Güzellik & Bakım 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3542 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 77 kişi beğendi
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yasemin olmalı bence yakışır yeni yıl yeni umutlar demek 1 0 Yorumla
MehmetM99 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizi kullaniyorum yani zevklerimizin benzedigini dusundugum kisilere tavsiye ederim 1 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl guzel bılgılendırmeler ıcın tesekkur ederım elıne saglık 1 0 Yorumla
havuçlaryururmu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Güzel kokan her şeyi seviyorum ben ama meyve sevmiyorum yiyesim geliyor duş jelini 1 0 Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Kırmızı meyvelerVanilya ve Hindistan cevizli kokuları çok hoş 1 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Deniz minarelleri gibi olanlar daima sevmişüm dir :) 1 0 Yorumla
zeyynee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Deniz mineralleri, deniz yosunuKırmızı meyveler Hindistan cevizi ve Vanilya..Sümbül ve misk🤗 1 0 Yorumla
ramazanal Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Biraz klasik olacak ama anne kokusudur bence her zaman 1 0 Yorumla
stelrse Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Deniz mineralleri çok hoşuma gidiyor çünkü çok saf ve temiz kokuyorlar 1 0 Yorumla
ZeynepKocacık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Portakal ve Buğday Özü çok severim sanki ağaç gibi kokmam hoşuma gidiyor ama çok pahalı su katıp katıp tekrar kullanıyorum 1 0 Yorumla
sidecharacter Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 🤍 İncir & Beyaz Gül Niyeyse burnuma geldi kokusu hafif nahoş ve dinamik bence bu yılın kokusu bu olmalı 1 0 Yorumla
EDAlı44 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Seçmek çok zor çünkü tüm Pure Line kokularını seviyorum. Ama içlerinden biri 2021 kararlarına eşlik edecekse bu kırmızı meyveler olurdu 💕💕 1 0 Yorumla
TheEsraNurrr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Seçmek zor çunkü hepsinin kokusu birbirinden güzel ama illede 1 tane seciceksen Kırmızı meyveler olurdu. 1 0 Yorumla
mErkanN01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Seçmek biraz çünkü kırmızı meyve kokularını seviyorum. Ama biri 2021 kararlarına eşlik bu Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü olsun isterim❤️ 1 0 Yorumla
dlefl3lrl Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Vanilya kokusu bana yenilenmiş ve temizlik hissi yaşatıyor çok seviyorum gerçektwn bayılarak kullandığım bi ürünnnnn 1 0 Yorumla
Yasemin_çiçek Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kırmızı meyveler 2021 i huzurlu ve keyifli geçirmek istiyorum. Göz açıp kapatınca herşeyin daha güzel olmasını diliyorum 😊 1 0 Yorumla
Ayşegnlvsn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Güzele benziyorlar denicem en yakın zamanda 6 0 Yorumla
gamzeozcelik45 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl İncir & Beyaz Gül Kırmızı Meyveler Yasemin & Sarı Kantaron Sümbül & Misk 2 0 Yorumla
girl999123 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gül sandal ağacı😍 gerçekten çok harika. Severek kullanıyorum. 2 0 Yorumla
Begocl93 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu Deniz kokusundan vazgeçmem:) 2 0 Yorumla
senaseaside Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Portakalı her şekilde sevdiğim için portakallı olan ❤️ 2 0 Yorumla
Ozyoz Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Gül sandal agaci bana göre iyi olurdu ciceksi kokular da olabilir pudra da iyi 2 0 Yorumla
Ballıkss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl şu an da limon kolonyasından başka birşey kullanamaz olduk 1 0 Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Hanim yok ari eli olsun bende hanimeli diyorum 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Abazaprens Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Dezenfektan, kolonya ve çamaşır suyu dışında başka bir şey olamaz sanırım 0 0 Yorumla
gokmenseyhann01 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Vanilya Hindistan cevizi be kavun aromalılar cok iyi 0 0 Yorumla
İbrahimsrbg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl 💛 Yasemin&Sarı kantaron 🧡 Portakal ❤️ Sandal ağacı 💜 Misk 0 0 Yorumla
soulslock Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kırmızı meyveyi tek geçerim ama vanilya hindistan cevizi de iyidir. 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Misket limonu ve karanfili sevdim. Fresh olması benim için güzel bir seçenek :) 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Seçme hakkım yok. Okyanus, madeni yağ, mazot ve egzoz kokusu :( 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Her koku güzeldir tabi her insan beğenmez farklı şeyler ister 0 0 Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Şöyle yanından geçen bile harika bir kokusu var diyecek öyle bir parfüm kokusu lazım 0 0 Yorumla
MrAnKa Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Pure Line duş jelleri arasında ayırım yapmak çok zor birbirinden güzel kokularıyla artık sizlerle... 0 0 Yorumla
Pas_ak Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 60% +1 yıl 🧡 Portakal & Buğday Özü🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi 0 0 Yorumla
ttarrakkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl hindistancevizli ve misket limonlu kesinlikle en favorim 0 0 Yorumla
Kayabeys Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Portakal ozlu mu? Onu nasil yapmayi basardiniz, gercekten tebrikler. 0 0 Yorumla
Pamuk2468 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Çiçeksi kokular🌺, ferahlatıcı okyanus kokuları🌊🌊 0 0 Yorumla
sefakarademirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzel bir yıl olur umarım herkes için koku o kadar da önemli değil 0 0 Yorumla
Şekerkiz44sinirli Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Güzel bir yazı sağolun yasemin ve sarı kantaronu seçerim 0 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Son sevgilim pure line kullandigi icin vazecemiorum kiz c vitamini gibi kokuyo 😀 0 0 Yorumla
MEEGAA Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Hepsi de çok hoş gözüküyor ama gül kokusu sandal ağacı bence en iyisi 0 0 Yorumla
schwestavonfreud Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Baharat aromalı genzi hafif yakan ama hoşuma giden bi parfümüm var müptelasıyım bikaç şişe aldım 0 0 Yorumla
St_blacksea52 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl İkizler burcuyum ve hiç tek çeşit parfümüm olmadı sabit parfümümde olmadı 😂 0 0 Yorumla
nicksizbirisiiğ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Imm çiçek vanilya gibi nasıl anlatıyım bilmiyorum sikfşskcck 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Yasemin & Sandal Ağacı yeni bir koku önerisi benden :) 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Vanilya çubuğu kokusu benim için en iyisi sadece bu yıl değil daha güzelini bulana kadar öyle 😊 0 0 Yorumla
cag1ar977 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 73% +1 yıl odun yanığı kokusu olabilir baksanıza millet senatosunu yakıyor. 0 0 Yorumla
veteriner-hekim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Bence 2021'in kokusu leylak olmalı çok beğeniyorum çok güzel 0 0 Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl yasemin olabilir yilin deyil her daim seviyor olabilir 0 0 Yorumla
porselenyengeç Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Amber alt notalı bir duş jeli olaydı çok güzel olurdu. 0 0 Yorumla
asliii16 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Selammmm🕴Sanırım kırmızı meyveler, ama fresh kokular da vazgeçilmezimdir 🙈 1 0 Yorumla
kalbindeki_serseri Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yasemin&Sarı kantaronPortakal Sandal ağacı Misk 1 0 Yorumla
fastrapper Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pure Line yaparsa en iyisini yapar hepsi güzeldir bence 1 0 Yorumla
Emrcnos Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Deniz mineralleri ve Deniz yosunu benim tercihim. İçimi ferahlatıyor beni rahatlatıyor. 1 0 Yorumla
Eksiküzüm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sandal ağacı favorim normalde de sevdiğim bi kokudur 1 0 Yorumla
αȥԃıɾαɳ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kış mevsiminin soğuk kokusu esse yeterli benim için. 1 0 Yorumla
Quinnbaby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi harika. Ne zaman markete gitsem hepsini kokluyorum ama favorim limon 1 0 Yorumla
7096murat Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cogunu kullandim guzeller ama vanilya hindistan cevizi ve kirmizi meyvelere bayildim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
Yasemin olmalı bence yakışır yeni yıl yeni umutlar demek
Vanilya ve hindistan cevizi kullaniyorum yani zevklerimizin benzedigini dusundugum kisilere tavsiye ederim
guzel bılgılendırmeler ıcın tesekkur ederım elıne saglık
Güzel kokan her şeyi seviyorum ben ama meyve sevmiyorum yiyesim geliyor duş jelini
Kırmızı meyveler
Vanilya ve Hindistan cevizli kokuları çok hoş
Deniz minarelleri gibi olanlar daima sevmişüm dir :)
Deniz mineralleri, deniz yosunu
Kırmızı meyveler
Hindistan cevizi ve Vanilya..
Sümbül ve misk🤗
Biraz klasik olacak ama anne kokusudur bence her zaman
Deniz mineralleri çok hoşuma gidiyor çünkü çok saf ve temiz kokuyorlar
Portakal ve Buğday Özü çok severim sanki ağaç gibi kokmam hoşuma gidiyor ama çok pahalı su katıp katıp tekrar kullanıyorum
🤍 İncir & Beyaz Gül
Niyeyse burnuma geldi kokusu hafif nahoş ve dinamik bence bu yılın kokusu bu olmalı
Seçmek çok zor çünkü tüm Pure Line kokularını seviyorum. Ama içlerinden biri 2021 kararlarına eşlik edecekse bu kırmızı meyveler olurdu 💕💕
Seçmek zor çunkü hepsinin kokusu birbirinden güzel ama illede 1 tane seciceksen Kırmızı meyveler olurdu.
Seçmek biraz çünkü kırmızı meyve kokularını seviyorum. Ama biri 2021 kararlarına eşlik bu Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü olsun isterim❤️
Vanilya kokusu bana yenilenmiş ve temizlik hissi yaşatıyor çok seviyorum gerçektwn bayılarak kullandığım bi ürünnnnn
Kırmızı meyveler 2021 i huzurlu ve keyifli geçirmek istiyorum. Göz açıp kapatınca herşeyin daha güzel olmasını diliyorum 😊
Güzele benziyorlar denicem en yakın zamanda
İncir & Beyaz Gül
Kırmızı Meyveler
Yasemin & Sarı Kantaron
Sümbül & Misk
Gül sandal ağacı😍 gerçekten çok harika. Severek kullanıyorum.
Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu
Deniz kokusundan vazgeçmem:)
Portakalı her şekilde sevdiğim için portakallı olan ❤️
Gül sandal agaci bana göre iyi olurdu ciceksi kokular da olabilir pudra da iyi
şu an da limon kolonyasından başka birşey kullanamaz olduk
Hanim yok ari eli olsun bende hanimeli diyorum 😂😂😂😂
Dezenfektan, kolonya ve çamaşır suyu dışında başka bir şey olamaz sanırım
Vanilya Hindistan cevizi be kavun aromalılar cok iyi
💛 Yasemin&Sarı kantaron
🧡 Portakal
❤️ Sandal ağacı
💜 Misk
Kırmızı meyveyi tek geçerim ama vanilya hindistan cevizi de iyidir.
Misket limonu ve karanfili sevdim. Fresh olması benim için güzel bir seçenek :)
Seçme hakkım yok. Okyanus, madeni yağ, mazot ve egzoz kokusu :(
Her koku güzeldir tabi her insan beğenmez farklı şeyler ister
Şöyle yanından geçen bile harika bir kokusu var diyecek öyle bir parfüm kokusu lazım
Pure Line duş jelleri arasında ayırım yapmak çok zor birbirinden güzel kokularıyla artık sizlerle...
🧡 Portakal & Buğday Özü
🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi
hindistancevizli ve misket limonlu kesinlikle en favorim
Portakal ozlu mu? Onu nasil yapmayi basardiniz, gercekten tebrikler.
Çiçeksi kokular🌺, ferahlatıcı okyanus kokuları🌊🌊
Güzel bir yıl olur umarım herkes için koku o kadar da önemli değil
Güzel bir yazı sağolun yasemin ve sarı kantaronu seçerim
Son sevgilim pure line kullandigi icin vazecemiorum kiz c vitamini gibi kokuyo 😀
Hepsi de çok hoş gözüküyor ama gül kokusu sandal ağacı bence en iyisi
Yaseminn tabikii başka koku tercih etmem
Baharat aromalı genzi hafif yakan ama hoşuma giden bi parfümüm var müptelasıyım bikaç şişe aldım
.
Odunsu ve orman meyveleri.
.
İkizler burcuyum ve hiç tek çeşit parfümüm olmadı sabit parfümümde olmadı 😂
Imm çiçek vanilya gibi nasıl anlatıyım bilmiyorum sikfşskcck
Yasemin & Sandal Ağacı yeni bir koku önerisi benden :)
Vanilya çubuğu kokusu benim için en iyisi sadece bu yıl değil daha güzelini bulana kadar öyle 😊
odun yanığı kokusu olabilir baksanıza millet senatosunu yakıyor.
Bence 2021'in kokusu leylak olmalı çok beğeniyorum çok güzel
yasemin olabilir yilin deyil her daim seviyor olabilir
Amber alt notalı bir duş jeli olaydı çok güzel olurdu.
Selammmm🕴
Sanırım kırmızı meyveler, ama fresh kokular da vazgeçilmezimdir 🙈
Yasemin&Sarı kantaron
Portakal
Sandal ağacı
Misk
Pure Line yaparsa en iyisini yapar hepsi güzeldir bence
Deniz mineralleri ve Deniz yosunu benim tercihim. İçimi ferahlatıyor beni rahatlatıyor.
Sandal ağacı favorim normalde de sevdiğim bi kokudur
Kış mevsiminin soğuk kokusu esse yeterli benim için.
Hepsi harika. Ne zaman markete gitsem hepsini kokluyorum ama favorim limon
Cogunu kullandim guzeller ama vanilya hindistan cevizi ve kirmizi meyvelere bayildim