Güzellik & Bakım Ne zaman duş alıyorsun? (Sayfa 9) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6072 Ne zaman duş alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 132 kişi beğendi
Ametistimsi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Her sabah her gece uyumadan da gusül ile 0 0 Yorumla
o_bir_mümin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Her sabah duş alırım güne iyi başlamak için 0 0 Yorumla
prestiqe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl her gün her gün alırım ve almalı mis gibi 0 0 Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl akşam 8,9 gibi veya öğlen 2,3 gibi alırım genelde 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Mis gibi kokmalı insan, teke gibi değil. 0 0 Yorumla
Ülküyersiz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Genelde sabah değilde akşamları tercih ederimm 0 0 Yorumla
Peacekeeper06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Yilbaşından yılbaşina senede bir kere 0 0 Yorumla
mrtcn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yorgunlugu atmak icin is donusu ideal benin icin 0 0 Yorumla
RealistPanda Takip Et Master Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Her gün sabah akşam bazen sadece akşam 0 0 Yorumla
_ZevkSahibi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günlük hava durumuna göre bı kaç kez fazla alirim 0 0 Yorumla
cloudykook Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl sabahları duş almak insanı acayi dinç tutuyor 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Genelde akşamları daha rahat uyumak için 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Her zaman değişik sabah da öğlen de akşam üstü de. 0 0 Yorumla
AstahAmon Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Öğlen alıyorum genelde bide müzik açıyorum ohh mis 0 0 Yorumla
AngryPikachu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kendimi eve atayim yeter banyolar benden korksun 0 0 Yorumla
aleyna_yaz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Akşamları tercih ederim. Sabahları nefret ederim. 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl iş çıkışı, günün yorgunluğunu ve pandemi 0 0 Yorumla
Ketum1dost Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl bazen gunde iki kez bazen bir degisiyor 0 0 Yorumla
balikcibirfzt Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Hem sabah hem de işten dönünce günde iki kere 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Haftada 2-3 günü duş alırım 0 1 Yorumla Sonjin +1 yıl Ay pardon aslında her gün duş alıyorum ama 2-3 günü saçımı yıkayarak duş alırım Yorumla
Halendimdik Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl Yatağıma tertemiz girmeyi tercih ederim 👍 0 0 Yorumla
Paşa_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sabah uyanınca ve işten eve gelince duş alıyorum. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Günün sonunda işden gelir gelmez alırım 🙋♂️ 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bazen sabah bazen akşam Ama her gün mutlaka 0 0 Yorumla
__PersonaNonGrata__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yatmadan önce iyi uyku için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
huzurlu uyumak için stresten arinarak
Her sabah her gece uyumadan da gusül ile
Her sabah duş alırım güne iyi başlamak için
her gün her gün alırım ve almalı mis gibi
akşam 8,9 gibi veya öğlen 2,3 gibi alırım genelde
Mis gibi kokmalı insan, teke gibi değil.
Genelde sabah değilde akşamları tercih ederimm
sabah duş alırım ben genelde.
Yilbaşından yılbaşina senede bir kere
Yorgunlugu atmak icin is donusu ideal benin icin
sabah akşam ama genelde akşam
Ben yatmadan önce duş almayı seviyorum. Mis kokulu uyumayı😋
haftada 3 gün bazen 4 gün.
Her gün sabah akşam bazen sadece akşam
Genelde akşam vakti duş alırım
Herr gün her akşam... arada sabah
Cumadan cumaya sjtşgldkflf
Günlük hava durumuna göre bı kaç kez fazla alirim
Ev boşsa hergün alabilirim :))
Her gün almaya çalışıyorum.
Akşamları genelde yorgunluk atıyorum
İşe giderken, işten gelirken
Rahatlatıcı yorgunluğu alıyor
Aydan aya 1 kere duş alırım.
Her zaman Ihtiyac bence mamani yok
ayda bir gerçekten gerçek ya
sabahları duş almak insanı acayi dinç tutuyor
Genelde akşamları daha rahat uyumak için
Her zaman değişik sabah da öğlen de akşam üstü de.
Güne temiz başlamak için 😎
her sabah almaya çalışıyorum. Batta birazdan duş alacam
Öğlen alıyorum genelde bide müzik açıyorum ohh mis
Kendimi eve atayim yeter banyolar benden korksun
Akşamları tercih ederim. Sabahları nefret ederim.
iş çıkışı, günün yorgunluğunu ve pandemi
Huzurlu ve rahat bir uyku için
Sabahları ve akşamları alıyorum
spordan sonra ve gece genelde 2 kez falan
bazen gunde iki kez bazen bir degisiyor
Yatmadan önce olmazsa olmazdır.
Hem sabah hem de işten dönünce günde iki kere
Haftada 2-3 günü duş alırım
Ay pardon aslında her gün duş alıyorum ama 2-3 günü saçımı yıkayarak duş alırım
Yatağıma tertemiz girmeyi tercih ederim 👍
Her gün 2 defa alıyorum duş
Sabah ya da akşam alıyorum
Sabah uyanınca ve işten eve gelince duş alıyorum.
her sabah ve her akşam duş alırım
Gün sonunda mutlaka ya da gece alırım
Sabah uyanınca duşa girmeyi seviyorum
Her gün alırım hatta soğuk su ile
Her gece alıyorum duşumu 😀
Aydan aya yetr bence zaten kokusu kalıcı
Günün sonunda işden gelir gelmez alırım 🙋♂️
Sabahları duş alıyorum hep
Aklıma estiğide çoğu zman
Bazen sabah bazen akşam
Ama her gün mutlaka
Sabah öğlen arası alıyorum