Güzellik & Bakım Ne zaman duş alıyorsun? (Sayfa 8) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6072 Ne zaman duş alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 132 kişi beğendi
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Her aklıma geldiğinde duş alıyorum 1 1 Yorumla Chnckmk +1 yıl Aklına gelen neyse artık :) Yorumla
Burcu_955 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Senede 1 kere yeterli bence. 1 1 Yorumla angaraliabaz +1 yıl Saka tabikide Yorumla
Şeytancık-Aley Takip Et Yoda Yaş: 110 +1 yıl Canım ne zaman isterse 🤪🤪🤪🤪 1 1 Yorumla sedattepe +1 yıl merhaba adim. sedat 36 yasindayim. bekarim 1.68 boy 80 kilo kizil. sacli serbes meslehim benimlen tanismak istermisiniz daha fazla bilgi almak isterseniz vatsap numaram ve tel numaram 05418358154 arayin konusalim tanisalim. goruselim Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 52 +1 yıl Yatağa temiz girmek mühim 2 1 Yorumla Cevdetyarar +1 yıl Bak senn tertemiz Yorumla
pandasevercocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl deliksiz bir uyku için duş harika oluyor 0 0 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Günde 2 kez. Sabah uyanınca ve akşam yatmadan 0 0 Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Canım ne zaman isterse kdkxkxkxkxkkdkxkskdlls 0 0 Yorumla
AmaBizimkiBirPeri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Sizeneee. Bıktım bu reklamlardan ya 0 0 Yorumla
Mervekarabulutt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl sabah akşam her dakika duşta durabilirim 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Genelde gündüzleri duş alırım gece duşunu sevmem. 0 0 Yorumla
Alesta_Vera Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 89% +1 yıl Her gün almaya çalışırim vakit buldukça 0 0 Yorumla
Batushan55 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Kesinlikle öyle enniyisi ve yapılabilecek sey 0 0 Yorumla
yookartıkknk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Duş iyidir hergün almaya özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
AreYouLostBabyGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Akşam yatmadan önce duş almayı çok seviyorum ❤ 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Burası adana duş başlığı ile geziyoruz 😂 0 0 Yorumla
nedemeknisayim Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 91% +1 yıl Pasa gönlüm ne zaman isterse o zaman yaparım :D 0 0 Yorumla
gizemlihatun2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Gece yatmadan önce alırım kesinlikle 0 0 Yorumla
мᴀsᴛᴇʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Akşam vakti duş alırım ve bazen değişiyor. 0 0 Yorumla
yakamoz922 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Sabahları banyo yaparım ayılmak için en iyi taktik 0 0 Yorumla
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl En az 2 gündebir muhakkak. Temiz olmak güzel :D 0 0 Yorumla
thelastpikachu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Her aksam... spordan sonra aliyorum 0 0 Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Sabah alırım gece alır isem uyku tutmaz. 0 0 Yorumla
Shadyladyy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl her gün alıyorrummm pis pis mi gezelim😀 0 0 Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Akşam yorgunluğu atıp rahat uyuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
Her aklıma geldiğinde duş alıyorum
Aklına gelen neyse artık :)
Güne başlarken alıyorum genelde
Her gün alıyorum hergün hava sıcak çok.
Sabah sporundan hemen sonra
sıcakdan bunalınca tabi elbette
Senede 1 kere yeterli bence.
Saka tabikide
Bayramdan bayrama alirimm
Canım ne zaman isterse 🤪🤪🤪🤪
merhaba adim. sedat 36 yasindayim. bekarim 1.68 boy 80 kilo kizil. sacli serbes meslehim benimlen tanismak istermisiniz daha fazla bilgi almak isterseniz vatsap numaram ve tel numaram 05418358154 arayin konusalim tanisalim. goruselim
Hergün hergün hergün alıyorum rahatlıyorum.
Yatağa temiz girmek mühim
Bak senn tertemiz
Yazın her gün kışın 2 günde 1 kere.
Yazın her gün
Kışın en az iki günde bir
deliksiz bir uyku için duş harika oluyor
Her işten geldiğimde alırım :)
Günde 2 kez. Sabah uyanınca ve akşam yatmadan
Canım ne zaman isterse kdkxkxkxkxkkdkxkskdlls
Hemen hemen hergun aliyorum
Canım istedikce alırım canım
Yani yılda 2 kere yapsam yeter bana
Sizeneee. Bıktım bu reklamlardan ya
sabah akşam her dakika duşta durabilirim
hiç biri ama her gün spordan sonra
Köpüklü ılık bir duş. İyi gider
Rahatlamak isdediğimde yorgunlen
her zaman alırım isteğime göre
Genelde gündüzleri duş alırım gece duşunu sevmem.
Akşamları duş alırım
🛀🛀🛀
Eve gelir gelmez bana uygun
işten geldiğimde duş alırım şart yani
Her gün almaya çalışırim vakit buldukça
Her sabah uyandığımda kendimi duşa atarım.
Her an istediğim an alıyorum canım .
Sabahları uyanınca ilk iş
Her sabah ve akşam alıyorum
Yorgunluk alıcı olarak tercih ederim.
Her akşam ya da 2 günde bir
Kesinlikle öyle enniyisi ve yapılabilecek sey
Duş iyidir hergün almaya özen gösteriyorum
Akşam yatmadan önce duş almayı çok seviyorum ❤
Bayramdan bayrama duş alıyom
Burası adana duş başlığı ile geziyoruz 😂
Altı ay da bir 😄 kovboylar gibi 😄
Her gün mutlaka duş alırım
Pasa gönlüm ne zaman isterse o zaman yaparım :D
Her gün duş aliyorum sabahlari
Gece yatmadan önce alırım kesinlikle
Akşam vakti duş alırım ve bazen değişiyor.
Sabahları banyo yaparım ayılmak için en iyi taktik
Her zaman duş alıyorum...
En az 2 gündebir muhakkak. Temiz olmak güzel :D
Hergün bazen günde iki kez.
Sabah ve aksam çünkü çalışiyorum
Her gece düzenli olarak :)
Dışardan her geldiğimde yapıyorum
Her aksam... spordan sonra aliyorum
Sabah alırım gece alır isem uyku tutmaz.
her gün alıyorrummm pis pis mi gezelim😀
Gece duş alıyorum şeker 😘
Akşam yorgunluğu atıp rahat uyuyorum
Temizlik şartttt
Şart şart