Kadın Emeği Duş jelinin doğal olduğunu nasıl anlarsın? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3744 Duş jelinin doğal olduğunu nasıl anlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
Kristinaril_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Mükemmel bir duş jelii almanız net tavsiyem🥺🤍 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl İçeriklerini okurum ona göre karar veririm 0 0 Yorumla
seniistiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Dogal olanından al ve aradaki farkı anla 0 0 Yorumla
Kocakmek Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl İçeriğine bakarım ne var ne yok icinde diye 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl İçeriğine bakarım alkolsüz olmalı 0 0 Yorumla
drestivite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Biri değil hepsi onemli hepsinede bakılmalı bence 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Alırken okuyorum ingredients kısmını 😃 0 0 Yorumla
umutlabekleyen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İçinde neler olduğunu okuyorum 🙂🙂 0 0 Yorumla
sonkullanmatarihiabv Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl parfümsüz olmasına bakarım 0 0 Yorumla
xxxblackx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Daha yatkın geldi benim düşünceme göre 0 0 Yorumla
chericherilady_cc Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Tabii ki e secenegi hepsine bakarim 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl gerçekten harika ve ferahlatıcı bir duş jeli 0 0 Yorumla
ayıktaklidiyapanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Görsel olması yeterli benim için 0 0 Yorumla
HeRŞeYღSeNiNLeღGüZeL Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Bir bakışta anlarım ben doğal olup olmadığını. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Doğal olduğunu nasıl anlayabiliriz ki? 0 0 Yorumla
ЧсасаЧ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Parabensiz olması önemli tabi elinize sağlık 0 0 Yorumla
türkkeneviri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Hepsine bakarım yine de kokusuna göre alırım:D 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Duş jeline alışamadım en iyisi sabunla yıkanmak 0 0 Yorumla
RealOctimus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Kanıtlayamam. Ama afiyetle kullanırım 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Pek tercihim değil ama denemekten zarar gelmez 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Katkı anlamında zararlı şeyler var mı ona bakarım 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Kullanarak mı anlaşılır 😊😊😊😊😊😊😊😊. 0 0 Yorumla
Ahmet97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu madde yumuşaklık ve deriye hoş koku veriyor. 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Çok da dikkat etmezdim ama bundan sonra ederim. 0 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl İçereğine bakarım. O bir dikir verir. 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Sık kullanırmısın Yorumla
SMiradishi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kaliteli marka kullanırsın olur biter 0 0 Yorumla
AyranGönüllü2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl iyice bakmak gerekli emin olmak şart 0 0 Yorumla
Peacekeeper06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Ancak labaratuar teknikleriyle anlaşılabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
İçeriklere pek bakmıyorum malesef
Özelliklerine ve kokusuna
Mükemmel bir duş jelii almanız net tavsiyem🥺🤍
Birine değil, hepsine bakarımm.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler 💐
İçeriklerini okurum ona göre karar veririm
Dogal olanından al ve aradaki farkı anla
İçeriğine bakarım ne var ne yok icinde diye
Hangisi ucuzsa onu incelerim..
İçeriğine bakarım alkolsüz olmalı
Kesinlikle kokusundan anlaşılır :)
cildimin gerginlestigini hissederim
Biri değil hepsi onemli hepsinede bakılmalı bence
İçeriğine bakıyorum genelde
Alırken okuyorum ingredients kısmını 😃
Cok guzel bir paylaşım olmuş
İçinde neler olduğunu okuyorum 🙂🙂
Katkılı olmayan ne var ki
Alkol var mı yok mu galiba
alkol yoksa doğaldır bence
parfümsüz olmasına bakarım
Icerigine bakarak anlarım.
Daha yatkın geldi benim düşünceme göre
Bilmiyorum kullanmadim hic
Tabii ki e secenegi hepsine bakarim
gerçekten harika ve ferahlatıcı bir duş jeli
Görsel olması yeterli benim için
Bir bakışta anlarım ben doğal olup olmadığını.
Doğal olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?
Mis gibi kokusundan tabi 💫👌🏻
Parabensiz olması önemli tabi elinize sağlık
İçeriğine bakarım herhalde
Bana , kalırsa anlayamazsın !
Duş jeli kullanmıyorum fikrim yok
Hepsine bakarım yine de kokusuna göre alırım:D
Kanitlayamam ama icerimm...
kokusy rengi bol kopuk bıde
Püre Line ise doğaldır 👍
Duş jeline alışamadım en iyisi sabunla yıkanmak
Duş jelinin doğalı makbuldür
emegınıze sağlık çok guzel olmuş
Kanıtlayamam. Ama afiyetle kullanırım
Güzel plan her şeyi seviyorum ben.
İyice incelerim her detayı
kokusundan anlarım tabiki
Pek tercihim değil ama denemekten zarar gelmez
Bu konuda bilgim yok yani.
ben anlayamıyorum maaleseff
Katkı anlamında zararlı şeyler var mı ona bakarım
Kullanarak mı anlaşılır 😊😊😊😊😊😊😊😊.
Bu madde yumuşaklık ve deriye hoş koku veriyor.
Çok da dikkat etmezdim ama bundan sonra ederim.
İçereğine bakarım. O bir dikir verir.
Sık kullanırmısın
Kaliteli marka kullanırsın olur biter
Bence çok fazla anlayamayız
iyice bakmak gerekli emin olmak şart
Kokusuna ve markasına dikkat ederim
Kokusundan anlarım sanırım.
Hiç anlamam malesef kokusu seviyorum.
Ancak labaratuar teknikleriyle anlaşılabilir.