Doğal olup olmadığını anlamak için içindekiler yazısını okurum mutlaka. İçeriğinde paraben, alkol gibi maddelerin olup olmadığına bakarım. Yine de pek güvenemem, bunun için en güvendiğim markaların ürünlerini tercih ediyorum.
Bende şöyle bı hastalık var ben duş jellerinin hep tadına bakarım tadı en acı ve deterjanik olan asla doğal değildir ama aromasını alabiliyorsam o doğaldır
Ben duş jelinden ziyade kalıp sabunları tercih ediyorum onların daha doğal olduğunu düşünüyorum fajat jel alıcaksamda içeriğindeki doğal özleri vb bakıyorum
Sadece 1 tanesine bakmak yetmez alkol olmaz ama paraben olur başka kimyasal madde olur o yüzden sadece bir yerine bakmam tüm içeriklerine falan herşeyine bakarımm 🤗😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Kullanmıyoruz, kullanmayacağız. Kasmayın..
Sabun rules.
net olarak anlarım diyemem ama içeriklerine bakarak az çok bilgi edinerek alırım.
Doğallığı bir kenara bırakıp güzel kokan duş jeli favorim
İlk bakışta anlayanlar nasıl anlıyor çok meraklar içerisindeyim :D
İçeriğinden anlıyorum maddelerin nelerde kullanıldığı vs.
Duş jelinin içindeki doğal özler en önemlisi, buna dikkat ederim.
İçeriğinde paraben var mı, yok mu diye mutlaka bakarım.
Hepsine bakarım panpa. Çünkü ne kullandığımı bilmek isterim
içeriğinde ne olduğunu bilmediğim bir şey varsa almam
Bana içindeki doğal güzelliği kattığı zaman anlarım
Duş jelinin içindeki doğal özler en önemlisi, buna dikkat ederim. 🌺
İçeriğinde ne var ne yok hepsine bakarım. Bu yüzden tercihim PureLine
Açıkçası kokusu en çok önem verdiğim nokta. Doğal olup olmadığı da ambalajından belli oluyor.
Meraba özelden yazamıyorum size iki soru sormak istiyorum büyüğüm olarak yardımcı olursanız sevinirim
Duş jeli ne kullanmıyorum ben sabun kullanıyorum. Pis misiniz nesiniz. Temizliyo mu o.
Iyi ve kaliteli bir duş jeli şisesini elimize aldığımız da ilk bakışta bile kendini belli ediyor..
Aradığım doğallık Pure Line Duş Jelleri’nde varmış.
Pure Line'nın kokusu harika. İçeriği güvenilir. O yüzden tercihim. 👍
Dus jelinde bunlara hiç dikkat etmiyorum sadece güzel kokmasina ve fiyatına bakıyorum
paraben vs kimyasallar, uzman görüşleri önemli bence
bende kaşıntı yapmıyor alerjik reaksiyon belirtmiyorsa doğaldır benim için
Fabrikasyon ürünlerin doğal olmadıklarını biliyorum.
İçeriğinde ne var ne yok hepsine bakarım ve bilirim Bu yüzden tercihim PureLine başkasında olmaz asla
Hiç kullanmadım ki ! eğer kullansaydım , araştırırdım ona göre karar verirdim
Bunun saç için olan versiyonunu da yapsanız yani şampuan
Paraben olmasın ancak vücut tipine göre şampuan, duş jeli değişir. En iyisi sabundur😊🙏👍
Doğal olup olmadığını anlamak için içindekiler yazısını okurum mutlaka. İçeriğinde paraben, alkol gibi maddelerin olup olmadığına bakarım. Yine de pek güvenemem, bunun için en güvendiğim markaların ürünlerini tercih ediyorum.
doğal içerikli olmasini tercih ederim iceriginde cok fazla kimyasal olmamalı.
içeriğine bakarım kullanırım her ahngi bir alerjik reaksiyon gösteriyor mu öğrenirim
Evet ürünü alırken içeriğine bakarım ama bazen içindekiler kısmı o kadar çok teknik terimlerle dolu oluyor ki anlamak için kimyager olman gerekiyor.
İçeriğine nerede üretildiğine ve tüm özelliklerine bakarım
Doğallık oraninin madem yüksek olduğu söyleniliyor denemek lazım
Doğal duş jeli olmaz bence olsada aynı kıvam tutmaz kremsi olur
Doğal duş jeli olduğunu sanmıyom o yüzden anlamam bunu
Doğalı olmadığı için hepsi fabrika ürünüdür o yüzden yormayın kendinizi. En iyisi
sabun sabun 😂😂
Bende şöyle bı hastalık var ben duş jellerinin hep tadına bakarım tadı en acı ve deterjanik olan asla doğal değildir ama aromasını alabiliyorsam o doğaldır
One ya jsjdjdjd
Ben duş jelinden ziyade kalıp sabunları tercih ediyorum onların daha doğal olduğunu düşünüyorum fajat jel alıcaksamda içeriğindeki doğal özleri vb bakıyorum
Sadece 1 tanesine bakmak yetmez alkol olmaz ama paraben olur başka kimyasal madde olur o yüzden sadece bir yerine bakmam tüm içeriklerine falan herşeyine bakarımm 🤗😊😊
pek fazla anlamasamda görünüş kokusu ve bana verdiği o mis kokusu ile rahatlatıyor ya o bana yeter
Bence duş jelinin dogallıgı kopurme oranindan anlasilir bir dus jeli ne kadar az kopuruyorsa o kadar dogaldir ve bence kokusundan da anlayabiliriz
Duş jeli kullanmıyorum kullanan arkadaslar ne öneriyor acaba
Özel bölgelerimi yakmayınca doğal olduğunu anlıyorum 🤩
Cogu kimyasal açıkçası kullanmiyorum
#Emirhancankir1
Cildimdekş etkisi çok önemli, allerjik bir cilde sahibim, kullandıktan sonra kaşıntı ve kızarıklık yapmazsa candır
Araştırırım paraben içermemesi önemlidir
Duş jelinin doğal olduğunu anlamam için içindekileri teker teker okumam lazım ve markası falan da önemli tabi
Vucuduma surdugum zaman vucudumun kayganliginin gitmesi lazim zaten kayganlik gidiyorsa vucutta o dus jeli hem kaliteli hemde dogaldir.
doğal sabun kullanın ya şu corona döneminde değerini anladık. ama bu sultanametteki sabunlardan değil halis mulis köy sabunu
Kokusu en önemli kıstaslardan birisi. Doğal adı altında olan birçok jel saçma sapan zararlı kimyasallar sayesinde parfümeri gibi kokuyor...
duş jelinin birçok etken maddesi zararlı olabilir bundan dolayı kapak resminr bakarak falan anlaşılmaz ana maddelerinin tümüne bakılmalıdır
Duş jeli her türlü zararlı bence. Bana en doğalı sabun gibi geliyor. Sabunla yıkanıp sonra krem sürmek daha sağlıklı sanki.
12 saat surmedi hic ama 7 saat garantisi cok dogru olur zira 7 saat boyunca hicnir sekilde koku gitmiyo
İçindeki izlere bakarim kalıcılığını kokusuna kopurmesine ferahligina
Cildimde kasinti kizariklik yapmiyosa deterjan gibi degilse anlarim
Kanıtlayamam. Ama afiyetle kullanırım.😀
Her zaman olabilir ek seyler bunlar abartmaya gerek yok yani gayet sakin olmak gerek
Farmasi huncalife olmadığı sürece doğal kabul etmiyorum
İçerik çok onmli hassas tene sahibim araştırmadan kullanamam
İçeriğini okurdum herhalde ne bileyim ya nerden anlıcam😄