Güzellik & Bakım Ne zaman duş alıyorsun? (Sayfa 6) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6072 Ne zaman duş alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 132 kişi beğendi
Беркантттт Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 2-3 günde duş alırım çoğunlukla akşam almayı tercih ederim 0 0 Yorumla
kompetankedi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Kendime gelebilmek için sabah uyanır uyanmaz duş almak gibisi yok 😊 0 0 Yorumla
Evenstar0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Spordan sonra akşam yatağa rahat girmek için duş mu alınır aga zaten pahalı geliyor fatura 0 0 Yorumla
ZEYNdmr Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Kokulara karşı hassasiyetim var asla ter kokusuna katlanamam günde uckere alırım 0 0 Yorumla
loura Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gerektiğinin dışında ne zaman canım isterse, zaten genellikle 3 saat sürüyor bir duşum. 0 2 Yorumla Chnckmk +1 yıl Okadar ne yaptığın merak konusu Yorumla loura +1 yıl Süt dolduruyorum küvete Yorumla
Geçmişiolmayanadaö Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım. 0 0 Yorumla
Duygusuzprenses Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım. 0 0 Yorumla
Havyarlıpasta Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım. 0 0 Yorumla
alondor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Spordan sonra , eve gelince birde canım sıkılınca 😄😊 0 0 Yorumla
Akrepsever Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yorgun olduğumda ve Kendimi kötü hissettiğim zaman su iyi geliyor bana 0 0 Yorumla
simiramiss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duşa girebilmek yarım saat duştan çıkmak bir saat 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
isoo_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sıcak suyu bulduğum an ya da havanın güzel olduğu an 🤷♂️Şartlar😄 0 0 Yorumla
arabacı_byn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hergun duş alıyorum, seviyorum banyo yapmayı, duş almayi 0 0 Yorumla
evlenmekistiyorum98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gunun yorgunlugundan sonra dus iyi geliyor.. ayrica her sabah ise gitmeden oncede dus aliyorum 0 0 Yorumla
EMReANT Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Akşam sabah duş alıyorsak bir sebebi var antalyada yaşamak 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Jshdhfsjsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hergün alırım yaz aylarında yoksa dayanamam terli terli 0 0 Yorumla
ʀᴏsʏч Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Tabii ki akşam vakti! Deliksiz bir uyku için yatağa gitmeden önce soluğu duşta alırım hegün. 0 0 Yorumla
asliii__ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki uyumadan önce temiz vücut güzel kokan saçlar temiz çarşaflar vee misss gibi deliksiz bir uyku 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl deliksiz uyku nedir ya Yorumla asliii__ +1 yıl Ne demek nedir Yorumla
eymenxx Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben günün yorgunluğu atmak için eve gelir gelmez duş yapanlardanım 0 0 Yorumla
_TatlııÇocuk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Her sabah fix duş alıyorum. Duş almadan evden çıkmıyorum 0 0 Yorumla
Gizlibirssahisss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Üç günde bir duş alıyorum fazla duş almayı sevmem daha doğrusu üşenirim 0 0 Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Genelde her sabah alırım bazende sıcaktan sıkılınca alırım 0 0 Yorumla
Securty3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Severim dus almayi ozellkle yazin sabah aksam alirdim ki pandemi geldi artik firsat buldukca aliyorm 0 0 Yorumla
Sudee1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Gün batımina yakın dus almak beni çok mutlu eder ☺️ 0 0 Yorumla
kvckıdemlisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Eve gelince alıyorum ohhh sonra inanılmaz rahatlıyorum 0 0 Yorumla
ishak1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Günün yorgunluğunu atlamak ve rahat olmak için banyo şart 0 0 Yorumla
Gece212 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Güne temiz başlamak her zaman iyidir hatta günü temiz bitirmekte iyidir temizlik iyidir :) 0 0 Yorumla
Pamukgibiinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl işten geldikten sonra günün tortusunu atmak için sabah işe gitmeden güne ferah başlamak için 0 0 Yorumla
sevgi2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Nerdeyse her gün eskiden duşa girmek istemezdim ama şimdi koşa koşa 0 0 Yorumla
_SadeceHayalKur_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 defa duş almadan kendime gelemiyorum🌺 0 0 Yorumla
Cancan145354 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Valla niz erkekler nezamamn kokarsak alırız mfmdkdkdkdkkf 0 0 Yorumla
34SDT85 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Sabah güne zihinde başlamak için. aksam gunün stresini atmak icin güzel bir terapi yöntemi. 0 0 Yorumla
KuziavcısıSemyh Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl sabah bir uyanıyorum @q kokukuyorum duş gir çık hoop temizzz 0 0 Yorumla
Halilsolan Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bazen hem sabah hem akşam alıyorum ya o derece balık gibiyim seviyorum duşu 0 0 Yorumla
MahmudH Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neredeyse her iş dönüşü çok iyi geliyor bütün yorgunluğumu alır 0 0 Yorumla
01YADELLER Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Temizlik imandan gelir.Yıkan su dök. temiz ol da 0 0 Yorumla
kullanılmışkondom Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Genelde sabahları ama malum izmirde yaşayınca o sabah akşam oluyor. 0 0 Yorumla
karamelinakotik Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sabah kalkar kalkmaz duşa girerim akşam yatmadan öncede mutlaka 0 0 Yorumla
vizyonluceviz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ne o saat başı duş. Eğer aksiyonlu bir gün yaşamadıysam bana 2 günde bir duş almak yetiyor. 0 0 Yorumla
akımçizgisi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 5 yılda bir duş alırım iyi yani duş iyidir. 5 yılda bir alın. 0 0 Yorumla
uhdaddy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl akşamları yatmadan önce duş alıp bebek gibi uyumak en güzeli 0 0 Yorumla
Umut0600 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hem rahatlatmak için hemde dışarının pisliğini atıp rahat olmak için 0 0 Yorumla
Ruhtanöte135 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Erkenden duş almak her zaman iyidir günde zinde başlarsın 0 0 Yorumla
Secretmnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl parabenDuş alıp ferahlığın tadını çıkardığımız anlar paha bir çilemez 0 0 Yorumla
Entity Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl ayda 1 kez alırım daha erken alamam bazen 3 ayda 1 kez oluyor 0 0 Yorumla
Kaliteli16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sabah uyandığımda ve akşam yatarken birde içimde kıpırdamalar olunca 0 0 Yorumla
Eses26esk Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Duş almasam kesinlikle akşama kadar kemdimden rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Alitokat12 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Su fatura baya kabarti genelde 3 haftada bir banyo olurum onuda terlersem terlemessem devam 😂 0 0 Yorumla
çiçekligökyüzü Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İşten gelince mutlaka saçlarımı ıslatmasam da olur ama çoook uzun ve cook sıklar onları 2 günde bir 0 0 Yorumla
Hureduho Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Duş cok sık alırım ama jel pek bana göre değil malesef 0 0 Yorumla
ElitJi_golo Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Duruma göre sabah ve akşam orta serinlikte duş alirim 0 0 Yorumla
merl3n Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Duş almak en rahatlatıcı aktivite her sabah ilk işim 0 0 Yorumla
offlineturist Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Her gün duş alıyorum ama sabah ya da akşam oluşu değişiyor 0 0 Yorumla
caglar1806 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Uyku açar, zinde olursun, koşa koşa dışarı at kendini. 0 0 Yorumla
emreey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 2 günde 1 yapıyorum değişiyor ama her gün yaptığım haftada oluyor. 0 0 Yorumla
HayriyeHanıııım Takip Et Xper 4 Yaş: 68 +1 yıl Duştan sonraki o huzur arkasından çekilen mis gibi uyku en güzel hislerden 😇 0 0 Yorumla
denkoçhan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Gün için yaşadığım iş sitresini ve eve gelince de rahatlayıp kendime zaman yaratmak için 0 0 Yorumla
bnymn5443139173 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl her zsaman dus banyo yaparım dinende sağlık temızlık ıcın ıyı bencede 0 0 Yorumla
lahzeyufakir Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl 2 gunde bir ama parmagımı kestim cok kotu ucundan parca koptu yıkanamıyorum kabuk olana kadar 0 0 Yorumla
Nfluy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çoğu zaman rahat bir. Uyku için çoğu zaman da yorgunluğumu üzerimden atmak için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
2-3 günde duş alırım çoğunlukla akşam almayı tercih ederim
Kendime gelebilmek için sabah uyanır uyanmaz duş almak gibisi yok 😊
Spordan sonra akşam yatağa rahat girmek için duş mu alınır aga zaten pahalı geliyor fatura
Kokulara karşı hassasiyetim var asla ter kokusuna katlanamam günde uckere alırım
Gerektiğinin dışında ne zaman canım isterse, zaten genellikle 3 saat sürüyor bir duşum.
Okadar ne yaptığın merak konusu
Süt dolduruyorum küvete
Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım.
Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım.
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım.
Spordan sonra , eve gelince birde canım sıkılınca 😄😊
Yorgun olduğumda ve Kendimi kötü hissettiğim zaman su iyi geliyor bana
Duşa girebilmek yarım saat duştan çıkmak bir saat 🤦🏻♂️
Sıcak suyu bulduğum an ya da havanın güzel olduğu an 🤷♂️Şartlar😄
Hergun duş alıyorum, seviyorum banyo yapmayı, duş almayi
Gunun yorgunlugundan sonra dus iyi geliyor.. ayrica her sabah ise gitmeden oncede dus aliyorum
Akşam sabah duş alıyorsak bir sebebi var antalyada yaşamak 🤣🤣🤣
Hergün alırım yaz aylarında yoksa dayanamam terli terli
Tabii ki akşam vakti! Deliksiz bir uyku için yatağa gitmeden önce soluğu duşta alırım hegün.
Tabiki uyumadan önce temiz vücut güzel kokan saçlar temiz çarşaflar vee misss gibi deliksiz bir uyku
deliksiz uyku nedir ya
Ne demek nedir
Ben günün yorgunluğu atmak için eve gelir gelmez duş yapanlardanım
Her sabah fix duş alıyorum. Duş almadan evden çıkmıyorum
Üç günde bir duş alıyorum fazla duş almayı sevmem daha doğrusu üşenirim
Genelde her sabah alırım bazende sıcaktan sıkılınca alırım
Severim dus almayi ozellkle yazin sabah aksam alirdim ki pandemi geldi artik firsat buldukca aliyorm
Gün batımina yakın dus almak beni çok mutlu eder ☺️
Eve gelince alıyorum ohhh sonra inanılmaz rahatlıyorum
Günün yorgunluğunu atlamak ve rahat olmak için banyo şart
Güne temiz başlamak her zaman iyidir hatta günü temiz bitirmekte iyidir temizlik iyidir :)
işten geldikten sonra günün tortusunu atmak için sabah işe gitmeden güne ferah başlamak için
Nerdeyse her gün eskiden duşa girmek istemezdim ama şimdi koşa koşa
Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 defa duş almadan kendime gelemiyorum🌺
Valla niz erkekler nezamamn kokarsak alırız mfmdkdkdkdkkf
Sabah güne zihinde başlamak için. aksam gunün stresini atmak icin güzel bir terapi yöntemi.
sabah bir uyanıyorum @q kokukuyorum duş gir çık hoop temizzz
Bazen hem sabah hem akşam alıyorum ya o derece balık gibiyim seviyorum duşu
Neredeyse her iş dönüşü çok iyi geliyor bütün yorgunluğumu alır
Temizlik imandan gelir.
Yıkan su dök. temiz ol da
Genelde sabahları ama malum izmirde yaşayınca o sabah akşam oluyor.
Sabah kalkar kalkmaz duşa girerim akşam yatmadan öncede mutlaka
Ne o saat başı duş. Eğer aksiyonlu bir gün yaşamadıysam bana 2 günde bir duş almak yetiyor.
5 yılda bir duş alırım iyi yani duş iyidir. 5 yılda bir alın.
akşamları yatmadan önce duş alıp bebek gibi uyumak en güzeli
Hem rahatlatmak için hemde dışarının pisliğini atıp rahat olmak için
Erkenden duş almak her zaman iyidir günde zinde başlarsın
parabenDuş alıp ferahlığın tadını çıkardığımız anlar paha bir çilemez
ayda 1 kez alırım daha erken alamam bazen 3 ayda 1 kez oluyor
sabah uyandığımda ve akşam yatarken birde içimde kıpırdamalar olunca
Duş almasam kesinlikle akşama kadar kemdimden rahatsız olurum
Su fatura baya kabarti genelde 3 haftada bir banyo olurum onuda terlersem terlemessem devam 😂
İşten gelince mutlaka saçlarımı ıslatmasam da olur ama çoook uzun ve cook sıklar onları 2 günde bir
Duş cok sık alırım ama jel pek bana göre değil malesef
Duruma göre sabah ve akşam orta serinlikte duş alirim
Duş almak en rahatlatıcı aktivite her sabah ilk işim
Her gün duş alıyorum ama sabah ya da akşam oluşu değişiyor
Uyku açar, zinde olursun, koşa koşa dışarı at kendini.
2 günde 1 yapıyorum değişiyor ama her gün yaptığım haftada oluyor.
Duştan sonraki o huzur arkasından çekilen mis gibi uyku en güzel hislerden 😇
Gün için yaşadığım iş sitresini ve eve gelince de rahatlayıp kendime zaman yaratmak için
her zsaman dus banyo yaparım dinende sağlık temızlık ıcın ıyı bencede
2 gunde bir ama parmagımı kestim cok kotu ucundan parca koptu yıkanamıyorum kabuk olana kadar
Çoğu zaman rahat bir. Uyku için çoğu zaman da yorgunluğumu üzerimden atmak için