Güne ferah bir şekilde başlamak ve yatağa misler gibi girmek gibi huylarım vardır. Bence gün içindeki enerjik moodumu ve gece deliksiz bir güzellik uykusunu buna borçluyum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Uyumadan önce alıyorum böylece daha rahat uyuyabiliyorum
Duş almam gereken zamanların dışında duygu durum hâlimin kötü olduğu zamanlar da duş alırım genelde. Bu bana çok iyi gelir. Moraliniz bozuk olduğu zamanlar da 1 saatlik yürüyüşün ardından güzel bir duş almanızı öneririm. Çok iyi geliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında psikolojik durumuma göre. bazen akşam rahat uyumak için hece yatmadan alırım. Bazen abah dirilmek için erkenden alırım.
Sabah akşam olmazsa olmaz. Mevsim farketmez. Duş almadan olmuyorrr. Sabah kalktığımda dişlerimi fırçalarım duş alırım yoksa olmaz. Gece yatmadan önce duş alsam bile sabah yine alırım. Öyle bir döngü içerisindeyim ki refleks haline geldi... 🙂
Ruhumu okşayan bu sözlere teşekkür ederim ams öyle insanlarla yarış içinde olmam kıdjsçnlık felan bende olmaz işimi yapıyorum sadece sende çok kültürlü birisin bunu hissediyorum tekrar teşekkür ederim ♥️😂
Akşam 19:30 21:30 arasi spor dan sonra duş alıyorum günlük. Tüm günü daha elverişli kullandığımı düşünüyorum akşam tv karşısındaki ölü zamanıda kullanmış oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
" aslında duş almaya bayılmıyorum, çok sık duş almam "
Kışın 2 günde 1 yazın hergün. Hep sabah duş alanlara imrenirim. Hastalığa meyilli bir insanım yaz kış farketmeksizin duşa alıp dışarı çıkarsam hasta olurum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
İşten geldiğim için mecbur akşam yapmak zorundayım terli terli yatağa girmek tiksindirir
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez her gün duş alırım. 😊
akşam vakti tabikide ya bide 2 günde bir mis gibi🥰
Eve gelince dus alırım ve günün yorgunluğunu atarım.
Ayda bir ne zaman bir su birikintisi görsem öküz gibi yatıyorum
Günde 3 kere duş alıyorum yaz günlerinde baharda ise günde 2
haftada 1 veya 2 girince cikmaya cikinca girmeye useniyorum
Ne zaman ihtiyacım olduğunda alıyorum her gün olduğu kesin de ne zaman belli olmuyor
Akşamları duş almak erkeklerin bileceği iştir. Halısaha maçlarından sonra deliksiz uyku için ön koşul bence
Güne ferah bir şekilde başlamak ve yatağa misler gibi girmek gibi huylarım vardır. Bence gün içindeki enerjik moodumu ve gece deliksiz bir güzellik uykusunu buna borçluyum.
Uyumadan önce alıyorum böylece daha rahat uyuyabiliyorum
Her sene kesin alırım hatta geçen sene unuttum inanirmisin rahatsız oldum
Her sabah ve her aksam. Yazları işin durumuna göre gun ortasında da bir suya giriyorum
Duş almam gereken zamanların dışında duygu durum hâlimin kötü olduğu zamanlar da duş alırım genelde. Bu bana çok iyi gelir. Moraliniz bozuk olduğu zamanlar da 1 saatlik yürüyüşün ardından güzel bir duş almanızı öneririm. Çok iyi geliyor.
Aslında psikolojik durumuma göre. bazen akşam rahat uyumak için hece yatmadan alırım. Bazen abah dirilmek için erkenden alırım.
Sabah öğle akşam kendimi her rahatsız hissettiğimde duş alırım
Akssmlari yatmadan fus alirim ya da ter koktugum zaman dus alırım
Sabah akşam olmazsa olmaz. Mevsim farketmez. Duş almadan olmuyorrr. Sabah kalktığımda dişlerimi fırçalarım duş alırım yoksa olmaz. Gece yatmadan önce duş alsam bile sabah yine alırım. Öyle bir döngü içerisindeyim ki refleks haline geldi... 🙂
Bazen duş alamayacak kadar uykulu geliyorum işten
pandemi döneminde özellikle dışarı çıkıp eve dönünce doğru duş yapmaya giderim
Eve gelir gelmez alırım çünkü sıcak su tüm o yorgunluğu alıyor
Öncesi ve sonrası her anı keyifli yılda iki defa. d
Her sabah her akşam alırım. Rutin alışkanlık güne temiz başlayıp günü temiz sonlandırma.
güne göre değişiyor ya. ama tam olarak akşamcıyım ben.
Haftanın her günü duş alırım terleyip o kokunun üstüne parfüm rulon kullanan biri değilim
Hergün alıyorum daha iyi oluyorum 1 gün almazsam kötü oluyorum
cumadan cumaya alıyorum duş önemli
İkindi vakti 😌daha demin ve çok rahatladım 🌸🌼🌺🤣
Genelde sabahları kendime gelmek için alıyorum Spor sonrası alıyorum bazen serinlemek için alıyorum
ayda bir kez faturamı ödersen gunde 2 kez alırım :)
Hergun hemen hemen alırım dus kadar guzel bisey yoktur yani temizlenmek ve rahatlamak acisindan
Kış aylarında iki gün yaz aylarında ise günde bir defa alıyorum. Bence yaz aylarında insanların daha sık alması gerekiyor
Her sabah uyanır uyanmaz kesin alırım bazen günde 2 kere alirim
Sabah nasıl alıyorsun ya
Uyanınca ilk isim duşa girmek oluyor sonra kahvaltımı yapıyorum
Harika yaaa
😊😊
Bende deicem😂 hasta olmam dimi
Bu güne kadar olmadım seni bilemem 😅😅😅
Yarın toplantım var erkenden 6 kalkar duşa girerim sonra kahvaltı sonra işe 😂
Çok iyi temiz ve güzel kokularla bakımlı gitmek gibisi yok bence😊
Evet zaten müdür gıcık bana belli gözüne girerim 😂
Bence de 😊neden sana gıcık olsun ki
Sorma yaa karınkızla ilgileniyor beni hep tersliyor tek erkek müh benim
Kiskaniyordur 😅😅
Yok çok karizma biti değilim yaa😂
Olsun illaki onda olmayan senin görmeyip onun gördüğü bir yonun vardır 😅
Ruhumu okşayan bu sözlere teşekkür ederim ams öyle insanlarla yarış içinde olmam kıdjsçnlık felan bende olmaz işimi yapıyorum sadece sende çok kültürlü birisin bunu hissediyorum tekrar teşekkür ederim ♥️😂
Rica ederim 😊😊
Hayatta başarılar ♥️😂
Sanada😊😊
Arada yazarım ama😂
Peki😅
Anlaştık bugun sabah olurmu yaa😭
her gün duş almaya özen gösteriyorum, temiz olmak her zaman güzeldir :)
Akşam 19:30 21:30 arasi spor dan sonra duş alıyorum günlük. Tüm günü daha elverişli kullandığımı düşünüyorum akşam tv karşısındaki ölü zamanıda kullanmış oluyorum
" aslında duş almaya bayılmıyorum, çok sık duş almam "
Kışın 2 günde 1 yazın hergün. Hep sabah duş alanlara imrenirim. Hastalığa meyilli bir insanım yaz kış farketmeksizin duşa alıp dışarı çıkarsam hasta olurum.
ee bunların 1 tanesi hariç hepsi her gün duş alırım içeriyor
Günün yorgunluğunu atmanın en kolay yolu duş almak ben Pure Line duş jeli kullanıyorum
3 gunde 1 dus aliyorum ben çok fazla terliyorum çünkü.
Temizlik imandan ve temiz olmak insanı rahatlatıyor.
Askerde alışkanlık oldu her sabah duş almadan rahatlayamıyorum
Genellikle iki günde bir duş alırım bazı zamanlarda her gün alırım değişiyor
Her gün duş saçı yıpratabilir, iki günde bir almak iyi
Temizlik yaptığım gün , terledıgım gün, ilişki yapmadan önce, alışveriş yaptıktan sonra, işten geldiğim gün.
Spordan sonra alınan duş bence en sağlıklısı. Bedensel gelişimini temiz vücutta görmek muazzam bir motivasyon!
2-3 günde bir aliyorum aslinda daha bekletip saçını kendi yağıyla beslemesine birakmalıyım ama olmuyo
1 haftada bir alıyorum bazen 2 haftayada çıkıyor.😀
Üzerimde ağırlık olduğu müddetçe ve günün stresini atmak istediğim vakit aliyorum
Her gün sıcak suyla duş almak ciltteki yararlı bakterilerin ölmesine neden oluyo. Haftada 3 kez duş alsanda kirli olmuyorsun merak etme.
hergun tabii ki, erkekler de almali... temiz erkek isterim yatakta sonucta
Sabahları genelde kendimi daha iyi hissediyorum zinde oluyorum
Bazen her gün sabah , bazen akşamları alıyorum mutlaka
Ben gunde 3 kere dus alıyorum oda bir sey mi
Cok sık alırım kışın bile her gün en az 1 kere alırım kendimi rahatsız hissettiğim an alırım
Dışardan gelince bütün yorgunluğu üzerimden atmak ve ferahlamak için
İki günde bir alıyorum 🙂 Yeterli geliyor malum havalar soguk
Duş almak güzel ya. Birde akşam günün bütün yorgunluğunu atıyorsun)
Bende çok seviyom duş almayı ;)
genelde ya işe gitmeden önce ya da işten geldikten veya hiç :D alıyorum işte..
Genelde sabahları soğuk su ile duş alırım Kendşmş daha dinç hissederim
Dustan sonra mayışıyorum ve uykum geliyo o yüzden yatmadan önce
Soguk uyla al mayısmamak icin