Ortalık adamcıklarla doldu. Yaşattığı hem psikolojik baskı hem kaza geçirmişsin bunu anlamayıp görmeden ısrar etmesi insanlık dışı. O adamdan hayır gelmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öyle erkek mi olur kadınını çalıştıran? Kadın isterse iyi hissediyorsa çalışabilir ama erkeğin kadına çalış demesi çok aşağılık bir durum. Ben olsam ondan soğurdum ondan ayrılırdım.
Çalışmak zorunda değil özellikle senin gibi ciddi bir hastalık gecirmis biri kocanın bu baskısı bir çok şeye yorulabilir ama ne olursa olsun çirkin bir davranış
Bu kadınlar vasıfsız mı anlamıyorum bir kerede adam gibi adamla çıkın hergün şiddet gören hergün baskı ile yaşayan kadın görüyorum demek ki kalitesizsin ki kalitesiz adamlar karşına çıkıyor
Keske hic calısmanız gerekmese ama hayat sartları ev kadınını bile calısmaya itiyor ne yazık ki. We hayat o kadar pahalıki zamlara dahi yetisilmiyo habire zam yapıyorlar hep zam hep zam , insallah calısmicanız günlerde gelir 🙏
@mgk34 Kadın istemiyorsa çalışmaz İslamiyet'e göre. İnanmıyorsan seni çok bağlamaz. Belli ki senin işine gelmiyor. Ben çalışıyorum ama istemezsem kimse çalıştıramaz.
Evde oturan kadın bana göre degil. Insanin hedefi olur baskasina kim olursa olsun el açmamali hamile kalir cocuk yapar ozaman tamam ama normal sartlarda neden yani? Saçma
@mgk34 Bak herkes aynı türde demiyorum ama çevrem geniş ve sana şöyle diyeyim çalışan tüm kadın arkadaşımlarım iş arkadaşlarıyla yatıp kalkıyor. Örneğin İsrail'e gittik iş için akşam bir parti vardı ve nerdeyse hepsi evliydi ama hepsi başka erkekle otele geçti. Tabii bunu erkekler de yapıyor onlar da mı çalışmasın diyebilirsin ama kadına asılan, arkasından neler söyleyen, resimlerini çeken sırtlanlarla dolu etraf. Bu devirde kadın evet çalışmalı maalesef ama normal şartlarda kadının yeri evi.
Al iste suna bak kavga cikmasin diye katlanicam diyor bundan kavga cikacaksa ayrilsin daha iyi bu nedir yeni ameliyat olmus bir kisiyi zorla calismaya zorlamak sacma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ortalık adamcıklarla doldu. Yaşattığı hem psikolojik baskı hem kaza geçirmişsin bunu anlamayıp görmeden ısrar etmesi insanlık dışı. O adamdan hayır gelmez.
Öyle erkek mi olur kadınını çalıştıran? Kadın isterse iyi hissediyorsa çalışabilir ama erkeğin kadına çalış demesi çok aşağılık bir durum. Ben olsam ondan soğurdum ondan ayrılırdım.
Çalışmıyom, eşek gibi bana bakıcan de kudursun kamil kocan.. Bekleyemiyomu tamamen iyileşmeni..
Her zaman bir kadının çalışması gerektiğini savunurum ama istemiyorsa çalışmak zorunda değil
Bir erkeğin karısına iş konusunda baskı yapması çok saçma.
İhtiyacın varsa çalışmalısın ama eğer eşinin kazandığı geçindirmeye yetiyorsa neden bu kadar zorluyor anlayamadım
bosan bence senden ıysını bulacak bakmaya mecburdur sana ben sana zengın koc abulurum sana bakr
Bayanlar çalıştırılmaz yazık be kıyabilir mi ki insan
Çalışmak zorunda değil özellikle senin gibi ciddi bir hastalık gecirmis biri kocanın bu baskısı bir çok şeye yorulabilir ama ne olursa olsun çirkin bir davranış
Bu kadınlar vasıfsız mı anlamıyorum bir kerede adam gibi adamla çıkın hergün şiddet gören hergün baskı ile yaşayan kadın görüyorum demek ki kalitesizsin ki kalitesiz adamlar karşına çıkıyor
kaza geçirdiğini bildiği halde çalışmanı istiyor birde?
Bide sen hala onunla evlisin? :) Bacım calısmak zorunda değilsin. Bunu bil :)
Bu gerçekse güzel ülkemin haline çok üzüldüm şimdi :(
Evini geçindiremeyen karısına çocuklarına bakamayan ve sorumluluk alamayan mümkünse evlenmesin
Bencede oyle cok sacma al kadin rahatsiz calisamiyor simdide kocasi zorluyor gecinemiceklerse neden evlendiler ki. Acaba :(
Şerrefsiz pezzevenk bakamayacağı kadınla evlenmeyecekti baskı kurmakta ne ona nasıl adam diye bakıyorsun anlamıyorum
Aslan gibi şerefsizmiş. Oda oturur dişiler avı yakalar ama en çok erkek yer.
😀😀😀
@Dilekolay98 😘😘😘
Keske hic calısmanız gerekmese ama hayat sartları ev kadınını bile calısmaya itiyor ne yazık ki. We hayat o kadar pahalıki zamlara dahi yetisilmiyo habire zam yapıyorlar hep zam hep zam , insallah calısmicanız günlerde gelir 🙏
Her insan çalışmak zorunda fakat sorunun varsa çalışamazsın tabii baskıyla olacak iş değil
Degil kocan belki destek olmanı istiyor olabilir ama şu an çalışamayacak durumdaysan bunu yapmamali
Önce sağlık önemli kardeşim sonra bakılır işe eşin de bunu anlamalı yani
Çalışmak istemediğini söyle ya da hiç olmadı erken çıkabileceğin bir iş bul, bulunur yani.
Öyle saçmalık olur mu?
Çalışmamalısın, insan istemediği bir şeyi yapmamalı.
Üzdün
Hayat musterek herkes calisabilir saglik durumun uygun degilse buyuk sikinti
Dinimize göre kadının çalışmaması gerekir kocası bakmak zorunda siz istemezseniz zorlayamaz sizi
Hangi din bu? Eve muhabbet kuşumu aldın hayirdir?
Kadın istemezse çalışmaz diyoruz bunun nesini anlamıyon senin inanmadığın din
@mgk34 Kadın istemiyorsa çalışmaz İslamiyet'e göre. İnanmıyorsan seni bağlamaz.
Kadın istemiyorsa çalışmaz İslamiyet'e göre. İnanmıyorsan seni de bağlamaz.
@mgk34 Kadın istemiyorsa çalışmaz İslamiyet'e göre. İnanmıyorsan seni çok bağlamaz. Belli ki senin işine gelmiyor. Ben çalışıyorum ama istemezsem kimse çalıştıramaz.
Bravo bu kadına iyi anlamda verilen bir ayrıcalık ama bazı kaskafalılar anlamıyor
Evde oturan kadın bana göre degil. Insanin hedefi olur baskasina kim olursa olsun el açmamali hamile kalir cocuk yapar ozaman tamam ama normal sartlarda neden yani? Saçma
Bazı kadınlar çalışmak üretmek ister bazı kadınlarda evine çocuğuna bakmak ister onu zorlayamazsın onu anlatmaya çalıştık ama
Hakaret ediceksek daha agir girebilirim sözlerine dikkat et
hadi ordan lan gevşek
@mgk34 Bak herkes aynı türde demiyorum ama çevrem geniş ve sana şöyle diyeyim çalışan tüm kadın arkadaşımlarım iş arkadaşlarıyla yatıp kalkıyor. Örneğin İsrail'e gittik iş için akşam bir parti vardı ve nerdeyse hepsi evliydi ama hepsi başka erkekle otele geçti. Tabii bunu erkekler de yapıyor onlar da mı çalışmasın diyebilirsin ama kadına asılan, arkasından neler söyleyen, resimlerini çeken sırtlanlarla dolu etraf. Bu devirde kadın evet çalışmalı maalesef ama normal şartlarda kadının yeri evi.
Hayır değil maraşta bir laf var alan cano besler diye bunu eşine söyle
yaptigi sey cok yanlis ssna da gecmis olsun ama baska seyler olmasin bu cakismaninistemendeki sebp de neyse gizlisn burdan sormama ya
Eşinin maaşı azmi hani borç felan varda durumu mu yetmiyor senden destek bekliyor
Yanlış bir davranış ve olaylar geçirmişsin sorumluluk ona ait
Eğitim durumun iyi ve temel bilgisayar bilgin Varsa evden çalışman konusunda yardımcı olabilirim
Olmadı bu sen istersen çalış ama zorla eşe çalış demek bnce olmadı.
Üzücü, Allah yardımcın olsun , eşinin kazandığı evi gecindirmeye yetmiyor mu
Ne var bunda köyü mü çalış demesi senin içinde belki iyi olur
Geçim zor olduğu için öyle diyor ama çalışıp çalışmamak sana kalmış
Bence kadınlar giriş cikis saatleri duzgun islerde calismali gece 12de eve gelmek ne
Eşin ac gözlü biri sanırım ya da düşüncesiz. Işsizlik maaşına başvurdun mu? Ya da dilin falan varsa evden yapabileceğin çeviri işleri yapabilirsin
böyle erkek olmaz olsun bn eşim olsa hic calıştırmam kendi ellerimle beslerim hep ilgi gösteririm yazıklar olsun kocana senin kıymetini bilmiyor
Hayır ben eşimi asla çalıştırmam o senin eşinin fikri
Bence çalışmak zorunda deĝil sin amma hareket etmek zorunda sın kaza sebebiyle
Soyle ona erkeksen erkekligini yap de. Erkekligini sadece yatak odasinda gosterme de
Erkek adam eşek gibi çalışır eşine bakar sana bişey sormak istiyorum
İhtiyacınız varsa çalışmalısın tabi ama kendine uygun işlerde
Çocuk yoksa boşanmakla tehtid et bak gör seviyorsa değişir
Kadınlar gerekmedikce calismamali.
sen o adamı bosa hayatta kaırmı calsıtırmam aslaaaa
İgrenc çoluk çocukla evleniyorsunuz olacağı bu
Ona de ki ev işlerini sen yapacaksan çalışırım
Bul bir sekreterlik
Hemde gizli bir arkadas edinirisn
Disarida
Evlenmeden önceden de mi böyleydi
Erkekte kadında çalışmalı.
Hakli boşanma sebebi kadını çalışmaya zorlamak
Maddi skinti varsa destek için isteyeblir
Kocanin geliri yeterli degilmi?
Kendi istediğini yapmalısın
kazancımı yetmiyor eşinin
Büyük ihtimalle parayı yetistiremiyor.
Ya da parayi seviyor sadece o calissin istemiyor daha cok para kazanmak istiyor olabilir yani 🤷
Olabilir
Al iste suna bak kavga cikmasin diye katlanicam diyor bundan kavga cikacaksa ayrilsin daha iyi bu nedir yeni ameliyat olmus bir kisiyi zorla calismaya zorlamak sacma
Senin Eşinin Maaşı ne kadar?
Kazandığın parayı eşinemi veriyorsun
Öyle koca olmaz olsun
Hani hayat müşterekti?
Oyle es olmaz olsun be