Kızlar Bir Adım Öne Bu zamanda üniversite okumak mı yoksa iş hayatına atılmak mı daha mantıklı? (Sayfa 4) sarkom Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor Bu zamanda üniversite okumak mı yoksa iş hayatına atılmak mı daha mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
yss00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Iş hayati zengin eder 1 2 Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl Aynen Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl İş hayatı ınsanınhayata bakişını degıştırır Yorumla
Kafkasyalı34 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aile durumu iyiyse ticarete atılmak daha iyi olur 0 0 Yorumla
isimsiz_29 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Üniversite okuyorum diploma şartt 0 4 Yorumla Bendenizefendim +1 yıl Bölüm ne? Yorumla isimsiz_29 +1 yıl Diş Hekimliği Yorumla Bendenizefendim +1 yıl Bişi sorsam Yorumla isimsiz_29 +1 yıl Olur Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. Direkt is hayatına atılmak 0 0 Yorumla
gizsiz_üye Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Is nasil bulamiyolar anlamadim 0 2 Yorumla peri778 +1 yıl benim duyduklarima gore iş varmiş ama mesela 4 yil universite okuyan bir adama 1.500 lira maas teklif ediyorlarmiş. O da ben bu kadar okuduktan sonra bu maaşa calisacagima işsiz kalirim daha iyi diyormuş. Yorumla gizsiz_üye +1 yıl @peri778 yalan Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı. üniversite okumak 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 833 cevap paylaştı. iş hayatı 0 0 Yorumla
720Asuman Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Köprü altı geç 0 1 Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl Ne demek bu Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. İş hayatına atılmak 0 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 972 cevap paylaştı. Evlenmek 0 0 Yorumla
aysin19051905 Takip Et Guru Yaş: 125 +1 yıl İş hayatına atılmak 0 1 Yorumla şşşşştttkkkkk +1 yıl Aynen iş hayatı en guzeli Yorumla
Zeynocmzz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 486 cevap paylaştı. Üni okumak 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğitim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Iş hayati zengin eder
Aynen
İş hayatı ınsanınhayata bakişını degıştırır
Okumak daha mantıklı okuyun 😊
Aile durumu iyiyse ticarete atılmak daha iyi olur
Okumak her şeye rağmen..
Üniversite okuyorum diploma şartt
Bölüm ne?
Diş Hekimliği
Bişi sorsam
Olur
İkisini bir arada yapmak
Direkt is hayatına atılmak
İş hayatı daha mantıklı
Bölüme bağlı girişimciysen işe atıl
Elbette üniversite
Is nasil bulamiyolar anlamadim
benim duyduklarima gore iş varmiş ama mesela 4 yil universite okuyan bir adama 1.500 lira maas teklif ediyorlarmiş. O da ben bu kadar okuduktan sonra bu maaşa calisacagima işsiz kalirim daha iyi diyormuş.
@peri778 yalan
üniversite okumak
İş hayatına atılmak
İş hayatına atılmak.
İş hayatı walla
Direk iş hayatı
iş hayatı
Direk iş
Köprü altı geç
Ne demek bu
Tabiki üniversite
İş hayatı bence.