Güzellik & Bakım Ne zaman duş alıyorsun? (Sayfa 5) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6072 Ne zaman duş alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 132 kişi beğendi
utopiaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Her ay. Hiç aksatmam. Bu arada evet, duş gibisi yok. 😎 0 0 Yorumla
lâ-divâ00 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Her gün duş alırım ya sabah ya akşam vücudumun durumuna bağlı. 2 0 Yorumla
blacksurf Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Duşa sıcak suyla başlıyorum. Maalesef çok sıcak su cildi yaşlandırdığı için sonra soğuğa geçiyorum hem çok faydalı hem enerjik ve zinde hissettiriyor. 0 0 Yorumla
mahmuttatar34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl HER AKŞAM DUŞ ALIRIM ARKADAŞLAR SU FATURASINI ARTIK SEN ÖDEYECEN DİYOR NE YAPMALIYIM BAZEN SABAH AKŞAM ALIYORUM 0 0 Yorumla
TahtalıFıçı22 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bizde hamam kültürü çok eskiye dayanır hanım hanımmm. Duş almayı unutmayız en çok yıkanan ülkeyiz biz heyttt 0 0 Yorumla
Prxnsxs Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sabah aksam dus aliorum.. Hem güne positiv enerjiyle giriorum Hem aksamda Butun enerjimi uyuyunca topluyorum 0 0 Yorumla
birgunce__ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Doğruyu söylemek gerekirse ben sürekli duş alırım. Her istediğim vakit. Fark etmiyor. Her an olabiliyor. Ankete elim değdi yanlışlıkla 😂😂 0 0 Yorumla
Tashia Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Neredeyse her günn :D Sabahleyin saçımı şekle sokabilmek, akşamleyin de günün yorgunluğunu atabilmek içinn 0 0 Yorumla
alarasu23 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kızlar sakın akşamları duş almayın gelirler size vallahi bak söylemedi deme gelirler ve görürsünüz haliniz 0 0 Yorumla
Armii33 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Aslinda sadece o sekilde degildir duş almam. Temiz hissederim hissettigim zamanlar bile girerim duşa . Bence duş cok onemli bir detay 0 0 Yorumla
glcnxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Eve yorgun gelince duş almak bence daha iyi bütün yorgunluk suyla birlikte akıp gidiyor ohhhh misssss 0 0 Yorumla
Sude3352 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok sık duş almak saçlarıma çok zarar verdi bir ara bende 3 günde bir almaya başladıım saçlarım şimdi hem daha dolgun hem daha sağlıklı 0 0 Yorumla
pinar78 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl hele sıcaklarda su ile temas etmezsem kokuyormuşum gibi geliyor... O nedenle her fırsatta yasasin duş:) 0 0 Yorumla
sevenbikiz Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl en güzeli akşam duşu. gerçekten rahatlatıyor bebek gibi uyuyorsun. bir de temiz çarşaf seriliyse ohh... 0 0 Yorumla
Blek_5 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Her gün düzenli alirim severim dus almayi dus insani ferah tutar zinde birakir yorgunlugu alir hayatda en guzel bir sey🥰🥰 0 0 Yorumla
mafiaBee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Eve geldikten sonra Pijamalarımı giymeden once pandemi sürecinde en sağlıklısı eve gelip gelmez duş almak 0 0 Yorumla
Melistuğçe1529 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Akşam uyumadan önce duşumu alırım bakımlarımı yaparım oh misler gibi bir uyku sonrasında muhtesem saatlerin tanımı benim için 0 0 Yorumla
Bayhickims3 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Tatil zamanında gündüzleri ama iş zamanı genelde eve döner dönmez ac olsam bile ilk isim duş almaktır 0 0 Yorumla
DCanpınar Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Suyun tenime teması çok hoş geliyor bana. Yazın sıcak havalar nedeniyle daha sık alırım ama kışın günde 1 kez bazan 2 kez. 0 0 Yorumla
Emrahbkrc Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl valla ben eskiden her gün duş alırdım fakat şu an 2 günde bir alıyorum çok yıkanmak cildi bozuyor saçlarıda her gün şampuanlamak doğru değil 0 0 Yorumla
Ahbeesma Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 2 günden de birden geç olmamasına özen gösteriyorum ama tabi sıcak memleketteyim her gün duş almak gerek ama tabi her zaman vakit olmuyor 0 0 Yorumla
ASLAN-ÇAKICI Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Haftada 2 ve ya 3 den fazlası saçlar için zararlıymış saç derisine zarar verip dökülmesine neden oluyormuş 0 0 Yorumla
unalpamela Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl evde temiz temiz oturmak için bellimi olur amsızın misafirim gelebilir hazırlıklı omak lazımm=))) dimii 0 0 Yorumla
DarkBlueInDeep Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yazları zaman buldukça her fırsatta,Özelliklede sabahları,Kışlarıda iş dönüşü ve yatmadan tercihimdir... 0 0 Yorumla
Acbina Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabii birde sabah duş alıp motora binince saçım çok kabarıyo horoz ibiği gibi saçımın arkaları kalkıyo ama gece kafaya buff tak yat.. 0 0 Yorumla
aycnfdnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sabahları uyanınca da akşam eve gelınce de yatmadan evvelde günde 3 kere duş aldığım oluyor mükemmel bir detay.. 0 0 Yorumla
isteklibiriyimdir Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hergun almaya temizlenmeye ozen gosteririm ki tertemiz olayim 1 0 Yorumla
TolgaBebek Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Genelde akşamları alırım ama yaz aylarında her terlediğimde fırsat buldukça alıyorum 1 0 Yorumla
kafkas5838 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gunun yorgunlugunu atmak ve guzel bir uyku. cekmek icin 1 0 Yorumla
bozzkurttbey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Spor yaptığım günler günde 2 normalde günde 1. Kışın 2 günde bir oluyor 1 0 Yorumla
YLZ3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Gunde uç kere sabh kalktığımda işten geldiğimde ve uyumadan once 1 0 Yorumla
birbaharcadısı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her gün sabah akşam alırım çok sıxak havalar ve temizlik önemli 1 0 Yorumla
Аноним Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü küveti doldurup suda yatmak bir başka bir keyf 1 1 Yorumla StrongMan_34 +1 yıl Evet içinde biri olursa daha güzel tabi de 😂 Yorumla
Kiraztadı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pure Line Hindistan cevizli duş jeli tam bu mevsimlik. Çünkü hem tatlı hemde ferah kokuyor. 1 0 Yorumla
nameless576 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Dışarıdan gelince duşa girmek her zaman rahatlık hissi veriyor 1 0 Yorumla
Mirage30 Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Evde kimse olmadığı zaman dilim lerinde rahat yapmayı severim 1 0 Yorumla
delibiriiiiiiiiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hergün hgergün de duş almak olmaz 2-3 günde bir duş alırım 1 0 Yorumla
Efexorrr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Temizlik imandan gelir temiz kokmak temiz görünmek önemli 1 0 Yorumla
sebepsizkorkular Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki de Her gün bu sıcakta başka çözüm yokk 1 1 Yorumla soranhoca +1 yıl Peki kişin? Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl sabah aksam tabıııı dus alırım temızlıge onem verrım 0 0 Yorumla
tubiş2018 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence günün yorgunluğunu atıp hafifletmek için en doğru zaman 1 0 Yorumla
machérierosé Takip Et Xper 5 Yaş: 105 +1 yıl Hava kararmadan once banyoya girmis ve cikmis olmam lazim. Baska turlu mumkunati yok dus alamiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her gün en az 1 defa. yazları bazen 2. bazen de sevişmeye göre değişiyo ama az bir :)) 0 0 Yorumla
Karakartal054 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Duştan çıkıp 1 saat sonra duşa girdiğim bile oluyo 😅 0 0 Yorumla
Pamukprensesw Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Akşam alınca en rahatı bütün günün yorgunluğunu üstünden atmış olur güzel bi uyku çekeriz 0 0 Yorumla
Mehmetsevim73 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sabahları duş almak sanki yeni doğmuş gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
TheQueenSNM Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Her akşam alırım duşumu ama bazen sabahları da alıyorum. 💃 0 0 Yorumla
YaşasınHayat34 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Her gün sabahları fix ve haricen ihtiyac duydukca alıyorum. 0 0 Yorumla
ElSenor Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sabah buz gibi bir duş hem sağlık açısından hemde uyanmak açısından mükemmel oluyor 0 0 Yorumla
SmellSmokee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sabahları iyi oluyor insanın kendine gelmesi açısından 0 0 Yorumla
LasttOnee Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hergün alıyorum almadıgım zamanlar huzursuz oluyorum nedense 0 0 Yorumla
Beetlejuice26 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Eve gelince tüm yorgunluğumu duşta atıp yatağıma ferah şekilde girmek harika 0 0 Yorumla
Nightstalker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl S*jecem simdi elini de dorunu da yeter lan cıkarmay8n sunu ana sayfama 0 0 Yorumla
OğlakErkeki Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Canim ne zaman isterse yazmamis mi bir kisi bile. Pes 0 0 Yorumla
geldimkibenburak Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl İşten gelince duş alırım. Hatta sıcak suyun altında kalırım bir süre. Rahatlıyorum 0 0 Yorumla
Kovaburcuuu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Güne temiz başlamak belki kamyonu devirmişte olabilir üstelik ayılmak için :) 0 0 Yorumla
delinimsenin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sabahin korunde bide oglen almak ayricalik benim icin. 0 0 Yorumla
ugly39 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırımm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
Her ay. Hiç aksatmam. Bu arada evet, duş gibisi yok. 😎
Her gün duş alırım ya sabah ya akşam vücudumun durumuna bağlı.
Duşa sıcak suyla başlıyorum. Maalesef çok sıcak su cildi yaşlandırdığı için sonra soğuğa geçiyorum hem çok faydalı hem enerjik ve zinde hissettiriyor.
HER AKŞAM DUŞ ALIRIM ARKADAŞLAR SU FATURASINI ARTIK SEN ÖDEYECEN DİYOR NE YAPMALIYIM BAZEN SABAH AKŞAM ALIYORUM
Bizde hamam kültürü çok eskiye dayanır hanım hanımmm. Duş almayı unutmayız en çok yıkanan ülkeyiz biz heyttt
Sabah aksam dus aliorum.. Hem güne positiv enerjiyle giriorum Hem aksamda Butun enerjimi uyuyunca topluyorum
Doğruyu söylemek gerekirse ben sürekli duş alırım. Her istediğim vakit. Fark etmiyor. Her an olabiliyor. Ankete elim değdi yanlışlıkla 😂😂
Neredeyse her günn :D Sabahleyin saçımı şekle sokabilmek, akşamleyin de günün yorgunluğunu atabilmek içinn
Kızlar sakın akşamları duş almayın gelirler size vallahi bak söylemedi deme gelirler ve görürsünüz haliniz
Aslinda sadece o sekilde degildir duş almam. Temiz hissederim hissettigim zamanlar bile girerim duşa . Bence duş cok onemli bir detay
Eve yorgun gelince duş almak bence daha iyi bütün yorgunluk suyla birlikte akıp gidiyor ohhhh misssss
Çok sık duş almak saçlarıma çok zarar verdi bir ara bende 3 günde bir almaya başladıım saçlarım şimdi hem daha dolgun hem daha sağlıklı
hele sıcaklarda su ile temas etmezsem kokuyormuşum gibi geliyor... O nedenle her fırsatta yasasin duş:)
en güzeli akşam duşu. gerçekten rahatlatıyor bebek gibi uyuyorsun. bir de temiz çarşaf seriliyse ohh...
Her gün düzenli alirim severim dus almayi dus insani ferah tutar zinde birakir yorgunlugu alir hayatda en guzel bir sey🥰🥰
Eve geldikten sonra Pijamalarımı giymeden once pandemi sürecinde en sağlıklısı eve gelip gelmez duş almak
Akşam uyumadan önce duşumu alırım bakımlarımı yaparım oh misler gibi bir uyku sonrasında muhtesem saatlerin tanımı benim için
Tatil zamanında gündüzleri ama iş zamanı genelde eve döner dönmez ac olsam bile ilk isim duş almaktır
Suyun tenime teması çok hoş geliyor bana. Yazın sıcak havalar nedeniyle daha sık alırım ama kışın günde 1 kez bazan 2 kez.
valla ben eskiden her gün duş alırdım fakat şu an 2 günde bir alıyorum çok yıkanmak cildi bozuyor saçlarıda her gün şampuanlamak doğru değil
2 günden de birden geç olmamasına özen gösteriyorum ama tabi sıcak memleketteyim her gün duş almak gerek ama tabi her zaman vakit olmuyor
Haftada 2 ve ya 3 den fazlası saçlar için zararlıymış saç derisine zarar verip dökülmesine neden oluyormuş
evde temiz temiz oturmak için bellimi olur amsızın misafirim gelebilir hazırlıklı omak lazımm=))) dimii
Yazları zaman buldukça her fırsatta,
Özelliklede sabahları,
Kışlarıda iş dönüşü ve yatmadan tercihimdir...
Tabii birde sabah duş alıp motora binince saçım çok kabarıyo horoz ibiği gibi saçımın arkaları kalkıyo ama gece kafaya buff tak yat..
Sabahları uyanınca da akşam eve gelınce de yatmadan evvelde günde 3 kere duş aldığım oluyor mükemmel bir detay..
Hergun almaya temizlenmeye ozen gosteririm ki tertemiz olayim
Genelde akşamları alırım ama yaz aylarında her terlediğimde fırsat buldukça alıyorum
Gunun yorgunlugunu atmak ve guzel bir uyku. cekmek icin
Spor yaptığım günler günde 2 normalde günde 1. Kışın 2 günde bir oluyor
Gunde uç kere sabh kalktığımda işten geldiğimde ve uyumadan once
Her gün sabah akşam alırım çok sıxak havalar ve temizlik önemli
Çünkü küveti doldurup suda yatmak bir başka bir keyf
Evet içinde biri olursa daha güzel tabi de 😂
Pure Line Hindistan cevizli duş jeli tam bu mevsimlik. Çünkü hem tatlı hemde ferah kokuyor.
Dışarıdan gelince duşa girmek her zaman rahatlık hissi veriyor
Evde kimse olmadığı zaman dilim lerinde rahat yapmayı severim
hergün hgergün de duş almak olmaz 2-3 günde bir duş alırım
Temizlik imandan gelir temiz kokmak temiz görünmek önemli
Tabiki de Her gün bu sıcakta başka çözüm yokk
Peki kişin?
sabah aksam tabıııı dus alırım temızlıge onem verrım
Bence günün yorgunluğunu atıp hafifletmek için en doğru zaman
Hava kararmadan once banyoya girmis ve cikmis olmam lazim. Baska turlu mumkunati yok dus alamiyorum.
Her gün en az 1 defa. yazları bazen 2. bazen de sevişmeye göre değişiyo ama az bir :))
Yıkanmıyom pisim ben😜...
Kışın sabahları yazın sabah akşam.
Duştan çıkıp 1 saat sonra duşa girdiğim bile oluyo 😅
Akşam alınca en rahatı bütün günün yorgunluğunu üstünden atmış olur güzel bi uyku çekeriz
Sabahları duş almak sanki yeni doğmuş gibi hissediyorum
Her akşam alırım duşumu ama bazen sabahları da alıyorum. 💃
Her gün sabahları fix ve haricen ihtiyac duydukca alıyorum.
Sabah buz gibi bir duş hem sağlık açısından hemde uyanmak açısından mükemmel oluyor
Sabahları iyi oluyor insanın kendine gelmesi açısından
Hergün alıyorum almadıgım zamanlar huzursuz oluyorum nedense
Eve gelince tüm yorgunluğumu duşta atıp yatağıma ferah şekilde girmek harika
S*jecem simdi elini de dorunu da yeter lan cıkarmay8n sunu ana sayfama
Canim ne zaman isterse yazmamis mi bir kisi bile. Pes
İşten gelince duş alırım. Hatta sıcak suyun altında kalırım bir süre. Rahatlıyorum
Güne temiz başlamak belki kamyonu devirmişte olabilir üstelik ayılmak için :)
Sabahin korunde bide oglen almak ayricalik benim icin.
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırımm.