Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁 olmayı tercih ederim ama suyu da asla israf etmemek gerekiyor çünkü barajlarda su miktarı Bir hayli az kaldı
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist seçeneği tam beni anlatmış, sıcak bir duşun verdiği rahatlamayı tarif bile edemedim bak, düşündüm biraz yazarken :)
Şampuanların kokusu güzel kokuları benim çok huzurlu hissettiriyor kokusu çok mutlu ediyor çiçek kokuları çok hoş kokulardır beni güvenli hissettiriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁 olmayı tercih ederim ama suyu da asla israf etmemek gerekiyor çünkü barajlarda su miktarı Bir hayli az kaldı
Günün stresini atmana yardımcı olacak Pure Line Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu Duş Jeli tam sana göre, şimdi dene! 🎊 Duş jelini kullanmak isterim 💙
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist seçeneği tam beni anlatmış, sıcak bir duşun verdiği rahatlamayı tarif bile edemedim bak, düşündüm biraz yazarken :)
Şampuanların kokusu güzel kokuları benim çok huzurlu hissettiriyor kokusu çok mutlu ediyor çiçek kokuları çok hoş kokulardır beni güvenli hissettiriyor
Tüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanı 💐
ben hiç denemedim ama sesimin güzel olduğunu söylüyorlar sadece onun için
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist
Bırakın soruyu falan çekiliş yapında deneyimleyelim
Çok güzel öneri geldi bunu denyecegim
Deneyelim ve görelim güzel kokuyor mu?
Küvete geçiyorum gözlerimi kapıyorum ve tadını çıkartıyorum gerçekten çok rahatlatıcı
normalde şarkı söyleyince sen sus diyorlar duşta seni yargılayan ok özgürsün ıı dışarıda beni dinleyen ve susmamı dileyen annem dışında
Suyun altında beklersem talibim açılır beni gerçekten çok seven biri gelir diye çünkü ben mutlu bir aile kurmak istiyorum
Duş jeli hiç kullanmadım şampuanamı benziyor sobundan farkı ne anlamış değilim avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Hayallerim var benim, düşlerimde yaşattığım yaşayan düşlerimin prensesiyle şarkı söyleyip duş yapacağım.
@MirandaFape
Sen ayrı trende ben ayrı garda. Yollar aşkımıza engel oluyor.
Saatlerce sıcak suyun altında kalmak istersin. Gözlerini kapatırsın; günün stresi, sıkıntısı her şeyden uzaklaşırsın.
Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım senin önünden geçip sana bakmayacağım yürüüü ancaa gidersiiinnn 😁😁
Bana göre duşta kokulu mum yakan daha romantik dir sonuçta herkesin sesi güzel olmuyor ama güzel kokan mum herzaman güzel kokar
Kokuları çok seviyorum. Artık benim için bulmaca çözmek gibi bir şey. Kokunun ne kokusu olduğunu bulmak keyif verıyor.
Kesinlikle yanından geçtiğin insanları etkileyecek bir koku olmalı, ağır yerine hafif tercih edilmeli
Çünkü kendimi en özgür hissettiğim yer duş sesimide en çok orda beğeniyorum neden deli gibi eğlenmeyeyim ki?
Ürünleri gayet çok güzel ve ben bu ürünleri çok seve seve kullanıyorum. Teşekkürler Pureline Ailesi <3
Kendim olabildigim nadir yerlerden birisi bazen sibel can bazen yildiz tilbe bazen aynur aydin hangisi olmak istersem onu oluyorum
Her gün duș almak harika şarkı 🎶 söylemek ufak figürler dans etmek mükemmel kokusuyla bebek şampuanı duş jelleri misss
A şıkkını seçtim
Duş keyfine kimsenin karışmasına izin verme, Pure Line’dan başka.
Bazen Kendimi İbrahim Tatlıses Gibi Hisettiğim Doğrudur ldfnngd
hadi biraz kendimizi şımartalım çiçek kokuları ile sarmaş dolaş olalım
Duşun tüm yorgunluk ve stresimj su ile birlikte akıp gittiğini düşünüyorum
B, kokulu mum ve sevdiğim diziyi izleyerek keyif yaparım
Hemşire nerdesin
Romantizm sınırlandırılamaz. Ancak abartıya da gelmez. Sade, sıcak ve samimi olmalı romantizm
Ben GEL DOUCHE VERVEINE VERBENA kullanıyorum. Harika kokusu sayesinde banyo keyfime keyif katıyor.
Tüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanıyım kesinlikle
Kim duştan sonra rahatlamaz ki? Teşekkür ederim önerilerin için :)
Duşta hem hayatı sorgulayıp hemde stresi atıp rahatlamak şart
Su meditasyon dur.
Derideki kirleri akıttığı gibi ruhunda kirlerini akıtır.
Pure Line Kırmızı Meyveler Duş Jeli umarım güzeldir
İstemsiz bir şekilde şarkı söylemeden asla duştan keyif alamıyorum...
İnsan kendini nasılmrahat hissediyorsa öylemmutludur
Banyoyu saran muazzam koku ile insanın enerjisi dahada artiyo
Yoğun hızlı bir hayatım var tek sakinleştiğim yer duş
Bir kalıp sabun bayılıyorum kokusuna Hemde banyoda top oynuyorum onunla 😄
Duşta şarkı söylemek çünkü müzik ruhun gıdasidir. mutlu oluyorum.
Müziğimi açarım suyun altında sessiz sakin stresini atarım
Müziği Şarkı söylemeyi seviyorum evde işte duşta heryerde söylemeyi cooik seviyorum
Su altında saatler geçirip stres atmak en sevdiğim şey
Hava soğuk mümkün oldukça içimi ısıtacak kokular seçiyorum
aslinda hepsiiiii ama bazen sadece sakince yorgunluk atmak
o sıcak su başımın ağrısını öyle bir geçiriyorki o yüzden C
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁
Duş jellerinin kokusumu çok seviyorum ama kalite nasıl bilemem
Şu tüm kötülükleri alıp götürüyor ben buna inanıyorum
Duşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı
Günün yorgunluğu veya stresi duşla rahatça atılabiliyor insanı rahatlatıyor
Benim için stres atma ya hepsi birbirinden güzel ama
çiçeklere bayılırım kokularını hep almak istweim ruhumu doyururlar
Ruhen benen rahatlama şarkı söyleme alanı zeytinyağlı sabun tercihim doğal sabun kimyasal kullanmam.
Vallahi güzeli bence olmuş teşekkürler ellerine sağlık en kısa zamanda deneyeceğim
Beni rahatlatıyor sanki başka bir dğnyadayöışım gibi hisaediyorum
Tüm günün yorgunluğunu atmanın gerekli yolu güzel bir duştur
Deniz yosunu çıktı ya ben çikolata falan bekliyodum
Aynısı banada çıktı bende çilekli falan bişi bekliyordum
Çilekli de güzel evt
Umarım deniz yosunuda iyidir diyeceğim ama iyi olsa ayağımıza dolanmazdı 😂
Çok ferah ben kullanmıştım ben daha yoğun kokular seviyorum galiba ya