Kadın Emeği Duş jelinin doğal olduğunu nasıl anlarsın? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Duş jelinin doğal olduğunu nasıl anlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
GeceninKurdu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım 0 0 Yorumla
ӄıʋıʀƈıӄ01 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Nlayamam ben siz anlatın biz anlayalım bunu siz iyi bilirsiniz puruline 0 0 Yorumla
iremmendess Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kokusuna ve cilde bıraktığı etkisi bence aşırı önemli haksızmıyım. Mmmmmmmmm 0 0 Yorumla
SonsuzAşk_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Duş jelinin içindeki doğal özler en önemlisi, buna dikkat ederim. 0 0 Yorumla
akgezenler2 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İçeriğinde paraben var mı, yok mu diye mutlaka bakarım. 0 0 Yorumla
bsrs33 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl İçeriğini iyi okuyup anlamak lazım hangisi sana iyi geliyor bilmen gerek 0 0 Yorumla
sevvalorhanss Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En zararlı madde paraben olduğundan ilk ona dikkat ederim 0 0 Yorumla
_MEKANINSAHİBİ35_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım. 😂 0 0 Yorumla
Ayc1CaN Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Alkol olup olmadığını kontrol ederim, yoksa benim için tamamdır! bu seçeneği seçtim çünkü öyle 0 0 Yorumla
ysmin2001 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Paraben zararlı olduğu için bulunmaması benim için önemli 0 0 Yorumla
DilaraCinar_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım. 😊 0 0 Yorumla
Yasinxl Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kokusundan veyahut içeriğinden kaliteli doğal olup olmadığını anlayabilirim 0 0 Yorumla
milenakafka7 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bir ürün alırken mutlaka içeriğine bakarım , önemli olan iceriktir paketleme değil. 0 0 Yorumla
Boldyninemillysi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl O kadar çok katkı maddesi var ki hayatımızın içinde e haliyle en ince detaya kadar araştırmak lazım. 0 0 Yorumla
HardbLaCK Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl kullanılan malzemelerı ıncelemek lazım bır malzemeye bakarak karar verılemez 0 0 Yorumla
ayselmemm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En iyisi uzerini okumak ne vardir icinde biliyosun o zaman 0 0 Yorumla
robyy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fabrika ürünleri doğal olmaz zaten. kokusu hoş olani ve marka olani tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
sadotumblr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Duş jeli hem 8yi hem kötü kıl yapıyor ama kokusu uzun süre gidiyor 0 0 Yorumla
Sero3664 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Bende bulamadım parfum gibi kokacak var mı oyle bir duş jeli ki :) 0 0 Yorumla
Salimdi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Valla hiç birine bakmam en ucuz alıp çıkarım yani zararlıysa satmasınlar kaaarşim 0 0 Yorumla
apollo07 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Paraben sağlığa zararlı. Ürünlerde tercih edilmemeli 0 0 Yorumla
maviberelinizz Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Marka ve ürünün içerisindeki malzemenin kalitesi ve görüntüsünden 0 0 Yorumla
üyesiz33 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl ee duş jeli önemli olan biridi ferahlık ver kokusu güzel olsun kendim kunladım için gayet güzel 0 0 Yorumla
aga_noluyo_aga Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kokusu güzel olsun yeter Bide meyveli olanlar daha güzel oluyo 0 0 Yorumla
KırkMangoluPilos Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl İçindekiler yazısını okurum. Ancak pek doğal olduklarını söyleyemem 😅 0 0 Yorumla
Decoyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ben sampuanlara karsiyim dogal zeytinyagli sabun tercih ediyorum ve saclarim hic dokulmuyor 0 0 Yorumla
SıradanBiri98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sulfat'lardan hiçbirinin olmamasından anlarım ve öyle bir duş jeli yok... 0 0 Yorumla
SevdaaÇölü Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Birine değil, hepsine bakarım duş jelinin doğal olduğunu anlamak için 0 0 Yorumla
Kaansezai Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kokusu ve kıvamı önemli ve içindeki maddeler doğal mı diye bakarım 0 0 Yorumla
gamzemamze Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Anlayamam duş jeli niyetine bebiş şampuanı kullanırım 0 0 Yorumla
assuudee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Önemli sonucta neden zarar veren birsey kullanayimki 0 0 Yorumla
muffinquenn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İçeriği kesinlikle yani en iyi anlamamızı sağlayan 🙄 0 0 Yorumla
OкчαNυSυиTυткυSυ Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İçerikleri okurum ve detaylarına iyice bakarım. @Pure Line ♥® 0 0 Yorumla
ZeusWasHere Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl E şıkkı, hepsi:) güzel yazı olmuş elinize sağlık. 0 0 Yorumla
Gemgemiii Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Ben açıkcası hepsine bakarım birde freş bir kokusu vrasa benim için tamamdır 0 0 Yorumla
a-y-m_a-y-m Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pure line dus jeli kullanıyorum memnunum. 1 0 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Paketli ürünlerin doğallığına güvenmiyorum 1 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Fark etmiyor kokusunu sevdiğimi alıyorum 1 0 Yorumla
SSNOWWİCE Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Doğal duş jeli yok maalesef 1 1 Yorumla Patronato_35 +1 yıl Duş jeli doğal olamaz ki zaten Yorumla
FeroniaY Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Anlayamam. Güzel koksun yeter benim için. 0 0 Yorumla
ᴀɴεოᴏɴ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl İçeriğini okuyarak anlarız başka türlü olmaz. 0 0 Yorumla
deniz0088 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl İçindekileri okurum katkı maddesini falan😀 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hangi maddeleri içerdiğine bakarım 0 0 Yorumla
zeynepgonulyazici Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Haha hiç umrumda olmaz 😄 galiba erken ölücem 0 2 Yorumla siklaman +1 yıl yok artık. sen hepimizi gömersin o halde :)) asdfghjk Yorumla zeynepgonulyazici +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
hhyynn84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl ben dus jeli kullanmiyom ki surekli karsima cikiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım
Nlayamam ben siz anlatın biz anlayalım bunu siz iyi bilirsiniz puruline
Kokusuna ve cilde bıraktığı etkisi bence aşırı önemli haksızmıyım. Mmmmmmmmm
Duş jelinin içindeki doğal özler en önemlisi, buna dikkat ederim.
İçeriğinde paraben var mı, yok mu diye mutlaka bakarım.
İçeriğini iyi okuyup anlamak lazım hangisi sana iyi geliyor bilmen gerek
En zararlı madde paraben olduğundan ilk ona dikkat ederim
Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım. 😂
Alkol olup olmadığını kontrol ederim, yoksa benim için tamamdır! bu seçeneği seçtim çünkü öyle
Paraben zararlı olduğu için bulunmaması benim için önemli
Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım. 😊
Kokusundan veyahut içeriğinden kaliteli doğal olup olmadığını anlayabilirim
Bir ürün alırken mutlaka içeriğine bakarım , önemli olan iceriktir paketleme değil.
O kadar çok katkı maddesi var ki hayatımızın içinde e haliyle en ince detaya kadar araştırmak lazım.
kullanılan malzemelerı ıncelemek lazım bır malzemeye bakarak karar verılemez
En iyisi uzerini okumak ne vardir icinde biliyosun o zaman
Fabrika ürünleri doğal olmaz zaten. kokusu hoş olani ve marka olani tercih ediyorum.
Duş jeli hem 8yi hem kötü kıl yapıyor ama kokusu uzun süre gidiyor
Bende bulamadım parfum gibi kokacak var mı oyle bir duş jeli ki :)
Valla hiç birine bakmam en ucuz alıp çıkarım yani zararlıysa satmasınlar kaaarşim
Paraben sağlığa zararlı. Ürünlerde tercih edilmemeli
Marka ve ürünün içerisindeki malzemenin kalitesi ve görüntüsünden
ee duş jeli önemli olan biridi ferahlık ver kokusu güzel olsun kendim kunladım için gayet güzel
Kokusu güzel olsun yeter Bide meyveli olanlar daha güzel oluyo
İçindekiler yazısını okurum. Ancak pek doğal olduklarını söyleyemem 😅
Ben sampuanlara karsiyim dogal zeytinyagli sabun tercih ediyorum ve saclarim hic dokulmuyor
Sulfat'lardan hiçbirinin olmamasından anlarım ve öyle bir duş jeli yok...
Birine değil, hepsine bakarım duş jelinin doğal olduğunu anlamak için
Kokusu ve kıvamı önemli ve içindeki maddeler doğal mı diye bakarım
Anlayamam duş jeli niyetine bebiş şampuanı kullanırım
Önemli sonucta neden zarar veren birsey kullanayimki
İçeriği kesinlikle yani en iyi anlamamızı sağlayan 🙄
İçerikleri okurum ve detaylarına iyice bakarım. @Pure Line ♥®
E şıkkı, hepsi:) güzel yazı olmuş elinize sağlık.
Ben açıkcası hepsine bakarım birde freş bir kokusu vrasa benim için tamamdır
Pure line dus jeli kullanıyorum memnunum.
Hepsine ayrı ayrı bakarım
Paketli ürünlerin doğallığına güvenmiyorum
Fark etmiyor kokusunu sevdiğimi alıyorum
Doğal duş jeli yok maalesef
Duş jeli doğal olamaz ki zaten
Anlayamam. Güzel koksun yeter benim için.
Genellike tadına bakıyorum.
İçeriğine bakıyorum ürünün.
Araştırır içeriğini incelerim
İçeriğini okuyarak anlarız başka türlü olmaz.
Alkol var mı ona bakarım yoksa yeter
İçeriğine bakmak yeterlidir bence
İçindekileri okurum katkı maddesini falan😀
Paraben kesinlikle olmamalı
Kullanmadığım için bilmiyorum
Hangi maddeleri içerdiğine bakarım
Haha hiç umrumda olmaz 😄 galiba erken ölücem
yok artık. sen hepimizi gömersin o halde :)) asdfghjk
😄😄😄
Kokusu guzelse aliyorum ben...
şampuan varken duş jeli nedir
Ferahlığından ve kokusundan