❤️ Kırmızı Meyveler 💙 Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu 🧡 Portakal & Buğday Özü 🍋 Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü 🌹 Gül & Sandal Ağacı 🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi
Kirmizi meyveler @pure Line zaten mükemmel bir marka. onunla tanışalı kısa bir süre oldu ama böylesi güzel bir kökü görmedim. o kdr kalıcı ki. herkese tavsiye ederim🤗
Hepsinde kendine has çok güzel kokuları var insanı motive eden mutluluk ve huzur veren her koku bence güzel kokudur yardan her birine ayrı güzellik ayrı renk vermiş karar vermek zor biraz🤗🤗🤗🌺🌹🌷🥀🌻🌼💮⚛️
Vanilya ve manolya benim en sevdigim kokulardir bu yuzden vanilya be hindistan cevizini denedim ve adeta mest oldum hem kalici hem de agir ve sekerli bir kokusu yok cok hafif be guzel
Vanilya özü& hindistan cevizi, okyanus kenarında brom brom bronzlaşıyorsun. Hafifden de güneş yanığı acısı gün batımında soğuk bir duş ve yayılan tropikal kokular
Bizim sana tavsiyelerimiz; “Bu yıl enerjimi zirveye çıkarmaya kararlıyım” diyorsan Kırmızı Meyveler, 2021’i huzur dolu geçirmeyi kafana koyduysan Yasemin & Sarı Kantaron, daha sağlıklı bir yaşam için planlar yapıyorsan Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü…
Normalde vanilya ve hindistan cevizi kokularına bayılırım ama yaseminin olduğu bir listede benim için başka bir seçenek yok demektir. Sonuna kadar yaseminciyim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
Bilmiyorum, tam olarak istedigim kokuyu henuz bulamadim
Baharat her zaman favorim özellikle Kışa çok yakışıyor
vanilya hindistan cevizi bence eşsiz bi kokusu var severek kullanıyorum
Kırmızı meyveler
ya da
Vanilya hindistan cevizi 🤩🤩🤩
Koku sevmiyorum insanın kendine özgü ten kokusu herşeyden güzel.
🍋 Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü içeriğine sahip duş jelinin kokusuna gerçekten bayıldım :)
Kırmızı Meyveler tercihim çünkü yaz havası veriyor :)
Ben kırmızı meyveler diyorum ama tam emin değilim. Diğer arkadaşlarımızın görüşlerine bağlı😉
kirmizi meyveler kokusu cok lezzetli, kokladikca koklayasim geliyor.
Pure Line Duş Jelleri’nin doğadan ilham alan 9 kokusundan Deniz mineralleri ⛵eşlik edebilir 🌊
Ben vanilya-hindistan cevizi ve sümbül-misk kokusunu daha çok seviyorum
Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu
favorim bu
uzun bir süre daha bu olarak kalacak :)
Kırmızı meyveler... Deniz kokusu nasıl oluyor daha fresh mi
Vanilya -Hindistan cevizini kullanıyorum Duş jeli değil ya başka birşey bu...
Seçmeye gerek yok kokusu güzel olduktan sonra hepsi 2021'in kokusu olur
Portakal çiçeği ya da limon çiçeği yok mu? Varsa onu tercih ederim.😎
ben çilekçiyim. sanırım benim zevkime kırmızı meyveler uyuyor :)
Yasemin kesinlikle ben bu kadar hos kokan bi koku gormedim😍😍😍😍
💛 Yasemin & Sarı Kantaron
💜 Sümbül & Misk
💙 Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu
🍋 Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü
🌹 Gül & Sandal Ağacı
Çoğunu beğendim farklı kokuları severim.
❤️ Kırmızı Meyveler
💙 Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu
🧡 Portakal & Buğday Özü
🍋 Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü
🌹 Gül & Sandal Ağacı
🥥 Vanilya & Hindistan Cevizi
Kirmizi meyveler @pure Line zaten mükemmel bir marka. onunla tanışalı kısa bir süre oldu ama böylesi güzel bir kökü görmedim. o kdr kalıcı ki. herkese tavsiye ederim🤗
Yasemin&Sarı kantaron
🧡 Portakal
Sandal ağacı
Misk
En hafifi ve en tatlısından... Dinginlik arıyorum... Vanilya ve hindistan cevizi🥥 Sakinleştirsin huzur versin yumuşak davransın
2021'in kokusu da 2020 gibi olacak bence. Bol bol limon kolonyası, çamaşır suyu ve her çeşit burun yakan temizlik malzemesi.
Vanilya tercihim olur. Özellikle misket limonu hiç sevmem.
Hepsinde kendine has çok güzel kokuları var insanı motive eden mutluluk ve huzur veren her koku bence güzel kokudur yardan her birine ayrı güzellik ayrı renk vermiş karar vermek zor biraz🤗🤗🤗🌺🌹🌷🥀🌻🌼💮⚛️
Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü gayet güzel gibi gözüküyor
Kirmizi meyveler ve hafif cicek kokulari tercihimdir
Vanilya ve manolya benim en sevdigim kokulardir bu yuzden vanilya be hindistan cevizini denedim ve adeta mest oldum hem kalici hem de agir ve sekerli bir kokusu yok cok hafif be guzel
Vanilya özü& hindistan cevizi, okyanus kenarında brom brom bronzlaşıyorsun. Hafifden de güneş yanığı acısı gün batımında soğuk bir duş ve yayılan tropikal kokular
Vanilya & Hindistan Cevizi
Bizim sana tavsiyelerimiz; “Bu yıl enerjimi zirveye çıkarmaya kararlıyım” diyorsan Kırmızı Meyveler, 2021’i huzur dolu geçirmeyi kafana koyduysan Yasemin & Sarı Kantaron, daha sağlıklı bir yaşam için planlar yapıyorsan Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü…
Normalde vanilya ve hindistan cevizi kokularına bayılırım ama yaseminin olduğu bir listede benim için başka bir seçenek yok demektir. Sonuna kadar yaseminciyim :)
Deniz mineralleri ve deniz yosunu sevdiğim kokulardann.. nedense mavi olan şampuan ve duş jelleri hep daha çok hoşuma gidiyor
💜💜💜💜 Sümbül & Misk 💜💜 Bazen bir koku alırız ve offf sıktı artık deriz ama bu kesinlikle sıkmıyor. Tavsiye ediyorum.
Hepsi çok iyi duruyor, yasemin, gül, sandal ağacı, misk, hindistan cevizi vs hepsinin kokusunu çok severim zaten😍
Kesinlikle VANILYA, bu kokuya bayılıyorum. Sampuanimi, duş jelim. Hepsi bu koku. Cok güzel hissettiriyor
Gülllllll&vanilyaaa
gül kokusunu severim yazın güllerden kendime parfüm yapıyorum. Gül kokusu aşktır yaah💓🤭
Sandal ağacının kokusu çok güzel. İnşallah yeni yılı bu koku gibi güzel, büyüleyici ve hafif atlatırız
Gül & sandal ağacı gerçekten harika kokular. Kesinlikle bu yılın favori kokuları benim için
Portakal kokusunu severim ama bu kullanımda nasıl olur bilemedim
Gül kokusuna bayılıyorum zaten frekans olarak en yüksek maddelerden biri inanılmaz gevşetici etkiye sahip.
Duş jeli kullanmıyorum. Hatta kullanmayı da düşünmüyorum.
Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü ben bunu kullanıyorum gayet güzel
Orkide kokusu harika onda kullanıyorum çok güzel ben çok beğeniyorum
Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu ötekiler benlik değil
Gül ve sandal ağacı. Kulağıma çalındı bi yerden. Kokularla aram pek yok açıkçası. Bugüne dek kullandığım tüm parfümleri de ablam aldı zaten:)
Kokunun güzel olup olmadığına dikkat eden birisiyim ancak kokunun ne kokusu olduğuna hiç dikkat etmediğimi farkettim.
🥥Vanilya & Hindistan Cevizi sevdiğim iki koku bir arada 😍
Vanilyali ve olmazsa olmazimm hindistan cevizliii ❤️❤️❤️
Yasemin kokuları tamda benim köküm aslında kırmızı meyvwleride severim
portakal ve buğday özü&misket limonu ve karanfil özü <3
Hafif bir kokusu olsun benim için yeter ağır kokulardan nefret ederim
Pur line bütün serileri çok güzel denedim ve çok memnun kaldım
ahaha ben erkekler için odunsu koku öneriyorm lavanta da kızlar için güzel olabilir🥰🥰
Çicek kokuları ama ağır olmayacak en sevdiğm budur.
Mor ve gul kesinlikle tavsiyemdir kullandiklarimdan en bi sevdigim
Kırmızı meyveler favorimama hindistan cevizi ve vanilya da güzel
Benim için kesinlikle limon, portakal ve çiçek kokuları 2021 de parlayacak... 🐣🐣
Yasemin sarı kantaron
Ama portakal çiçeği de güzel olurdu
Kırmızı meyveler.. o kadar muazzam ve çekici bı koku kiii kullandıklarını unutracaktir 🥰