Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bu çok zalimce 🤦🏻♀️
Bir kere adam gibi adamlarla evlenin ya.
Üyeye kötü denk geliyo kötüye iyi nolcak boyle
Aynen oyle bir iyi bir iyiye dusmuyor. Ama hersey yine de insanin elinde.
Kesinlikle
Gecimis olsun..
Yükü paylaşmalısın tabi
Sen karını çalıştır aslanım
Dobra olun delikanli gibi konusun burda kadinlara yaranmak icin boyle pozlara girmeyin canlarım 😊
Burada eksilediklerine bakma seni, kızlar senin gibi çalıştıran erkekleri istiyor, biz geri kafalı kalıyoruz. Kadın tavlamaya çalışsam senin gibi olurum.
Diger tarafa yorum yapamiyorum Sana katiliyorum bende bu tarz seyleri çok gördüm ama aldatan her turlu aldatir mesele o degil herkeside ayni kefeye koymayalim bence bir ailede cocuk yoksa kadinda calismali hem kadinin psikolojisi icin hemde maddi olarak. Zorlama saçmalık olur saglik sikintisi yoksa neden calismasin onu anlatmaya calisiyorum dinende bana kimse birsey anlatmasin cumadan cumaya muslumanlar buraya gelip poz yapmasin
Sen müslümanların ya da müslüman görünenlerin dediklerine bakmayacaksın. Onlarla eleştirmeyeceksin İslam'ı. İslamiyet'e göre öyledir. İnanırsın inanmazsın o tabii ki senin kararın, bilemem. Ama bir erkek olarak parasıyla kocalarını ezen, başlarına buyruk, ne halt ettikleri belli olmayan kadın arkadaşlarımı görünce evet kesinlikle karımı çalıştırmam diyorum. Eğitimli olsun entelektüel olsun tabii ki benden ayrılırsa ayaklarının üzerinde durabilsin ama ben varken aslan gibi bakarım.
@Uğraşamamisimle çalıştırmak istemiyosun çünkü sana muhtaç olsun, her hareketi için senden izin istesin istiyosun, her davranışından ötürü sana hesap versin istiyosun.. her tartışmanızda seni hep alttan alsın senin tribini çeksin istiyosun. Neden çünkü karnını sen doyuruyosun.. kadın biraz ters gidince bunları teker teker yüzüne de vurursun.
Nede muhtac kalsinki kadın? Benim maddi gucumun disinda kendi maddi gucude olsun
Sana demedim. Diğer arkadaşa söyledim
Anladım farkındayım
@Luciferrr20 Hmm senin dediğine de katılıyorum elbette o türde adamlar çok ama ben çağın çok gerisinde kalmış zihniyetteki bir adam değilim sen sıkma o maydanoz canını. Sana ne arkadaşım, karımı kraliçeler gibi yaşatabilecek potansiyelim maddi gücüm ve karakterim var. Sen istediğin kadar çalışabilirsin.
@Uğraşamamisimle maydanoz canını ne ya :D
Her neyse şimdi burda ne kadar pollanyacılık oynasan da evlendikten bir kaç yıl sonra aranızda heves, heyecan bitince işler çıkar meselesine dönüşecek.. çevremde ve hatta kendi ailemde bile gördüğüm bütün evlilikler böyle sonuçlandı. Gerçekçi olalım. Şimdi ne kadar benim yorumumla ters düşmeye çalışsan da bir evlen sen o zaman tekrar konuşalım bunları..
@Luciferrr20 Tatlı canını orijinal halidir ama diyemedim tatlı bulmadım, araya girdiğin için argoda maydanoz oluyorsun. Hadi abicim yürü burdan erkek kafeslemeye çalış hadi canım ben birkaç beden büyük gelirim
Bir yaşıma daha girdim
Neden zorluyor bukadar
Boşan seni böyle kullanamaz
Çalışmak zorunda degılsın calısma
Adam değilmiş kocan. k. bakma
Durumunuz kötü mü baya
Yani az anlayışlı olsun bide ameliyat falan olmuşsun
Sağlık her şey
@ezg06 kocası asalağın teki vay öyle kocanın ben taaa neyse terbiyem müsaade etmiyor ya zorla güzellik olurmu yetmiyor demekki maaşı
Kardeşim bir insanın eşi yanındayken kocasına küfür edilmez
Kocasının yaptıgı yanliş ama
Öyle ben taaa demen daha da yanliş
Bosan gitsin ne ugrssion kravatla :)
boşan ya üf ömür geçmez
seni sevse düşünse zaten baskı yapmaz a. cık
Kızım bu ülkede asgari ücretten Haberin var mı senin Tek kişi ile aile mi geçindirilir 😡 kadının aklına boşanma fikrini koyunca buzların eridi mi
sen misin kocası
Ne münasebet Ben Senin yorumuna kızdım
e hasta kadına psikolojik baskı yapması yapması normal bir şey mi cidden değer veren insan üsteler mi bunu bu arkadaşın sağlığı iyi olsa zaten destek olmak istemez mi
bak baskıya dayanamayıp bulduğu işe görüşmeye gitmiş sanki keyfinden çalışmıyo
Haklı olabilir rahatsızlığı konusunda bir şey demiyorum ben sadece sana kızdım hemen boşan felan demene kızdım...
Ben sırf boşanma korkusu yüzünden Evlenmiyorum benim Fobim bu
her evlilik yürümek zorunda değil
Bende FOBİ diyorum Böyle özel bir konuda yorum yapmak haddimize değil öğüt ver ama ayrılmak ile ilgili değil...
sen ayrıl ablacım kop gel günahlarından
Estağfurullah sabır 😒🤨
Evlenirken bu konuları konuşmadınız mı?
Kocası kandırmıştır sanirim
Eşin sadece kendini düşünen birisi.
Eşin biraz acımasız mı acaba
Çalışmak zorunda değilsin öyle dayatma olmamalı
Çalış sende illa hep evi erkek mi geçindirecek
yanlıs evlilik sizin seçiminiz
#emirhancankir1
Allah yardımcın olsun çok zor
@disorder_
Jskansshwjjqhaa
Neden zorluyor ki seni düşünmesi gerek tepkini koy
Bişey bulamadım diyecek
Boşan o zaman k.. a... l
barcunuz felanmı var niye çalışmanı istiyor?
Calistiran erkek adam. mi sence 👍
Cok üzüldüm senin adına yaa
Sen ona eş mi diyorsun yaa yuuh
Helal ablacim sana ya
Abla sensiin benden büyüksün 🙄
Saygidan dedim ablacim diye yas ile bir ilgisi yok
Eyvallah 😀
o nerde çalışıyor?
tuvaletcıymıs
Baskısından kurtulmalısın.
Kiyamam sana. napmayi dusunuyosun
Yanlış yanlış yanlış