Güzellik & Bakım 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? (Sayfa 7) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3542 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 77 kişi beğendi
Simdinapcaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl 2021 in rengi maviii tabiki deniz mineralleriii 1 0 Yorumla
KimOBenimArtist Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Deniz kokusu yok mu, o deniz kokusu... 1 0 Yorumla
Kelebek_Etkisi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl Ben bunların çoğunu beğendim. Ayrı ayrı güzeller 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Deniz mineralleri ve deniz yosunu 1 0 Yorumla
avucumdakikelebek93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl kırmızı meyveler. hindistan cevizi 1 0 Yorumla
_ZârifHâtuN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Vanilya Hindistan cevizi olmalı 2021'in kokusu 🌴 1 0 Yorumla
Bahar_güneşi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sümbül ve misk kokusu tercih ederdim 💜 1 0 Yorumla
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kırmızı meyveler derim direkt. Bayılıyorum. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kokusu güzel olduktan sonra bana hiç farketmiyor 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ben kayısı be şeftali kokusuna bayılıyorum 1 0 Yorumla
Melikemucahid Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Sümbül tabi kii en sevdiğim koku 🌿 1 1 Yorumla Ressam006arda +1 yıl Evet ben de çok seviyorum Yorumla
mehmet164 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl bu markanın tüm a dan z kadar tüm ürün kokuları çok iç açıçı ve ferahtıcı kokuları vardır sinirlerimi yatıştırıyor bu kokular 0 0 Yorumla
321tattoo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Vanilya & Hindistan Cevizi saatlerce koku vucudumda kalsın diye yarım kutu şanpuanı neredeyse her gun bitiriyorum :D 0 0 Yorumla
kizlarasoruyorum2 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Kırmızı meyveler ya da hindistan cevizi ikiside olur. Bana direk huzur ve temizlik hissi veriyor bu kokular 0 0 Yorumla
Transderya Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Ben portakal ve karanfil kokularına bayılıyorum. Tabiki favorim şakayık ve lavanta kokularını çok severim. Harikalar 0 0 Yorumla
Bavcgl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hindistan cevizi ❤️❤️❤️ deniz mineralleri ve deniz yosunu 👍 1 0 Yorumla
Edaşeker41 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabikide kırmızı meyvelerrr kokuları çok hoş oluyor 😍😍😍🥰😍🥰 1 0 Yorumla
Birbilmeceamane Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl İncir ağacını kullanmıștım çok iyiydi. Misket limonlusununda iyi olabileceğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
TheNyks3 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kırmızı meyveler veya vanilya ve hindistan cevizi olabilir kokuları harika olur 1 0 Yorumla
yalnızbirisiydi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Vanilya hindistan cevizi çok güzel iki uyum olmuş mük 1 0 Yorumla
merdümgirizolan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi benim vazgeçilmezim bütün ürünlerim hindistan cevizlidir 1 0 Yorumla
Gece_x Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yasemin ve sari kantoron tam olarak istediğim gibi... 1 0 Yorumla
ecegedik34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kırmızı meyvelerden asla vazgeçmem sizede tavsiye ederim bi deneyin canlarım 1 0 Yorumla
Zihnimdekikatil Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Portakal buğday özü 🧡 imm inanılmaz dehşet bir koku 1 0 Yorumla
masum_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Toprak kokusunu çok severim o yüzden toprak kokusu ☺️ 1 0 Yorumla
yagmuropatra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi, kakao ve lavanta kokusuna umarım sadece ben bayilmiyorumfur 1 0 Yorumla
Efsun_ea Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl İncir ve beyaz gülü kulandım çok güzel ama bence kiraz çiçekli duj jeli olsa aşık olurdum 1 0 Yorumla
kimbilirkacyildaha Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çileeeek kokusu cok guzel bence erkeklerde de odunsu kokular 1 0 Yorumla
MasumAda Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu yıl ben daha farklı bi koku arıyorum ama nasıl anlatırım bilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
2021 in rengi maviii tabiki deniz mineralleriii
Deniz kokusu yok mu, o deniz kokusu...
Kırmızı meyveler nasıl denir ki başka
En sevdiğim kırmızı meyveler. ☺️
Kırmızı meyveler kessinlikle
Sümbül . misk bence efsane olur
Vaanilllyaa ve hindistan cevizi aşşk1💙
Gül ve sandal ağacı dikkatimi çekti
Vanilya hindistan cevizi 🥰
Ben bunların çoğunu beğendim. Ayrı ayrı güzeller
Deniz mineralleri ve deniz yosunu
Kesinlikle kırmızı meyveler
🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi ❤️
Kırmızı meyveler tercih ederim
Vanilya & hindistan cevizi
kırmızı meyveler. hindistan cevizi
Bu birleşim olağanüstü Sümbül&misk💜
Vanilya ve hindistan cevizi🥥
Vanilya Hindistan cevizi olmalı 2021'in kokusu 🌴
Sümbül ve misk kokusu tercih ederdim 💜
vanilya ve hinsiztan cevizi
Kırmızı meyveler derim direkt. Bayılıyorum.
Yasemin ve sarı kantoron tercihim olurdu
En guzeli kirmizi meyveler
Bitter kokusu tabii ki...
Kokusu güzel olduktan sonra bana hiç farketmiyor
Ben kayısı be şeftali kokusuna bayılıyorum
Kırmızı meyveler Hoş bence
Hanımeli kokusu enfesssss
Sümbül tabi kii en sevdiğim koku 🌿
Evet ben de çok seviyorum
Kararsız kaldım o kadar kokudan
Kesinlik le sümbül ve misk
Levante kokusunu severim eline sağlık
Yasemin kokusuna bayılıyorum
lavanta kokulu bir yıl olsun
onun kokusu..
İncir & Beyaz Gül
Misket limonlu bence hayet iyi 🤗🤗😇😇
gül yasemin cherry blossom
Limonlu, hepsi güzel bence ama.
kirmizi meyveler kesinlikle ❤️
vanilyaaa kesinlikle muhtesem
Hepsine bayıldım çok güzel
bu markanın tüm a dan z kadar tüm ürün kokuları çok iç açıçı ve ferahtıcı kokuları vardır sinirlerimi yatıştırıyor bu kokular
Vanilya & Hindistan Cevizi saatlerce koku vucudumda kalsın diye yarım kutu şanpuanı neredeyse her gun bitiriyorum :D
Kırmızı meyveler ya da hindistan cevizi ikiside olur. Bana direk huzur ve temizlik hissi veriyor bu kokular
Ben portakal ve karanfil kokularına bayılıyorum. Tabiki favorim şakayık ve lavanta kokularını çok severim. Harikalar
Hindistan cevizi ❤️❤️❤️ deniz mineralleri ve deniz yosunu 👍
Tabikide kırmızı meyvelerrr kokuları çok hoş oluyor 😍😍😍🥰😍🥰
İncir ağacını kullanmıștım çok iyiydi. Misket limonlusununda iyi olabileceğini düşünüyorum
Kırmızı meyveler veya vanilya ve hindistan cevizi olabilir kokuları harika olur
Vanilya hindistan cevizi çok güzel iki uyum olmuş mük
Hindistan cevizi benim vazgeçilmezim bütün ürünlerim hindistan cevizlidir
Yasemin ve sari kantoron tam olarak istediğim gibi...
kırmızı meyvelerden asla vazgeçmem sizede tavsiye ederim bi deneyin canlarım
Portakal buğday özü 🧡 imm inanılmaz dehşet bir koku
Toprak kokusunu çok severim o yüzden toprak kokusu ☺️
Hindistan cevizi, kakao ve lavanta kokusuna umarım sadece ben bayilmiyorumfur
İncir ve beyaz gülü kulandım çok güzel ama bence kiraz çiçekli duj jeli olsa aşık olurdum
Çileeeek kokusu cok guzel bence erkeklerde de odunsu kokular
Bu yıl ben daha farklı bi koku arıyorum ama nasıl anlatırım bilmiyorum