Güzellik & Bakım 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3542 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 77 kişi beğendi
12831919 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Portakal & Buğday Özü Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özübu ikisi 1 0 Yorumla
belageridöndü Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yasemin ve Sarı Kantaron sürekli kullandığım kokulardan. 0 0 Yorumla
Reyn343434 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Gül & Sandal Ağacı kokusu çok güzel ve etkileyici herkese tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Duru____ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Vanilyalı kokular ve çikolatalı kokuları çok severim 1 0 Yorumla
Offendedbutterfly Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Kesinlikle vanilya Hindistan cevizi hafif ve hoş koku en iyisi en güzelii :) 1 0 Yorumla
rabiisteab Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Gül & Sandal AğacıPortakal & Buğday ÖzüHijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü 1 0 Yorumla
bildirimgelmiyor Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Tabii ki Pure Line❤️ Kırmızı Meyveler ve🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi 1 0 Yorumla
Mosiimosi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Vanilya & hindistan cevizi Yasemin & sarı kantoron 1 0 Yorumla
d9rrin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 🧡 Portakal & Buğday Özü🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi 1 0 Yorumla
Bahtumkara Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Vanilya kırmızı meyveler ayrıca ferahlatan bitkiler hoşuma gider 1 0 Yorumla
Moongirrrl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 💙 Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu 🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi 1 0 Yorumla
siyahkedicik34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl ❤️ kırmızı meyveler🌹gül kokusu🥥vanilya ve hindistan cevizi 1 0 Yorumla
tatlibelada Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl hindistan cevizlii + limon bayılırımmmmmmmm :)))))) 1 0 Yorumla
Alamet60 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl vanilya hindistan cevizi ya da hijyen misket limonu karanfil özü 1 0 Yorumla
varbiismim Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi bana göre en iyi koku bu :D 1 0 Yorumla
deli_kız4646 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Gül , sandal ağacı 🌹👌Çok güzel bir koku tavsiye ederim... 1 0 Yorumla
VıdııVıdıı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sümbül-Misk kokusunu diğerlerine göre tercih ederim 🤩 1 0 Yorumla
Küb2000ra Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Gül sandar ağacı bence en iyileri ama hepsi mükemmel 1 0 Yorumla
zamana Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Brnce hepsi güzel bir çoğunu denedim. Kokusu harika. İnsan duştan çıkmak istemiyor 1 0 Yorumla
minisranya Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Vanilyalı ve sümbüllü olan tercihim mükemmel kokuyor ve kalıcı 1 0 Yorumla
Gulcin9494 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kantaron tabi kii herşeyini cok sevem ayrıca yasemin ookulu kesinlike tam bana göre sjjd 1 0 Yorumla
betsbtl Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Deniz minarelleri. Mavi olan herşey benim tercihim 💙 1 0 Yorumla
anonim2501 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Hepsini denemek istiyorum Allahımm isimleri bile çok güzel. Yenir mi acaba? 1 0 Yorumla
Alevyar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi çok güzel ama kesinlikle benim için Vanilya ve gül kokusu bu ikisine aşığım resmen 1 0 Yorumla
sanchezinho Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Deniz mineralleri & Deniz yosunu kokusunu çok severim. Yakın zamanda vanilya deneyeceğim :) 1 0 Yorumla
LilEggplant Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Deniz mineralleri & Deniz yosunu kokusunu severim. Diğer kokuları da deneyeceğim 1 0 Yorumla
Tsm_Ünl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence Yasemin & Sarı Kantaron seçilmeli. Bayılıyorum kokularınaaaa... :) 1 0 Yorumla
salatacanavari Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yasemin çiçeği kokusunu ve deniz mineralleri & deniz yosunu kokusunu seviyorum. 1 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Pure Line 12 saat kalıcı 9 çeşit kokularını keşfediniz. 0 0 Yorumla
Thelifedark Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Çikolata kokulu ya da portakal aromalı çok güzel geliyor bana. 0 0 Yorumla
VodkadakiMineral Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl incir beyaz gül favorim Seçmek çok zor çünkü tüm Pure Line kokularını seviyorum. Ama içlerinden biri 2021 kararlarına eşlik edecekse bu Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü olsun isterdim. Çünkü hijyen dolu bir yıl istiyorum 0 0 Yorumla
blinkmamamoo Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Hepsi çok güzele kararsız kaldım :-) 2 0 Yorumla
yesilkedim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Portakal / buğday özü tercih ediyorum.. 2 0 Yorumla
Siyaah_Beyaaz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Vanilya, Hindistan cevizi ve limon benim lokum 2 1 Yorumla Siyaah_Beyaaz +1 yıl Kokum (yanlış yazdım) 🤷 Yorumla
Melankolikpoll Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Yasemin veya deniz yosunu olabilir 🍀 2 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kırmızı meyveler ❤️ karışımını beğendim. 2 1 Yorumla RASKOLNlKOV +1 yıl Mandalina ve odunsu kokular Yorumla
ferit1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi çok güzel kokular. İnsan seçmekte zorlanıyor. 0 0 Yorumla
miraym0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizinin kokusu çok hoşuma gidiyor 1 1 Yorumla KimsesizŞahin +1 yıl Katılıyorum sana benimde favorim vanilya ve hindistan cevizli duş jeli Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yılın kokusunu falan seçemem. Benim ruh halim bile günlük değişiyor sürekli aynı şeyi kullanmam. 0 0 Yorumla
margogngn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pandemi yüzünden geçen seneki bütün planlar sizlere ömür bu yıl plan yapmicam 1 0 Yorumla
hatice890890 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Deniz minarellisini kullandım. Çok memnun kaldım. Sanki beni okyanusa götürüp getidiniz. HERKESE TAVSİYE EDİYORUM. 1 0 Yorumla
Özge3800 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Pure Line portakal ve buğday özlü duş jeli kullanıyorum kokusunun verdiği rahatlık yumuşaklık harika en güzeli uzun süren ve rahatlatan kokusu 1 0 Yorumla
Haleeee30 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yasemin & Sarı Kantaron Sümbül & MiskHijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü Gül & Sandal Ağacı 1 0 Yorumla
beyzZa_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl çilekli duş jelleriok güzel oluyo eski sevgilim hep cok güzel kokuyosun derdş ama artık diyemio eeski çnkü 1 0 Yorumla
Kafiyelergüzeldir Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl 2021in kokusu bence kitap kokusu olmalı. 1 0 Yorumla
MBG97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Vanilya & Hindistan cevizini yiyesim geliyor 😅 1 0 Yorumla
altınsever Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Vanilya ve Hindistan cevizinin eşsiz uyumu 1 0 Yorumla
sudenurrpeker Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl umarım iyi bi yıl olur herkes için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
Portakal & Buğday Özü
Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü
bu ikisi
Yasemin ve Sarı Kantaron sürekli kullandığım kokulardan.
Gül & Sandal Ağacı kokusu çok güzel ve etkileyici herkese tavsiye ederim.
Vanilyalı kokular ve çikolatalı kokuları çok severim
Kesinlikle vanilya Hindistan cevizi hafif ve hoş koku en iyisi en güzelii :)
Gül & Sandal Ağacı
Portakal & Buğday Özü
Tabii ki Pure Line
❤️ Kırmızı Meyveler ve
🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi
Vanilya & hindistan cevizi
Yasemin & sarı kantoron
🧡 Portakal & Buğday Özü
Vanilya kırmızı meyveler ayrıca ferahlatan bitkiler hoşuma gider
💙 Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu
❤️ kırmızı meyveler
🌹gül kokusu
🥥vanilya ve hindistan cevizi
hindistan cevizlii + limon bayılırımmmmmmmm :))))))
vanilya hindistan cevizi ya da hijyen misket limonu karanfil özü
🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi bana göre en iyi koku bu :D
Gül , sandal ağacı 🌹👌
Çok güzel bir koku tavsiye ederim...
Sümbül-Misk kokusunu diğerlerine göre tercih ederim 🤩
Gül sandar ağacı bence en iyileri ama hepsi mükemmel
Brnce hepsi güzel bir çoğunu denedim. Kokusu harika. İnsan duştan çıkmak istemiyor
Vanilyalı ve sümbüllü olan tercihim mükemmel kokuyor ve kalıcı
Kantaron tabi kii herşeyini cok sevem ayrıca yasemin ookulu kesinlike tam bana göre sjjd
Deniz minarelleri. Mavi olan herşey benim tercihim 💙
Hepsini denemek istiyorum Allahımm isimleri bile çok güzel. Yenir mi acaba?
Hepsi çok güzel ama kesinlikle benim için Vanilya ve gül kokusu bu ikisine aşığım resmen
Deniz mineralleri & Deniz yosunu kokusunu çok severim. Yakın zamanda vanilya deneyeceğim :)
Deniz mineralleri & Deniz yosunu kokusunu severim. Diğer kokuları da deneyeceğim
Bence Yasemin & Sarı Kantaron seçilmeli. Bayılıyorum kokularınaaaa... :)
Yasemin çiçeği kokusunu ve deniz mineralleri & deniz yosunu kokusunu seviyorum.
Pure Line 12 saat kalıcı 9 çeşit kokularını keşfediniz.
Çikolata kokulu ya da portakal aromalı çok güzel geliyor bana.
incir beyaz gül favorim Seçmek çok zor çünkü tüm Pure Line kokularını seviyorum. Ama içlerinden biri 2021 kararlarına eşlik edecekse bu Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü olsun isterdim. Çünkü hijyen dolu bir yıl istiyorum
lavanta kokuları mis gibi
Hepsi çok güzele kararsız kaldım :-)
Yasemin ve sarı kantoron ❤️ ben
Kesinlikle misket limonlu 😍
Portakal / buğday özü tercih ediyorum..
Deniz minarelleri&Deniz yosunu
Vanilya, Hindistan cevizi ve limon benim lokum
Kokum (yanlış yazdım) 🤷
Yasemin veya deniz yosunu olabilir 🍀
Gül ve Sandal bence güzel kokar
Kırmızı meyveler ❤️ karışımını beğendim.
Mandalina ve odunsu kokular
Bu soru ile kokulara hiç dikkat etmediğimi farkettim
Hepsi çok güzel kokular. İnsan seçmekte zorlanıyor.
Vanilya ve hindistan cevizinin kokusu çok hoşuma gidiyor
Katılıyorum sana benimde favorim vanilya ve hindistan cevizli duş jeli
Yılın kokusunu falan seçemem. Benim ruh halim bile günlük değişiyor sürekli aynı şeyi kullanmam.
Pandemi yüzünden geçen seneki bütün planlar sizlere ömür bu yıl plan yapmicam
Deniz minarellisini kullandım. Çok memnun kaldım. Sanki beni okyanusa götürüp getidiniz. HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.
Pure Line portakal ve buğday özlü duş jeli kullanıyorum kokusunun verdiği rahatlık yumuşaklık harika en güzeli uzun süren ve rahatlatan kokusu
Yasemin & Sarı Kantaron
Sümbül & Misk
Gül & Sandal Ağacı
çilekli duş jelleriok güzel oluyo eski sevgilim hep cok güzel kokuyosun derdş ama artık diyemio eeski çnkü
çok güzel köpürüyor pure line
Deniz minarelleri ve de yosunu diyorum..!
2021in kokusu bence kitap kokusu olmalı.
Vanilya & Hindistan cevizini yiyesim geliyor 😅
Portakal ve buğday özü iştw
Vanilya & hindistan cevizi 😌🌺
🤷♀️🤷♀️🤷♀️umarım güzel bir yıl olur
Vanilya ve Hindistan cevizinin eşsiz uyumu
umarım iyi bi yıl olur herkes için
misket limonu en sevdiğim 😍🌟