“Duş jelinde doğallık çok önemli” diyenleri böyle alalım!
Duş jelinin doğal olduğunu nasıl anlarsın bizimle paylaş, aradığın doğallığı keşfet! 🌼
Görüş ve yorumlarınla aramıza katılmayı unutma!
Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım.
İçeriğinde paraben var mı, yok mu diye mutlaka bakarım.
Duş jelinin içindeki doğal özler en önemlisi, buna dikkat ederim.
Alkol olup olmadığını kontrol ederim, yoksa benim için tamamdır!
Birine değil, hepsine bakarım!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.
• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.
• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.
• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.
• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.
• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.
• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.
• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.
• Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez.
• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.
• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez.
Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih ediyorum. Çünkü bir duş jelinde olması gereken ve geride bırakması gereken herşey var.
Sen çıldırmışsın
Doğal olup olmadığını anlamak için içindekiler yazısını okurum mutlaka. İçeriğinde paraben, alkol gibi maddelerin olup olmadığına bakarım. Yine de pek güvenemem, bunun için en güvendiğim markaların ürünlerini tercih ediyorum.
Evet ürünü alırken içeriğine bakarım ama bazen içindekiler kısmı o kadar çok teknik terimlerle dolu oluyor ki anlamak için kimyager olman gerekiyor 😁.
Benim için ambalajda o kadar önemli değil en azından kokusu kadar değil o tabi...
Benim için önemli olan şeylerden biri, İçeriğinde doğal özlerin olup olmadığı ama bunu da tabii ki denemeden anlayamayız.
O yüzden bende alacağım zaman ürünü açıp koklarım. En azından bu şekilde içinde alkol olup olmadığını anlayabilirim. Böylelikle kokusunu beğendiğim duş jelini içinde alkol olmadığını test ettikten sonra alırım.
İlk bakışta anlarım bu güzel öneri için teşekkürler ürünlerinizi kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim @Pure Line <3 .
simdi soyle eger dogal ise yenir degilse yenmez
yemeye calisirim eger tadi guzelse dogaldir mesela hindistan cevizi yagi yemekte de kullanilir cilde de surulur vs neden cunku dogal
eger ekmege surup yiyebiliyorsam o sampuan dogaldir (pankekin uzerine maple syrup yerine de dokulur aslinda)
Galiba içinde alkol paraben vs olmamasına göre anlarım.
Hacı tanıdık bir marka ise içine neyin bakmaya üşenir atarım sepete aman ölcem eninde sonunda zaten varsın dikkatsizlikten olsun boş beleş ürün broşürleri ve hiçkimsenin okumadığına da eminim her ürün için bu kadar zaman kaybetsek ömür biter hacı.
Duş jeli tek başına bir temizleyici kesinlikle değildir. Genelde kuru ciltleri insanların tercih etmesi yeterli bence nemli bir his bırakıyor. Öncesinde sabun kullanılmalı temizlenmek için sonra duş jeli.
paraben e olayına hep dikkat etmişimdir... bunun haricinde içeriğinde doğal özler var mı mutlaka okurum... bir de kokusu beni cezbetmeli.. ambalaj ise sanırım pazarlama taktiği olarak dikkat çekici olabiliyor..
Hepsine bakıyorum çünkü saç bakımı gibi cilt bakımı da oldukça önemli. Ben PureLine serisinden çok nemnunum. Özellikle kokuları enfes 🍊💋
#KokunHalaÜzerimde 💋✌🏼
Doğal olması ve paraben içermemesi benim için çok önemli. Alırken mutlaka içindekilere göz atarım. Bir de kokusu kalıcı olmalı. Duş jeli alırken bunlara dikkat ederim.
Zorunlu olduğundan paylaşılan ama okunmasın diye minicik yazılan içerik bilgisini
ısrarla okuyorum, içerik okumayı bilmem de ne kullandığımı bilmeme yardımcı oluyor.
Kullanacağım ürünün sağlıklı olup olmadığını anlamak için mutlaka prospektüsünü içeriğini görmek bilmek gerekir. Zararlı kimyasallar allerjik ajanlar vs olmamalı. sağlıkla kalın.
İçeriğini okuyunca baya bir bilgi sahibi oluyorum :) yalnız kullanırken maddenin dokusu da belli ediyor bazıları akışkan plastik gibi. Nasıl doğal gelsin ki :)
, çindeki Paraben , Alkol, bazı Esenslar onları kontrol ederim.
Bazı ürünler duşdan sonra kaşıntı yapiyor bende.
Saç bakım ve duş jellerinde içerik çok önemli. Anti aging ve nemlendiri olanları tercih ederim. Puline da bu konuda başarılı.
İçeriğinde ne var ne yok hepsine bakarım. Bu yüzden tercihim PureLine 🌺
Bilmiyorum kullandım ama arkadaşında dediği gibi içeriğini okuyorsun ama anlamak için kimyager olmak şart oluyor 😂
hiçbirinin doğal olduğuna inanmıyorum bende zeytinyağlı sabun kullanıyorum gıcır gıcır oluyorum vallahi 🖖🏼
Paraben alkol sls içeriyor mu diye bakmak gerek sonuçta, bakmadan aldığım tek şey dalin. O da göz yakmıyor diye
Duş esnasında anlıyorsunuz, boğuyor kokusu, pek parfümü olmuyor, çıktıktan sonra da germiyor çok fazla vücudu, daha uzun süre temiz kalıyor vücut
Valla cok da bakmiyorum. Hepsi ayni bence. Kokusu guzel mi ona bakiyorum.
Karamelli ile yikanmistim az kaldim yiyeyim kokusu benden aldi 😁😁😁
Anlayamazsin çünkü hiçbirinin doğal olduğuna inanamıyorum ben
Hem doğallık nedir ki duş Jeli zaten tamamen kimyasal bir ürün nasil doğal olabilir
Anlamam. Arkasını okuduğumda ne olduğunu anladığım şeyler yazmıyor ki. Bu işler parabenle bitmiyor, suyu bile aqua diye gördük yıllarca.
Birçok ürünün üzerinde paraben ve sls içermez yazdığı halde tam doğal olmuyor, hepsinde dikkat etmek gerek o yüzden
arkasında yazan ıcerıgını okurum ve oradan kımyasallarını arastırırım en zararsız olanı genelde dogal olanı oluyor
Üzerinde natural ya da doğal yazıyorsa ordan anlarım. İçindekiler mikindekiler S, ikindekilere bakmam zaten hepsi yabancı yazıyor
Tüm özelliklerimi kontrol etmekten yanayım :) Bu yüzden mutlaka içindekileri ve diğer bileşenleri okumadan almıyorum.
Katkılı malzeme mı var farklı şeyler mı bilmek için öncelikle içindekiler bölümünü okurum sonra yorumlara bakarim
Vur haci şakiri keseye olsun bitsin. Duş jeli de neymiş. :) Şaka şaka. içinde petrokimyasal ürün, sls, paraben olmaması halinde kullanılabilir.
Icerigine bakiyorum, Türkiyede bir cok ürün dogal diye satiliyor, icerigine bakiyorum, kanserojen kimyasal maddeler dolu.
Hiç-bir düş jeli doğal olamaz. Çünkü onun köpürmedi ve bir parfum kokusu yayması ve cezbetmesi için kimyasal olmak zorunda.
eh tek diyeceğim duş jelinden nasıl bir doğallık bekleniyor UwU zaten üretilen birşey sanki ağaçta falanmı yetişiyor
şu an farklı bir marka kullanıyorum. Aslında uzun zamandır kullandığım bir marka bitsin pureline alacağım.
Önce içeriğine ardından durulanma sonrası kalıntı bırakma durumuna bakarım. Bir çoğu resmen ciltte tabaka oluşturuyor.
Doğal olması için gökten yağması veya topraktan fışkırması gerekir, bunlar mümkün olmadığına göre doğallıkta mümkün değildir.
En güvendiğim markaları tercih ediyorum genelde. Alkol ve paraben bulunmamasına özen gösteriririm. Yoksa tamamdır
Püre line hangi ürün erkekler için acaba
ya da erkek arkadaşlar siz hangisini kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz
Hiçbirine bakmakla uğraşmıyorum, kokusu, kıvamı güzel olanı kaptığım gibi alıyorum
Alkol olup olmadığını kontrol ederim, yoksa benim için tamamdırr.
İçeriğinde paraben var mı, yok mu diye mutlaka bakarım...
İçerikçok önemli üstelik bazı duş jelleri yıkamana rağmen yağlı his bırakıyor temizlemiyor
İcerik çok önemli, markasız üründen uzak durmak lazım.
duş jeli iyi olmalıdır, ferahlatıcı olmalıdır hep bunları kullanın
Doğal ne kaldıki hepsi bir birinden fena. Ama en az zararlısını almaya çalılıyoruz
Nasıl anlarız? Benim. aklıma nasıl fark ederiz bunu ile ilgili bisey gelmedi de
Duş jeli doğal olmaz diye düşünüyorum :)
Kokusu önemli olduğu kadar peace ne ve alkol oranıda önemli benim için
Alkol paraben orani önemlidir ikisine de bakarım kokusu da çok önemlidir
artık çoğu üründe alkol ve gibi ürünler kullanılıyor alırken iyi dikkat etmek lazım
İtiiraf ediyorum.. Doğallığına değil kokusuna göre alıyorum. 🙄
Eskiden duş jeli mi vardı ki doğal olsun. Hepsinde var. Yeşil yağlı sabunla yıkan çık.
Ph değerlerine bakarım tuzsuz olanları tercih etmeye çalışırım:)❤️
Doğal besleyici özlerin olması kendi açımdan önemli
İçerisinde sulfat veya paraben olup olmadığını incelerim.
Jelin yapısından anlarım kokusu da cok önemli tabii
duş jeli doğal olmaz ki. doğal olmas için sadece doğal maddelerin karışması gerek.
birine değil hepsi benim için önemli hepsine bakarım
Ürünün görselinden doğal olup olmadığını bir bakışta anlarım.
Genelde aldığım her ürünün içeriğini tek tek incelerim. :)