir.
10 YorumlaYani eskiden bir koltuktaydınsa seni çaycı yapmaları saçma.
Ama çayçı işleyen kardeşlerde çok. Onlar utanmamalılar çaycı olduklarından. Helal para hiç bir zaman ayıp değildir.!20 YorumlaBoş kalmaktan iyidir hem iş iştir sonuçta başkasının ne dediğinin önemi yok
20 YorumlaMilletin ne düşündüğünün ne önemi var sonuçta helal yol ile paranı kazanıyorsun takma kafanı boşver
20 Yorumlaİnsanlara hizmet etmek bence kötü bir şey değil. Sonuçta ofis çalışanıyken de hizmet ediyordun. Sadece yöntemin değişmiş olacak. Sonuçta dilenmiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir anneanne ilkokul mezunu biri de yapıyor bu işi sonuçta
+1 yılŞöyle düşün ; İşsizde olabilirdin... ama sen alın terinle paranı kazanacaksın
10 Yorumla
+1 yılAlın teriyle çalıştığın sürece utanmak bir yana övünmen gerekir. Zamanımızda durumlar malum.
10 Yorumla
+1 yılAyıp bişey mi yani çay kahve yapmak belediyedeki çaycılar senin ofiste aldığının kat kat fazlasını alıyordur inşallah belediyede başlarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBelediye imkansız. Her yer torpil
- +1 yıl
Biliyorum ama neden olmasın görüş açını değiştir hanım efendi
+1 yılÖnem li olan ekmeğini kazanman daha iyisini bulana kadar idare etmen lazım
10 Yorumla
+1 yılÇalışmak ayıp veya utanılacak bir durum değil rahat ol 😊 Çoğu insan bu dönemde iş bulamıyor, çay servisi kötü bir bölüm değil kıymetini bil
134 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Anadolu yakasında hangi ilcedesin
Soran+1 yılKartal dan Tuzla ya kadar
- +1 yıl
Pendik mi
Soran+1 yılOda dahil 3 ilçe bana uygun diyelim
- +1 yıl
Anlıyorum. Ataşehir civarına baktın mı fazla uzak değil
- +1 yıl
İşinden memnun değil misin su an
Soran+1 yılUzak hemde sosyetik bir yer olduğu için ben kapalıyım orada bana iş çıkmaz ayrıca maltepe de bile çalıştım zamanında. Tek vesair bile olsa 40 dk gidiş 40 geliş çekilmez dedim. Aldığım ücrete değmiyor zaten millet asgari ücret peşinde işverenler bu işsizlik sebebiyle de hiç çekilmez. Kozyatağı bulmuştum part oda da girmedik geçen sene. Değmiyor gün boyu saatleri eritip birde yol çekmeye. Işyeri servis olayı olsa ya da ücret ona göre olsa belki ama zor. O yüzden artık bu ilçeler dışına perl çıkmıyorum. Bu bölgeler bile pendik kurtköy olurda, kartal yakacık vs uymuyor e5 üstü olmalı. Geçenlerde bir avukat ofisi işi buldum ama onlarda bende istemedik çünkü tek vesait olmuyor yoksa hızlı klavye isteniyordu uygundu iş ama maalesef görüşme bile yapmadık yüz yüze
Soran+1 yılÇalışmıyorum ki memnun olayım. 1 yıldan fazladır çalışıyor değilim. Arada part işler yaptım sadece
- +1 yıl
Kpss'ye hazırlanıp mahkemede katiplik yapabilirsin madem hızlı klavye kullanan birisin. Ayrıca kapalı olman önemsiz temiz düzgün giyindikten sonra bir sorun olmaz herhalde.
- +1 yıl
Bende 1 seneye yakındır boş geziyorum iş bulamadım. Marketlere başvur diycem kasiyer olarak ama istermisin bilmiyorum
Soran+1 yılÖnemsiz değil işte. Öyle olsaydı tüm işler benim olurdu. Prezantabl olmak konusunda da sıkıntı yok fakat başörtüsü sorun oluyor nedense. Sanki ışime engel. Daha 1 ay bile olmadı gebze de bir iş için telde görüşme yaptım kişi onayladı cv ok dedi işte müdüre yolladı o da ok verdi fakat sayın işyeri sahibi açık istiyormuş. Bununla çok karşılaştım bu ilk değil. Katiplik içinde 2016 kpss puanım havaya uçtu iki yakada da adliye sınavlarına girdim uğraştım ama Ankara da dayım olmayınca olmuyor vazgeçtim artık. Kasiyerlik de aradım ama yok dönüş. Bu gidişle ev hanımı olma yolunda ilerliyorum. Hep bir bahaneleri var işverenlerin
- +1 yıl
İşveren olsam kapalı biri çalıştırırdım sorun etmezdim yani. Bende bazen kpss düşünüyorum ama torpilsiz olmuyorsa hiç girmeyede gerek yok sınava. Maltepe, küçükyalı, kozyatağı bak buralarda marketler çok var, ismini burdan söylemiyim ama oralar alır kasiyer olarak seni. Hayırlısı olsun acele etme ve üzülme
Soran+1 yılGir yine de kpss. Denemedim demezsin en azından. Ayrıca herkesin kulvari farklı. Belki sana kapı açılır belli mi olur
- +1 yıl
Ne biliyim hiç ümidim yok. Hızlı klavye kullanamam zaten. Hastanelere başvuru yap istersen hasta kayıt bölümüne belki girersin.
Soran+1 yılYaş sorun ediyorlar bu seferde. Sanki 60 yaşındayım. Emeklilik için 65 yas diyen 35 olunca işe yaramaz oluyor ne hikmetse. Ironiler ülkesi 😏 sanki 20 yaşındaki kişide bu kadar tecrübe ve vasıf ne arar. Tabiki zaman lazım ve yaş almak ki 50 yaşında da değilim. Ev hanımı olmamak içten bile değil bu ülkede🙄 boşuna burun çaba. Ya oranı buranı açacaksın bu ülkede ya da Ankara da dayin olacak. Yoksa istersen öl kimsenin umurunda olmaz
- +1 yıl
Evet çok garip durumlar var 😐 evet torpil şart bir iş yapmak için. Sen orasını burasını açanlara bakma boşver bu dünya gelip geçici sabret. Ailenle beraber mi yaşıyorsun
- +1 yıl
Gerginsin galiba keyfin yok belli
- +1 yıl
İyimisin?
- +1 yıl
Merhaba, iş buldun mu
Soran+1 yılHenüz değil. Yarın bir iki görüşme yapacağım o kadar kolay değil bu işler
- +1 yıl
Kolay demedim zaten. Ofis işimi görüşme yapacakların
Soran+1 yılBiri öyle biri bu. Belki de buna gerek bile kalmaz. Bugün ilânlari yine biraz tarafı ama berbat şartlar. Bu iş bile daha iyi gibi. Bilemiyorum
- +1 yıl
Güvenlik olmayı düşündün mü. Çok zor bir iş değil diye biliyorum
Soran+1 yılSertifikam var o konuda da. Alanım geniş benim fakat kapalı olduğum için o üniformayı uygun bulmuyorum kendime bu yüzden kimlik kartını da almadım, istesem hemen alırım ama o üniforma bana uygun değil
- +1 yıl
Kapalı olduğunu biliyorum ama bol pantolon giyindikten sonra bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Ailenlemi yaşıyorsun, dünde sormuştum
Soran+1 yılKonu bu değil
- +1 yıl
Merak ettim işin olmadığı için. Neden sinirlendin
Soran+1 yılAslında bir işim var ama part. Ve şu an ara verildi mecburen
- +1 yıl
Olsun en azından cep harçlığın çıkar ama ara kötü olmuş. Piyasa kötü
Soran+1 yılMecburi ara, hem virüs, hem okul kapalı zaten. Açılınca devam
- +1 yıl
Okullarda ne zaman açılır bilmiyorum
Soran+1 yıl2 ay var
- +1 yıl
Mecbur bekliycen
+1 yılHelalinden kazanacaksın. Neden dert ediniyorsun ki.
10 Yorumla
+1 yılNamusunla ekmeğini kazanıyorsun gerisi teferruat aldırma millete
10 YorumlaEkmeğini kazanmanın hiç bir şeyi küçük düşürücü olamaz canım ekmeğini kazanıyorsun sonuçta
10 Yorumla
+1 yılHelal tpldan kazanılan her para , çalışılan her iş aynı derecede şereflidir.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. Namussuzluk yapmıyorsunuz hiçte küçük düşürücü bir durum yok..
20 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat