Güzellik & Bakım Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? (Sayfa 2) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7046 Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 116 kişi beğendi
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Sürüyor zaten sürdürüyorum. Ama yinede bakalım neler varmış. Xper alcaz diye neler yapıyoruz yav 0 0 Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Duş gerçekten keyiftir hele bazı sebeplerden dolayı veya partnerinle yapıyorsan tadından yenmez. 0 0 Yorumla
Metrix09 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Duş almayı çok severim o yüzden duşta epey zaman geçiririm 1 0 Yorumla
hidosfer Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl duşu vakit kaybı olarak gördüğüm için pek keyif olmuyor benim için 0 0 Yorumla
Edarella Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Duş Keyfi Hiç Bitmesin Derneği” kursunlar hemen üyeliğe koşarım <33 :D 1 0 Yorumla
Brady66 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Terlemekten ve sicaktan nefret ederim dustan sonra insan yenilenmis hissediyor bayiliyorum o hisse 0 0 Yorumla
Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Haftada 1 defa duş alırım. Yazın 2 -3 günde bir defa. 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Beni zehirleyen başka kimyasallarım var teşekkür ederim başkan. 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Pure line sarı kantaron ve yasemin özlüyü kullaneyrum. Memnunum, güzel kokuyor 0 0 Yorumla
TheWorda Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Duş yaparken duşda uyumak gibisi yok bence hepsi hikaye 0 0 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ya illa aldıracaksınız dimi, boşverin avonun canı cehenneme😁😂 0 0 Yorumla
kırıkmelodi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet isterim çünkü yaz günleri ter ve nemden dolayı aldığımız duş bile kendini belli etmiyor 0 1 Yorumla Mariwanhassan +1 yıl Ben Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl tabi ki isterim ne güzel mis gibi kokuları duya duya keyfini sürerim 0 0 Yorumla
FaraziKonuşurum Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl İstemem... Yoksa duş keyfi diye bir şey olmazdı zaten. Her şey tadında güzel. 0 0 Yorumla
El_miram04 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel bir dus jeli herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum #KokunHalaÜzerimde 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kim istemez ki? İstemeyen varsa aklından şüphe ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini isterim. Bu yüzden Pure Line duş jeli kullanıyorum 🌺 1 0 Yorumla
mono4747 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl duş almak güzel bişi ama sadece yazın kışın işkence 0 0 Yorumla
My_Perfect Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Dürüst olmak gerekirse hiç bu markayı denemedim ama bu kadar iyiyse bı denerim 0 0 Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl En son geçen sene yıkandım, mis gibi kokuyorum, kokun hala üzerimde.pure line bir dünya markası 0 0 Yorumla
Biryakamoz Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Duş keyfim biraz uzun sürüyor , elimde değil ne yapayım 😊😊 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Duş keyfi gibi bir keyif var mı la sanki bu hayatta o yüzden bu seçenek dedim 0 0 Yorumla
eflatun477 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl DUŞTAN sonra ne sürecek kayganlastırıcı mı aynıkeyıf gene devam mı edecek 0 0 Yorumla
Şeymaşeval Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Her düşman sonra Püre line ile mümkün bunların hepsi 0 0 Yorumla
Tuqcekaya01 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Dus vazgecilmez bisey bence herkes gunde en az iki kez dus almali😊 kesinlikle tavsiye ediyorum ilik bir dus ozellikle vucuda cok iyi geliyor kizlar erkekler😂 0 0 Yorumla
Sahraleya Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle Duş keyfin hiç bitmesin! Pure Line Duş Jelleri harika😍 0 0 Yorumla
rueysa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl ne güzel ılık su rahatsin mayisiyosun güzel güzel kokuyorsun 0 0 Yorumla
Puma35 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Duş keyfi hiç kimsenin rahatsız edemediği özel zamanlardan biridir. Bemin için vazgeçilmezdir 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Duşun keyfimi olur mg Şampuanı sıkar yıkanır çıkarsın olur biter 0 0 Yorumla
byguven01 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Duş keyfinin her zaman devam etmesini kim istemez ki 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl 12 saat kalıyorsa mutlaka deneyeceğim Ama 12 saat kalmazsa seninle bozuşuruz 😄 0 0 Yorumla
Karakule003 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kım istemezki :)) emınım cevap veren herkez benımle aynı fıkırdedır 0 0 Yorumla
MrBigBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Seçeneklerde , duş keyfi sürmesin diyemiyoruz enteresan 1 0 Yorumla
SENNEDİYONBEMANYAK Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl İsterim sıcak su sırtımdan akarken oyyhhşşşşş fena şeoluyo seviyorum onu 0 0 Yorumla
KaraAyna Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aslında bana göre çelişkili geldi ama yine de a dedim 0 0 Yorumla
_HaZeLL_ Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Günde 2 kez duş alanlardanım sanırım beni Pure Line duş jeli bile kurtaramadı 0 0 Yorumla
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Duştan sonra ara sıra nemlendirici kullanırım. Özellikle sıklıkla il değişikliği yaptığımda. 0 0 Yorumla
jonisinsi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Malum Alaska sıcağında ten kokusuuinun önemi başka 😏 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tabii ki isterim, olabilir mi öyle bir şey? Lütfen olsun! 0 0 Yorumla
EstetisyenDoktor Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Sabah akşam duş almak vücudu zinde tutar. Sıcak duş sonrası soğuk su ile şok yapmak vücut hücrelerini yeniler ve gün boyu dinç kalırsınız. 1 0 Yorumla
xɱḁፐፐЋeη Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Kim istemez ki? İstemeyen varsa aklından şüphe ederim. 0 0 Yorumla
Damızlık_Erkek Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Evet neden istemeyelim ki duştan sonra uzanı tv karşısın da keyif yapalım 0 0 Yorumla
_MissAhu_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl “Duş Keyfi Hiç Bitmesin Derneği” kursunlar hemen üyeliğe koşarım! 1 0 Yorumla
Mügriz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabii ki isterim, olabilir mi öyle bir şey? Lütfen olsun! 0 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Kim istemez ki? İstemeyen varsa aklından şüphe ederim. 0 0 Yorumla
labboy59 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Fazla su ısrafı yapmak ıstemem ama dus keyfi gercekten bambaşka birşey 0 0 Yorumla
ramazan_herbal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl AloeverA lı krem kullanın muhteşem oluyor aynı his veriyor 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Püreline deneyen var mı arkadaşlar bana yazarmısınız 0 0 Yorumla
doktorbune12 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duştan sonra duş keyfinin sürmesini isterim tabi ki 0 0 Yorumla
gececini69 Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl insan bedenini ruhen ve bedenen rahatlatan tek şey bence 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Günde 2 kere duş alarak duş keyfimi tüm gün sürdürüyorum 0 0 Yorumla
skyturk55 Takip Et Yoda Yaş: 56 +1 yıl Duş almak vücuda zindelik kazandırır. Duştan sonra da keyfini çıkarmak gerekir. 0 0 Yorumla
Mustafa571yucel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl İsterim çünlü rahatlık çok güzel insan huzur doluyor 0 0 Yorumla
Kaptanı Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Elbetteki duş rahatlık ve huzur verir ve gün boyu devamını dilerim 0 0 Yorumla
Secildederler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Pırtakal ve limonlu olanı favorim iyiki varsın 😇😇 0 0 Yorumla
agresifpanda696 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Duş candır, duş alirken bile duş almak istiyorum o derece😁 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Tabii ki isterim, olabilir mi öyle bir şey? Lütfen olsun! 0 0 Yorumla
VurdumduymazTm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hic cikasim gelmiyor rahatlatiyo su bide Saclarim uzadikca temizlemesi zor oldugu icün mecbur baya bir kaliyorum icerde 0 0 Yorumla
Edasyl Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Çünkü temizliği seviyorum. Fresh tatlı kokular favorim duş jeli vazgecilmezim pure line'ı ilk fırsatta deneyeceğim ☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Sürüyor zaten sürdürüyorum. Ama yinede bakalım neler varmış. Xper alcaz diye neler yapıyoruz yav
Duş gerçekten keyiftir hele bazı sebeplerden dolayı veya partnerinle yapıyorsan tadından yenmez.
Öneriler ve tavsiyeler çok güzel
Duş almayı çok severim o yüzden duşta epey zaman geçiririm
duşu vakit kaybı olarak gördüğüm için pek keyif olmuyor benim için
Duş Keyfi Hiç Bitmesin Derneği” kursunlar hemen üyeliğe koşarım <33 :D
Terlemekten ve sicaktan nefret ederim dustan sonra insan yenilenmis hissediyor bayiliyorum o hisse
Haftada 1 defa duş alırım. Yazın 2 -3 günde bir defa.
Beni zehirleyen başka kimyasallarım var teşekkür ederim başkan.
Pure line sarı kantaron ve yasemin özlüyü kullaneyrum. Memnunum, güzel kokuyor
Duş yaparken duşda uyumak gibisi yok bence hepsi hikaye
Ya illa aldıracaksınız dimi, boşverin avonun canı cehenneme😁😂
Evet isterim çünkü yaz günleri ter ve nemden dolayı aldığımız duş bile kendini belli etmiyor
Ben
tabi ki isterim ne güzel mis gibi kokuları duya duya keyfini sürerim
İstemem... Yoksa duş keyfi diye bir şey olmazdı zaten. Her şey tadında güzel.
Çok güzel bir dus jeli herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum #KokunHalaÜzerimde
Kim istemez ki? İstemeyen varsa aklından şüphe ederim.
Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini isterim. Bu yüzden Pure Line duş jeli kullanıyorum 🌺
duş almak güzel bişi ama sadece yazın kışın işkence
Dürüst olmak gerekirse hiç bu markayı denemedim ama bu kadar iyiyse bı denerim
En son geçen sene yıkandım, mis gibi kokuyorum, kokun hala üzerimde.
pure line bir dünya markası
Duş keyfim biraz uzun sürüyor , elimde değil ne yapayım 😊😊
Duş keyfi gibi bir keyif var mı la sanki bu hayatta o yüzden bu seçenek dedim
DUŞTAN sonra ne sürecek kayganlastırıcı mı aynıkeyıf gene devam mı edecek
Her düşman sonra Püre line ile mümkün bunların hepsi
Dus vazgecilmez bisey bence herkes gunde en az iki kez dus almali😊 kesinlikle tavsiye ediyorum ilik bir dus ozellikle vucuda cok iyi geliyor kizlar erkekler😂
Kesinlikle Duş keyfin hiç bitmesin! Pure Line Duş Jelleri harika😍
ne güzel ılık su rahatsin mayisiyosun güzel güzel kokuyorsun
Duş keyfi hiç kimsenin rahatsız edemediği özel zamanlardan biridir. Bemin için vazgeçilmezdir
Duşun keyfimi olur mg Şampuanı sıkar yıkanır çıkarsın olur biter
Duş keyfinin her zaman devam etmesini kim istemez ki
12 saat kalıyorsa mutlaka deneyeceğim Ama 12 saat kalmazsa seninle bozuşuruz 😄
Kım istemezki :)) emınım cevap veren herkez benımle aynı fıkırdedır
Seçeneklerde , duş keyfi sürmesin diyemiyoruz enteresan
İsterim sıcak su sırtımdan akarken oyyhhşşşşş fena şeoluyo seviyorum onu
Aslında bana göre çelişkili geldi ama yine de a dedim
Günde 2 kez duş alanlardanım sanırım beni Pure Line duş jeli bile kurtaramadı
Duştan sonra ara sıra nemlendirici kullanırım. Özellikle sıklıkla il değişikliği yaptığımda.
Malum Alaska sıcağında ten kokusuuinun önemi başka 😏
Tabii ki isterim, olabilir mi öyle bir şey? Lütfen olsun!
Sabah akşam duş almak vücudu zinde tutar. Sıcak duş sonrası soğuk su ile şok yapmak vücut hücrelerini yeniler ve gün boyu dinç kalırsınız.
Evet neden istemeyelim ki duştan sonra uzanı tv karşısın da keyif yapalım
“Duş Keyfi Hiç Bitmesin Derneği” kursunlar hemen üyeliğe koşarım!
Fazla su ısrafı yapmak ıstemem ama dus keyfi gercekten bambaşka birşey
AloeverA lı krem kullanın muhteşem oluyor aynı his veriyor
Püreline deneyen var mı arkadaşlar bana yazarmısınız
Duştan sonra duş keyfinin sürmesini isterim tabi ki
insan bedenini ruhen ve bedenen rahatlatan tek şey bence
Günde 2 kere duş alarak duş keyfimi tüm gün sürdürüyorum
Duş almak vücuda zindelik kazandırır. Duştan sonra da keyfini çıkarmak gerekir.
İsterim çünlü rahatlık çok güzel insan huzur doluyor
Elbetteki duş rahatlık ve huzur verir ve gün boyu devamını dilerim
Pırtakal ve limonlu olanı favorim iyiki varsın 😇😇
Duş candır, duş alirken bile duş almak istiyorum o derece😁
Hic cikasim gelmiyor rahatlatiyo su bide Saclarim uzadikca temizlemesi zor oldugu icün mecbur baya bir kaliyorum icerde
Çünkü temizliği seviyorum. Fresh tatlı kokular favorim duş jeli vazgecilmezim pure line'ı ilk fırsatta deneyeceğim ☺️