Güzellik & Bakım Ne zaman duş alıyorsun? (Sayfa 7) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6072 Ne zaman duş alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 132 kişi beğendi
Jelibonnx Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Öylemgün olurki günde 2 kere olduğu olur su güzel bişey 🙏 0 0 Yorumla
anansenyani Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Nasil bir üşengeçsem 1 ay duş almadığım oldu ah bu üşengeçlik 0 0 Yorumla
Susalımmm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yaz günleri her sabah duş alıyorum. Ama kış günleri genelde akşam eve gelince alıyorum. 0 0 Yorumla
LAZBEYIN Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl günün ortasında alırım çok sıcaksa ama akşam yatmadan da cok guzel oluyor 0 0 Yorumla
Sarvar Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sabah duş almak çok önemli çünkü sabah uyandığında ruhumuz bedenimiz uyanmamış oluyor 0 0 Yorumla
sorankelebek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Genellikle akşam üzeri veya akşam. Günün yorgunluğunu ve stresini atıyorum 0 0 Yorumla
Master-of-slave Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Evden çıkmadan ve eve geldikten sonra. Yaz kış farketmez. 0 0 Yorumla
KayıpRuhluBiri Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bir sabah çıkmadan, bir de akşam eve dönünce.. Başka türlü rahatlık yok bana. 0 0 Yorumla
Muhammed-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her gün sabah işten gelince duş alirim alamazsam kendime gelemem. d 0 0 Yorumla
Kartal14531453 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Sucak memlekette yaşayıp günde 3 kez duş almayan var mi ki 0 0 Yorumla
Sivaslıııı58 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İşten geldikten sonra en iyisi duş almaktır tüm yorgunluk gidiyor 0 0 Yorumla
mehmethazal93 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl güne temiz bir şekilde başlamak insan iyi motive eder 0 0 Yorumla
AşkCinsellik Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Hergün duş alırım. Özellikle soğuk su çok iyi gelir. 0 0 Yorumla
Müşkülpesent1 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sabah duş almak zinde başlamak çok güzel kış ayı bile olsa sabah duşu bambaşkadır.. 0 0 Yorumla
GaripBiriOBenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Geceleri daha cok firsat buldugum icin gece alirim uyumak icin degil vucudumun dinlenmesi icin. 0 0 Yorumla
Emir3346 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Akdeniz şehirlerinde günde 1 kez duş demek kokuyorsun demektir? 0 0 Yorumla
Alperen9292 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bu aralar her gun aliyorum. Hem ferahlatiyor hemde gusul aliyorum 😁 0 0 Yorumla
YIKIKLARCAAA Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kışın bile her gün duş alırdım hatta günde 2 defa duş aldığım bile oluyordu 0 0 Yorumla
Gtvrnsrtk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ferahlamak istediğimde Duş jelinin kokusuyla mis gibu 0 0 Yorumla
Mert7727 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hergün duş alıyorum zaten bu sıcakta hergün almayınca insan çok değişik oluyor 0 0 Yorumla
Pelinyeralll Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 1 gün alıyom bı gün almiyom bazen hergun alıyom heele bu aralar çok 0 0 Yorumla
wolfensteinbj Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Dışardan gelmişsin kir toz pislik tabiki duş alınmalı 0 0 Yorumla
mirza0707 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 +1 yıl her sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atıyorum dinç olabilmek icin soguk suyla duş alıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu sıcakta dışarı çıkar çıkmaz terliyor insan markete bile gitsem sonra hemen duş 0 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sabah yeni güne hem temiz hemde dinç başlamak için 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım. 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Bazen sabah, bazen aksam, sicaksa ikisi birden 😃 3 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Az önce ama geceleri uyumadan önce severim 3 3 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Gece duş alanlara "CİN" musallat olabiliyor.@flaneurx Yorumla flaneurx +1 yıl Ne alaka yaaa korkutma😭😭 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Aç oku o zaman Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Haftada bir duş alıyorum Tenim Sağolsun 1 0 Yorumla
Golge0133 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Ustan geldiğimde ilk isim dus almak oluyor. 1 0 Yorumla
BEYKOZ_LU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl her sabah duşa giriyorum. kendime gelmek için :) 1 0 Yorumla
dertlikiz18 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Her gun aliyorum mecburen 2 3 Yorumla rzgr_11 +1 yıl Mecburluk neden Yorumla dertlikiz18 +1 yıl Hava sicak oldugu için Yorumla Chnckmk +1 yıl Ekstra yok yani Yorumla
Anı_yakala Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 88% +1 yıl Ihtiyaç duyduğum her vakit alırım 2 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl cenabetken yani 🙈 Yorumla
serenad255 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Aslında stresliyim ve sinirliyken bayağ iyi geliyo 2 4 Yorumla soranhoca +1 yıl Ozellikle ılık dus Yorumla serenad255 +1 yıl @soranhoca aynen öyle ya Yorumla soranhoca +1 yıl Baska ne zaman alıyosun Yorumla 1 yorumu gör serenad255 +1 yıl @soranhoca bilmem canım ne zaman isterse Yorumla
Kartanesi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Yazları sabah akşam alıyorum yetmiyor 2 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yatmadan önce alırım, rahat bir uyku için... 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duş alırsam enerji düşük olarak çıkmış oluyorum. Haftada 2 gibi yapıyorum. Sık sık duş almayı sevmiyorum giysiler değişmesi üşeniyorum 0 0 Yorumla
Asosyal_biriyim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 1 ayda 1 duşumu alıyorum. 1 1 Yorumla Chnckmk +1 yıl Tasarruf Yorumla
lolipopp123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Akşamları tercih ederim ama sabah da olur 1 0 Yorumla
nasiptevarsa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sabah aksam dustan cikmam 1 1 Yorumla Mirsadaslan +1 yıl Güzel Yorumla
slammed Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl işten gelince alırım günün yorgunluğunu atarım 1 0 Yorumla
Ecemm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Her sabah alırım uyanınca yüzüm yağlanıyo hep 1 0 Yorumla
Yeni2222 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Kendimi ne zaman kötü hissedersem o zaman 1 1 Yorumla StrongMan_34 +1 yıl Bende moralim aşırı bozuksa yasa ağlamışsam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genelde duş almaya üşenerim ondan hep akşamları yatmadan önce alırım 😊 1 0 Yorumla
barbera Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Hem sabah hem gece 😂 günde iki defa alıyorum 1 0 Yorumla
Hot_chocolatee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yazın her günün sonunda kışın iki günde bir 1 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl 2 günde1 akşamları tabikide sonrada yataak😄 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yaz kış hergun alırım temizlik şart 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Her gün tabiki kötü kokmayı sevmem 1 0 Yorumla
ouamuamua Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl akşam vakti uyurken çok güzel oluyor miss miss 🦆 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
Öylemgün olurki günde 2 kere olduğu olur su güzel bişey 🙏
Nasil bir üşengeçsem 1 ay duş almadığım oldu ah bu üşengeçlik
Yaz günleri her sabah duş alıyorum. Ama kış günleri genelde akşam eve gelince alıyorum.
günün ortasında alırım çok sıcaksa ama akşam yatmadan da cok guzel oluyor
Sabah duş almak çok önemli çünkü sabah uyandığında ruhumuz bedenimiz uyanmamış oluyor
Genellikle akşam üzeri veya akşam. Günün yorgunluğunu ve stresini atıyorum
Evden çıkmadan ve eve geldikten sonra. Yaz kış farketmez.
Bir sabah çıkmadan, bir de akşam eve dönünce.. Başka türlü rahatlık yok bana.
Her gün sabah işten gelince duş alirim alamazsam kendime gelemem. d
Sucak memlekette yaşayıp günde 3 kez duş almayan var mi ki
İşten geldikten sonra en iyisi duş almaktır tüm yorgunluk gidiyor
güne temiz bir şekilde başlamak insan iyi motive eder
Hergün duş alırım. Özellikle soğuk su çok iyi gelir.
Sabah duş almak zinde başlamak çok güzel kış ayı bile olsa sabah duşu bambaşkadır..
Geceleri daha cok firsat buldugum icin gece alirim uyumak icin degil vucudumun dinlenmesi icin.
Akdeniz şehirlerinde günde 1 kez duş demek kokuyorsun demektir?
Bu aralar her gun aliyorum. Hem ferahlatiyor hemde gusul aliyorum 😁
Kışın bile her gün duş alırdım hatta günde 2 defa duş aldığım bile oluyordu
Ferahlamak istediğimde
Duş jelinin kokusuyla mis gibu
Hergün duş alıyorum zaten bu sıcakta hergün almayınca insan çok değişik oluyor
1 gün alıyom bı gün almiyom bazen hergun alıyom heele bu aralar çok
Dışardan gelmişsin kir toz pislik tabiki duş alınmalı
her sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atıyorum dinç olabilmek icin soguk suyla duş alıyorum
Bu sıcakta dışarı çıkar çıkmaz terliyor insan markete bile gitsem sonra hemen duş
Sabah yeni güne hem temiz hemde dinç başlamak için
Genelde uyumadan önce duş alırım
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım.
Bazen sabah, bazen aksam, sicaksa ikisi birden 😃
Az önce ama geceleri uyumadan önce severim
Gece duş alanlara "CİN" musallat olabiliyor.
@flaneurx
Ne alaka yaaa korkutma😭😭
Aç oku o zaman
Haftada bir duş alıyorum Tenim Sağolsun
Ustan geldiğimde ilk isim dus almak oluyor.
her sabah duşa giriyorum. kendime gelmek için :)
Üzgün olduğum da yani her gün.
En geç 2 günde bir duş alıyorum.
Her gun aliyorum mecburen
Mecburluk neden
Hava sicak oldugu için
Ekstra yok yani
Ihtiyaç duyduğum her vakit alırım
cenabetken yani 🙈
Aslında stresliyim ve sinirliyken bayağ iyi geliyo
Ozellikle ılık dus
@soranhoca aynen öyle ya
Baska ne zaman alıyosun
@soranhoca bilmem canım ne zaman isterse
Yazları sabah akşam alıyorum yetmiyor
Yatmadan önce alırım, rahat bir uyku için...
Akşam uyumadan önce rahat uyumak için
Duş alırsam enerji düşük olarak çıkmış oluyorum. Haftada 2 gibi yapıyorum. Sık sık duş almayı sevmiyorum giysiler değişmesi üşeniyorum
1 ayda 1 duşumu alıyorum.
Tasarruf
Akşamları tercih ederim ama sabah da olur
Hergun hatta bu pandemi çıkalı eve her girdiğimde
Sabah aksam dustan cikmam
Güzel
işten gelince alırım günün yorgunluğunu atarım
Her sabah alırım uyanınca yüzüm yağlanıyo hep
Akşam vakti duş almak en güzeli
Kendimi ne zaman kötü hissedersem o zaman
Bende moralim aşırı bozuksa yasa ağlamışsam
Genelde duş almaya üşenerim ondan hep akşamları yatmadan önce alırım 😊