Güzellik & Bakım 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? (Sayfa 8) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3542 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 77 kişi beğendi
MIDZY Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İncir & Beyaz gül çok güzeldi kullandık ama 2021 in kokusu bence 🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi 1 0 Yorumla
240720_-_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tüm kokuları seviyorum ama lavanta ve misket limonu güzel 1 0 Yorumla
isimsiz123b Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En tüzel koku kesinlikle vanilya ya da Hindistan cevizi bunlarsan vazgeçemiyorum 1 0 Yorumla
lanagelley Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Duş almak kadar hiçbir şey keyif vermiyor bana ayrıca duş jeli olmadan asslaaaaa 1 0 Yorumla
KarKraliçesi_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Doğanın tüm kokuları güzel ama ben en çok papatya kokularını seviyorum 1 0 Yorumla
ceren1521 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl İncir & Beyaz Gül en iyisi her zman benim favorim olmuştur. 1 0 Yorumla
Euphoriarue Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yılın kokusu yine dezenfektan kokusu olacak size söyleyeyim 0 0 Yorumla
Gentleman2020 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kullanabileceğiniz en güzel ürün olduğunu var sayıyorum yine de siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
Emret0pal Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kadınlara meyveli parfümler , erkeklere çiçek özlü parfümler daha çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
Cafer3560 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Daha önce hiç kullanmadım ama kullansaydim bu misket limon ve karanfil özü olurdu 🙃 0 0 Yorumla
Ben_Zafer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kırmızı meyveler kullanıyorum ve gerçekten enfes bir koku 0 0 Yorumla
gokhaneserizmir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Beyaz sabunun duş sonrası tendeki kokusuna hayranım. 0 0 Yorumla
_DioniSoS_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Portakal özlüsünü kullanmıştım cok memnun kaldım;biraz spesifik bir koku 0 0 Yorumla
ARÖZER Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ğül kokusu her zaman kurusu ayrı kokar yaşı ayrı tomurcuğu ayrı çiçeğim ayrı ğül 0 0 Yorumla
Littlehornyboy Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Her mevsimi hatırlatan bi şi olsun hatta güzel bi kadını😄😄😄 0 0 Yorumla
Dernier_m_ Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Pandemi nedeniyle neredeyse her gün yıkanıldığı için kokuya gerek az olsa gerek. 0 0 Yorumla
geceninsessizliği_95 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Limon kolonyasi olmali korona gidene kadarda kokmali 0 0 Yorumla
Frkn_Kse Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kavun kokusu neden bilmiyorum ama ilk aklıma o geldi 🤣😂 0 0 Yorumla
Blitzkriegbey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Odunsu kokular benim vazgeçilmezim. Bundan 30 sene geçse bile bu tarz kokuları kullanırım. 0 0 Yorumla
can44451 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kırmızı meyveler bence zevkler ve renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
Dhdyeudufucfy Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Benim en cok sevdigim koku şekerimsi ve odunsu cünkü cok hafif geliyor bana 0 0 Yorumla
MarcusSulla Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kantaronun kokusu tamam da kendisini kullanmayın sakın :) 0 0 Yorumla
Bakımlıbey13 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Böğürtlen kokusu beni benden alıyor öyle bir hoş koku yok 0 0 Yorumla
Umutplt0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dezenfektan Kokusu 2020 ve 2021 i temsil eden koku olabilir 0 0 Yorumla
HarunBirgül Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çilek 🍓kokusu diğerleri de olabilir ama meyve kokusu şart 0 0 Yorumla
SirConsultant Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hindistan cevizinin anıları var halen daha hatırlıyorum. 0 0 Yorumla
becece Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi nedense çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
sudenur09 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şekerli bi koku bence yeni yıl güzellikler getirsin 0 0 Yorumla
Hakan-Ulusoy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Deniz mineralleri ve deniz yosunu tercih ederim Yazı özledik 😊 0 0 Yorumla
Persona_Non_Grataa Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Beyaz gül, vanilya, Hindistan cevizi kokuları favorim. 0 0 Yorumla
Senacımmm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle 💙 deniz mineralleri & deniz yosunu daha iyisi bence yokkk 0 0 Yorumla
J7BİLALYUS Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gri Amber, Guaiac Ağacı, Meşe Yosunu Ve Laden Reçinesi 0 0 Yorumla
oçman Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Limon tabi ki. Corona döneminde hep limon kolonyası kullandım 0 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Duş jellerini severim ama kokulari kalici olmuyor pek. 0 0 Yorumla
anormal_05 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Lavanta kokusuZeytinyağ kokusu Yasemin koslkusu olmalı 0 0 Yorumla
Mervw394 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Banyodan cik kolanya sür sonra parfümü sık ama güzel kokulu olcak efsane olyr 0 0 Yorumla
Hatoresu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sevdigimin kokusu olmuyormu ya 😅 Cikolata kokusuda olabilirr 0 0 Yorumla
sjsjtheyargimachine Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl vanilya kokusunda olsn her seye bayiliyorum ozellikle parfumler😍 0 0 Yorumla
kizlarbilirbunu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kırmızı meyveler veya şeker kokularını çok begeniyorum 0 0 Yorumla
Mabella12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 💙deniz mineralleri & deniz yosunu kullanıyorum tazeliği cildimde hissediyorum 0 0 Yorumla
alparslan8182 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Baharı anımsatan kokular olmalı.. haliyle insanlığa huzur lazim 0 0 Yorumla
Parzivall34 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Limon kokulu olunca daha bi temiz oluyor zannediyorum 0 0 Yorumla
edmundo34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Herkesin ozel bi kokusu vardir omur biyu saklicagi. 0 0 Yorumla
Beyzadvenci Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Baştan cıkarıcı dehset verici agırda degil hafifte degil bi koku olmalı 0 0 Yorumla
theghost11 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl ben aslında o kokuyu paylaşırım ama tehlikeli olur 🙄🙄 0 0 Yorumla
Kulunbiriyimm3 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Ne kokusu 2020 den sonra 2021 de burnumuz kalırsa ona şükretçez 0 0 Yorumla
EmirÖzkurt Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Karpuz & Çilek kokusu favorimCilek kokulu mutlu huzurlu bir yıl olsun 2021😍 0 0 Yorumla
Dedectorsmonk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Misk ve amber severim parfüm alırken de hafif kokuları seçiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
İncir & Beyaz gül çok güzeldi kullandık ama 2021 in kokusu bence 🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi
Tüm kokuları seviyorum ama lavanta ve misket limonu güzel
En tüzel koku kesinlikle vanilya ya da Hindistan cevizi bunlarsan vazgeçemiyorum
Duş almak kadar hiçbir şey keyif vermiyor bana ayrıca duş jeli olmadan asslaaaaa
Doğanın tüm kokuları güzel ama ben en çok papatya kokularını seviyorum
İncir & Beyaz Gül en iyisi her zman benim favorim olmuştur.
Yasemin sarı kantaron denemek lazım
Bence Gül Kokusu hepsinden güzel
Partokal özlü ve yasemin özlü muhteşemdi😍😍
vanilya hindistan cevizi :)))
Yılın kokusu yine dezenfektan kokusu olacak size söyleyeyim
Kullanabileceğiniz en güzel ürün olduğunu var sayıyorum yine de siz bilirsiniz
Kadınlara meyveli parfümler , erkeklere çiçek özlü parfümler daha çok yakışıyor.
Daha önce hiç kullanmadım ama kullansaydim bu misket limon ve karanfil özü olurdu 🙃
Kırmızı meyveler kullanıyorum ve gerçekten enfes bir koku
Beyaz sabunun duş sonrası tendeki kokusuna hayranım.
Portakal özlüsünü kullanmıştım cok memnun kaldım;biraz spesifik bir koku
Ğül kokusu her zaman kurusu ayrı kokar yaşı ayrı tomurcuğu ayrı çiçeğim ayrı ğül
Her mevsimi hatırlatan bi şi olsun hatta güzel bi kadını😄😄😄
Pandemi nedeniyle neredeyse her gün yıkanıldığı için kokuya gerek az olsa gerek.
Limon kolonyasi olmali korona gidene kadarda kokmali
Kavun kokusu neden bilmiyorum ama ilk aklıma o geldi 🤣😂
Odunsu kokular benim vazgeçilmezim. Bundan 30 sene geçse bile bu tarz kokuları kullanırım.
Kırmızı meyveler bence zevkler ve renkler tartışılmaz
Benim en cok sevdigim koku şekerimsi ve odunsu cünkü cok hafif geliyor bana
Kantaronun kokusu tamam da kendisini kullanmayın sakın :)
Böğürtlen kokusu beni benden alıyor öyle bir hoş koku yok
Dezenfektan Kokusu 2020 ve 2021 i temsil eden koku olabilir
Çilek 🍓kokusu diğerleri de olabilir ama meyve kokusu şart
Hindistan cevizinin anıları var halen daha hatırlıyorum.
Vanilya ve hindistan cevizi nedense çok hoşuma gidiyor.
Şekerli bi koku bence yeni yıl güzellikler getirsin
Deniz mineralleri ve deniz yosunu tercih ederim Yazı özledik 😊
Beyaz gül, vanilya, Hindistan cevizi kokuları favorim.
Kesinlikle 💙 deniz mineralleri & deniz yosunu daha iyisi bence yokkk
Gri Amber, Guaiac Ağacı, Meşe Yosunu Ve Laden Reçinesi
Limon tabi ki. Corona döneminde hep limon kolonyası kullandım
Duş jellerini severim ama kokulari kalici olmuyor pek.
Lavanta kokusu
Zeytinyağ kokusu
Yasemin koslkusu olmalı
Banyodan cik kolanya sür sonra parfümü sık ama güzel kokulu olcak efsane olyr
Kırmızı meyveler
Her zaman en favorim oldu ❣️
Kırmızı meyveler
Vanilya Hindistan cevizi
Sevdigimin kokusu olmuyormu ya 😅
Cikolata kokusuda olabilirr
vanilya kokusunda olsn her seye bayiliyorum ozellikle parfumler😍
Kırmızı meyveler veya şeker kokularını çok begeniyorum
💙deniz mineralleri & deniz yosunu kullanıyorum tazeliği cildimde hissediyorum
Baharı anımsatan kokular olmalı.. haliyle insanlığa huzur lazim
Portakal ve buğday özü benim kokum
Limon kokulu olunca daha bi temiz oluyor zannediyorum
deniz mineralleri deniz yosunu
Herkesin ozel bi kokusu vardir omur biyu saklicagi.
Odunsu kokular daha güzel.
vanilya, tarçın ve iris çiçeği
başarılı bir çalışma olmuş tebrikler
Baştan cıkarıcı dehset verici agırda degil hafifte degil bi koku olmalı
ben aslında o kokuyu paylaşırım ama tehlikeli olur 🙄🙄
Ne kokusu 2020 den sonra 2021 de burnumuz kalırsa ona şükretçez
Karpuz & Çilek kokusu favorim
Cilek kokulu mutlu huzurlu bir yıl olsun 2021😍
Misk ve amber severim parfüm alırken de hafif kokuları seçiyorum
Misket limonlu💚🍈🙅♀️🙅♀️🙅♀️