Cafede çalışan bi kız var dışarda sadece masada ki boşları topluyor, çok tatlı bi kız aklım onda kaldı 1 aydır. Ama küçükte olabilir o kafamı karıştırıyor, bir de sahipleri sürekli orada olduğu için kızı zor durumda bırakmak istemiyorum, ama aklımda kızda hep. Dikkatini çekemedikten sonra konuşsam da boşa olur diye düşünüyorum normal değil mi?
Güncellemeler
10 ay
Napcaz bu işi ya içimde kalacak bu kız valla
Cafe'de dikkatini çekmediğim çalışana açılmak mantıklı mı? Ve nasıl olmalı?
Ben olsam tanışmaya gittiğim gün boşları ben toplarım. Sonra neden siz topluyorsunuz diye sorucak. Ordan muhabbet başlicak.
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Masada bitince hemen alıyolar ya, kızı instagram dan bulsam oda bana saçma geliyor sanki kızın kabul edeceği varsa da etmez gibi geliyo sosyal medya hep bana
Reddedilirsin ama istersen boşun içine küçük bi not bırak söxjb
1
9 Yorumla
Soran
10 ay
Muhtemelen farketmez ve çöpe atar : ) ama kız kımseye bakmıyo zaten yoğun çalışıyor ve cafe sahipleri hep orada. Kıza aşırı takılı kaldım ya kolay kolay kimseye bişey hissetmem konuşmadan ama bu nedense değişik bişey oldu. Çok gösterişli güzel bi kız da değil, sence instagram dan yazsam etkilenme durumu ne olur?
Çok saçma bi yer cafe sahipleri hep orada diye hareket etmiyorum kız zor durumda kalmasını diye. Sence dediğim gibi yapsam hoşuna gitmez mi sapıkça mı olur ya sence bi kız olarak
Yani aktif çalışıyor ve öyle sağa sola hiç bakmıypr iş harici, çünkü cafe sahipleri sürekli orada. Birine bakması kesmesi zor yani, bide benim ona baktığımı tahmin edemez pek ama yıllar sonra bi kız içime etki etti ya
Konuşmaya fırsat yok ki çok saçma bi ortam çünkü iş olarak. Reddilmek çokta umrumda değil aslında ya kabul ederse? Ama sosyal medyadan falan yazmakta bana saçma geliyor başka da çare yok işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben olsam tanışmaya gittiğim gün boşları ben toplarım. Sonra neden siz topluyorsunuz diye sorucak. Ordan muhabbet başlicak.
Masada bitince hemen alıyolar ya, kızı instagram dan bulsam oda bana saçma geliyor sanki kızın kabul edeceği varsa da etmez gibi geliyo sosyal medya hep bana
Reddedilirsin ama istersen boşun içine küçük bi not bırak söxjb
Muhtemelen farketmez ve çöpe atar : ) ama kız kımseye bakmıyo zaten yoğun çalışıyor ve cafe sahipleri hep orada. Kıza aşırı takılı kaldım ya kolay kolay kimseye bişey hissetmem konuşmadan ama bu nedense değişik bişey oldu. Çok gösterişli güzel bi kız da değil, sence instagram dan yazsam etkilenme durumu ne olur?
Bardağın üzerine yaz kalemle illa fark eder. Eklemek falan boş
Ne yazayım? Numara mı
Hayır tabi ki söxjb gülücük falan bi şey koy ne bilim
Kızın işten çıkışta yanına gidip konuşmak çok saçma olur demi? Sence bi kız olarak hoşuna gider mi? Yoksa sapıkça mı olur bana sapıkça gibi geliyor
Küçük bi not yaz ona ver işte isterse kabul eder zaten
Çok saçma bi yer cafe sahipleri hep orada diye hareket etmiyorum kız zor durumda kalmasını diye. Sence dediğim gibi yapsam hoşuna gitmez mi sapıkça mı olur ya sence bi kız olarak
Evet sapıkça olur
Bu iş yaş gibi duruyor ozaman
Sana bakmıyorsa boşuna açılırsın
Yani aktif çalışıyor ve öyle sağa sola hiç bakmıypr iş harici, çünkü cafe sahipleri sürekli orada. Birine bakması kesmesi zor yani, bide benim ona baktığımı tahmin edemez pek ama yıllar sonra bi kız içime etki etti ya
Sen bilirsin ben reddedeceğini düşündüm o yüzden dedim
Konuşmaya fırsat yok ki çok saçma bi ortam çünkü iş olarak. Reddilmek çokta umrumda değil aslında ya kabul ederse? Ama sosyal medyadan falan yazmakta bana saçma geliyor başka da çare yok işte