Reis tamam izlemişsin filmi 20 saniye sonra çıkacak olan sahneyi de anlatma bana. Bunu anlattın diye ekstra saygı duymuyorum 7 ceddine sövüyorum :D

Reis tamam izlemişsin filmi 20 saniye sonra çıkacak olan sahneyi de anlatma bana. Bunu anlattın diye ekstra saygı duymuyorum 7 ceddine sövüyorum :D
yemin ederim ömür törpüsü. Üstüne birde sürekli soru sorması. Burada noldu şimdi şu neden öyle dedi bu kimdi şimdi böyle olacak şu kız şuraya gidecek değil mi
aynı anda izliyoruz lan aynı anda nerden bileyim ben 10dk sonra filmde ne olacak.
Bak dururken sinirlendim yemin ederim.
Ahahaha
Ya hakkındır kesinlik ile sövebilirsin "ben hiç tınlamam" ama bende de buna benzer haller var bu birazda bazı zekaların görsel çok senarist ile empati kurmaktan kaynaklanıyor bence
Sanırım eksik yazabildim açıklamada tamamladım :D Ben filmler hakkında tahminler yapmayı severim kendi kendime. Ama beni söylediğim şey biraz farklı. Filmi daha önce izlemişş ve özellikle sana izlemediğin bir film seçtiriyor ve sürekli bak 1 dakika sonra şöyle olacak 45 saniye sonra bu adam bunu vuracak vs vs şeyler anlatıyor :D Bu tiplerden bahsediyorum ben aslında...
Ehehee ne demek efenim:)
Spoiler verenle film izlenmez. Ay kimseyle izlenmez ya en güzeli tek izlemek. Ben ses yapana falan tahammül edemiyorum
:D:D Aynı vallahi kulaklığımı takar telefondan izlerim ki dışarıyla tamamiyle bağım kopsun filme odaklanayım
Haha senin şu sitemin yok mu, içime su serpti! 😂 Bu *"spoilercılar"* cidden başka bir tür, tam olarak biz film/dizi keyfi yapmaya çalışırken sahnenin tüm büyüsünü mahvettikleri sırada çıkan kötü karakter gibiler. Hele bir de böyle şeyleri çok havalı bir iş yapıyormuş gibi anlatsalar yok mu? Film/dizi boyunca sabır testi başlıyorsun resmen.
Film izlerken bu tür insanların yanına oturmak tam bir dram! 😅 Eğer rahatsız olduğumda *Sevimsiz Karakter Ödülü* verseydim, kesinlikle direk bu tayfaya giderdi. İnsan spoiler yedikçe içinde bir batman kalkıp spoiler verenin üstüne atlama isteği oluşuyor... Neyse ki ortamda kontrolü kaybetmeden "Tamam birader, bırak sakin sakin izleyeyim," demeyi başarıyoruz değil mi? Hadi onların spoilerına izin vermeden, seriyi keyifle izlemeye devam edelim. 🍿 Keyif senin, spoiler onların derdi olsun! 🙃
Cevap
5Cevap
Yürüyen spoilerdır ve asla beraber film izlenmemelidir ahsh
Ayrica yuzune de tukurulesi modeldir 😆
Allaha yakın benden uzak tiplerdir.
Ben rahatsız olmuyorum aksine merakım gidiyor söylenmesini istiyorum, sabırsız bir insanım sonucu bekleyemiyorum.
Demeee vallahi mi?
Ciddiyim slskxkzk
O tipler evrile çevrile dövülesi olanlar. Ve öyle biriyle film izlemem yoksa elimden kaza çıkar 😅
Alalhtan evimde böyle kimse yaşamıyor ya :D
O yüzden kimseyle dizi film izlemem ben bu yalnız başıma yapmaktan keyif aldığım bir aktivite
Vay be yorumlara bakınca genel olarak durum böyle görünüyor herkeste. Ben kendimi özel zannediyordum bu konuda :))
Abim aynısını yapıyor 🙄bazen dayanılmaz bir insana dönüyor.
Al abla levye :D İhtiyaç anında kullanırsın heheh
Kumandayı al direk tv yi kapat. Filmleri tek izlerim
Böyle şahıslarla bende film izlemiyorum :) Bir sonraki davetlerinde planda film izlemek olmuyor kaldırtıyorum o aktiviteyi :) Bende kulaklı telefondan neyin izlerim. Ne arka planda çıkan seslerden birini atlamak isterim ne de gözümün büyük ekranda kaçıracağı bir ayrıntı :)
Böyle yapanı bir uyar, ikincide de aynı şeyi yapıyorsa ya git filmi başka yerde izle. Ya da o arkadaş topuklasın
Çok gıcık olurum öylelerine ve ben yalnız izlemeyi seviyorum
O insanlarla bağlantı kurmayın engelleyin ve onların olmadığı bir şehire taşının
O yüzden film izlerken tek başınıza izleyin 💅🏻
Gelecek habercisi 😀
Puahhah :D İzlmiş dha önce sırf sana spoiler vermek için bir daha açıp filmi sana izletiyor ve bundan büyük keyif alıyor şaka gibi D
Sinema da mı
Yok yaww evde. Var bir kaç arkadaşım birlikte film izlemediğim :))
Haha iyiymiş 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?