Kızlar Bir Adım Öne Bu zamanda üniversite okumak mı yoksa iş hayatına atılmak mı daha mantıklı? (Sayfa 3) sarkom Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor Bu zamanda üniversite okumak mı yoksa iş hayatına atılmak mı daha mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üniversite okuyan gençler işsiz. 1 0 Yorumla
Sexsyaşamkoçu Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 46% +1 yıl Okumak daha iyi kariyerin onagöre sağlam olur 0 0 Yorumla
missionleidi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bence direk emeklilik hayatına atılmak derim 😂 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Her ikisi de kolay değil 0 0 Yorumla
Aksamgunesiii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl İş hayatı. Şu zaman da okuyanda bişey olamıyor. 1 0 Yorumla
GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Is hayatina atilmak lazimdi lise okumak yerine 0 0 Yorumla
HunteR3553 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Üniversite diploması alıp iş hayatına atılmak 0 0 Yorumla
kırmızısaçlıkızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Üniversite okumak daha mantıklı biraz masraflı ama 0 0 Yorumla
MadaMüptezel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Üniversite okuyup iş hayatına atılmak. 0 0 Yorumla
OnuncuRiçhırd Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl İyi bir bölüm okumayan okumasın boşuna. 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 569 cevap paylaştı. İkisi bir arada olursa fena olmaz.🤔😬 0 0 Yorumla
AOS_ONLINE Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Üniversite okurken iş hayatına atılmak 0 0 Yorumla
Fortisumbra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Açıktan okuyup iş hayatına atılmak en iyisi 0 0 Yorumla
7_nmtnh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Aklı ve güvencesi olan iş hayatına atılır. 1 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 687 cevap paylaştı. Iş hayatına atilmak tabiki 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. 30 yaşındayım ikisini de yapamadım hiç 0 0 Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle iş hayatına atılmak 1 2 Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl Aynen Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl İş hayatı ı sana tecrube kazandırır Yorumla
SamettF Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı. Üni okumak bence sonuçta her yer belge istiyor 0 0 Yorumla
kaybedenlerklubu666 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Otue evinde koca bekle en manyiklisi bu gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Aklı olan iş hayatına atılır
Bence yinede üniversite okumak gerekir
Nolursa olsun önce okul
Çalışırken AÖF den okumak
Üniversite okuyan gençler işsiz.
Okumak daha iyi kariyerin onagöre sağlam olur
Is hayatina atilmak daha mantikli
Bence direk emeklilik hayatına atılmak derim 😂
İş hayatına atılmak tabiki
Yoksa zengin bir koca mı? bulmak
Her ikisi de kolay değil
İş hayatı. Şu zaman da okuyanda bişey olamıyor.
Is hayatina atilmak lazimdi lise okumak yerine
Üniversite diploması alıp iş hayatına atılmak
Üniversite okumak daha mantıklı biraz masraflı ama
iş hayatı da bizi bekliyordu:)
Üniversite okuyup iş hayatına atılmak.
Hepsi zor hepimiz açlıktan ölcez.
İyi bir bölüm okumayan okumasın boşuna.
Ne okuyabildiğine bağlı
İkisi bir arada olursa fena olmaz.🤔😬
Üniversite okurken iş hayatına atılmak
Açıktan okuyup iş hayatına atılmak en iyisi
Is hayatına atılıp meslek sahibi olmak
Aklı ve güvencesi olan iş hayatına atılır.
Universite okumakkk:)
is hayatına atılmak daha mantıklı geliyor
Kişiden kişiye değişir
Iş hayatına atilmak tabiki
İş hayatına tabiki okuyan daha rezil
İş hayatı içinde üniversite şart.
Kendi işini kuracaksan iş hayatı daha mantıklı.
İş hayatına atılmak okuyunca birşey olmuyor.
IKISI bir arada mantikli
Kendi mesleğimi icra edebilsem üniversite dicem.
30 yaşındayım ikisini de yapamadım hiç
iş hayatına atılmak ama ikisi de önemli
İkiside zor ama üniv okumak daga mantıklı
Bu ülkede hiçbir şey mantıklı değil.
İkisini aynı anda yapmak mantıklı
Özgürlük istiyorsa iş hayatına atılmak
Okumak yalnızca iş bulmak için değildir.
Galiba iş hayatı daha mantikli
Kesinlikle iş hayatına atılmak
Aynen
İş hayatı ı sana tecrube kazandırır
iş hayatına atıldıktan sonra okumak.
Tabiki okumak. İş hayatı okumuş cahil dolu.
Üni okumak bence sonuçta her yer belge istiyor
Okumak her zaman iyidir
Ne olursa olsun okunmali
Bence jeoloji mühendisleri
Okurken, staj yapmak mantıklı
Çalışmak daha mantıklı
İş hayatı daha mantıklı
Is hayatı daha ön plana çıkıyor
İş hayatına atılmak son derece de mantıklı
Saçma sapan bölümleri okumayın
Tahsil olacak iş bulamasada tahsil şart bence
Otue evinde koca bekle en manyiklisi bu gibi